-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ως αντικειμενικός κάτοχος όχι κλιο να πω; Δε μ'αρέσει! Οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε πολύ, αλλά πολύ συντηρητικό, δεν τολμά πουθενά. Από πίσω έχει τα φώτα-πόρτα που έχουν τα πολυμορφικά της ρενό, από μπροστά δεν έχει καθόλου δυναμισμό! Αυτα τα τραβηγμένα συντηρητικά φώτα...αμάν πια. Δυστυχώς αν και ο λεκεμάν μου άρεσε, τα έχει κάνει χάλια πια. Η ρενό αρχίζει να βρωμάει φορμόλη. Το σοκ από το μεγκάν, που θεωρήθηκε πολύ ρηξικέλευθο, και τα άλλα περίεργα αβανταϊμ, βελσατις που αποτύχαν, μάλλον επηρεάζει ακόμα. Να δούμε για πόσοΔυστυχώς συμφωνώ, ελπίζω να μην είναι αυτή η τελική του μορφή και το αλλάξουν κάπως...
Τελικά απ ότι φαίνεται οι σχεδιατές παρόλο που τολμούν δεν το κάνουν προς τη σωστή κατέυθυνση.
Θα ήθελα κάτι πιο δυναμικό, όχι όμως με το κάπως επιτηδευμένο στυλ του προηγούμενου clio -μπροστά- ή μιας νέας Alfa Romeo, αλλά κάτι πιο διακριτικό. Δεν χρειάζεται ν'άντιγράψουν...
Δεν χρειάζεται να είναι στο στυλ θυμωμένα φώτα κλπ, αλλά επίσης δεν χρειάζεται να είναι και στο πολυμορφικό ( ) στυλ που ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια.
Επιτέλους ας διατηρήσουν το clio ένα μικρό σπορτίφ μοντέλο... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πιστεύεις δηλαδή ότι η κυριότερη αιτία παραγωγής μικρών βολίδων στα 2.000+ κ.εκ. είναι ο περιορισμός των ρύπων; Αφού οι ρύποι είναι σαφέστατα πιο σημαντικοί για την Ευρώπη (όσο δεν υπάρχει δείκτης CAFE στην Ε.Ε.) από την κατανάλωση. Μπορεί να μην έχει άδικο η Ρενώ, αν το θέτει έτσι.Να ζητήσω όμως μια διευκρίνιση. Οι ρύποι με τι μεθόδους μετρούνται και κάτω από ποιες συνθήκες, ωστέ να πάρει το μοντέλο έγκριση τύπου; Αν μπορεί να παίρνει έγκριση τύπου ο κινητήρας του C2 VTS, δεν θα μπορούσε να γίνει μια έξτρα πίεση, ώστε να βγει ένα -σαρωτικό σε πωλήσεις σε νέους- Κλιό; Ή μήπως το marketing team παίρνει τον βασικό ρόλο, για να μην βγάλει η εταιρεία ένα αυτοκίνητο-σκοτώστρα; Συν το γεγονός ότι έτσι η Ρενώ ανεβάζει τις μετοχές της σας 'ένα σκαλί πιο πάνω' αυτοκινητοβιομηχανία σε σχέση με τις υπόλοιπες;
Δεν ξέρω τον ακριβή τρόπο μετρήσεως των ρύπων.Πιθανόν στην RENAULT σκέφτηκαν ότι ένα αυτοκίνητο τύπου C2 VTS δεν το είχαν ανάγκη και στόχευσαν πιο ψηλά.
Επίσης πόσο ανταγωνιστικό θα ήταν ένα super mini της RENAULT από θέμα τιμής; Τα RENAULT είναι έτσι και αλλιώς εταιρεία με τιμές πάνω από τον μεσο όρο.Υπάρχει αυτή την στιγμή έκδοση του CLIO 1600 με 14820 ευρώ αλλά και έκδοση με 18820.
Δεν ξέρω πόσο κάνει το VTS, αλλά τα περιοδικά γράφανε ότι το εσωτερικό του καπό του είναι αβαφο για να κατέβει το κόστος.Κάτι τέτοιο σε RENAULT δεν θα το δεις και ειδικά στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα που είναι από τις πιο ακριβές που βγάζει η εταιρεία. -
Μάλλον ήθελαν να αποφύγουν μια αντιπαράθεση με τα μικρά Gti, δηλαδή. Για τη γύμνια, μπορούσαν να είχαν κόψει πράγματα (όπως π.χ. μερικές ηλεκτρικές ευκολίες, κάποιες επενδύσεις κτλ.) και να θεωρούνταν 'λιτό και σπορ'. Η Ρενώ έχει τη δυναμική για να το κάνει αυτό. Αλλά μάλλον έχει αλλάξει προσανατολισμό.
-
Μάλλον ήθελαν να αποφύγουν μια αντιπαράθεση με τα μικρά Gti, δηλαδή. Για τη γύμνια, μπορούσαν να είχαν κόψει πράγματα (όπως π.χ. μερικές ηλεκτρικές ευκολίες, κάποιες επενδύσεις κτλ.) και να θεωρούνταν 'λιτό και σπορ'. Η Ρενώ έχει τη δυναμική για να το κάνει αυτό. Αλλά μάλλον έχει αλλάξει προσανατολισμό.Ελπίζω το Clio Cup να μην αποτελέσει ανάμνηση ως όρος.
-
Μάλλον ήθελαν να αποφύγουν μια αντιπαράθεση με τα μικρά Gti, δηλαδή. Για τη γύμνια, μπορούσαν να είχαν κόψει πράγματα (όπως π.χ. μερικές ηλεκτρικές ευκολίες, κάποιες επενδύσεις κτλ.) και να θεωρούνταν 'λιτό και σπορ'. Η Ρενώ έχει τη δυναμική για να το κάνει αυτό. Αλλά μάλλον έχει αλλάξει προσανατολισμό.Δεν θέλουν να κόψουν καμία ευκολία ούτε και να κατέβουν σε ποιότητα.Στην RENAULT δεν γινόταν ποτέ αυτό.Θα σου πω ένα παράδειγμα από το παρελθόν.Έχω ένα 5 GT Turbo μοντέλο του 90.Το 90 λοιπόν οι άμεσοι ανταγωνιστές του 5 GT Turbo ήταν το PEUGEOT 205 GTi ή RALLY και το FIAT UNO TURBO.Την εποχή λοιπόν εκείνη το RENAULT ήταν έτη φωτός μπροστά σε εξοπλισμό και ευκολίες από τα άλλα, αλλά και σε ποιότητα.
Γίνεται λοιπόν τώρα μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα σε μία εποχή που μάλιστα η RENAULT θέλει να αλλάξει κατηγορία ποιότητας, να φτιάξει 'σπαρτιατικα' μικρά GTI.Ποτέ δεν είχε τέτοια και νομίζω ότι ποτέ δεν θα έχει.Γνώμη μου πάντα. -
http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/c ... .32005.jpg
http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/c ... 32005c.jpg[/img] -
...
-
Ομορφο..
-
Το Clio Sport:
http://img204.echo.cx/img204/5387/dsc053157ou.jpg
http://img204.echo.cx/img204/502/dsc053143sb.jpgΕίναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!
-
φίλε Παύλο δε καταάλαβα αν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το είπες ειρωνικά ή το εννοούσες, όμως εγώ έπαθα την πλάκα μου!Μιλάμε με φτιαξες!Το θέλω!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
φίλε Παύλο δε καταάλαβα αν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το είπες ειρωνικά ή το εννοούσες, όμως εγώ έπαθα την πλάκα μου!Μιλάμε με φτιαξες!Το θέλω!Αν βρεις κανέναν που να μην το θέλει θα κερδίσεις αρνί για το Πάσχα που είναι και επίκαιρο
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
φίλε Παύλο δε καταάλαβα αν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το είπες ειρωνικά ή το εννοούσες, όμως εγώ έπαθα την πλάκα μου!Μιλάμε με φτιαξες!Το θέλω!
Αν βρεις κανέναν που να μην το θέλει θα κερδίσεις αρνί για το Πάσχα που είναι και επίκαιρο
εμενα δεν μου αρεσει!
οκ ενταξει μου αρεσει αλλα ενα αρνι που ειμαι ιταλια ευχαριστως το κερδιζα...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Αν βρεις κανέναν που να μην το θέλει θα κερδίσεις αρνί για το Πάσχα που είναι και επίκαιρο
εμενα δεν μου αρεσει!
οκ ενταξει μου αρεσει αλλα ενα αρνι που ειμαι ιταλια ευχαριστως το κερδιζα...
Βολέψου με προσούτο λοιπόν
Ο επόμενος παρακαλώ -
XAXAXAXAXAXAXAXA Τρομερος!
-
Ωραίο το άτιμο.
-
Eίναι απλώς τέλειο!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
φίλε Παύλο δε καταάλαβα αν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το είπες ειρωνικά ή το εννοούσες, όμως εγώ έπαθα την πλάκα μου!Μιλάμε με φτιαξες!Το θέλω!Δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας φίλε μου. Πραγματικά έπαθα και εγώ πλάκα με το που το είδα. Οι ζάντες είναι ίδιες με του Megane Sport Trophy,ε; Δηλαδή πανάλαφρες
-
Επιτέλους ένα πραγματικά όμορφο μικρό.
Ξέρει όμως κανείς αν είναι πρωτότυπο ή αν είναι παραγωγής; Αλλά και πρωτότυπο να είναι, πιθανόν να μην αλλάξει και πολύ έως την παραγωγή του...
Με το 2.0Τ του Μεγκάν, άμεσο τιμόνι και σπορ υπερστροφικό στήσιμο (παρά τον ημιάκαμπτο) θα είναι τρέλααααα!
-
Πανεμορφο......
Μακαρι να βγει ετσι.....
Με 200 αλογα και στησιμο Renault Sport θα ειναι τρομερο.......
-
Ωραίο κώλο έχει..
Renault Clio 2005