-
Μια χαρα κρατανε
Και μενα ειχε βαλει ο προηγουμενος τους νεου τυπου και περυσι αλλαξα ΜΟΝΟ τα λαστιχακια, 10€ απο ebay, no name μαρκα αλλα σκουπιζουν τελεια και αθορυβα
Μη δινετε πεταμενα λεφτα σε ''μαρκες'' -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
καλοι ειναι, αλλα δεν μπορω να βαλω το σπόιλερ που ειχε ο 'μανισιος'
ειδα οτι ηταν mitsuba και το σπόιλερ ηταν βιδωμένο σε υποδοχες που δεν εχει ο επομενος.Εμένα στου οδηγού μόνο έχει σποιλεράκι ενσωματωμένο στο σκέλος οπότε θέλει ειδικό υαλοκαθαριστήρα (με πιο στενό πιάσιμο ή κάτι τέτοιο) για να χωράει. Υπάρχουν αλλά πρέπει να λέει ξεκάθαρα ότι κάνει για το μοντέλο σου (και χρονολογία). Μάλιστα υπάρχει και πακέτο από MIchelin και άλλους ειδικά για το μοντέλο (αλλά δεν το βρίσκεις εύκολα σε μαγαζί).
-
Παιδιά καλησπέρα ,έχει χρησιμοποιήσει κανείς της Wurth ,εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ειμαι απογοητευμενος απο τους υαλοκαθαριστηρες νεου τυπου.
Κανουν εναν σκασμο λεφτα και δεν κρατανε.
Χιλιες φορες guard παλαιου τυπου απο Σκλαβενιτη 4-5 ευρω το ζευγαρι και βγαζουν πανω απο 3 χρονια χαλαρα.Στους BOSCH Aerotwin που έχω βάλει απ' το 2008 το λάστιχο κρατάει περίπου 3 χρόνια (με παρκάρισμα σχεδόν πάντα έξω στο δρόμο, άρα συνεχές ψήσιμο απ' τον ήλιο το καλοκαίρι, κλπ, κλπ).
Στο Praktiker απ' όπου τους είχα πάρει και πέρασα χθες για κάτι ψώνια δεν τους είδα και μου είπαν ότι δεν τους φέρνουν πια.Tώρα είναι μαϊμού BOSCH - το λάστιχο που φοράνε είναι της Guard.
Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει....Γενικά, από που ψωνίζετε λάστιχα (όσοι αλλάζετε μόνο αυτά)?
Κάποιο καλό site/μαγαζί έχετε να προτείνετε που να έχει όλους τους τύπους (π.χ. όπως τα παρακάτω)? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Χιλιες φορες guard παλαιου τυπου απο Σκλαβενιτη 4-5 ευρω το ζευγαρι και βγαζουν πανω απο 3 χρονια χαλαρα.
κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους
-
Θέλω βοήθεια για το παρακάτω θέμα:
Είχαν αρχίσει να κάνουν έναν εκνευριστικό θόρυβο οι υαλοκαθαριστήρες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παρμπριζ. Θεώρησα οτι τα είχαν φτύσει και τους αντικατέστησα με άλλους. Δυστυχώς όμως και οι καινούργιοι κανουν τον ίδιο σπαστικο θόρυβο στο ιδιο σημείο. Λογικά κάτι μαλακία έχει πέσει στο παρμπριζ, δεν δίνω άλλη εξήγηση. Αν το σαπουνίσω πολυ καλά προσωρινα περνάει, όμως επανέρχεται. Καμιά πρόταση ρε παληκάρια?
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Θέλω βοήθεια για το παρακάτω θέμα:Είχαν αρχίσει να κάνουν έναν εκνευριστικό θόρυβο οι υαλοκαθαριστήρες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παρμπριζ. Θεώρησα οτι τα είχαν φτύσει και τους αντικατέστησα με άλλους. Δυστυχώς όμως και οι καινούργιοι κανουν τον ίδιο σπαστικο θόρυβο στο ιδιο σημείο. Λογικά κάτι μαλακία έχει πέσει στο παρμπριζ, δεν δίνω άλλη εξήγηση. Αν το σαπουνίσω πολυ καλά προσωρινα περνάει, όμως επανέρχεται. Καμιά πρόταση ρε παληκάρια?
Τι έχει σε εκέινο το σημείο;
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Θέλω βοήθεια για το παρακάτω θέμα:Είχαν αρχίσει να κάνουν έναν εκνευριστικό θόρυβο οι υαλοκαθαριστήρες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παρμπριζ. Θεώρησα οτι τα είχαν φτύσει και τους αντικατέστησα με άλλους. Δυστυχώς όμως και οι καινούργιοι κανουν τον ίδιο σπαστικο θόρυβο στο ιδιο σημείο. Λογικά κάτι μαλακία έχει πέσει στο παρμπριζ, δεν δίνω άλλη εξήγηση. Αν το σαπουνίσω πολυ καλά προσωρινα περνάει, όμως επανέρχεται. Καμιά πρόταση ρε παληκάρια?
θραυση κρυσταλλων εχεις?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Θέλω βοήθεια για το παρακάτω θέμα:
Είχαν αρχίσει να κάνουν έναν εκνευριστικό θόρυβο οι υαλοκαθαριστήρες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παρμπριζ. Θεώρησα οτι τα είχαν φτύσει και τους αντικατέστησα με άλλους. Δυστυχώς όμως και οι καινούργιοι κανουν τον ίδιο σπαστικο θόρυβο στο ιδιο σημείο. Λογικά κάτι μαλακία έχει πέσει στο παρμπριζ, δεν δίνω άλλη εξήγηση. Αν το σαπουνίσω πολυ καλά προσωρινα περνάει, όμως επανέρχεται. Καμιά πρόταση ρε παληκάρια?
θραυση κρυσταλλων εχεις?
Ελπιζω να μην είναι ναβαρα
-
Ωχ τι ερωτησεις ειναι αυτες;
Οπτικα δε φαίνεται τιποτα στο τζαμι, αυτο ειναι που μου τη δινει. Seat leon 1p ειναι. θραυση κρυσταλλων ναι εχω, αλλα γιατι;
-
Με την αφή καταλαβαίνεις κάτι σε εκείνο το σημειο;
-
Και με την αφη δε δειχνει κατι. Οταν βρεχει και δουλευουν σε κεινο το σημειο κανει γραμμες βασικα. Δε μπορω να καταλαβω
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Και με την αφη δε δειχνει κατι. Οταν βρεχει και δουλευουν σε κεινο το σημειο κανει γραμμες βασικα. Δε μπορω να καταλαβωΠροσπάθησε να δώσεις λίγη κλίση στο μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα
-
άλλαξες όλο τον καθαριστήρα ή μόνο το μάκτρο (λάστιχο);
-
Ολοκληρο. Τους πηρα απο group buy και οι υπολοιποι δεν ανεφεραν καποιο προβλημα. Bill θα το κανω και βλεπουμε.
-
Δες αν κάθεται σωστά, σύγκρινέ τον με τον απέναντι και δοκίμασε να παραμορφώσεις λίγο το μεταλλικό βραχίονα στον οποίο στηρίζεται ο υαλοκαθαριστήρας ώστε να ακουμπάει κάθετα στο τζάμι.
-
Tελικα και σε αυτα,οτι πληρωνεις περνεις.
δοκιμασα αγορα απο e-bay blades , στο τριμηνο ηθελα αλλαγη......... τιμη 5€
wurth με 18€ ...........αψογα. (παλαιού τυπου και τα μυαλά στα κάγκελα)
-
Παιδια ηρθε η ωρα να αλλαξω υαλοκαθαριστηρες στο πεζο...
Τι προτεινετε;; Αυτοι που εχουν στα πρακτικερ τυπου aerotwin της guard ειναι καλοι λέτε;;
Παλιοτερα ειχα βαλει bosch twin, για τα λεφτα που εδωσα δεν εμεινα ευχαριστημενος, σε 1,5 χρονο θελανε αλλαγμα...
-
Παρτε φθηνους σχετικα, πχ οι quard ειναι σχετικα φθηνοι και καλοι σε σχεση με bosch & valeo. Δεν εχω καταφερει να βρω υαλοκαθαριστηρα καλο που να μην τριζει μετα απο 2 μηνες χρηση δοκιμαζοντας ακομη τις δυο παραπανω κορυφαιες μαρκες. Πλεον παιρνω μονο quard παλιου τυπου που ειναι στη μιση τιμη σε σχεχη με τους aerotwin της quard. Και οι μεν και οι δεν στο εξαμηνο πανω τριζουν και στα 2 χρονια θελουν αλλαγη. Πεταμενα λεφτα για μενα ολοι οι aerotwin, ποσο μαλλον οι επωνυμοι που κανουν κοντα 30ρικο εναντι των 16 ευρω quard aerotwin, εναντι των 8 ευρω quard παλαιου τυπου.
-
Τους παλιους Guard θα επαιρνα αλλα δεν βρισκω στα πρακτικερ 650 mm για του οδηγου που παιρνει το δικο μου... Γενικα συμφωνω με το σκεπτικο σου. Δεν αξιζει να σκας 30αρια για επωνυμους απο τη στιγμη που βρισκεις το ιδιο καλους με λιγοτερα χρηματα. Ειχα βαλει και wurth τους κλασσικους τους θεωρω επισης τιμιους για τα 18 ευρω που εχουν...
Περι Υαλοκαθαριστηρων