-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αλλά και να ξεπλύνουμε την ντροπή του 5-0 το '94 δεν με χαλάει... revenge is sweet
4-0
Όχι ότι αξίζαμε κάτι καλό, αλλά ο Μαραντόνα που μας έχωσε ένα και έφτιαξε άλλο ένα ήταν γεμάτος με κόκα ως τα μπούνια. Σ'εμάς πρόλαβε και τα έχωσε και μετά πήρε πόδι... Αυτό το αποτέλεσμα μας έκοψε τα πόδια, πλάκωσε και μεγάλη γκαντεμιά αφού στον όμιλό μας είχαμε την πιο φορμαρισμένη Βουλγαρία όλων των εποχών που έφτασε τετράδα, ενώ οι μισοί παίκτες της εθνικής Νιγηρίας έκαναν αργότερα σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη, άστα και βράστα.
Για τον Ρεχάγκελ: Είναι βέβαιο ότι τα ζύγισε πολύ πριν πάρει την απόφασή του, όμως στην Ελλάδα της αρπαχτής τέτοια παραδείγματα απόρριψης του χρήματος υπέρ άλλων πραγμάτων είναι άκρως αναζωογονητικά.
-
παραδείγματα απόρριψης του χρήματος υπέρ άλλων πραγμάτων είναι άκρως αναζωογονητικά.
Πιστεύω ότι είναι δείγματα σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Δηλαδή δεν αφήνει στη μέση μια δουλειά που ξεκίνησε για να ξεκινήσει μια άλλη. Δεν κάνει δηλαδή δουλειές του ποδαριού.
Φαινομενικά τουλάχιστον, γιατί δεν ξέρούμε τι μπορεί να διαδραματίστηκε στο παρασκήνιο...... -
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Τώρα που ο Ρεχάγκελ παραμένει στην εθνική -
Ο 'Φίλαθλος' σήμερα γράφει ότι ο Ρεχάγκελ δεν τα βρήκε με τους συμπατριώτες του. Φέρεται να ήθελε το γενικό πρόσταγμα (όπως το είχε εδώ), αλλά ο Μπεκενμπάουερ κλώτσησε.
-
Δεν ξέρω και εν τέλει δεν με νοιάζει τι παίχτηκε στα παρασκήνια. Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι ότι μένει ο Όττο για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω ότι καλό φτιάχτηκε αυτά τα τρία χρόνια να μείνει αλώβητο και αν είναι δυνατό να μεγαλώσει.
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει η Εθνική μας στα επόμενα ματς και αν θα τα ξανά καταφέρει, αλλά δεν είναι το προαπαιτούμενο νομίζω. Το κυριότερο για μένα είναι να συνεχίσει να έχει αυτή τη συνοχή και υπερηφάνεια στο παιχνίδι της και ότι αποτελέσματα είναι να έρθουν ας έρθουν.
Να είσαι καλά Όττο και να ξέρεις ότι θα μας έχετε πάντα κοντά σας στα καλά και στα δύσκολα.
Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά μας δώσατε την ευκαιρία να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε κατάματα τους αντιπάλους μας. -
Πάντως στην ΕΡΤ (νομίζω ΝΕΤ) είπε στις ειδήσεις:
Ο Ρεχάγκελ θα παραμείνει και θα είναι προπονητής της Ελλάδας στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία. Τόσο σίγουροι είναι οτι η Ελλάδα θα περάσει στα τελικά;
Αν το βλέπουν και οι παίκτες έτσι δε μας βλέπω καλά.
Θα βρεθούν πολλές Ρωσίες....
Πρέπει να υπάρξει η σοβαρότητα και η αυτοσυγκράτηση που υπήρχε και στο Euro. -
Για να επαναληφθει αναλογη επιτυχια πρεπει να μην αλοιωθει η συνταγη!
Το πρωτο σημαντικο συστατικο της παρεμεινε (Ρεχαγκελ)
Η 'Ελληνικη' νοοτροπια (παθος, θρασος,φιλοδοξια) δεν προκειται να μας εγκαταλειψει.
Στο χερι του Γερμανου να διατηρησει και την 'Γερμανικη' νοοτροπια της ομαδας (πειθαρχια,συλλογικοτητα,υπομονη), δηλαδη να μην χαλαρωση ο ιδιος!!Μην επαναπαυεσθε!!!!
-
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
Τώρα που ο Ρεχάγκελ παραμένει στην εθνική
?????
-
Έχετε δει να πουλιούνται τα μπλουζάκια που φορούσαν οι παίχτες στο τέλος, που έγραφαν CHAMPIONS?
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Τώρα που ο Ρεχάγκελ παραμένει στην εθνική
?????
SORRY!!! - EIXATE ΔΙΚΙΟ! ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 2 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
-
Πάμε στο copa america τώωωωρα!!!
-
Αλήθεια, sirgus, έπαιζες παλιά subuteo ??
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Αλήθεια, sirgus, έπαιζες παλιά subuteo ??Φανατικά!
Σε τουρνουά στο σχολείο κλπ κλπ...Ήμουν το φαβορί (μιλάμε για δημοτικό-Γυμνάσιο )
Τώρα ψάχνω να βρω χρόνο να ξαναπαίξω με τους φίλους μου. -
Ήμουνα και εγω ένας από τους φανατικους......
Μιλάμε για αρχές δεκαετίας 80, όπου το αγόρασα απο την Πανελλήνιο Αγορά στην Σταδίου.....
Το θυμάσαι το μαγαζι ??? (Τι θυμάμαι τώρα)
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ήμουνα και εγω ένας από τους φανατικους......Μιλάμε για αρχές δεκαετίας 80, όπου το αγόρασα απο την Πανελλήνιο Αγορά στην Σταδίου.....
Ναι βέβαια..Το έχω προλάβει!!!
Το απόλυτο παιχνιδάδικο!!!!Είχες την Astro pitch?
Βλέπω να μας βρίζουν γιατί το κάναμε chat (και με το δίκιο τους) οπότε πάμε πάλι στο euro!
Είδα στην ΝΕΤ τον τελικό ....μου'ρχόταν να πάω ομόνοια παλι
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ήμουνα και εγω ένας από τους φανατικους......
Μιλάμε για αρχές δεκαετίας 80, όπου το αγόρασα απο την Πανελλήνιο Αγορά στην Σταδίου.....
Ναι βέβαια..Το έχω προλάβει!!!
Το απόλυτο παιχνιδάδικο!!!!Είχες την Astro pitch?
Βλέπω να μας βρίζουν γιατί το κάναμε chat (και με το δίκιο τους) οπότε πάμε πάλι στο euro!
Είδα στην ΝΕΤ τον τελικό ....μου'ρχόταν να πάω ομόνοια παλι
Όχι είχα την απλή τσόχα (πάντως καλή αυτή η παρένθεση για το κορυφαίο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί )
-
Αν και καθυστερημένος, δεν άντεξα να μη συμμετάσχω κι εγώ στο τόπικ (κρατιόμουν πολλές βδομάδες )
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την τεράστια επιτυχία!
Φοβάμαι όμως ότι τα δύσκολα αρχίζουν τώρα, μιας και η πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Κυρίως γιατί όλες πια οι ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν ως πρωταθλητές Ευρώπης και άρα έχουμε χάσει το στοιχείο του αιφνιδιασμού (ή την... ανεμελιά του αουτσάιντερ, αν προτιμάτε).
Σε ότι αφορά τον Τσιάρτα, έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του. Ο Βασίλης είναι μάλιστα από τους λίγους Έλληνες ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς δεν έχει διστάσει να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του, οι οποίες συνήθως με βρίσκουν σύμφωνο. Εδώ όμως δεν θα συμφωνήσω, για τον απλούστατο λόγο ότι στη μπάλα (όπως και στα περισσότερα πράγματα) οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τις επιλογές του Ότο, ότι και να λέει ο Βασίλης.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φοβάμαι όμως ότι τα δύσκολα αρχίζουν τώρα, μιας και η πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Κυρίως γιατί όλες πια οι ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν ως πρωταθλητές Ευρώπης και άρα έχουμε χάσει το στοιχείο του αιφνιδιασμού (ή την... ανεμελιά του αουτσάιντερ, αν προτιμάτε).
Ακριβώς....
Τώρα δεν θα λένε 'Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, και απλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας'
Τώρα έχουν να χάσουν! -
Εχω ακουσει απο παρα πολλους οτι ετοιμαζονται να πανε στην Αλβανια για τον πρωτο αγωνα για τα προκριματικα του μουντιαλ!!!!!!
Ποτε στο παρελθον δεν πηγαιναμε μαζικα στο εξωτερικο για να υποστηριξουμε την εθνικη μας ομαδα...Σαν να μου φαινεται οτι κατι αλλαζει επιτελους...
Οσο για το μουντιαλ,πιστευω οτι αν παιξουμε το ιδιο με το euro θα προκριθουμε....
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)