-
Ο Σβαινσταϊγκερ εχει φαει το ξυλο της ζωης του αποψε.. Το πηραν οι αντιπαθητικοι...
-
Ωραίο παιχνιδάκι! Πολύ ξύλο... Και δυστυχώς το πήραν οι Γερμανοί.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
O Tόνυ έστειλε τηλεγράφημα ή ακόμα;
-
Άκυρη η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
-
και κλάμα τα παιδιά με τα τατουάζ
-
Πιστεύω πως η Αργεντινή έδωσε ψυχή και σώμα σήμερα και άξιζε το τρόπαιο, αλλά αυτή η γκολάρα του Γκέτσε ήταν ένα παγκόσμιο μόνη της.
-
Ο Messi μάλλον βαριέται τα μουντιάλ, ε;
-
Την τελευταία φορά που το πήραν ενώθηκαν με τους ανατολικούς, τώρα θα μιλήσουμε όλοι γερμανικά;
-
εγώ από το 65 και μετά που είδα είδα χώμα τους αργεντινούς, έτσι τους έπαιρνε κ η Ελλάδα #mlt
cabala δώκε gifάκι jimmy jump που το κρύψαν οι κάμερες ρε
άντε να τελειώνουμε γιατί όπου κ να πάω 1 μηνα ακούω 'ωωω εεεε αααααααα'
-
Μαρακανάζο στον ημιτελικό
Παστελόριζο στον τελικό -
απ την αρχη φανηκε οτι οι γερμανοι ειχαν την πιο προετοιμασμενη και δουλεμενη ομαδα για το κυπελο....
ασχετα απο τις συμπαθειες και αντιπαθειες.....ηταν και το δικαιοτερο αποτελεσμα....συμφωνα με την τελικη καταταξη και βαθμολογια της παγκοσμιας ομοσπονδιας η εθνικη μας καταλαμβανει την 13η θεση στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο....και εις ανωτερα.....
-
Πωωωωωωω !!!!! Τι μ.......ι εχει ο Draxler.
Ο Νογιερ ανετα παιζει σε ελληνικη ταινια με Πρεκα και Εθνικη Αντισταση .Τι φατσα Θεε μου!!!!!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο Νογιερ ανετα παιζει σε ελληνικη ταινια με Πρεκα και Εθνικη Αντισταση .Τι φατσα Θεε μου!!!!!!!!
σπασαρχιδικη φατσα οντως
-
Ποδόσφαιρο, 2 ομάδες με 11 παίκτες εκαστη και πάντα κερδίζουν οι Γερμανοί
Αν μου τι δινει κάτι στο ποδόσφαιρο (ειδικα όταν παίζω ) ειναι τα πουστικο παιχνίδι, σαν αυτο που έφαγε ο ορθογουρουνος
Χασαπιδες λατινοι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποδόσφαιρο, 2 ομάδες με 11 παίκτες εκαστη και πάντα κερδίζουν οι ΓερμανοίΑν μου τι δινει κάτι στο ποδόσφαιρο (ειδικα όταν παίζω ) ειναι τα πουστικο παιχνίδι, σαν αυτο που έφαγε ο ορθογουρουνος
Χασαπιδες λατινοι
-
Που πήγε η Ζιζέλ;
-
Αυτο το γερμανικο δωρακι που εχασε το Ιγκουάνα ειναι απο αυτα που δεν χανονται ουτε στο εταιρικό 5Χ5
https://vine.co/v/MxDizYzBg3g -
Θες να μαθεις?
-
Κριμα, ήθελα να το πάρει ο Μέσσι...
Πάντως ούτε ένα κιχ ακούστηκε με το γκολ στη γειτονιά, όλα σκοτεινά είναι... -
'Και τώγα, ας τγαγουδήσουμε τα τγαγούδια που μ' αγέσουν...'
Η 5η Κομαντατούρ Άνω Λιοσίων αφιερώνει στον greo με αγάπη.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)