-
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δεχομαστε γκολ δυσκολα και γενικα η αμυνα σου εμπνεει εμπιστοσυνη.
Παραμενουμε μια μετρια ομαδα,δεν ειμαστε θεαματικοι,πουλαμε ομως δυσκολα το τομαρι μας και η ουσια ειναι αυτη που μετραει.
Αν μη τι αλλο μετα το παιχνιδι με τους Τουρκους εντος εδρας εχουμε δειξει χαρακτηρα πρωταθλητη Ευρωπης με 4 νικες,2 ισοπαλιες(εκτος με Ουκρανια και Τουρκια προχθες) και πιστευω οτι θα νικησουμε τους Ουκρανους στην εδρα μας.Μετα εχουμε Καζαχσταν εξω,Δανια εξω και τελειωνουμε με Γεωργια μεσα.
Στο ματς με τους Τουρκους οπως ειπα,δειξαμε οτι τους σεβαστηκαμε περισσοτερο απο οσο επρεπε.Παντως δεν κινδυνεψαμε ιδιαιτερα-μονο 2-3 φασεις ειχαν.
Νικη την Τεταρτη...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα εντός έδρας τα δείχνει το mega
απ'τη σκύλα στη χάρυβδη...
Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα...
Που να πάρει ο Δίας πιά, ούτε με δορυφόρο να μην έχουμε καν το δικαίωμα να τους πιάνουμε!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Που να πάρει ο Δίας πιά, ούτε με δορυφόρο να μην έχουμε καν το δικαίωμα να τους πιάνουμε!!!
δεν ξέρω πώς έχει η κατάσταση εκεί, αλλά δεν μπορείς να έχεις εικόνα από κάποιο κανάλι και να ακούς περιγραφή από ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ?
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δεχομαστε γκολ δυσκολα και γενικα η αμυνα σου εμπνεει εμπιστοσυνη.Παραμενουμε μια μετρια ομαδα,δεν ειμαστε θεαματικοι,πουλαμε ομως δυσκολα το τομαρι μας και η ουσια ειναι αυτη που μετραει.
Αν μη τι αλλο μετα το παιχνιδι με τους Τουρκους εντος εδρας εχουμε δειξει χαρακτηρα πρωταθλητη Ευρωπης με 4 νικες,2 ισοπαλιες(εκτος με Ουκρανια και Τουρκια προχθες) και πιστευω οτι θα νικησουμε τους Ουκρανους στην εδρα μας.Μετα εχουμε Καζαχσταν εξω,Δανια εξω και τελειωνουμε με Γεωργια μεσα.
Στο ματς με τους Τουρκους οπως ειπα,δειξαμε οτι τους σεβαστηκαμε περισσοτερο απο οσο επρεπε.Παντως δεν κινδυνεψαμε ιδιαιτερα-μονο 2-3 φασεις ειχαν.
Νικη την Τεταρτη...
Συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφεις..δείξαμε οτι είμαστε μια κουρασμένη ομάδα που δεν έχει δημιουργία.αλλά παιδιά προς θεού δεν πρέπει να τους γιουχάρουμε.
**ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ **
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν ξέρω πώς έχει η κατάσταση εκεί, αλλά δεν μπορείς να έχεις εικόνα από κάποιο κανάλι και να ακούς περιγραφή από ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ?
Δόξα σοι ο Θεός και Γερμανικά μιλάω, και Ιταλικά καταλαβαίνω, και αν είναι να καταλάβω περιγραφή ποδοσφαίρου, θα καταλαβω και τους Γάλλους (Ζαγκορακί, Καριστεάς κλπ )
Δεν με απασχολεί το θέμα του ήχου...
Το θέμα της εικόνας με απασχολεί, αφού και 5 Ολυμπιάδες να κάνουμε, και 10 Γιούρο να πάρουμε, η Ευρώπη ολόκληρη πάλι χ...ένους θα μας έχει...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!
Αφού η ίδια μας η πατρίδα δεν μας επιτρέπει να τηλεδούμε νόμιμα τον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ τρόπο, γιατί να το κάνει ο Γερμανός, ο Ελβετός, ο Ιταλός, ο Γάλλος, ο Αυστριακός, ο Πορτογάλλος, ο Ισπανός; -
Ο Κατσουράνης συμπληρώσε κάποιο αριθμό καρτών, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει με την Ουκρανία?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο Κατσουράνης συμπληρώσε κάποιο αριθμό καρτών, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει με την Ουκρανία?Ναι αλλά θα παίξει ο Ζαγοράκης
-
Ο Κατσουράνης συμπληρώσε κάποιο αριθμό καρτών, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει με την Ουκρανία?ναι, είναι έξω.
Μάλλον γυρίζει λίμπερο ο Μπασινάς και ένας εκ των Γκούμα , Κυρ(γ?)ιάκου στόπερ -
Ο Κατσουράνης συμπληρώσε κάποιο αριθμό καρτών, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει με την Ουκρανία?Ναι αλλα επιστρεφει ο Ζαγορακης.
Σημερα ακουσα απο την Ερα σπορ τα γκολ απο το EURO2004 και δακρυσα για ακομα μια φορα.
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Kai να ήταν μόνο η ηττοπάθεια...
εκείνο το 'Ο Μπαστούρκ με τη μπάλα στα πόδια είναι κίνδυνος θάνατος για οποιαδήποτε άμυνα του κόσμου..' τι το ήθελε;;Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ της βραδιάς.....Εχουμε λιώσει 5 άτομα στο γέλιο (σε σπίτι φίλου)...Δεν είναι για αναμετάδοση ο άνθρωπος, γιατι τον τυραννάνε???? Τώρα το είδα κι αυτό....(πόσες ωρες αφιερώνετε στο φορουμ και τα προλαβαίνετε όλα τα θέματα??)....
-
Μ'αρέσει που βγήκαν όμως στο εντός έδρας ματς με την Αλβανία όλοι οι προοδευτικοί (της οπής) και φωνάζανε γιατί μερικοί τσόγλανοι δικοί μας γιουχάισαν τον αλβανικό εθνικό ύμνο (οι οποίοι, στην τελική, μόνον τους εαυτούς τους και τα κόμπλεξ τους εκπροσωπούσαν). Για τον αλβανό παίκτη που, εκπροσωπώντας τη χώρα του, έκανε άσεμνες χειρονομίες ούτε κουβέντα... Ούτε για τους 'φίλους και γείτονες' που σύσσωμοι γιουχάρανε το δικό μας εθνικό ύμνο στο Ινονού... Και θέλουν οι προοδευτικοί της κακιάς ώρας να τους βάλουν και στην Ευρώπη...
-
Μια ερώτηση.. Τι ώρα πρέπει να μαι το αργότερο στο γήπεδο την Τετάρτη?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ούτε για τους 'φίλους και γείτονες' που σύσσωμοι γιουχάρανε το δικό μας εθνικό ύμνο στο Ινονού... Και θέλουν οι προοδευτικοί της κακιάς ώρας να τους βάλουν και στην Ευρώπη...Εεεεελα, πότε???? Εγινε τέτοιο πράγμα ?? Μα γιατι? Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας....Κάποιο λάθος κάνεις....Αλλωστε, τι είναι 33000 γιουχαρίσματα στα 80000000....? Μια μειοψηφία Γι' αυτό δεν είπε κανείς τίποτα....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια ερώτηση.. Τι ώρα πρέπει να μαι το αργότερο στο γήπεδο την Τετάρτη?2 ωρες πριν τον αγωνα πηγαινε για να μην ταλαιπωρηθεις.
-
2 ώρες πριν πρέπει να μαι εκεί ε? Με έσφαξες.. Αν πάω μίση ώρα πριν αρχίσει θα υπάρχει πρόβλημα ε? Πρόσκληση έχω αν αυτό μετράει κάπου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2 ώρες πριν πρέπει να μαι εκεί ε? Με έσφαξες.. Αν πάω μίση ώρα πριν αρχίσει θα υπάρχει πρόβλημα ε? Πρόσκληση έχω αν αυτό μετράει κάπου..Σιγα μην πας απο σημερα να περιμενεις......
Μιση ωρα πριν τον αγωνα να εισαι εκει και θα ειναι μια χαρα.
Εχω διαρκειας, και σε ολους τους αγωνες μιση ωρα πριν παω χωρις κανενα προβλημα, μαλλον γιατι ολοι πανε κανα 2 ωρες νωριτερα.
Μονο στον πρωτο αγωνα υπηρξε καθυστερηση στην εισοδο.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
2 ώρες πριν πρέπει να μαι εκεί ε? Με έσφαξες.. Αν πάω μίση ώρα πριν αρχίσει θα υπάρχει πρόβλημα ε? Πρόσκληση έχω αν αυτό μετράει κάπου..
Σιγα μην πας απο σημερα να περιμενεις......
Μιση ωρα πριν τον αγωνα να εισαι εκει και θα ειναι μια χαρα.
Εχω διαρκειας, και σε ολους τους αγωνες μιση ωρα πριν παω χωρις κανενα προβλημα, μαλλον γιατι ολοι πανε κανα 2 ωρες νωριτερα.
Μονο στον πρωτο αγωνα υπηρξε καθυστερηση στην εισοδο.
συμφωνώ. Εκτός αν θέλεις να πιεις καφέ πρώτα, και να θαυμάσεις και το ναό!
-
Θα προτιμήσω να θαυμάσω τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης αντί του ναού.
-
FORZA ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)