-
παιδια ποτε ερχεται στην Ελλαδα;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
παιδια ποτε ερχεται στην Ελλαδα;Δεν ξερει κανενας περιπου;
-
Κατα Οκτώβρη μεριά...
-
Τον Οκτωβριο θα ερθουν ολες οι εκδοσεις πλην του διλιτρου.
Αυτο θα ερθει το 2006.@Ikar: Εφοσον το τωρινο κανει 25400 και δεδομενου οτι δεν θα θελουν να χτυπησουν το MeganeRs(33500) τοτε το υπολογιζω γυρω στις 27-29κ.
-
Ελπίζω οι ιθύνοντες του marketing να έχουν την επιφοίτηση του Saint-Esprit και να του βάλουν ένα price tag που να συγκρίνεται και με άλλα αυτοκίνητα. Η τακτική της Peugeot - 206 RC και της Renault - Clio Sport με τις τιμέςτων 25.000 με βγάζουν από τα ρούχα μου...
Θυμάστε ότι όταν γινόταν το lift με τα άγρια φώτα, τα (παλιά) ασημί Clio Sport πωλούνταν μόλις για 20.000 Ευράκια (6.800.000 από 7.500.000 δραχμές); Και εκείνο από όσο λένε ήταν το καλύτερο της γενιάς ΙΙ...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τον Οκτωβριο θα ερθουν ολες οι εκδοσεις πλην του διλιτρου.
Αυτο θα ερθει το 2006.@Ikar: Εφοσον το τωρινο κανει 25400 και δεδομενου οτι δεν θα θελουν να χτυπησουν το MeganeRs(33500) τοτε το υπολογιζω γυρω στις 27-29κ.
δεν διαφωνούμε πουθενά, ανταγωνιστικό του GTI έγραψα, άρα τα 29Κ είναι στην τιμή του GTI
To Megane άστο, χτυπιέται μόνο του
-
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ CLIO ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;!!!
Πόσο ακόμα θα το περιμένουμε;;;
-Σιγά ρε funkyreverend, λες και έχεις τα λεφτά να το πάρεις...
-Εγώ για τους συνανθρώπους μου νοιάζομαι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
-Σιγά ρε funkyreverend, λες και έχεις τα λεφτά να το πάρεις...-Εγώ για τους συνανθρώπους μου νοιάζομαι...
Αχ πόσο με σκέφτονται οι συνφορουμίτες μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε διαβάζουν κι άλλοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε διαβάζουν κι άλλοι
Αυτό είναι το πρόβλημα, μόνο με διαβάζουν, δεν με πάνε καμιά βόλτα..
-
Στο VCD των Τροχών, αν θυμάμαι καλά, εκθειάζεται η ποιότητα του εσωτερικού, ενώ στη γνωριμία του ιδίου τεύχους ο υπογράφων ομιλεί για φτήνια υλικών. Τί τελικώς ισχύει (όχι ότι προς το παρόν μ'ενδιαφέρει...); Επίσης, γνωρίζει κανείς τί το 'ιαπωνικό' διαθέτει το Clio III, σ' ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη;
-
Οι παραγωγοί εξαρτημάτων για την RENAULT είναι αυτή την στιγμή είναι 2200 διαφορετικές εταιρείες για όλο το αυτοκίνητο φυσικά.
Κάποιοι από αυτούς θα είναι Γιαπωνέζοι το δίχως άλλο. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οι παραγωγοί εξαρτημάτων για την RENAULT είναι αυτή την στιγμή είναι 2200 διαφορετικές εταιρείες για όλο το αυτοκίνητο φυσικά.
Κάποιοι από αυτούς θα είναι Γιαπωνέζοι το δίχως άλλο.O φίλος εννοεί μάλλον τι κοινό θα έχει με κάποιο μοντέλο της Nissan.
-
Νωμίζω πως το κιβώτιο ειναι το ίδιο με του Μίκρα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Στο VCD των Τροχών, αν θυμάμαι καλά, εκθειάζεται η ποιότητα του εσωτερικού, ενώ στη γνωριμία του ιδίου τεύχους ο υπογράφων ομιλεί για φτήνια υλικών. Τί τελικώς ισχύει (όχι ότι προς το παρόν μ'ενδιαφέρει...); Επίσης, γνωρίζει κανείς τί το 'ιαπωνικό' διαθέτει το Clio III, σ' ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη;κοινό δάπεδο βέβαια η Renault ισχυρίζεται ότι το 'χει στήσει 'γαλλικά'
Αντί να πάρουν το δάπεδο του Clio με κινητήρες (ειδικά τον 1.2) και κιβώτιο Micra
-
μην ανησυχεις...θα κυριαρχησει ετσι και αλλιως η νεα κλιουμπα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μην ανησυχεις...θα κυριαρχησει ετσι και αλλιως η νεα κλιουμπα!ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;;;;;
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!! -
μια ερωτησούλα το vcd με τι πρόγραμμα μπορώ να το τρέξω γιατί δεν μου το ανοίγει το pc.
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
μια ερωτησούλα το vcd με τι πρόγραμμα μπορώ να το τρέξω γιατί δεν μου το ανοίγει το pc.Με power dvd. Επίσης νομίζω θα κάνει δουλειά και με media player & media player classic
-
εδω που τα λεμε δε βλεπω και κανα σοβαρο αντιπαλο...η παλια κλιουμπα και ακομα δεν εχει παραδωσει τα οπλα,φαντασου η καινουρια!
Renault Clio 2005