-
Εκτός από τους Τούρκους έχω ΚΑΙ Ουκρανό συμφοιτητή!!!
Ελπίζω να χαμογελάσω στο τέλος!!!
(Σήμερα και οι Τούρκοι μαζί μου, όλοι εναντίον Ουκρανίας!!! ) -
ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
6 ωρες εμειναν.....
Με νικη ειμαστε 2οι και 2 βαθμους απο την 1η θεση......
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Βαγγέλη, ή κάποιος άλλος, δεν κάνεις και σε μας τους ολίγον άσχετους μία ανάλυση βαθμολογία και πιθανότητες? Ευχαριστώ -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ6 ωρες εμειναν.....
Και μπορούνε οι Τούρκοι να μας κάνουν ΔΩΡΟ την πρώτη!!!
(και εμείς ελπίδες πρωτιάς σε αυτούς σήμερα ) -
[>quote='GeorgeTabs']>Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
6 ωρες εμειναν.....
Και μπορούνε οι Τούρκοι να μας κάνουν ΔΩΡΟ την πρώτη!!!
(και εμείς ελπίδες πρωτιάς σε αυτούς σήμερα )[/quote]
Και η Γεωργια μπορει να βοηθησει καθως εχει την Ουκρανια μεσα στην Τιφλιδα, και ειναι η μονη ομαδα εκτος εμας που εκοψε βαθμους απο την Ουκρανια με την ισοπαλια που πηρα στο Κιεβο.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εκτός από τους Τούρκους έχω ΚΑΙ Ουκρανό συμφοιτητή!!!Ελπίζω να χαμογελάσω στο τέλος!!!
(Σήμερα και οι Τούρκοι μαζί μου, όλοι εναντίον Ουκρανίας!!! )Τους Τούρκους δεν τους συμφέρει να χάσουμε για να βρεθούν στη δεύτερη θέση;
Βαγγέλη, ή κάποιος άλλος, δεν κάνεις και σε μας τους ολίγον άσχετους μία ανάλυση βαθμολογία και πιθανότητες?
ΕυχαριστώΟι βαθμολογίες:
http://www.uefa.com/Competitions/WorldC ... index.html -
Ελπίζω σε νίκη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελπίζω σε νίκη!όλοι μας Σάββα! Άντε με το καλό!
-
Το σημερινο παιχνιδι θα δειξει τι μπορουμε να κανουμε......
Αν κερδισουμε τοτε παμε στους 18 βαθμους με την Ουκρανια να μενει στους 20...Επομενως ειμαστε σε αποσταση αναπνοης.
Μετα εχουμε 3 παιχνιδια.
Καζαχσταν-Ελλας,Δανια-Ελλας και τελειωνουμε με Ελλας-Γεωργια.
Η Ουκρανια παιζει με τους Τουρκους εντος,οι Τουρκοι με τους Δανους εντος και γενικα πιστευω οτι θα χαθουν βαθμοι απο ολους......Θα κανουμε τους υπολογισμους μετα το ματς.....
Με νικη παντως,πιστευω οτι θα ειμαστε με το ενα ποδι στα τελικα η εστω στα μπαραζ....
-
Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ξεχασμένου Έλληνα...
Το λαπτοπ να παίζει στο δωμάτιο που έχει ίντερνετ, τα ασύρματα ακουστικά για να ακούω καθαρά τον ήχο, και στο δωμάτιο με την δορυφορική να βλέπω το κανάλι ΠΡΟΜΟ του νόβα, που σε ένα από τα... ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ έχει το ΜΕΓΚΑ!!!
(δυστυχως προχθες δεν είχε Άλφα...)Για να δούμε τι θα δούμε!!!
-
Πόσο απαραίτητος είναι ο Ζαγοράκης! Φόβος και τρόμος ο άνθρωπος!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσο απαραίτητος είναι ο Ζαγοράκης! Φόβος και τρόμος ο άνθρωπος!Πράγματι, πολύ καλός.
Τους έχει στημένους όμως πίσω ο Ολεγκ.
Με ένα 'Χ' κλειδώνουν την πρωτιά , ενώ εμείς ξαναβάζουμε τους Τουρκοι στο παιχνίδι.Για να δουμε...
-
Αν δεν είχε και ένα λεπτό καθυστέρηση ο ιντερνετικός ήχος θα ήταν τζάμι! (έστω και από καντράν ρολογιού σε μέγεθος!!! )
Γιατί ο αγώνας μου θυμίζει Πορτογαλία, και εμείς να είμαστε οι... Γάλλοι;
Τον έλεγχο, τις ευκαιρίες, και αυτοί άμυνα και φοβάμαι μη μας φορέσουν καμία...
-
Αχ βρε Χαριστέα...ξέχασες και τη λίγη μπάλα που ήξερες.
Άλλος επιθετικός δεν υπάρχει βρε παιδιά; Έλεος ... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν δεν είχε και ένα λεπτό καθυστέρηση ο ιντερνετικός ήχος θα ήταν τζάμι! (έστω και από καντράν ρολογιού σε μέγεθος!!! )Γιατί ο αγώνας μου θυμίζει Πορτογαλία, και εμείς να είμαστε οι... Γάλλοι;
Τον έλεγχο, τις ευκαιρίες, και αυτοί άμυνα και φοβάμαι μη μας φορέσουν καμία...
Xtύπα και κανένα ξύλο καλού κακού
Δεν το βλέπω να τρώμε γκολ, έτσι όπως πάει το παιχνίδι αλλά μπορεί να χτικιάσουμε πάλι, μέχρι να βάλουμε -
Η εθνικη σήμερα μου θυμίζει το euro.Έχει αυτοπεποίθηση,'αέρα'.Έχει και ευκαίρίες-που θα πάει,όλο και κάνα γκολ θα μπιει...
Ο Ζαγοράκης,πάντως είναι Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης! -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αχ βρε Χαριστέα...ξέχασες και τη λίγη μπάλα που ήξερες.
Άλλος επιθετικός δεν υπάρχει βρε παιδιά; Έλεος ...τι κακό έκανε? εγώ δεν είδα να πάρει μπάλα καθόλου... (σε θέση βολής εννοώ)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι κακό έκανε? εγώ δεν είδα να πάρει μπάλα καθόλου... (σε θέση βολής εννοώ)
Είναι τρείς κλάσεις κάτω από τους άλλους σα ποδοσφαιριστής και τρεις κλάσεις ανώτερος ως κεφαλοσφαιριστής αλλά πλέον δεν είναι αρκετό , ο άνθρωπος είναι εκτός κλίματος.
-
-
0-1 αλλά έτσι είναι αυτά άμα δεν βάζεις σου βάζουν άντε πάμε για τα μπαράζ για μια ακόμα φορά...
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)