-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Το fazer λόγω fairing πιστεύω ότι είναι καλύτερο σε ταξίδι στην εθνική και μόνο.Οχι αν είσαι πάνω από 180...
-
Να πω και εγω την γνωμη μου. Για κοιτα και απο Kawasaki μερια.
Ζ 750 Αποψη μου ολα τα λεφτα... εχει μπει στο σχεδιο απο Σεπτεμβριο να το παρω.Για την ωρα οδηγω ενα CRM 125....μικρο ειναι αλλα την κανει μια χαρα την δουλεια του. Αγορασμενο καινουργιο 12/99, και με 28.000 διχρονα χιλιομετρα, ηρθε η ωρα να το αλλαξω, και το Ζ το εχω ερωτευτει, επισης η τιμη του ειναι 8.000Ε αρκετα καλη δεν νομιζετε?
-
Πράγματι το Ζ750 είναι φτηνό (για τα κυβικά του τουλάχιστον) και πολύ όμορφο επίσης, αλλά, αν κρίνω από το - ομολογουμένως πανέμορφο- Ζ1000 που έχω οδηγήσει δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα...
-
Όλη η σειρά των Ζ της Kawasaki ήταν και είναι τέλεια. Εϊχα το 250, το 400 τώρα έχω το 650 (μοντ. 79) και ο αδερφός μου έχει το 750. Φοβερές μοτοσυκλέτες όλες τους και απο αξιοπιστία ...... 'σκυλιά' !!!
-
Οι διαφορες του Ζ1000 με το 750 εκτος απο τον κινητηρα ο οποιος ειναι ο ιδιος με μικροτερη χωρητικοτητα, με αλλα λογια η Kawa δεν αρκεστηκε στο να φορεσει ενα ετοιμο μοτερ πχ απο το GSRX 750, πραγμα που θα το εκανε αρκετα 'δυσκολοδηγητο', απο εκει και περα ολα τα πλαστικα ειναι ιδια, εκτος απο μια διαφορα στην μασκα, το πολυοργανο ειναι ιδιο, στις αναρτησεις φυσικα και εχουν γινει περιορισμοι λογο κοστους, ετσι το μπροστινο δεν διαθετει ρυθμισεις .
Γενικα απο τα λιγα που εχω διαβασει στα περιοδικα(αν δεν κανω λαθος το 0-300 θα εχει τεστ τον επομενο μηνα, ειδα ενα Ζ στον δρομο με αυτοκολλητα 0-300) ολοι εχουν πει τα καλυτερα λογια για την φιλικοτητα και ταυτοχρονα την 'ινδιανικη' συμπεριφορα, οσο απο εμφανιση , επισης το μοτερ του σχολιαστηκε ως καλυτερο απο του 1000, γιατι δουλευει σε ολο το φασμα στροφων, σε αντιθεση με του 1000 που χαμηλα δεν παει και ψηλα 'τρελενετε', επισης εχει μονο 13ps λιγοτερα
-
Εληφθησαν απαντα υποψην...over...
Σας ευχαριστω ολους!!!! -
Nice thread!
Now Multistrada
Ex:
Name Comment
Elsinor 50 AAA
Benneli 50 XXX
Dax 50 666
MB50 Kangouria
XL185s YeeeHa
XT550 Yeeha x 2
DT200R Yeeha ^ 2
TDM 850 old Yawn
TDM 850 newer Yawn ^2 -
Μετα απο 15 χρόνια και συμβιωσης με ένα παπι Yamaha Townmate 50 (Aθανατο, ακόμα λειτουργει), είπα αν αναβαθμιστώ αγοράζοντας ένα Gilera Runner 125 (4T) πριν απο 2 χρόνια. Οικονομικό ειπα, πολλά τετοια κυκλοφορουν, δεν ακουσα κατι γνωστούς (παρε Ιάπωνα να εχεις ήσυχο το κεφαλι σου).
Το μετάνοιωσα πικρά. Κάθε που κρυωνε κατα Νοεμβριο μηνα βραχυκυκλωνε το μπουζι και εμενα οπου να'ναι, 1,5 μηνα στα συνεργεια στα 300 χλμ. αλλαγη πολλαπλασιαστή και το προβλημα υποτίθεται λυθηκε.
Η ταπα του ψυγειου οποτε ήθελε ειχε διαρροή, το χρώμα ξέβαφε (δεν κάνω πλάκα), 4 μήνες να μου στείλουν ενα μπροστινό φτερο που καλυπτοταν απο την εγγυηση, ο καθρεφτης μια μερα βαρεθηκε να καθεται στην θεση του και εφυγε απο μόνος του να βρει την τυχη του.
Με ολα αυτα μολις ηρθε ο 2ος Νοεμβριος και ξαναρχισε το μπουζι τα δικά του (αλλαξα 7 μπουζιά σε 1,5 χρόνο) το ξεφορτωθηκα και πηρα ενα Honda Pantheon 150 (μοντ. 2004) και στους 8 μηνες που το εχω ησυχασα.
Καλή αισθηση (για scooter), όμορφο, τετράχρονο και γιαπωνέζικο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το fazer λόγω fairing πιστεύω ότι είναι καλύτερο σε ταξίδι στην εθνική και μόνο.
Οχι αν είσαι πάνω από 180...
Κιλά?
-
κυκλοφορω με ενα KAWASAKI KLE 500 MOTAR και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.αν και θα ηθελα λιγο περισσοτερη δυναμη.
δοξα το ΘΕΟ δεν εχει το παραμικρο προβλημα.μηδενικη καταναλωση λαδιου 10/40 παρακαλω...και ουτε την παραμικρη διαρροη.
απο καταναλωση επισης πολυ ικανοποιημενος.
αναρωτιεμαι αν τα kawasaki ειναι τοσο αξιοπιστα τα honda τι ειναι τοτε......
απο φθινοπωρο μαλλον το πουλαω για XT 660 MOTAR...αναλογα τα οικονομικα βεβαια.
-
Εδώ και 2,5 χρόνια περίπου έχω ένα Yamaha Serow 225.
Μέχρι τότε δεν είχα εμπειρία από μηχανές, μόνο 5-6 φορές είχα ανέβει ως συνοδηγός.Αυτό που λέω τώρα είναι ότι με έσωσε η μηχανή. Για μέσα στην κίνηση είναι ιδανικό. Εκτός Αττικής δεν έχω πάει.
Θα ήθελα κάτι δυνατότερο, αλλά και πάλι κάτι σε On - Off.Από βλάβες τι να πω.... Πριν από ένα χρόνο χτύπησε μπιέλλα. Προφανώς κάποιος από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες το είχε αφήσει χωρίς λάδια. Σχεδόν είχα αποφασίσει να το πετάξω, αλλά μετά από πιέσεις του αδελφού μου, αποφάσισα να δώσω τα 1000 € και να το φτιάξω. Το πήγα σε έναν καλό μηχανικό και από τότε δουλεύει τέλεια.
Κατανάλωση 3,7 lt /100 Km
Ανδρέας
-
Ξεκίνησα με Yamaha V50 (δίχρονο παπί), σε δέκα μήνες πήγα σε ένα XLR200 (ξέχναγα να βάλω βενζίνη κυριολεκτικά, πρέπει να έκαιγε περίπου 1.5 lt/100Km), και μετά οκτώ μήνες σε ένα XL600RF. Τώρα έχω ένα XL400V που το αγόρασα με 28000 Km (θεωρητικά τουλάχιστον!). Πολύ κάλο δείχνει το Suzuki DL650 .
-
) Eγω αν και μου αρεσαν τα μηχανακια ειχα φτασει 20 χρονων και δεν ειχα αγορασει κανενα , ουτε και ειχα βγαλει διπλωμα! Πηγε τοτε ο αδελφος μου που ηταν 2 χρονια μικροτερος και μου ειπε θα βγαλω το διπλωμα του αυτοκινητου και θα βγαλω και για μηχανη (ειχε τοτε ενα καwasaki max100 χωρις διπλωμα) δεν ερχεσαι και εσυ να το βγαλεις να το εχεις?
Ετσι και μπηκα στο χωρο γιατι εχοντας το διπλωμα και ανγκασμενος καθε μερα να κατεβαινω στον Πειραια για δουλεια πηρα το πρωτο μου εργαλειο ενα yamaha town mate 50...........το οποιο και κρατησα 4 μηνες (μεγαλη υπομονη ε?
Το εδωσα και πηρα ενα serrow 225 yamaha το οποιο τοτε μου φανηκε αεροπλανο και με εξυπηρετουσε πολλυ!
Μετα απο 2 χρονια και ενω το serrow το ειχα βολευτει βρηκα απο εναν φιλο του αδελφου που πουλαγε μια kawasaki gpz400r το μηχανακι των ονειρων μου πιτσιρικας (σε πιο μεγαλη εκδοση ηταν στο ονειρο, αλλα τοτε που το πηρα πανω απο τα 500cc υπηρχε τεκμηριο και ειχα και αυτοκινητο στο ονομα μου και δεν με επαιρνε). Το πηρα και αυτο λοιπον χωρις να πουλησω το serrow απλα για να πηγαινω καμια βολτα και για κανα καφε βραδακι!
Το serrow το χαρισα σε καποια φαση σε εναν συνεργατη στη δουλεια (ειχε γινει ρεταλι) και εμεινα για μεχρι πριν 6 μηνες μονο με την gpz η οποια αν και την αγαπουσα πολλυ με ειχε ταλαιπωρησει αφανταστα με τα καρμπιρατερ.
Αποφασισα λοιπον πως επρεπε να παρω κατι καινουριο πρωτα απ ολα για να μετακινουμε μεσα στην πολη και πηρα ενα xt600 το οποιο και εκανα s/motard το οποιο και εχω βολευτει απιστευτα και στριβει σαν διαολος
Επισης πριν κανα 3μηνο εβαλα τον αδελφο στην πριζα να παρουμε μια μεγαλη μηχανη supersport που την γουσταραμε και οι δυο για βραδινες βολτες καφεδακι και ατελειωτα γκαζια (ειμαστε και οι 2 τρελαμενοι με την ταχυτητα) και πηραμε ενα HONDA CBR 1100XX μαυρο τουμπανο.
Ουσιαστηκα ειμαι στην ιδια φαση οπως μερικα χρονια πριν απλα με τα αντιστοιχα οχηματα που τοτε ονειρευομουν
Υ.Γ. την γριουλα μου gpz αν και εχει παθει ζημια και δεν λειτουργει πλεον οποτε πλενω τα αλλα, την πλενω και αυτην παρεα να ειναι καθαρη και περιποιημενη και ας εχει βγει στη συνταξη -
Καλησπέρα,
Οι μοτοσυκλέτες που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν οι ακόλουθες:
- Kawasaki KMX 200
- Yamaha TDR250
- Honda XR650L
- Suzuki DRZ400
Τώρα έχω ένα Honda CB1300 το οποίο είναι και το πρώτο στρήτ μηχανάκι που είχα ποτέ. Είναι άψογο από πάσης πλευράς και μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ό,τι του φαίνεται.
-
Για Ελλάδα, on-off!!!
Τώρα έχω μια Africa '99.
Τη φοβόμουνα για την πόλη, αλλά μόνο σταματημένη θέλει προσοχή.
Παραδόξως, είναι πολύ ευέλικτη, αν αναλογιστεί κανείς κιλά και όγκο...
Η έκπληξη είναι στο βουνό!
Σε λάσπες δεν έχω πάει, αλλά στο τελευταίο Ακρόπολις έκανε θαύματα!!!
Κανένα πρόβλημα δικάβαλη ή με μόνο εμένα πάνω στη σέλα της.
Άνεση στο ταξίδι, τίποτα από άνεμο πλευρικό ή κόντρα, πάει καλά στο χώμα και είναι καλή και στην πόλη.
Για μένα που κάνω 100-120 χλμ ημερησίως και απ' αυτά 70 εθνική (πάω στο Μ. Πεύκο), είναι το ιδανικό!!!!
Γριούλα με χάρες!!!!Υ.Γ:Πώς βάζουμε μια φωτογραφία στο ποστ????[/list]
-
Για Ελλάδα, on-off!!!
Τώρα έχω μια Africa '99.
Τη φοβόμουνα για την πόλη, αλλά μόνο σταματημένη θέλει προσοχή.
Παραδόξως, είναι πολύ ευέλικτη, αν αναλογιστεί κανείς κιλά και όγκο...
Η έκπληξη είναι στο βουνό!
Σε λάσπες δεν έχω πάει, αλλά στο τελευταίο Ακρόπολις έκανε θαύματα!!!
Κανένα πρόβλημα δικάβαλη ή με μόνο εμένα πάνω στη σέλα της.
Άνεση στο ταξίδι, τίποτα από άνεμο πλευρικό ή κόντρα, πάει καλά στο χώμα και είναι καλή και στην πόλη.
Για μένα που κάνω 100-120 χλμ ημερησίως και απ' αυτά 70 εθνική (πάω στο Μ. Πεύκο), είναι το ιδανικό!!!!
Γριούλα με χάρες!!!!Υ.Γ:Πώς βάζουμε μια φωτογραφία στο ποστ???
-
Honda Transalp 650 ('02).
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος αφού ήθελα μια ξεκούραστη-ευκολοδήγητη μοτοσυκλέτα για καθημερινές μετακινήσεις για αρκετά χλμ μέσα στην πόλη, αλλά να κάνω και τα ταξίδια μου. Εννοείται ότι τη χρησιμοποιώ κάθε χρόνο στο Acropolis και το μόνο που με έχει ψιλοπειράξει είναι οι σφιχτές ρυθμίσεις της ανάρτησης. Ναι, ξέρω είναι ρυθμιζόμενες (το έχω στο πιο χαλαρό αλλά και πάλι για Acropolis θέλει κι' άλλο ).
Προηγούμενα: Honda Cab 50 και Suzuki Bandit 400.
-
πιτσιρικας ετριβα, γυαλιζα και λαδωνα μεχρι και τα ταμπουρα σε μια vespa p50cc του..............καποτε, τη ροζαλια. (ας ειναι καλα ο μπαμπας, την ειχε αγορασει το 78 με το εξωφρενικο ποσο των.....5 κιλων κοντοσουβλι!!!!!!!!!!!!!) δεν κανω καθολου πλακα. Με αυτη εζησα αγκαλια και τα πρωτα 2 χρονια της φοιτητικης μου ζωης. Μετα βρηκα μια Τ5 125cc ( αυτη με το 4γωνο φαναρι), τη τζουλια, και αφου της αλλαξα τρεις φορες εμβολο ελατηρια και διωστηρα, την παρατησα στο μηχανικο τζαμπε!!!. Εδω και 18 μηνες κυκλοφορω ενα ΚΛΕ 500,τη νταιζη, πολυ καλο(το ηξερα βεβαια πριν το παρω) αλλα καλοβλεπω το CAPONORD πολυ ασχημα, και με βλεπω να το παιρνω συντομα. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.
-
Από σήμερα το πρωί ένα μπορντώ μεταλλικό σκούτερ Honda 125 Spacy!
Εδώ και ένα μήνα ψηφίζει, όντας πλέον 18 ετών, και ελπίζω να αντέξει τα 2 επόμενα χρόνια που θα το χρειαστώ!
Ούτε ξέρω πόσοι ιδιοκτήτες έχουν περάσει, το μόνο που ξέρω είναι πως πριν 2 χρόνια πέρασε ΚΤΕΟ στην Λουκέρνη, και πως το κοντέρ λέει 20.000 χιλιόμετρα περίπου. Τώρα μπορεί να είναι και 120.000 ή 220.000 ή βάλε τη φαντασία να δουλέψει!Δείχνει να είναι καλό, εύκολο στο οδήγημα (και δεν ξαναοδήγησα από το '95 που πήρα δίπλωμα ) μόνο που είναι βαρύ για σκούτερ (105κ απόβαρο). Συνήθεια θέλει το CVT κιβώτιο που μεταβάλλεται η ταχύτητα με σταθερό ήχο...
Μοναδικό κριτήριο αγοράς η τιμή (300 ευρώ... ) που αν και μου φάνηκε κάμποση για τόσο παλιό, ήταν μισή από το αμέσως φτηνότερο, και ο λόγος που τελικά πείστηκα ήταν πως είναι Χόντα και έχουν καλή φήμη σε αξιοπιστία. Για την ώρα πάντως δουλεύουν πολύ καλά όλα του τα συστήματα, και πέρασε τα ελβετικά ΚΤΕΟ επιτυχώς τον Ιούνιο.
Ίδωμεν! -
Καλοτάξιδο!
Εαν έτυχε ελάχιστης έστω προσοχής από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες (αμφιβάλλω αν ήταν μόνο ένας ), και του συμπεριφερθείς και εσύ όπως του αρμόζει, είναι και κάποιας ηλικίας, μην το ξεχνάμε! Δεν θα σε εγκαταλείψει.
Δεν το ξέρω το μηχανάκι, αλλά το όνομα μου λέει πολλά!
Το λαδάκι να ελέγχεις μια φορά το μήνα και λίγη προσοχή για περίεργες αλλαγές στον ήχο του θέλει. Τίποτε άλλο.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?