-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το παρακάτω έχει να κάνει και με ομάδα, οπότε δεν θα ήθελα να αρχίσουμε τα 'οπαδίστικα'...
'Ο Ζιοβάνι και το Euro 2004 έφεραν τον Ριβάλντο στον Ολυμπιακό'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=552396&lngDtrID=246Να ένα αρχικό μπόνους του 'χρυσού'. Βέβαια σαφώς δεν ήταν το μόνο, αλλά το λέει και ο ίδιος ο παίκτης πως επηρέασε!
Αυτό είναι το βραχυπρόθεσμο συν. Μακροπρόθεσμα είναι άλλα που τα είπαμε ήδη νωρίτερα.Δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Ριβάλντο δεν ξέρει τι μπάλα παίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα...
Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τον Ριβάλντο να παίζει στο γήπεδο του Ιωνικού και της Καλλιθέας.......
-
Θα πάθει ένα κάτι...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Το παρακάτω έχει να κάνει και με ομάδα, οπότε δεν θα ήθελα να αρχίσουμε τα 'οπαδίστικα'...
'Ο Ζιοβάνι και το Euro 2004 έφεραν τον Ριβάλντο στον Ολυμπιακό'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=552396&lngDtrID=246Να ένα αρχικό μπόνους του 'χρυσού'. Βέβαια σαφώς δεν ήταν το μόνο, αλλά το λέει και ο ίδιος ο παίκτης πως επηρέασε!
Αυτό είναι το βραχυπρόθεσμο συν. Μακροπρόθεσμα είναι άλλα που τα είπαμε ήδη νωρίτερα.Δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Ριβάλντο δεν ξέρει τι μπάλα παίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα...
Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τον Ριβάλντο να παίζει στο γήπεδο του Ιωνικού και της Καλλιθέας.......
Και αυτό θα το ξέρει..
Δεν ξέρω αν γνωρίζει ότι θα παίζει στην ίδια ομάδα με παίχτες όπως ο Ανατολάκης
-
Ας μείνουμε σε οτι αφορά την Εθνική μας και το Euro και μόνο σε αυτά!!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-article
Συγκινήθηκα...έκλαψα!!...Διαβάστε το...αξίζει!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ......ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Με το ζορι κρατηθηκα μην κλαψω.. .ειμαι και στο γραφειο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-articleΣυγκινήθηκα...έκλαψα!!...Διαβάστε το...αξίζει!!!
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο .....
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
-
Δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα πριν μερικές μέρες. Εξαιρετικό, ανθρώπινο και ζεστό. Να το στείλουμε στον κ. Δήμου.
-
Ανατρίχιασα....δάκρυσα...
Τα παιδιά αυτά σημάδεψαν τη ζωή τους με τόσο ωραία συναισθήματα.
Τους ευχαριστούμε γιατι άφησαν σημάδια και στη δική μας μνήμη. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα πριν μερικές μέρες. Εξαιρετικό, ανθρώπινο και ζεστό. Να το στείλουμε στον κ. Δήμου.Αυτός και οι όμοιοί του δεν νομίζω ότι θα καταλάβουν τίποτα.
Όσο για τα παιδιά της εθνικής τι να πω...μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας θύμησαν (στο βαθμό που μπορούσαν) μερικά από τα ιδανικά που έκαναν αυτή τη Χώρα Μεγάλη.
Τόσο που στα μάτια μερικών φαντάζει τόσο μεγάλη ώστε να χρειάζεται να τις πετάνε λάσπη με κάθε ευκαιρία για να νιώσουν άξιοι να πατούν το χώμα της... -
'Μπορώ να γυρίζω άλλες πέντε ώρες με το λεωφορείο. Θα το προτιμούσα από την παρωδία που στήθηκε στο Καλλιμάρμαρο. Μαζεύτηκε τόσος κόσμος για να δει το κύπελλο, να δει τους ποδοσφαιριστές και δεν είδε τίποτα. Εγώ δεν πήγα να ακούσω μπράβο από τον έναν και τον άλλο που κατέχει έναν τίτλο. Να γιορτάσω με τον κόσμο ήθελα. Εν τέλει, εκείνο που θα θυμόμαστε όλοι είναι το κλάμα των απλών ανθρώπων, το ευχαριστώ. Εκεί καταλάβαμε πρώτη φορά τι είχαμε κάνει. Στη διαδρομή με το πούλμαν. Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ένα νεαρό παιδί που έκλαιγε με λυγμούς και μία κυρία με παραπανίσια κιλά που κρατούσε μία σημαιούλα και φώναζε έξω από το τζάμι συλλαβιστά 'Σας ευ-χα-ρι-στώ'. Αυτά θα μείνουν.
'...
-
A N A T Ρ Ι Χ Ι Λ Α !!!
Δεν το ειχα διαβασει στην εφημεριδα. Οποτε thanx στο rally.gr
Βγαινει και το ηθικο διδαγμα:
-ολα ειναι ζητημα ψυχολογιας και θελησης.
Και ο Ελληνας ξεχειλιζει απο αυτα.-παντου παραμονευει η εκμεταλλευση των επιτυχιων και η προσπαθεια προσωπικης προβολης
Και ο Ελληνας υποκυπτει παντα σε αυτα -
Ας πούμε ότι με αυτό το κείμενο νιώσαμε το 1/100000000 των συναισθημάτων που ένιωσαν τα παιδιά αυτά...
-
Λόγια από καρδιάς που μιλάνε στις καρδιές όλων μας ή των περισσοτέρων τέλος πάντων. Γιατί δεν είναι οι μυς ή τα λεφτά αλλά η φλόγα της καρδιάς που σε προχωράει παραπέρα κάνοντας τα όνειρα να βγαίνουν αληθινά.
-
Κλεισαμε κιολας ενα μηνα ως Πρωταθλητες Ευρωπης!!
Και παραμενουμε για τον Αυγουστο στην 14η θεση στην γενικη παγκοσμια καταταξη (καλα οι Τουρκοι πως εφτασαν στην 7η πριν λιγο καιρο μονο και μονο απο μια 3η θεσηστο Μουντιαλ?) -
Η κατάταξη γίνεται με περίεργα κριτήρια.
Αλλωστε έπρεπε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα,μαμάμε κόσμο! -
Έβαλα ΣΠΟΡ FM και απ ότι ακούω άρχισε η γκρίνια πάλι Αλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα αρχίσουν να καταριούνται τον Ρεχάγκελ.
-
Για να κάνεις τον κόπο να πάρεις τηλέφωνο σε αθλητικό σταθμό προκειμένου να μιλήσεις για ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι λίγο 'προπονητής της κερκίδας'. Οι περισσότεροι λένε 'γιατί δεν έβαλε αυτόν' ή 'γιατί δεν άλλαξε τον άλλο', ενώ η ενασχόλησή τους με το άθλημα περιορίζεται στις πίτσες και τις μπύρες μπροστά στη τηλεόραση.
Όσο για τους δημοσιογράφους, μικροί ήθελαν να γίνουν προπονητές όπως ορισμένοι κριτικοί κινηματογράφου ήθελαν να γίνουν σκηνοθέτες. Δεν τους κάθησε και σήμερα χύνουν αμφότεροι φαρμάκι όποτε τους δίνεται η ευκαιρία.
Ο Ρεχάγκελ έχει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος θυμάται τι γινόταν στην Εθνική πριν μερικά χρόνια και που την έφτασε αυτός ο άνθρωπος. -
Εγω χαρηκα εχθες που το παιχνιδι εγινε σε πολυ καλο κλιμα...
Καποιοι(ευτυχως λιγοι) που πηγαν να αποδοκιμασουν τον υμνο της Τουρκιας τα ακουσαν καλα απο τον υπολοιπο κοσμο...
Στα του παιχνιδιου τωρα.Ειχαμε μια υπεροχή,ειμασταν λιγο ατολμοι και ο Οττο κατα την γνωμη μου επρεπε να κανει πιο νωρις τις αλλαγες...
Ολα για ολα τωρα στο παιχνιδι με την Ουκρανια στο Κιεβο στις 9/10. -
Εγώ πάλι παρατήρησα ότι την στιγμή που ξέσπασαν οι γιούχες στον εθνικό ύμνο της Τουρκίας τα μικρόφωνα χαμήλωσαν τόσο πολύ, που και το Κολούμπια να προσγειωνόταν στο γήπεδο οι τηλεθεατές δεν θα το άκουγαν.
Νομίζω η εθνική επέστρεψε για τα καλά στο 'παλιό καλό (προ Euro 2004) ποδόσφαιρο'. Έχουν πάντως σημαντικά ελαφρυντικά οι παίκτες (αυξημένη κούραση και κανένα επίσιμο παιχνίδι)
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)