-
Τι έγινε???Μας φοβήθηκαν???
Ακούστε ποσοστά...
Greece to win World Cup 2006 1 προς 34.00
Greece to win Euro 2008 1 προς 34.00
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕΣΑ ''ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΙΑΜΒΟ !
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 0500.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΜΩΘΗΚΕ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Πέστα γαμώτο!
Επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να παίρνει κάποιος το μήνυμα που του δίνουν?Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν μερικοί τι σήμαινε το γιουχάρισμα στον Χριστόδουλο, Μπακογιάννη κλπ κλπ?
Όλοι θέλαμε να ακούσουμε αυτά τα παλικάρια να μιλάνε και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον..
Αποτέλεσμα??
Έβλεπες τον κόσμο να φεύγει!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Έφευγε ο κόσμος!!!!!!Όσο για τον eizo...το φεύγω παντοτινά θα μου επιτρέψετε να μου θυμίζει την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό...Ας μην ασχολούμαστε άλλο.
ΑΙΣΧΟΣ!!!
πιο μεγάλο καφριλίκι δεν έχω δει... μα ήταν φιέστα αυτή??? νωρίς προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα μάγκες. Ακόμα δε γύρισαν πίσω και....πλάκωσαν οι πολιτικάντηδες και οι παπάδες...
ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
είναι δυνατόν έστω και για λίγο που 'άφησαν' το Ζαγοράκη να μιλήσει να μην επικρατεί ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ??? Έλεος! Μερικές στιγμές αυτό που χρειάζεται για να φανεί το μεγαλείο 100.000 και πλέον ανθρώπων είναι ΣΙΩΠΗ!!!
Σπύρος
-
Πηγα στο Παναθηναικο σταδιο κατα τις 6 και βρηκα θεση σχετικα καλη...
Ο κοσμος ηταν συγκλονιστικος αν εξαιρεσουμε 2-3 πραγματα που με στεναχωρησαν και δειχνουν οτι μερικοι δεν σεβονται ουτε τους παικτες,ουτε τους διοργανωτες της ουτε καν τον ιστορικο αυτο χωρο....Αλλα ας τα πουμε σε καποια αλλη φαση τα πραγματα αυτα..
Πρεπει να ειχε πανω απο 120000 κοσμο μεσα στο γηπεδο και πολλες χιλιαδες εξω απο αυτο...
Οταν επιτελους εφτασαν οι παικτες,εγινε η νυχτα μερα....Ηταν απιστευτα...Τα συνθηματα εδιναν και επαιρναν,τα καπνογονα που αναψαν μετετρεψαν το σταδιο σε τοπιο στην ομιχλη....
Αποδοκιμαστηκαν εντονα ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος,ο Γκαγκατσης και ο Ορφανος...Οντως αυτο δειχνει οτι ο κοσμος περιμενε να ακουσει τους πρωταγωνιστες και οχι τους παραγοντες να καπιλευονται την επιτυχια αυτη...
Θα ανεβασω μερικες φωτογραφιες για να δειτε το κλιμα αν και ειμαι σιγουρος οτι οσοι δεν πηγαν θα το εζησαν απο τις τηλεορασεις...
Κακα τα ψεμματα,αλλα ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για το Ελληνικο ποδοσφαιρο να παει μπροστα....Σημασια εχει τωρα να γινουν οι καταλληλες κινησεις και παραδειγματιζομενοι απο το μπασκετ να μην γινουν τα ιδια λαθη...
Το κυπελο αυτο το πηραν παναξια,χωρις να σημαινει οτι ειχαμε την καλυτερη ομαδα...Αυτο ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου ομως...
Αξιοι..... -
Φωτογραφιες: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/Bagus/24084o
[/img]
-
Μα τι λαλακες ειναι αυτοι οι Αμερικανοι; Ποτε θα βαλουν μυαλο;
Δειτε ηλιθια ψηφοφορια που εβαλαν παλι! http://edition.cnn.com/SPECIALS/2004/euro2004/
You know what to do... -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Δειτε ηλιθια ψηφοφορια που εβαλαν παλι! http://edition.cnn.com/SPECIALS/2004/euro2004/
You know what to do...Η ιστορια εγραψε οτι η ΕΛΛΑΣ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης 2004-2008.
Οτι και να κανουν τα παιδια μας εμειναν στην ιστορια... -
ας γκρινιάξω κι εγώ λίγο: βρήκα το χθεσινό πανηγύρι απαράδεκτο! όχι για τον κόσμο, φυσικά, που μαζεύτηκε να χαιρετήσει τα παιδιά της ομάδας και να ενώσει τη χαρά με τη δική τους (και πολύ καλά έκανε), αλλά για τον τρόπο που στήθηκε και έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα δημόσια πρόσωπα (από τον αρχιεπίσκοπο, μέχρι και δημοσιογράφους καναλιού, που τη στιγμή της απευθείας μετάδοσης είχαν στήσει το δικό τους πάνελ, και εν είδει γκρινιάρηδων γέρων του μάπετ σόου 'έθαβαν' τα τεκταινόμενα - λες και αυτοί δεν είχαν συμβάλει εδώ και τόσες μέρες στο κλίμα υστερίας, ενώ κάτι μου λέει ότι αν κάποιος τούς είχε προσκαλέσει να παρουσιάσουν αυτοί οι ίδιοι τη γιορτή, θα πήγαιναν τρέχοντας).
πάντως, ο κόσμος έχει ένστικτο, όπως αποδεικνύεται από τα γιουχαϊσματα που έφαγαν όλοι όσοι πήγαν να εκμεταλλευτούν τις νίκες της εθνικής - αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, αφού όπως έχει αποδειχτεί όταν εμείς τους φτύνουμε, εκείνοι νομίζουν ότι ψιχαλίζει
τόσο δύσκολο τους ήταν να βρουν ένα ανοιχτό λεωφορείο, να ανεβάσουν τα παιδιά της εθνικής στην οροφή, και να κάνουν το γύρο της αθήνας, χωρίς φιέστες και μπάντες του δήμου; είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα το ευχαριστιούνταν περισσότερο (θυμηθείτε πώς έκαναν όση ώρα ήταν μέσα στο λεωφορείο και περνούσαν μέσα από τον κόσμο και πανηγύριζαν μαζί του, και κάντε μια σύγκριση με τον φανερό εκνευρισμό του αρχηγού όταν άρχισαν οι 'δεκάρικοι' υπουργών, δημάρχων, κληρικών και λοιπών παρατρεχάμενων).
για να μην πω για τα δάκρια χαράς του κουστουμάτου κυρίου στις εξέδρες του νταλούζ όταν σηκώσαμε το κύπελλο - ήταν ο ίδιος κύριος που όταν κάναμε τις δύο πρώτες ήττες στα προκριματικά είχε μιλήσει για καφενεία και έψαχνε αντικαταστάτη του ρεχάγκελ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΚΑΝΕΙΣ! Δίκαια το πήραμε!
Αλλά τόσο η Τσεχία όσο και η Πορτογαλία (απ΄ όσο είδα) έπαιξαν ομορφότερο ποδόσφαιρο. Δεν μας κέρδισαν γιατί ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Αλλά δεν διαφημίσαμε το ποδόσφαιρο και το θέαμα που παρουσιάσαμε ήταν (αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ήταν η δική μας Εθνική) σχεδόν βαρετό.
Ο παραλληλισμός με το WRC είναι εύστοχος, ο Loeb κερδίζει και ο McRae στην εξέδρα. Αλλά εκεί διαμαρτύρονται όλοι, εδώ είμαστε ευχαριστημένοι επειδή κερδίσαμε εμείς
Μακάρι τουλάχιστον σε ένα χρόνο να έχουμε ακόμα λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι (όπως τα κατάφερε η Εθνική του μπάσκετ το 87) και να μην αποδειχθεί η επιτυχία πρόσκαιρη 'φούσκα'.
Σταματώ εδώ για να μην διαταράσσω άλλο το κλίμα εθνικής αγαλίασης
Δε διαταράσσεις τίποτα. Κουβέντα κάνουμε.
Καταλαβαίνω την τοποθέτησή σου, αλλά δε συμφωνώ.
Κανείς δεν περίμενε από την Ελλάδα να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε προς το παρόν αυτή τη δυνατότητα. Απογοήτευση θα υπήρχε αν μπορούσε να το κάνει και δεν το έκανε, όπως η Γαλλία για παράδειγμα.Θα διαφωνήσω επίσης με το χαρακτηρισμό αμυντικό ποδόσφαιρο. Στο μόνο παιχνίδι που παίξαμε αμυντικά ήταν με την Ισπανία. Στα άλλα παίξαμε έξυπνο ποδόσφαιρο. Δεν κλειστήκαμε σε βάθος, αλλά πιέσαμε ψηλά, κλείσαμε χώρους και κάναμε αρκετές επιθέσεις. Φωτεινό παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι με την Πορτογαλία (απίστευτη απόδοση) αλλά και η παράταση με την Τσεχία.
Εδώ υπήρξαν ομάδες με ιστορία και με κατά γενική ομολογία μεγαλύτερες δυνατότητες που έχουν παίξει κατά καιρούς πολύ χειρότερο ποδόσφαιρο: Αγγλία το 2004, Γερμανία το 2000 και 2002, Ιταλία το 2000 (αλλά και σχεδόν πάντα), Γαλλία το 92 μερικά μόνο παραδείγματα.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
You know what to do...οι άνθρωποι δεν παίζονται πλέον! προβλέπω σύντομα να βάζουν ερώτημα του τύπου 'αξίζει η ελλάδα να υπάρχει στον χάρτη;' με επιλογές: α) λίγο, β) καθόλου
αλήθεια, αυτοί δεν ήταν που είχαν προσλάβει έλληνα προπονητή για να τους μάθει πώς παίζεται το ποδόσφαιρο;
-
Μάλλον δεν αξίζει πια να ασχολούμαστε με το CNN και τις χαζομάρες του...
Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι παίκτες της Εθνικής μας έστειλαν σε όλους μας ένα μήνυμα. Νομίζω όλοι ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το περιεχόμενο και το νόημά του. Ας το λάβουμε πολύ καλά υπόψη μας κι ας προχωρήσουμε μπροστά.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Η πρόοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα φανεί
σε όλες τις οργανώσεις που ακολουθούν από εδώ
και μπρος,όπως στο Champions League.
Για λόγους προστασίας της εύρυθμης λειτουργίας
του φόρουμ θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση και
παντοτινή αποχώρησή μου.
Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά!Δε νομίζω πως επειδή ή εθνική μας ομάδα κέρδισε με νύχια και με δόντια το εύρω σημαίνει πως πρέπει να έχουμε και να περιμένουμε κάτι από τις ομάδες της χώρας. Καταρχήν οι μισοί παίχτες παίζουν στην Ευρώπη και όχι σε ελληνικές ομάδες, οπότε δεν θα επηρεαστούν. Κατά δεύτερον το έμψυχο δυναμικό των ομάδων στην Ελλάδα μένει το ίδιο. Όπως πηγαίναμε θα πηγαίνουμε. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι να μην τρέμουν τα πόδια τους μόλις δούν μεγάλα ονόματα στην αντίπαλη ομάδα, και να παίζουν όπως παίζουν εναντίον του Αντώνη Ποδοσφαιράκη του Θαλασσιακού.
Αυτό είναι κατ εμέ και το μόνο βραχυπρόθεσμο που μπορεί να δούμε. Αν από εκεί και πέρα καταφέρουμε να επαναλάβουμε μια καλή εμφάνιση στα προκριματικά και τελικά του Μουντιάλ, όπου μέχρι τότε ο Ρεχάγκελ, που ήταν ο δημιουργός του θριάμβου, δεσμεύεται με συμβόλαιο, τότε ίσως αλλάξει κάτι. Όπως μετά τα Ευρωμπάσκετ 1987 και 1989 που ήμασταν 1οι και 2οι αντίστοιχα ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΕΣ οι γειτονιές με μπασκέτες! Η γενιά η δική μου μεγάλωσε με πορτοκαλί μπάλα, όχι ασπρόμαυρη. Αποτέλεσμα αυτού (του τέλους του '80 δηλαδή) ήταν το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ στην Αυστραλία ΑΡΚΕΤΑ χρόνια μετά. Επίσης ήρθαμε 4οι ΔΥΟ φορές σε μουντομπάσκετ ανδρών. Το αν από εκεί και πέρα δεν κάναμε τίποτα είναι σχετικό και με άλλους παράγοντες...
Έτσι και τώρα υποθέτω πως αν συνεχίσει η καλή εμφάνιση της εθνικής (αν συνοδευτεί και από τους εγχώριους συλλόγους ακόμα καλύτερα) πολλά παιδιά (δημοτικού σήμερα) θα μεγαλώσουν με το ποδόσφαιρο.Τα ταλέντα δεν γεννιούνται εν μία νυκτί. Τα ταλέντα δημιουργούνται με κόπο, χρόνο, και δουλειά, ακριβώς όπως η εθνική ομάδα που δημιούργησε ο Όττο Ρεχάγκελ.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
παντοτινή αποχώρησή μου.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά!Τι ήταν αυτό πάλι? Το forum δεν έχει ανάγκη κανέναν να προστατεύει την εύρυθμη λειτουργία του, προσέχουν οι mods για αυτό και κατά γενική ομολογία κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν πιέζει κανείς κάποιον άλλο να φύγει, πόσο μάλλον για ένα θέμα που σαφώς είναι μακρυά από το αντικείμενο του forum, απλά λόγω συγκεκριμένων συνθηκών συζητάται μέσα σε αυτό.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για τον τρόπο με τον οποίο αποχωρούν όλοι από τα fora, αλλά ίσως αυτό να είναι (απλά) ένας τρόπος των αποχωρησάντων να ευχαριστήσουν για την παρέα.
Στο καλό.
-
Επί του θέματος.
Δηλώνω παντελώς άσχετος με το ποδόσφαιρο. Ο πρώτος αγώνας της ζωής μου που παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς διάλειμμα ήταν ο τελικός της Κυριακής (δεν είναι σχήμα λόγου). Μάλιστα, τον παρακολούθησα με τους γονείς μου, οι οποίοι επίσης δεν είναι καθόλου γνώστες επί των αθλητικών, αλλά ήταν εξίσου (μην πω παραπάνω) ενθουσιώδεις την Κυριακή.
Με δεδομένη την ασχετοσύνη μου, δεν μπορώ παρά να δεχθώ αυτό που άκουσα από όλους να λέγεται, αλλά και διαπίστωσα μόνος μου με τη λιγοστή αντίληψη που έχω. Η Εθνική Ελλάδος ήταν ΟΜΑΔΑ. Μπορεί όντως το παιχνίδι της να μην ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο θα ήθελαν κάποιοι, αλλά δούλεψε σαν σύνολο και ανιδιοτελώς από τον κάθε παίκτη χωριστά. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία από μόνο του, αν λάβουμε υπόψη τη γενικότερη πρακτική του Ελληνα (σε αθλητικές εκδηλώσεις και όχι μόνο).
Μπράβο στα παιδιά, δε θα επεκταθώ στο αν έπρεπε να ενθουσιαστούμε οι υπόλοιποι τόσο για ένα τέτοιο γεγονός (και αν αυτός ο ενθουσιασμός έχει βαθύτερα αίτια), πάντως θα πω ότι τώρα η ευθύνη μας για τη σωστή διεξαγωγή των (πολύ κοντινών πλέον) Ολυμπιακών Αγώνων είναι ακόμη πιο μεγάλη. Ολος ο κόσμος σίγουρα θα περιμένει μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη από τους Ελληνες τον Αύγουστο και οφείλουμε να τους τη χαρίσουμε.
GO HELLAS!!! (και όχι Greece)
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το κυπελο αυτο το πηραν παναξια,χωρις να σημαινει οτι ειχαμε την καλυτερη ομαδα...Αυτο ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου ομως...
Αξιοι.....Αντιφάσκεις φίλε μου. Αν δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα δε θα παίρναμε κανένα κύπελο και αντίστροφα.
Επιτέλους ας μας φύγει αυτός ο κομπλεξισμός. Είχαμε την πιό άρτια οργανωμένη, αποτελεσματική και συντροφική ομάδα που συμμετείχε στο EURO.
Λες και είχαμε βαρεθεί να παίζουν οι Έλληνες θεαματικό ποδόσφαιρο και μας χάλασε τώρα που δεν παίξανε στην Πορτογαλία. Έφεραν το κύπελο, αυτό και μόνο μετράει και 10000000000 μπράβο τους!!!!!Μπράβο και στον προπονητή τους Όττο Ρεχάγκελ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά τόσο η Τσεχία όσο και η Πορτογαλία (απ΄ όσο είδα) έπαιξαν ομορφότερο ποδόσφαιρο. Δεν μας κέρδισαν γιατί ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Αλλά δεν διαφημίσαμε το ποδόσφαιρο και το θέαμα που παρουσιάσαμε ήταν (αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ήταν η δική μας Εθνική) σχεδόν βαρετό.
Το τελευταίο που μας νοιάζει είναι αυτό...
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
παντοτινή αποχώρησή μου.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά!Κάνεις λάθος, αυτή η ομάδα που πήρε το EURO, ΔΕ θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ...
Δεν καταλαβαίνω, πόσο πικρόχολος μπορεί να είναι κανείς, για να φεύγει έτσι... και να λέει αυτά που λέει.
Eizo, get out more! -
Εγώ τουλάχιστον, το βρήκα πολύ θεαματικό και κυρίως πολύ διασκεδαστικό το αμυντικό ποδόσφαιρο της εθνικής μας.
Δεν πέρναγε τίποτα, πραγματικά είχε πολύ πλάκα να βλέπεις τους ξένους παιχταράδες να εξαντλούνται προσπαθώντας να διασπάσουν την ελληνική άμυνα!!!
Τα τάκλιν και τα κοψίματα των αμυντικών μας ήταν εξαιρετικής τεχνικής (για παράδειγμα το τάκλιν Βρύζα στο Α' ημίχρονο με τη Γαλλία).
Από την άλλη και τα γκολ της ομάδας μας ήταν γκολάρες. Βέβαια αν την ενέργεια του Ζαγοράκη την είχε κάνει ο Ζιντάν θα μιλάγαμε για μαγεία, αν την κεφαλία του Χαριστέα με τη Γαλλία την είχε κάνει ο Τσέχος ο ψηλός θα μιλάγαμε για κεραυνό, αν το γκολ του Καραγκούνη το είχε βάλει ο Μπέκαμ θα μιλάγαμε για τη γκολάρα της διοργάνωσης κτλ κτλ. Η γνωστή ελληνική γκρίνια......
Μην ξεχνάτε ότι με την με την επίθεση κόβεις εισητήρια και με την άμυνα κερδίζεις παιχνίδια !!!
Χίλια μπράβο στα παιδιά, στους παιχταράδες και μαγκία τους!!!!!!
-
Αρκετά ασχοληθήκαμε με άτομα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν (ή είχαν) σαν σκοπό την κόντρα και να προκαλούν αναστάτωση και μόνο στο forum.
Αν είχαν επιχειρήματα τότε κανένα πρόβλημα αλλά με εξυπνάδες μόνο...κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είχαν άλλο σκοπό από το να προκαλέσουν βαβούρα..ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
Στο θέμα μας...
Είστε αισιόδοξοι ότι κάτι μπορεί να αλλάξει???
-
Ποιά είναι αυτά τά άτομα ρέ Κώστα;
Ο eizo; -
Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπάρχει νέα κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει άμεσα το περίφημο ‘πολιτικό κόστος’, και επίσης το ποδόσφαιρο είναι στα ‘πάνω’ του, άρα υπάρχει μεγάλη ανοχή και απαίτηση από τον κόσμο να γίνει αυτό.
Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους και για όλα, να μπει τέλος στην αλητεία των γηπέδων και κυρίως τον παραγόντων ... (λαμογιών).
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)