-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί δεν είναι καινούριο? Επειδή κρατάει ενα loοκ κοινό η Peugeot? Τι να πει και η SEAT που ουσιαστικά όλα τα μοντέλα της είναι ολόιδια.... Το 308 είναι απλά ένα μεγαλύτερο 207. Για όσους αρέσει το 207 αλλά οι χώροι του ειδικά για τους πίσω και τις αποσκευές είναι ανεπαρκείς, το 308 μια χαρά περίπτωση είναι. Ηδη το σκέπτομαι αν δεν αργήσει πολύ να ελθει ελλάδα. Και προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο για να μη πω ομορφότερο από όλα της κατηγορίας. Ποιο είναι δηλαδή ομορφότερο το Golf, to Astra, to megane, to tiida, to Focus, το Auris?
το Civic
όχι το Α3...
μάλλον το C4
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί δεν είναι καινούριο? Επειδή κρατάει ενα loοκ κοινό η Peugeot? Τι να πει και η SEAT που ουσιαστικά όλα τα μοντέλα της είναι ολόιδια.... Το 308 είναι απλά ένα μεγαλύτερο 207. Για όσους αρέσει το 207 αλλά οι χώροι του ειδικά για τους πίσω και τις αποσκευές είναι ανεπαρκείς, το 308 μια χαρά περίπτωση είναι. Ηδη το σκέπτομαι αν δεν αργήσει πολύ να ελθει ελλάδα. Και προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο για να μη πω ομορφότερο από όλα της κατηγορίας. Ποιο είναι δηλαδή ομορφότερο το Golf, to Astra, to megane, to tiida, to Focus, το Auris?
το Civic
όχι το Α3...
μάλλον το C4
τουλάχιστον δεν το χρυσοπληρώσαμε για 1600άρι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Civic
όχι το Α3...
μάλλον το C4
τουλάχιστον δεν το χρυσοπληρώσαμε για 1600άρι...
Το χρυσοπλήρωσες όμως για C4.
-
Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο το μικρό. Το καρότσι έχει καλύτερο value for money.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ό,τι πιο άσχημο έχει ταλαιπωρήσει τα μάτια μου, τα τελευταία 150 χρόνια...
Πιο άσχημο κι από σαπισμένο πτώμα...
ε όχι δα...υπάρχουν και άλλα Auris, Leon κτλ...
μην υπερβάλλουμε...To Αguris ναι, είναι φρικαλέο, το Leon όμως μου φαίνεται ok, έχει μία συνοχή σαν σχήμα, τουλάχιστον.
Το 308 μου φαίνεται απίστευτα δυσαρμονικό, ειλικρινά...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο το μικρό. Το καρότσι έχει καλύτερο value for money. -
Χάλια ανείπωτα....που είναι η έμπνευση?
-
Παρουσίαση του 308: 23 Ιουνίου 2007
Πωλήσεις: 20 Σεπτεμβρίου 2007
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο το μικρό. Το καρότσι έχει καλύτερο value for money.Βασικά το καρότσι το παίρνεις με μισό € απο το σουπερμαρκετ κάνεις τη δουλεια σου το επιστρέφεις και παίρνεις πίσω και το μισο €....οπότε...στην ουσια είναι τσαμπα!
-
Τι σχήμα είναι αυτό γμτ
Το εσωτερικό του 407 coupe δε μπορούσαν να αντιγράψουν λίγο?
Τι διάολο έφυγαν οι σχεδιαστές και πήγαν στην opel kai στη ford?? -
εγω αμα το δω στο δρομο θα το περασω για 307..δε μπορω να πω οτι πολυπαιδευτηκαν οι σχεδιαστες της πεζω..
και αμα φανταστει κανεις οτι το αμαξι δεν θα ειναι σαν την εικονα που ειδαμε αλλα πιο φτωχο...ωχ ωχ ωχ...
-
Ωραίο είναι.
-
Αν δε κόλλαγε και ο server θα ήταν καλύτερο...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ό,τι πιο άσχημο έχει ταλαιπωρήσει τα μάτια μου, τα τελευταία 150 χρόνια...
Πιο άσχημο κι από σαπισμένο πτώμα...
ε όχι δα...υπάρχουν και άλλα Auris, Leon κτλ...
μην υπερβάλλουμε...To Αguris ναι, είναι φρικαλέο, το Leon όμως μου φαίνεται ok, έχει μία συνοχή σαν σχήμα, τουλάχιστον.
Το 308 μου φαίνεται απίστευτα δυσαρμονικό, ειλικρινά...
τώρα γιατί θεωρούμε άσχημο ένα αυτοκίνητο όπως αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...
http://www.automotorsport.se/bigpix/200 ... am_big.jpgΓούστα θα μου πείς ότι είναι αυτά....
-
Βάλε καμιά φωτογραφία που να το κολακεύει ρε συ, όχι αυτήν.
-
οποιος θελει να παρει ενα μεγαλο 207 να μου το πει.....
να του πω : καλοταξιδο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:yikes:Βάλε καμιά φωτογραφία που να το κολακεύει ρε συ, όχι αυτήν.
Xμμ…μήπως αυτή τότε.....
http://www.toyota.de/Images/t8_car_gal_ ... 525141.jpg
Άσχετο με το Toyota παντός το νέο Peugeot 308 μου αρέσει...
-
Kάπως καλύτερα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οποιος θελει να παρει ενα μεγαλο 207 να μου το πει.....να του πω : καλοταξιδο
Θα έχεις αρκετή δουλειά νομίζω
-
Το τρίθυρο από το hollywood extra
Peugeot 308