-
HUSQVARNA TE610ie 08.Παρτε τα βουνα παρτε τους δρομους...Οπου πας θα παει ....Εχω κανει τα παντα με το μηχανακι.Απο Κυριακατικη εντουροβολτα μεχρι ταξιδι στο Βολο καλοκαιρι...Το χω απο το 08 κ δεν εχει κανει κιχ...Απο τα πλεον αδικημενα διτροχα στη χωρα μας κ ας ειναι το ιδανικο...
-
Αυτό που ειναι ιδανικό για εσένα, μπορεί να ειναι δύσχρηστο, άχρηστο ή επικίνδυνο για κάποιον άλλον. Πχ εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά να οδηγώ μηχανή από... τον 2ο όροφο. Άλλοι θέλουν να ταξιδεύουν στην εθνική με 160 και να φτάνουν ατσαλάκωτοι. Σχετικά ειναι όλα λοιπόν.
-
kle 400 του 93 μοντ.το χρησιμοποιω καθημερινα και δεν με εχει αφησει ποτε
-
Sym Symphony 150SR.
Το εχω εδω και 3 μηνες και ειναι αστερι μεχρι ωρας!Εχω κανει 2.500χλμ, και εδειξε δυο προβληματακια απο τη μανα του.Πρωτο αλλαγη καρμπυρατερ και δευτερο αλλαγη ενος διακοπτακου που ειναι για το φρενο.Κατα τα αλλα μια χαρα και οσο παει μου πεφτει και η καταναλωση σιγα σιγα θριαμβευτικα!
Θελω παρα πολυ μια duduca monster.
-
KTM Adventure 990 '08
Έχω κάνει 45000χλμ και τρελαίνομαι ακόμα κι όταν πάω απλά στο γραφείο! -
Ρε φίλε Mad Max, δλδ τι πρέπει να σου βγάλει σε 2,5 μήνες για να μην είναι 'αστέρι';
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ρε φίλε Mad Max, δλδ τι πρέπει να σου βγάλει σε 2,5 μήνες για να μην είναι 'αστέρι';Δε ξερω περιμενα να ηταν πολυ φτηνιαρικο για τα λεφτα που κανει αλλα τελικα ειναι πολυ κομπλε και δυνατο και ποιοτικο!
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ρε φίλε Mad Max, δλδ τι πρέπει να σου βγάλει σε 2,5 μήνες για να μην είναι 'αστέρι';+1 μερικοί την έννοια της αξιοπιστίας μάλλον την έχουν διαφορετικά στο μυαλό τους
-
Fordάκιας είναι ο άνθρωπας, έχει άλλα κριτήρια αξιοπιστίας...
-
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
KTM Adventure 990 '08
Έχω κάνει 45000χλμ και τρελαίνομαι ακόμα κι όταν πάω απλά στο γραφείο!ωραίος! Πολύ τα λιγουρεύομαι τα 990.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Fordάκιας είναι ο άνθρωπας, έχει άλλα κριτήρια αξιοπιστίας...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
KTM Adventure 990 '08
Έχω κάνει 45000χλμ και τρελαίνομαι ακόμα κι όταν πάω απλά στο γραφείο!ωραίος! Πολύ τα λιγουρεύομαι τα 990.
Κι εγώ, αλλά πολλοί γκρινιάζουν για χαζοβλάβες... Αν και την μερίδα του λέοντος την έχει η BMW R1200GS που πραγματικά σε.. αποκαρδιώνει η συχνότητα βλαβών (καταλαβαίνετε όλοι πως θα γούσταρα τρελά μία... ).
-
Μα το λεει και το όνομά τους: Κάθε Τρίτη Μάστορα.
Χωρίς πλακα τωρα, είχα πάθει με τη ροπή ενός 990, τρακτέρ λέμε! Έλα όμως που δε μου αρέσει να οδηγάω από τον 2ο όροφο... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο. -
Ένα τέτοιο το ψώνιζα.
-
To Μatrix racing 50 που ανέφερα σε άλλο θέμα.
Τώρα τι μ'έπιασε μετά απο 1200cc,500cc and 800cc μηχανές να ασχοληθώ με το δίχρονο 50ρι ,μόνο η τρέλα μου το ξέρει. Σκοπεύω να το κάνω να πετάξει το καημένο σε μια δυό μερες αφού θα πιάσει τα 120χλμ σύμφωνα με τις δοκιμές μου. (αντάρα).
Εντάξει δε λέω έχει την πλάκα του και την δική του ψυχή το μηχανάκι. Προς το παρόν το έχω αγαπήσει. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
KTM Adventure 990 '08
Κι εγώ, αλλά πολλοί γκρινιάζουν για χαζοβλάβες... Αν και την μερίδα του λέοντος την έχει η BMW R1200GS που πραγματικά σε.. αποκαρδιώνει η συχνότητα βλαβών (καταλαβαίνετε όλοι πως θα γούσταρα τρελά μία... ).
2-3 στάνταρ πραγματάκι βγάζουν. Από εκεί κ πέρα, όπως μου έχει πει ένας κάτοχος 950 adv, 'δεν είναι σαν το άφρικα που του έβαζα μόνο βενζίνη, πρέπει να ασχολείσαι μαζί του'. 990 λευκό με ακραπες =
-
Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους !
Απο σημερα εχω στην κατοχη μου μια Suzuki GSR 600
Eιμαι σχετικα πρωταρης στους 2 τροχους περα απο μια μικρη εμπειρια με παπι.
Πρωταρης και με 600αρα -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πρωταρης και με 600αρατη γλυκοκοιτουσα οταν εψαχνα 600αρι
πολυ ομορφη!!!καλοταξιδος κ παντα ορθιος!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πρωταρης και με 600αραΚαλοτάξιδο και πάντα όρθιος
Για πες για πες...χρονολογία, τιμή, εξοπλισμό πήρες?
κι εμείς πρωτάρηδες με 600άρια είμαστε αλλά η αίσθηση της βόλτας παραμένει απερίγραπτη
-
Ειναι γυμνο του 2008 με ABS 600cc τετρακύλινδρη υδροψυκτη και την αντάλλαξα με ενα ford fiesta του 2008 ,
η αληθεια ειναι οτι την πηρα λιγο στα κουτουρου που λενε αλλα μολις την ειδα μου αρεσε παρα πολυ !Εξοπλισμο δεν εχω παρει ακομα αλλα εχω μπροστα μου καιρο μιας και για τις επομενες 15 ημερες δεν θα την μετακινησω και θα την εχω κλειδωμενη σε γκαραζ γιατι θα ειναι ανασφαλιστη .
Εχει καγκελα , βαλιτσα , aftermarket τιμονι και 6πιστονες δαγκανες .
Αγορασα μια κλειδαρια για το δισκοφρενο με συναγερμο και μια κουλουρα + το immobilizer που εχει
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?