-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τransalp 650cc....τελικα την λατρεψα αυτη την κατηγορια....δεν το περιμενα.....
Ελπιζω το καλοκαιρι να γινει αλλαγη(αν παιζουν φραγκα.. )Άργησα λίγο αλλα μάλλον κατέληξα.......επιστροφή στα παλιά....τέρμα τα on-off.....Κ1200 S
Eχω βρεί και μια ελαφρώς μεταχειρισμένη...2700km...
Α μπραβο!
Ναι στην χρηση χωματος απο μηχανες που μπορουν
Οχι στα mega on-off που τα παιρνουν μονο για ασφαλτο, εκει ειναι αχρηστα/απλα μεταφορικα μεσα
Φιλε μου η BMW εχει γινει φοβερη εταιρια!
Απο εκει που εβγαζε μοντελα για 60ρηδες, εχει γινει μια εταιρια με μοντερνα και ομορφα μοντελα!
Το νεο F800s ειναι πανεμορφο και οτι πρεπει για Ελλαδα!Περιμενε να δεις και τα νεα F800GS & F800R
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τransalp 650cc....τελικα την λατρεψα αυτη την κατηγορια....δεν το περιμενα.....
Ελπιζω το καλοκαιρι να γινει αλλαγη(αν παιζουν φραγκα.. )Άργησα λίγο αλλα μάλλον κατέληξα.......επιστροφή στα παλιά....τέρμα τα on-off.....Κ1200 S
Eχω βρεί και μια ελαφρώς μεταχειρισμένη...2700km...
Tσεκάρισε αν είναι από τις παρτίδες που είχαν κάνει ανάκληση για το servo των φρένων.....Και αν ναι (θα το μάθεις από τον αριθμό πλαισίου και επίσκεψη σε κάποια αντιπροσωπεία) να σου δώσουν το τιμολόγιο (με μηδενική χρέωση) της αλλαγής του προβληματικού ανταλλακτικού.
Πρόσεχε γιατί είναι ηλέκτρικό το servo που σημαίνει ότι διακοπή ρεύματος για κάποιο λόγο σημαίνει ότι μένεις από φρένα!!!!!!!!
Άλλωστε (αν θυμάμαι καλά) η ίδια η BMW άλλαξε το εν λόγω σύστημα (δεν θυμάμαι αν το κατάργησε εντελώς ή έβαλε servo υποπίεσης.......)Συγνώμη αν σε άγχωσα.......
Αλλά καλύτερα να ξέρεις παρά να το μάθεις μετά........
Μάθε....... -
OK δεν εχω μηχανη. Αυτο εξαιτιας των σπουδων μου που με εχουν αφησει ψιλο-ρεστο. Αλλα εχω δει τη μηχανη που θελω και ελπιζω με κανα χρονο δουλεια να βγουν πανω κατω τα λεφτα. Αυτο που βλεπω συνηθως ειναι ολοι να θενε αυτες τις 1000ρες μηχανες που πανε με 500χμω κα 0-100 σε πλην20 δευτερολεπτα. Η αποψη μου για τη ζωη ειναι διαφορετικη. Ειμαι πιο χαλαρος και γι'αυτο εχω κατασταλαξει στην Harley Davidson Street Rod. Ωραια μηχανη για ταξιδακια. Δεν εχω κανει ακομα test drive αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
-
Ξεχνα τις harley, περασε η ''μοδα'' τους.
Τωρα το εχουν ριξει ολοι στις varadero.....τεσπα...Η μηχανη που θες σε καμια περιπτωση δεν κανει για αυτο που θες!
Θα σε συμβουλευα να παρεις μια On-off ειτε μονοκυλινδρη ειτε δικυλινδρη
Σε λιγο καιρο βγαινει το νεο kawasaki versys 650 με δικυλινδρο μοτερ και 70 αλογα, ριξτου μια ματια, αξιζει
http://www.kawasaki.co.uk/versys/ -
-
Πρώτη φορά μπαίνω στο θέμα των μοτοσυκλετών. Έτσι λοιπόν ας πώ και εγώ για τη δικιά μου..... καλή . Έχω ένα HONDA XLV 650 μοντέλο 2004.Είναι η πρώτη μου on off μοτοσυκλέτα. Άν εξαιρέσω ότι είναι τελείως αδύναμη(γρήγορα πας μόνο με τη φόρα),κατα τα άλλα είναι τίμια στο value for money.Είναι Ισπανικής καταγωγής(montesa)με μέτρια ποιότητα κατασκευής στα περιφεριακά και αρκετά καλή στον κινητήρα. Εκτός του ότι νοιώθω σιγουριά οδηγώνταστη και σε ακραίες καταστάσης, δε μπορω να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος μαζί της.Πάντως είναι όμορφη .
Μπορεί να καίει κάτι παραπάνω, δε σε κάνει όμως να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στα συνεργεία .Τέλος , όλο σκέφτομαι να την αλλάξω ......... και όλο το αναβάλω.....
Αυτά. -
Γειά και από ένα,
καθημερινά κυκλοφορώ ένα BMW Κ100 το οποίο είναι αρκετά βαρύ και με ψηλό κέντρο βάρους. Παρόλα αυτά το έχω συνηθίσει (κοντά 9 χρόνια) και θέλω να το αλλάξω μόνο και μόνο επειδή το βαρέθηκα. Τώρα για το τί θα ακολουθήσει είμαι αρκετά μπερδεμένος. Ότι μου γυαλίσει αρχές του χρόνου. -
Είχε ποτέ κανείς kawasaki 250 δικύλινδρο; (zzr, gpx, el κλπ κλπ)
Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το μοτεράκι αυτό, το οποίο δεν έχει και πολύ καλή φήμη αλλά είναι τόσα χρόνια στην αγορά...
Σκέφτομαι να πάρω ένα zzrάκι για μέσα στην πόλη (έχω μεγαλύτερες αποστάσεις πλέον και το σκουτεράκι μου θα ζοριστεί) και βλέπω απίστευτα χαμηλές τιμές (από 800 μέχρι 2000 max). Πάντοτε μου άρεσε αλλά πάντοτε το φοβόμουνα αυτό το μοτεράκι, επειδή είναι τόσο φτηνό τώρα, όμως, σκέφτομαι να το τολμήσω. Ανταλλακτικά υπάρχουν γιατι έγινε κανονικά εισαγωγή και αυτό είναι μεγάλο ατού. Θα πήγαινα στο μεγάλο μου έρωτα (zzr600 '90) αλλά δε θέλω να φορτωθώ πολλά έξοδα αυτή την εποχή και ελπίζω να μπορώ να κάνω service το δυομισαράκι μόνος μου...
Καμιά πληροφορία κάποιος; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είχε ποτέ κανείς kawasaki 250 δικύλινδρο; (zzr, gpx, el κλπ κλπ)
Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το μοτεράκι αυτό, το οποίο δεν έχει και πολύ καλή φήμη αλλά είναι τόσα χρόνια στην αγορά...
Σκέφτομαι να πάρω ένα zzrάκι για μέσα στην πόλη (έχω μεγαλύτερες αποστάσεις πλέον και το σκουτεράκι μου θα ζοριστεί) και βλέπω απίστευτα χαμηλές τιμές (από 800 μέχρι 2000 max). Πάντοτε μου άρεσε αλλά πάντοτε το φοβόμουνα αυτό το μοτεράκι, επειδή είναι τόσο φτηνό τώρα, όμως, σκέφτομαι να το τολμήσω. Ανταλλακτικά υπάρχουν γιατι έγινε κανονικά εισαγωγή και αυτό είναι μεγάλο ατού. Θα πήγαινα στο μεγάλο μου έρωτα (zzr600 '90) αλλά δε θέλω να φορτωθώ πολλά έξοδα αυτή την εποχή και ελπίζω να μπορώ να κάνω service το δυομισαράκι μόνος μου...
Καμιά πληροφορία κάποιος;Είναι το ίδιο μοτερ με αυτό που φοραγε το eliminator (καπου το '95) το 250?? Αν ναι . . .χωρίς να ξέρω πολλά πώς και γιατί . . .ένα έχω να πώ: Δυο φίλοι μου το είχαν (το eliminator) και το εκαψαν στα πρώτα 10.000+κμ . . . .Σύμπτωση?? . . . ποιος ξέρει αραγε . . .
-
Να ρωτήσω γνώμες για το Suzuki GSR 600?? Το έχει κανείς?
-
ποιά η άποψή σας για το Kawasaki Z1000...?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εσυ εισαι ηρεμο παιδι ρε σαββα.
τι δουλεια εχς με αυτον τον αλητη?θα χτυπήσω ένα πορτοκαλί...
-
Χτύπα το γιατί από του χρόνου αλλάζουν το καλύτερο σημείο του- τα 4 τελικά μα τι σκέφτονται;;;;
-
xmmmmm egw exw ena caponord 2005 montelo kai akoma exw 2200 xlm..... h kalh moy syzhgos th moytzwnei ka8e prwi sto garage kai oyte gia kafe den pame m ayth ..... ase poy ka8e fora poy lew na thn bgalw kamia bolta moy arxizei to ....... na pas mia bolta apo to KAT kai meta thn kbalas thn palioxontrh ... poy 8es na kanoyme kai paidia kai saliarizeis akoma me mhxanes ........ .......Etsi arkoymai sto na thn kseskonizw kai na kanw gyroys to tetragwno
-
Δείξε της ποιος έχει το πάνω χέρι!
'Εγώ γυναίκα θα πάω με τα παιδιά Τρίπολη, θα μπούμε με 170+ στις κεραίες και θα τελικιάσουμε στην ευθεία' και μετά θα φύγεις λαμπάδα για καμιά 200ριά μέτρα!
-
Εχεις δει αυτα τα καινουργια τηγανια τα βαρια απο μαντεμι?????? .....χαλια ειναι
-
egw paidia exw ena yamaha tzr 250 tou 88'
fisika einai dixrono gia megales anatropes.
mporei na exw pola provlimata (ta gnosta me ta dixrona)
ala opos lene mikro sto mati megalo stin asfalto!!to exw dokimasei me pola tetraxrona sta 400 kivika kai aporoun akoma me ta ypvs kai poso dinami ta dinei.
tha sas to evaza na to dite oti einai tou 88 ala miazei me 95' kai anw
ala den kserw pos mpenei h foto.
einai asprh perla me mple grafika. -
Ο χρήστης FLOK έγραψε:
egw paidia exw ena yamaha tzr 250 tou 88'
fisika einai dixrono gia megales anatropes.
mporei na exw pola provlimata (ta gnosta me ta dixrona)
ala opos lene mikro sto mati megalo stin asfalto!!to exw dokimasei me pola tetraxrona sta 400 kivika kai aporoun akoma me ta ypvs kai poso dinami ta dinei.
tha sas to evaza na to dite oti einai tou 88 ala miazei me 95' kai anw
ala den kserw pos mpenei h foto.
einai asprh perla me mple grafika.Αναφέρεσαι στο ΤΖR με τις εξατμίσεις στην ουρά και τα αντεστραμμένα καρμπυρατέρ;Αν λες για το συγκεκριμένο,το είχα για 2 εβδομάδες που έλειπε ένας ξαδερφός μου και το είχα κατευχαριστηθεί.Πολύ εργαλείο.
-
-
Με γειές!
Πολύ επιθετικό σχήμα!
Να τη χαίρεσαι!
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?