-
Μπροστά στο παλιό είναι θεά.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Μπροστά στο παλιό είναι θεά.H Z4 ?
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Προφανώς δεν υπάρχουν πολλές φωτό στο διαδίκτυο για το νέο ΤΤ,
μιας και η κατασκευή του έχει πάρει παράταση εξαιτίας των καλών πωλήσεων που πετυχαίνει, παρά τα 6 χρόνια που βρίκεται στις γραμμές παραγωγήςΣυγκεκριμένα, για τον μήνα Μάιο (και Ιανουάριο-Μάιο)στην Ελλάδα, είχαμε :
ΑUDI TT..........................22..................(86)
BMW Z4..........................21..................(117)
MERCEDES SLK...............29..................(79)(συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι BMW, Mercedes έχουν παρουσιάσει φρέσκα μοντέλα)
Το ΤΤ το βοηθαει στις πωλησεις το μικρο μοντελο (150ιπποι) μιας και οι αντιπαλοι του δεν εχουν κατι τοσο 'φθηνο' να παρουσιασουν. Ειναι το πιο φθηνο απο τα ELITE ROADSTERS οπως ειχα διαβασει καπου!!
Υ.Γ.Εγω ψηνω τον πατερα μου να φερω ενα ΤΤR (225) απο Γερμανια , κατα τον Αυγουστο!! Για να δουμε...
frogy, σε τί τιμές κυμαίνεται στη Γερμανία ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Προφανώς δεν υπάρχουν πολλές φωτό στο διαδίκτυο για το νέο ΤΤ,
μιας και η κατασκευή του έχει πάρει παράταση εξαιτίας των καλών πωλήσεων που πετυχαίνει, παρά τα 6 χρόνια που βρίκεται στις γραμμές παραγωγήςΣυγκεκριμένα, για τον μήνα Μάιο (και Ιανουάριο-Μάιο)στην Ελλάδα, είχαμε :
ΑUDI TT..........................22..................(86)
BMW Z4..........................21..................(117)
MERCEDES SLK...............29..................(79)(συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι BMW, Mercedes έχουν παρουσιάσει φρέσκα μοντέλα)
Το ΤΤ το βοηθαει στις πωλησεις το μικρο μοντελο (150ιπποι) μιας και οι αντιπαλοι του δεν εχουν κατι τοσο 'φθηνο' να παρουσιασουν. Ειναι το πιο φθηνο απο τα ELITE ROADSTERS οπως ειχα διαβασει καπου!!
Υ.Γ.Εγω ψηνω τον πατερα μου να φερω ενα ΤΤR (225) απο Γερμανια , κατα τον Αυγουστο!! Για να δουμε...
frogy, σε τί τιμές κυμαίνεται στη Γερμανία ?
Εκτελωνισμενο θα ερθει καπου 30000-32000! Στην Γερμανια τωρα θα βρεις απο 23000 και πανω. Χτες ομως βρηκα δυο το ενα με τιμη 16900 και το αλλο 17500. Δεν ξερω τι παιζει.
-
H Z4 ?
E;
Το νέο ΤΤ.
-
H Z4 ?
E;
Το νέο ΤΤ.
Μαλλον μπερδευτικε επειδη ειπες το παλιο (ουδετερο) και το νεο το χαρακτηρησες θεα (θυληκο)...
-
H Z4 ?
E;
Το νέο ΤΤ.
A, OK.
Μπερδεύτηκα με τα άρθρα...
το ΤΤ, θεά ΤΤΌντως είναι πολύ πιο όμορφο από το παλιό, αν και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μπορεί να προχωρήσει το υπάρχουν σχέδιο του ΤΤ
-
Στις χαμηλές τιμές, πρόσεξε για τρακαρισμένα κτλ...
Μπορείς να του κάνεις κάποιον έλεγχο ?
-
Στις χαμηλές τιμές, πρόσεξε για τρακαρισμένα κτλ...Μπορείς να του κάνεις κάποιον έλεγχο ?
Εκει παει το μυαλο μου. Θα προαπαθησω να παω και εγω Γερμανια να 'διαλεξω' αυτο που θελω και να το ελεγξω. Αν και αυτος που θα μου το φερει τον εμπιστευομαι πολυ. Δεν θα μου παρει ουτε προμηθεια.
Τελος παντων, εχω ακομα 2 μηνες περιπου να το ψαξω οσο μπορω. Εχω ακουσει κιολας οτι το καλοκαιρι οι Γερμανοι ανεβαζουν πολυ τις τιμες των ανοιχτων. Οποτε ισως το καθυστερησω για Σεπτεμβρη. Ηδωμεν... Καπου διαβασα οτι θα εχεις ενα ΤΤ για το weekend. Περιμενω εντυπωσεις....pls -
Όντως είναι πολύ πιο όμορφο από το παλιό, αν και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μπορεί να προχωρήσει το υπάρχουν σχέδιο του ΤΤ
Να το έκαναν λίγο πιο 'ρετρό'. Think Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Καπου διαβασα οτι θα εχεις ενα ΤΤ για το weekend. Περιμενω εντυπωσεις....plsΉταν για το προηγούμενο σαβ/κο αλλά αναβλήθηκε λόγω εξεταστικής
Το επόμενο σαβ/κο θα το έχω στα χέρια μου
Είναι ένα κουπέ 225 quattro.
Το μοναδικό μειονέκτημα είναι τα ευρώ για βενζίνες..... -
Καπου διαβασα οτι θα εχεις ενα ΤΤ για το weekend. Περιμενω εντυπωσεις....pls
Ήταν για το προηγούμενο σαβ/κο αλλά αναβλήθηκε λόγω εξεταστικής
**Το μοναδικό μειονέκτημα είναι τα ευρώ για βενζίνες..... **:evil:Αστα.... Και εγω αυτο σκεφτομαι πιο πολυ απο ολα!!! Απο το POLAKI που δεν καει τιποτα θα παω σε κατηγορια .... βυτιοφορου!!!!
-
Το μοναδικό μειονέκτημα είναι τα ευρώ για βενζίνες.....Εαν το οδηγήσεις στην Θεσσαλονίκη θα το χαρείς πολύ με τους δρόμους που έχετε.
Δεν θα προλαβένεις να διορθώνεις...Είναι παράδεισος αυτοί οι δρόμοι που έχετε για ένα 4Χ4
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Το μοναδικό μειονέκτημα είναι τα ευρώ για βενζίνες.....Εαν το οδηγήσεις στην Θεσσαλονίκη θα το χαρείς πολύ με τους δρόμους που έχετε.
Δεν θα προλαβένεις να διορθώνεις...Είναι παράδεισος αυτοί οι δρόμοι που έχετε για ένα 4Χ4
Προφανώς εννοείς τις διαδρομές εκτός Θεσ/νίκης,
οι οποίες είναι όντως πολύ καλές... -
Άκουσα ότι αρχίσαν οι παραγγελείες για το RS3...Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Άκουσα ότι αρχίσαν οι παραγγελείες για το RS3...Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?Δεν άκουσα κάτι τέτοιο, αλλά θα μάθω σύντομα !
-
Μπα,είναι τόσο ασχημο που δεν μοιάζει με τίποτα..θες υπόγειο γκαράζ να το βάζεις για να μην το βλέπεις και σου χαλάει την μέρα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπα,είναι τόσο ασχημο που δεν μοιάζει με τίποτα..θες υπόγειο γκαράζ να το βάζεις για να μην το βλέπεις και σου χαλάει την μέραΧα, χα....
Κάτσε ντέ, οι πρώτες spy photos είναι, από τώρα το απορρίπτεις ;
-
Eικάζεται ότι το νέο ΤΤ θα είναι ένα κουπέ 2+2 θέσεων (όπως φαίνεται και στη φωτό που δημοσίευσε το autobild), το οποίο θα βασίζεται στο δάπεδο του νέου Α4.
Αυτό, σε συνδυασμό με κάποιο άρθρο που κυκλοφόρησε, ίσως προμηνύει το τέλος του Quattro με Haldex για το νέο ΤΤ. -
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)