-
Ε καπου θα τη χασει και αυτος την ευκαιρία.Καλυτερα που συνεβη σημερα σε εκεινο το σημειο.
Πανο,ναι για τη ζεμπεκια λεω
Παντως δε γινεται να εχουν καθισει ετσι που μονο με καμια ατομικη ενεργεια να μπορουν να βαλουν γκολ.Απο την αλλη βεβαια,εχει και ψιλοτραγικη αμυνα,οποτε προτιμησε να τους κρατησει πίσω.
Το Βελγιο που μας επρηξαν απο τη Νεριτ οτι ηταν καταπληκτικο,πιστευω πως ηταν για κλωτσιες,ειδικα η επίθεση. -
Το Βέλγιο ήταν καλό μόνο όταν τα ξυναν οι άλλοι. Σήμερα πάντως είχε καλή άμυνα.
-
Πωωω δε μπορω να βλεπω αλλο.Εχει χασει και ο Περσι τα παντα,κοιμαται ολιγον ο προπονητης,κρατανε καθυστερησεις απο το 50 κιολας οι εμετικοι Κοσταρικανοι.Και αυτη η γ@μημενη η διαιτησια υπερ τους.....
Υ.γ. Μπακοπουλε,σκεψου και λιγο ρε πστ μου
-
ο ρομπεν εχει ανοιξει σχολη καταδυσης στο γηπεδο εχει παρει τα απιστευτα φαουλ αλλα η διαιτησια ειναι με τους κοσταρικανους..
-
Εχει κανει και βουτιες (παντα κανει) αλλα οταν δε δινεις κοκκινες γιατι τους λυπασαι ας πουμε,ε.....
-
πια κοκκινη? εδω επνιξαν πεναλντυ εδωσαν χερι ενω χτυπησε πισω στον ωμο και αλλα τραγικα για μια ακομη φορα για τους ολλανδους....
-
η ωρα του Σπαιντερμαν ηρθε
-
Πάντως ειναι φοβερός παίκτης ο Ρόμπεν, και γενικα παίζει να ειναι το καλύτερο 0-0 που εχω δει.
-
Ο Ολλανδός έχει πέσει σωστά σε ολα τα χτυπήματα. Τα αντίστοιχα χτυπήματα των Ολλανδών παικτών ήταν τέλεια.
-
ο Ναβας μονο με εμας ξεκολιαστηκε το ξεσταυρι μου μεσα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ο Ναβας μονο με εμας ξεκολιαστηκε το ξεσταυρι μου μεσα.Μόνο με μάς;;; Το είδες το ματς σήμερα; Σκέψου το 90λεπτο (παράταση δεν πρόκειται να υπήρχε) με... Καρνέζη.
Στα πέναλτι οι Ολλανδοί τα εκτέλεσαν όλα τέλεια. Ήταν άπιαστα, Νάβας ή όχι. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως ειναι φοβερός παίκτης ο Ρόμπεν, και γενικα παίζει να ειναι το καλύτερο 0-0 που εχω δει.Ατομιστης και πολύ προβλέψιμος στις κινήσεις του ειδικά προς το τέλος. Κατέβαζε, έσπαγε στα αριστερά για να σουτάρει με το καλό αριστερό του
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Στα πέναλτι οι Ολλανδοί τα εκτέλεσαν όλα τέλεια. Ήταν άπιαστα, Νάβας ή όχι.
Πραγματικά ήταν τέλεια χτυπημένα όλα όσα εκτέλεσαν.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μόνο με μάς;;; Το είδες το ματς σήμερα; Σκέψου το 90λεπτο (παράταση δεν πρόκειται να υπήρχε) με... Καρνέζη.
Στα πέναλτι οι Ολλανδοί τα εκτέλεσαν όλα τέλεια. Ήταν άπιαστα, Νάβας ή όχι.για τα μπεναλτυ λεω σε συγκριση με εμας.Στο παιχνιδι οντως ειχε κατεβασει ρολα.
-
Πάντως ειναι φοβερός παίκτης ο Ρόμπεν, και γενικα παίζει να ειναι το καλύτερο 0-0 που εχω δει.Απίστευτος ο Ρόμπεν! Με διαφορά ο παίκτης της διοργάνωσης. Χάρηκα πολύ για τους Ολλανδούς που το άξιζαν. Γενικά τα παιχνίδια των Ολλανδών είναι από τα ομορφότερα της διοργάνωσης.
Και τώρα ας βγούνε να πούνε μερικοί αστειότητες για τον van Gaal. Ο άνθρωπος έβαλε τερματοφύλακα φαινόμενο στα πέναλτι. Και έδειξε μερικά μαθήματα στο Σάντος πως να φορτώνεις την επίθεση χωρίς επίκληση στην Θεά Τύχη.
Ατομιστης και πολύ προβλέψιμος στις κινήσεις του ειδικά προς το τέλος. Κατέβαζε, έσπαγε στα αριστερά για να σουτάρει με το καλό αριστερό του
Τεράστιο λάθος. Δες απλά πόσες επιθέσεις βγήκαν χωρίς να ακουμπήσει ο Ιπτάμενος την μπάλα. Ναι προβλέψιμος αλλά εδώ και μια 10ετία ξετρυπά και δε βλέπω αντιπάλους αμυντικούς να κερδίζουν κάτι από την προβλεψιμότητά του. Και έχει και πανέξυπνες πάσες.
-
Βλεπω Γερμανια-Ολλανδια τελικο
Την Αργεντινη δεν την υπολογιζω καθολου,η Βραζιλια εχασε 2 κρισιμους παιχτες -
Στα πέναλτι οι Ολλανδοί τα εκτέλεσαν όλα τέλεια. Ήταν άπιαστα, Νάβας ή όχι.
Πραγματικά ήταν τέλεια χτυπημένα όλα όσα εκτέλεσαν.
Εδώ που τα λέμε και του Γκέκα καλό πέναλτι ήταν (μέσα, γωνία, ψηλά ΟΚ θα μπορούσε πιο γωνία και πιο ψηλά ) απλά ο Νάβας ήταν καλύτερος. Σίγουρα ο καλύτερος τερματοφύλακας του Μουντιάλ
-
To οτι τα μπραζιλιαν ( ) χάσανε το νειμαρ δεν ειναι απαραίτητος κακό! Τωρα τα Γερμανακια δεν μπορούν να προετοιμαστουν καλα μιας κ θα αλλάξει ολος ο τρόπος ανάπτυξης της Βραζιλίας!
-
Οχι άλλο Mr Mastercard,όχι άλλο Πελέ!!!!!Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To οτι τα μπραζιλιαν ( ) χάσανε το νειμαρ δεν ειναι απαραίτητος κακό! Τωρα τα Γερμανακια δεν μπορούν να προετοιμαστουν καλα μιας κ θα αλλάξει ολος ο τρόπος ανάπτυξης της Βραζιλίας!ο fred παντα παιζει για τους αντιπαλους
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)