-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Στην Αθηνα κυκλοφορώ με παπι χρονια τώρα λογο πρακτικοτητας!! και εχω αλλαξει αρκετα τα οποια ηταν σε γενικες γραμμες καλα, τωρα εχω suzuki, εκτος απο ενα yamaha διχρονο που ειχα και μαρτυρησα, εκαιγε τα αντερα του, τι ειναι αυτα τα διχρονα ασυμφορα και βρωμιαρικα..
Απο μηχανες γενικα εχω οδηγηση παρα πολλες μιας και ο αδερφος μου εχει κολλημα μα αυτες και καθε 6 μηνες αλλαζει μηχανη!!!!!
και καθε ειδους απο YZ 250 εως VF1000
ειδικα το YZ 250 στην πιστα της Aρτας ηταν απολαυση αλλα με πονεσαν τα χερια!!!!
Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν το XR, τρομερη ροπη αλλα απολιτιστο!! τωρα εχει ενα DOMINATOR 650 , αλλα νομιζω οτι το εχει πανω απο 6 μηνες επομενως... παμε γι'αλλα....ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ!ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ!!!
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! -
ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑ FAZER 600CC 2004 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ Σ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΡΗΓΟΡΟ(98HP)ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΜΩΣ ΒΛΑΣΤΙΜΑΩ!!) -
Ο χρήστης riosma έγραψε:
ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑ FAZER 600CC 2004 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ Σ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΡΗΓΟΡΟ(98HP)ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΜΩΣ ΒΛΑΣΤΙΜΑΩ!!)Fazer είχα πάρει το 1998, τότε που ακόμα ήταν άγνωστο στην Ελλάδα. Το χάρηκα για 7 χρόνια.
Κάποια στιγμή άλλαξα μπρος πίσω με wp και ναι, από τότε στις λακούβες όπως τα λές... πριν όμως δεν είχα θέμα (απλά δεν ήταν τόσο σταθερό μετά τα ... 180 )
Είχα καταλήξει λοιπόν ότι καλύτερος συμβιβασμός είναι οι μαμά αναρτήσεις, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε. -
Piaggio Carnaby 300 i.e.
Εδώ και κανένα δίμηνο το έχω, μια χαρά πάει. -
Για μένα το δίκυκλο είναι θέμα εξυπηρέτησης...την τρέλα την κουβαλάω με 4 ρόδες...Πάντα όμως είχα κάποιο δίκυκλο...με την Σειρά:
Sachs 50 (με πετάλια και δύο ταχύτητες στο τιμόνι)
Honda lead 50
Vespa 125 T5
Yamaha xt 200
Yamaha T 80 (με τεσσσάρι σασμάν παρακαλώ)
Kawasaki klr? 115cc
Yamaha XT 250
Honda Dominator 250
Και τελευταία απέκτησα μία Honda Transalp 600 γριούλα (1987) η οποία μου έχει δώσει μεγάλη χαρά, στα μαστορέματα...και βέβαια δεν έχω ξεφύγει απο την αρχαιολαγνία μου...και αυτή πάει φουλ για ιστορική, δεδομένου ότι έχει όλα τα πράγματα της μάνας της...ούτε δισκόφρενο πίσω δεν της έχω βάλει... -
-
Πολύ ΝΧ250 βλέπω!
-
Aμέσως εσυ...
Αφού εγώ το καμουφλάρισα...το είπα Dominator...
Είναι πιο πιασάρικο....
Πάντως τρομερό μηχανάκι, του είχαα βάλει και WP πίσω και έτσι εξάλειψα το μοναδικό του σοβαρό ελάττωμα...ε εντάξει, είχαν και ένα θεματάκι με τις ηλεκτρονικές... -
Δεν έχεις άδικο, το dominator είναι και πιο... kinky!
Βασικά ανάρτηση δεν του είχα πειράξει, οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν πίσω όταν ανέβαιναν 2 γομάρια 90 κιλών.
Τι να κάνουμε, ήταν φτιαγμένη για ιαπωνοπιθίκια η πίσω ανάρτηση... Hλεκτρονικές είπες? Χμμμ... ναι, τώρα που το θυμάμαι είχα πάρει μία στη μασχάλη. Αλλά πέραν τούτου ουδέν, παρά το σκίσιμο.
Είναι ώρες-ώρες (ιδιαίτερα στην κίνηση) που μου λείπει απίστευτα... -
Εχω ενα YAMAHA XJ6 DIVERSION.ειμαι πολυ ευχαριστημενος. πολυ οικονομικο 5 lit/100 ευκολοδηγητο στην πολη και πολυ πολυ ανετο
-
Λόγω καταραμένης φτώχειας ξέπεσα σε έναν ασχημόπαπο μτχ μπας και γλιτώσω καμιά βενζίνη και μαζέψω κανένα φράγκο για να πάρω στο μέλλον ένα fazer ή ένα cbf.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λόγω καταραμένης φτώχειας ξέπεσα σε έναν ασχημόπαπο μτχωραίος!
μπας και γλιτώσω καμιά βενζίνη και μαζέψω κανένα φράγκο για να πάρω στο μέλλον ένα fazer ή ένα cbf.
ducati
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
μπας και γλιτώσω καμιά βενζίνη και μαζέψω κανένα φράγκο για να πάρω στο μέλλον ένα fazer ή ένα cbf.
ducati
ποιός μιλάει
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Λόγω καταραμένης φτώχειας ξέπεσα σε έναν ασχημόπαπο μτχ
ωραίος!
ducati
Δεν έχω λεφτά για συνεργεία.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λόγω καταραμένης φτώχειας ξέπεσα σε έναν ασχημόπαπο μτχποιο πηρες αν επιτρεπεται?
-
σπερα κ απο μενα, εδω κ 2μιση περιπου χρονια εχω ενα γιαμαχακι ybr 125 ψεκαστο κ ειμαι σε διλλημα να ενδωσω κ να το δωσω κ να παρω ενα σκουτερ απο αυτα που κοροιδευα 200 με 300 κυβικα γιατι τωρα που η βενζινη πηγε στα ταρταρα θελω να το χρησιμοποιω ολο τον χρονο κατι που λογω εργασιακης αμφιεσης δεν δυναμαι να κανω με το κατα τα αλλα συμπαθεστατο διαχρονικο 125ρι μου. δεν θα με χαλουσε βεβαια να πηγαινα κ καμια χαλκιδικη απο σαλονικη πιο ανετα αλλα αντιθετα απο οτι πιστευα οντας απειρος για να βγεις πχ στον περιφερ της θεσνικης θελεις 200+ κυβικα για να εισαι ανετος κ ναχεις γκαζι για να προβλεπεις τις τυχον αβλεψιες των τετρατροχων.
-
Ο χρήστης georgebest2 έγραψε:
ποιο πηρες αν επιτρεπεται?
welcome καταρχάς ,ένα innova καμπυτεράτο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ποιο πηρες αν επιτρεπεται?
welcome καταρχάς ,ένα innova καμπυτεράτο.
ευχαριστω!
ενταξει δεν ειναι τοσο ασχημο εγω εχω ενα μοντενας καρμπυρατερ .Καλο ειναι αλλα αν δεν το χρησιμοποιησεις καποιες μερες μονο με τσοκ κ πολλες μανιβελιες παιρνει ειδικα οταν εχει κρυο αλλα εχουν πιο αμεση ανταποκριση στο γκαζι απο τα ψεκαστα.
Το χορνετ μεταχειρισμενο θα κοιταξεις?κ εγω κοιταζα οπως ο φιλος πανω για κανα καλο σκουτερακι αλλα θεωρω πολλα λεφτα αυτα που ζητανε κ θα μαζεψω να παρω ενα χορνετακι με abs -
Ο χρήστης georgebest2 έγραψε:
ενταξει δεν ειναι τοσο ασχημο εγω εχω ενα μοντενας καρμπυρατερ .Καλο ειναι αλλα αν δεν το χρησιμοποιησεις καποιες μερες μονο με τσοκ κ πολλες μανιβελιες παιρνει ειδικα οταν εχει κρυο αλλα εχουν πιο αμεση ανταποκριση στο γκαζι απο τα ψεκαστα.
Καλά είναι μωρέ. Το συγκεκριμένο είχε να πάρει μπρος από τον ιούνιο και πήρε με την 5η μανιβελιά.
Το χορνετ μεταχειρισμενο θα κοιταξεις?κ εγω κοιταζα οπως ο φιλος πανω για κανα καλο σκουτερακι αλλα θεωρω πολλα λεφτα αυτα που ζητανε κ θα μαζεψω να παρω ενα χορνετακι με abs
Θα μαζέψω κανένα λεφτό και θα πάω για κανένα cbf ή fazer κάποια στιγμή.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?