-
Εχω ενα honda xr125 '06 και ενα honda cbr 600 rr '08.
-
Δυο Town Mate, ενα 50ρι κι ενα 80ρι
Κι αν ολα πανε καλα και μια BMW R51 σε λιγες μερες
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Λοιπον...ξαναλεω..οποιος περασει το ευρωπαικο κατωφλι και δη το ιταλικο δεν εχει επιστροφη...δεεν τον παιζει κανεις στις παρεες...εχει τον σεβασμο απο ολους..πληρωνει τα κερατα του στα service..και ιδιαιτερα για τις monsterαρες..καθε ηλικιας και καθε κυβικων..ολοι μας ενα νευμα φιλικο στον δρομο προς τον συνοδοιπορο monsterakia,αυτης της οντως απαιτητικης μηχανης το κανουμε...
αν θυμαμαι καλα τα hayabusa το πηρα 04 και το κρατησα 05 τελη που παντρευτηκα...ειχα γκρινια απ την συζηγο(σπανια γκρινιαζει) για κατι ποιο ανετο και το εδωσα και πηρα το varadero καινουριο και πεταξα πανω και μια remus grand prix και προγραμμα για να κοπαναει..το ευχαριστηθηκα το varadero γιατι οντως ειναι ταμαμ στα ταξιδια..ανεση και 190 ταχυτητα ταξιδιου...βεβαια το ξενερωμα το ειχα αφου απ τα 300 του busa και τα ανοιγματα του ηταν καπως η χαλαρωτητα του varadero...μεχρι τα μεσα του 06 ιουλιο οπου με την γυναικα ηδη στον δευτερο μηνα κυησεως εγω ξενυχτης δυο μερες λογω δουλειας και να τρεχω σαν βεγγος να προλαβω τα παντα για να φυγουμε διακοπες με το τοτε S3 μου,γυριζα απο πελατη 11.30 το βραδυ παρασκευης και στο υψος του καβουριου κοιμηθηκα στο τιμονι και το καρφωσα το varadero σε μια συσταδα δεντρων...σπασμενο γονατο και αλλα μικρα...και απιστευτη τυχη..τεσπα...εγινα καλα τον οκτωμβρη και ενω ολοι φωναζαν οτι θα γινω μπαμπας και να ξεχασω μηχανες και τετοια ειδα παρατημενο το προηγουμενο S4 που ειχα..το πηρα και μπηκα στον κοσμο των ιταλικων...το πληρωσα,το εφερα στα ισια του, το αγαπησα και οταν αποφασισα να παρω την τωρινη μου S4RS το εμπιστευτηκα σε πολυ καλα χερια...
παντα ημουν της γνωμης οτι στο θεμα των μηχανων πρεπει να πηγαινεις εκει που σε προσταζει η καρδια σου και οχι ο ορθολογισμος σου...ο ορθολογισμος καλυπτεται με ενα astrea grand η ενα ταπεινο commuter για να κινησε καθημερινα...
γι αυτο φιλε γιωργο και σου ειπα να μην παρεις τον κουβα που λεγεται versys...θα ξενερωσεις..και ξερεις πολυ καλα και εσυ πως ειδικα για εμας τους αντρες η γνωμη και το βλεμμα του φαναριου,η το συναισθημα μετα απο μια καλη διαδρομη στην αρχαια επιδαυρο μετραει πολλακις απ τον ορθολογισμο...
Μεινε με το Z που ειναι τρομοκρατης και αν θες χαλαρα παρε ενα zephyr 750 που ειναι και all time classic με κανα διχιλιαρο..οσα δηλ θα χασεις απ την πωληση του Z,για να χαλαρωνεις και να προσφερεις και στο αισθημα τρυφερες βολτιτσες στο ηλιοβασιλεμα και οχι...σουζα...endo...σουζα...endo...παμε παλι...
παντως αν αποφασισεις να ερθεις απο ιταλια μερια...θα κανονισουμε να σου βρουμε το καλυτερο Multistada 1000...
φιλικα...σπυρος...Kαλησπέρα!
Με ενδιαφέρει η διαφορά tdm 900 vs s4rs.Ξέρω οτι είνβαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ,αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι έπεσα τον Φεβρουάριο με την TDM..έσπασα πόδι...έγινα καλά και ξαναπήρα tdm.Aλλά από την στιγμή που γεννήθηκε ο γιός,είμαι πολύ κοκοκο....και είμαι σε σκέψη για αγορά μιας πιο ειδηκής μηχανής...και να κοπούν οι καθημερινές μετακινήσεις.. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Λοιπον...ξαναλεω..οποιος περασει το ευρωπαικο κατωφλι και δη το ιταλικο δεν εχει επιστροφη...δεεν τον παιζει κανεις στις παρεες...εχει τον σεβασμο απο ολους..πληρωνει τα κερατα του στα service..και ιδιαιτερα για τις monsterαρες..καθε ηλικιας και καθε κυβικων..ολοι μας ενα νευμα φιλικο στον δρομο προς τον συνοδοιπορο monsterakia,αυτης της οντως απαιτητικης μηχανης το κανουμε...
αν θυμαμαι καλα τα hayabusa το πηρα 04 και το κρατησα 05 τελη που παντρευτηκα...ειχα γκρινια απ την συζηγο(σπανια γκρινιαζει) για κατι ποιο ανετο και το εδωσα και πηρα το varadero καινουριο και πεταξα πανω και μια remus grand prix και προγραμμα για να κοπαναει..το ευχαριστηθηκα το varadero γιατι οντως ειναι ταμαμ στα ταξιδια..ανεση και 190 ταχυτητα ταξιδιου...βεβαια το ξενερωμα το ειχα αφου απ τα 300 του busa και τα ανοιγματα του ηταν καπως η χαλαρωτητα του varadero...μεχρι τα μεσα του 06 ιουλιο οπου με την γυναικα ηδη στον δευτερο μηνα κυησεως εγω ξενυχτης δυο μερες λογω δουλειας και να τρεχω σαν βεγγος να προλαβω τα παντα για να φυγουμε διακοπες με το τοτε S3 μου,γυριζα απο πελατη 11.30 το βραδυ παρασκευης και στο υψος του καβουριου κοιμηθηκα στο τιμονι και το καρφωσα το varadero σε μια συσταδα δεντρων...σπασμενο γονατο και αλλα μικρα...και απιστευτη τυχη..τεσπα...εγινα καλα τον οκτωμβρη και ενω ολοι φωναζαν οτι θα γινω μπαμπας και να ξεχασω μηχανες και τετοια ειδα παρατημενο το προηγουμενο S4 που ειχα..το πηρα και μπηκα στον κοσμο των ιταλικων...το πληρωσα,το εφερα στα ισια του, το αγαπησα και οταν αποφασισα να παρω την τωρινη μου S4RS το εμπιστευτηκα σε πολυ καλα χερια...
παντα ημουν της γνωμης οτι στο θεμα των μηχανων πρεπει να πηγαινεις εκει που σε προσταζει η καρδια σου και οχι ο ορθολογισμος σου...ο ορθολογισμος καλυπτεται με ενα astrea grand η ενα ταπεινο commuter για να κινησε καθημερινα...
γι αυτο φιλε γιωργο και σου ειπα να μην παρεις τον κουβα που λεγεται versys...θα ξενερωσεις..και ξερεις πολυ καλα και εσυ πως ειδικα για εμας τους αντρες η γνωμη και το βλεμμα του φαναριου,η το συναισθημα μετα απο μια καλη διαδρομη στην αρχαια επιδαυρο μετραει πολλακις απ τον ορθολογισμο...
Μεινε με το Z που ειναι τρομοκρατης και αν θες χαλαρα παρε ενα zephyr 750 που ειναι και all time classic με κανα διχιλιαρο..οσα δηλ θα χασεις απ την πωληση του Z,για να χαλαρωνεις και να προσφερεις και στο αισθημα τρυφερες βολτιτσες στο ηλιοβασιλεμα και οχι...σουζα...endo...σουζα...endo...παμε παλι...
παντως αν αποφασισεις να ερθεις απο ιταλια μερια...θα κανονισουμε να σου βρουμε το καλυτερο Multistada 1000...
φιλικα...σπυρος...Kαλησπέρα!
Με ενδιαφέρει η διαφορά tdm 900 vs s4rs.Ξέρω οτι είνβαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ,αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι έπεσα τον Φεβρουάριο με την TDM..έσπασα πόδι...έγινα καλά και ξαναπήρα tdm.Aλλά από την στιγμή που γεννήθηκε ο γιός,είμαι πολύ κοκοκο....και είμαι σε σκέψη για αγορά μιας πιο ειδηκής μηχανής...και να κοπούν οι καθημερινές μετακινήσεις.....(στις καθημερινές μετακινήσεις πιστεύω οτι γίνονται τα άσχημα ατυχήματα -
Πάρε Multistrada. Βρίσκεται στο μέσον από TDM και Monster. Και εννοείται, όσο μπορείς, ΜΗΝ μετακινείσαι, αλλά βόλταρε με την μηχανή!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Kαλησπέρα!
Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι έπεσα τον Φεβρουάριο με την TDM..έσπασα πόδι...έγινα καλά και ξαναπήρα tdm.Aλλά από την στιγμή που γεννήθηκε ο γιός,είμαι πολύ κοκοκο....και είμαι σε σκέψη για αγορά μιας πιο ειδηκής μηχανής...και να κοπούν οι καθημερινές μετακινήσεις..Ξέρεις πόσο κάνει το S4 και πόσο το TDM ή το είπες απλά για να γελάσουμε τώρα αυτό;
-
-
Κάποτε είχα ένα fg 1200 ,αλλά συνειδητοποίησα γρήγορα ότι δεν θα επιβίωνα για πολύ όχι γιατί δεν μπορούσα να το κρατήσω αλλά γιατί δεν με υπολόγιζαν οι άλλοι οδηγοί των αυτ/των και ειδικά των μεγάλων σε όγκο!
Τώρα έχω ένα ιντρούντερ 800 του '92 το οποίο σχεδόν έχει πουληθεί . -
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Kαλησπέρα!
Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι έπεσα τον Φεβρουάριο με την TDM..έσπασα πόδι...έγινα καλά και ξαναπήρα tdm.Aλλά από την στιγμή που γεννήθηκε ο γιός,είμαι πολύ κοκοκο....και είμαι σε σκέψη για αγορά μιας πιο ειδηκής μηχανής...και να κοπούν οι καθημερινές μετακινήσεις..Ξέρεις πόσο κάνει το S4 και πόσο το TDM ή το είπες απλά για να γελάσουμε τώρα αυτό;
Γέλα όσο θές.
-
Καλησπερα φιλε pad...
περαστικα κατ αρχην για το ποδι...σε νοιωθω γιατι και εγω το αριστερο μου γονατο,το εχω περασει απο ενα reconstruction...
θες να αγορασεις μια ποιο εξειδικευεμενη μηχανη,υποθετω με σκοπο μονο ραθυμες βολτιτσες η καμια χαλαρη αναζητηση σε κοντινες διαδρομες..
κατ αρχην καλο θα ηταν να οδηγησεις πρωτα ενα Monster ανω των 90 αλογων και να μπορεσεις να το αξιολογησεις περα απ την πρωτη αντιδραση που προσφερει-ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ-...δηλαδη πρεπει να δεις αν μπορεις να συμβιβαστεις με αυτα που σου ζητα η μηχανη σε σχεση με αυτα που σου προσφερει...ανεση-μικρο κοψιμο τιμονιου(αυτο ρυθμιζεται),χρηστικοτητα...
και αυτα στα γραφω γιατι σκεφτεσαι να φυγεις απο μια multi purpose μοτοσυκλετα(TDM), που κανει τα παντα και συμφερει και με καποιες πινελιες(κατεβασμα τιμονοπλακας,ελατηρια μπροστα,σωληνακια υψηλης ενα προγραμμα POWERHOUSE+ACRAPOVIC) το μηχανακι πυροβολα!!!
Το S4RS ειναι τελειως ξεχωριστο μηχανακι και σε θεμα προσσεγισεως τιμης,και αποδοσεως αλλα και κοστους χρησεως...
Το S4 που ηταν το πρωτο DUCATI που με μπολιασε με το ιταλικο δηλητηριο εχει το 916 μοτερ με 116 περιπου καλα αλογα και στησιμο απιστευτο...
Αυτη την στιγμη φιλοι μου ειπαν οτι στα κεντρικα της ducati στον κεραμικο υπαρχουν 2 τελευταια ολοκαινουρια S4R ματ χρωμα με 999 μοτερ(125αλογα) στην super τιμη των 12000χιλιαδων..σχεδον 2.5κ ευρω κατω...
Γενικα αν αποφασισεις να περασεις το κατωφλι της ducati να εισαι σιγουρος οτι θα βρεις ανθρωπους που αγαπουν τις μοτοσυκλετες αυτες ,και ειναι προθυμοι να σε βοηθησουν σε οτιδηποτε..
απλα πρεπει να οδηγησεις πρωτα ενα monster για να δεις αν σου κανει εργονομικα και με βαση το οδηγικο σου προφιλ...και να ξερεις οτι το κοστος συντηρησης ενος ducati ειναι αρκετα υψηλο...
Και απο κει και περα MULTISTRADA-ST2S-ST4R-GT1000...ολα ξεχωριστα στον τομεα τους..
Με μεγαλη χαρα οταν το αποφασισεις να σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις..και απο σεπτεμβρη που τελειωνουν οι διακοπες αν δεν βαριεσε να ανεβεις μεχρι την φιλοθεη,ελα να οδηγησεις το δικο μου να παρεις μια γευση(εχουμε άπλα εδω )
Και του χρονου σεπτεμβριο....world ducati weekend 2010...στην ιταλια με γυναικες-παιδια στα αυτοκινητα και εμεις με τα ducaτια μας...μια εβδομαδα...p.s να εισαι σιγουρος οτι ειτε S4 ειτε S2R θα μπορεσεις να βρεις σε σχετικα καλες τιμες 05-07( 7-9κ ευρω )με αρκετα extra πανω τους,ευλαβικα συντηρημενα και χωρις να αποχωριστεις πολλα χρηματα απ το πορτοφολι σου απ την στιγμη που σαν κεφαλαιο θα εχεις το TDM..το δικο μου με εξατμισεις-προγραμμα-σταμπιλιζατερ και 145 δυναμομετρημενα αλογα κοστισε καινουριο 18500ευρω
Φιλικα...ΣπυροςΕυχαριστώ πολύ για τις πλρηροφορίες!
Άλλη μια υποψήφια είναι Aprilia tuono 2007 με ελάχιστα χλμ ενός φίλου.Σκεφτόμουν να την πάρω και να την έχω ταυχτόχρονα με το Tdm,αλλά όπως προείπα θέλω να κόψω τις καθημερινές μετακινήσεις....άρα η tdm θα φύγει.
Έχω βάλει οροφή τα €13.000. -
-
Δηλαδη θες να πουλησεις το TDM επειδη πας κοκοκο λογω γιου, και θες να παρεις κατι πιο ειδικο/τουμπανο/μαμαουα να πηγαινεις κομματια τα ΣΚ και ετσι θα εισαι πιο ασφαλεις?
Νομιζω καπου εισαι λαθος
Σου μιλαει καποιος που ΚΑΙ καθημερινα κινειται με μηχανη ΚΑΙ κομματια εχει παει τα ΣΚ σε ολες τις γνωστες διαδρομες
Δεν εχει σημασια η μηχανη που οδηγας, αλλα το τι εχουμε μες το κεφαλι μας
Τα μαχαιρια δεν κοβουν απο μονα τους -
Ο χρήστης After έγραψε:
Σου μιλαει καποιος που ΚΑΙ καθημερινα κινειται με μηχανη ΚΑΙ κομματια εχει παει τα ΣΚ σε ολες τις γνωστες διαδρομες
Δεν εχει σημασια η μηχανη που οδηγας, αλλα το τι εχουμε μες το κεφαλι μας
Τα μαχαιρια δεν κοβουν απο μονα τουςΤο ίδιο ακριβώς κάνω εδώ και χρόνια.
Σίγουρα πάντως το καθημερινό επιφυλάσει πολλές 'ζημιές'.
Τα μυαλά μου πάντως είναι μέσα στο κεφάλι εδώ και αρκετά χρόνια.Απλά όπως προείπα τον τελευταίο καιρό ειμαι ακόμα πιο συντηρητικός στην οδήγηση.Τεσπά,τελικά πήρα την tuono factory. (2007)
Η tdm έμεινε και θα δω αν θα πουληθεί ή όχι. -
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος.
Έχει δίκιο ο After μην προσπερνάς έτσι τη γνώμη του. Πιο επικίνδυνα είναι τα ΣΚ γιατί βγάζεις στο δρόμο ότι δεν έχεις βγάλει όλη την εβδομάδα.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
¨...Τεσπά,τελικά πήρα την tuono factory. (2007)Καλορίζικη!
-
Ευχαριστώ παίδες.
Πάντα με προσοχή τα ΣΚ, αλλά και τις καθημερινές τελικά....είναι πολλά τα χλμ που κάνω εντός πόλεως και δεν την παλεύω με το αυτοκίνητο..
-
-
Honda Chally πιάνεται ?
-
καλα χιλιομετρα pad και καλα στριψιματα..το factory που πηρες ειναι με τα ohlins μπρος πισω?ακτινικα εχει και απλο οποτε δεν εχει διαφορα σ αυτο...δυνατο μηχανακι και γρηγορο...εξατμισεις?aprillia racing?η καμια acrapovic...?
Οπως και να χει αστο το μηχανακι για τις αναζητησεις του σ/κ ..σπρωξε το tdm και χτυπα κανα ΧΤακι του 90 φευγα ARTESIA με 6-7 κατοσταρικα να κινησε σπιτι-δουλεια
σπυρος..Eυχαριστώ Σπύρο.
Με Ohlins και aprilia racing. -
Καλησπέρα σε όλους ...
Παλιά είχα ένα yamaha cryptonr τώρα έχω μια ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ 600 του 2003. Είμαι πολύ ευχαριστημένος . Σκυλί σκέτο η μηχανή , δεν βγάζει προβλήματα (προς το παρόν τουλάχιστον)
είναι απλή στην κατασκευη της (για να τη μαστορεύω) . Την έχω σε μαύρο...
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?