-
Σευχαριστώ!
Όχι, το starjet ( 95 hp ).
Άσχετο -Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζουν τα μεταλλικά πενταλ,και το πλαινό μεταλλικό μαρσπιε ? -
Aftermarket πενταλ στοιχιζουν γυρω στα 45 ευρω.
Για τα μερσπιε δεν ξερω , τα δικα μου παντως ειναι πλαστικα οχι μεταλλικα. -
Ο χρήστης Void_ έγραψε:
Σευχαριστώ!
Όχι, το starjet ( 95 hp ).
Άσχετο -Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζουν τα μεταλλικά πενταλ,και το πλαινό μεταλλικό μαρσπιε ?Aπό εξωτερικό εγώ είχα πάρει τα πετάλια μαζί με το footrest 80€ και τα kickplates (αν κατάλαβα σωστά) 40-45€.
Ελλάδα αντιπροσωπεία αν θυμάμαι σωστά είναι γύρω στα 120€ και 60€ αντίστοιχα.
-
πριν λιγες μερες πηγα και το ειδα .
13.500 κανει το τουρμπατο,μου εβαλε και ενα χρηματο δοτικο αλλα ρε γαμωτο κατι δεν μου παει καλα με το ταμπλο του.
ενω εξωτερικα ειναι πολυ ομορφο το ταμπλο του με χαλαει.
α ξεχασα εξοδα φακελου 800 ευρω -
Eμενα που τα εξοδα μου εφτασαν 1300 ευρω τι να πω?
Βεβαια εβαλα μεικτη ασφαλεια που εφτασε τα 500 ευρω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
13.500 κανει το τουρμπατο,μου εβαλε και ενα χρηματο δοτικο αλλα ρε γαμωτο κατι δεν μου παει καλα με το ταμπλο του.
α ξεχασα εξοδα φακελου 800 ευρωΧτύπα τώρα που προλαβαίνεις!!!Σ' αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις τπτ αντίστοιχο....
Το ταμπλό θα το συνηθίσεις εν καιρώ...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
α ξεχασα εξοδα φακελου 800 ευρωαπό φθινόπορο με νέο ταμπλώ.. αν και εμένα σχεδιαστικά το παρόν μου αρέσει αρκετά
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
από φθινόπορο με νέο ταμπλώ..
Χειμώνα +
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απο οτι φαινεται ξηλωσαν εντελως το παλιο ταμπλο και βαλανε καινουργιο... Ελπιζω να ειναι και λιγο μαλακο μπας και σταματησουν μερικοι την γκρινια
Το καθυστερουν πολυ παντως το FL... παρα πολυ....
Πολύ ωραίο το νέο ταμπλό...θυμίζει bravo και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι
-
Eυτυχως το καταλαβαν γρηγορα στη Fiat οτι το τωρινο ταμπλο δεν μπορει να ανταγωνιστει αυτο των 207 και Fiesta και εδρασαν αναλογως.Παντως δεν παυει να ειναι ομορφο κατα τη γνωμη μου.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Eυτυχως το καταλαβαν γρηγορα στη Fiat οτι το τωρινο ταμπλο δεν μπορει να ανταγωνιστει αυτο των 207 και Fiesta και εδρασαν αναλογως.Παντως δεν παυει να ειναι ομορφο κατα τη γνωμη μου.Πέρα από την οθόνη πολ/πλων ενδείξεων που είναι τοποθετημένη σε πολύ βολικό σημείο το ταμπλό του 207 στερείται αισθητικής. Ποιότητα είναι μια κλάση πάνω (στα επίπεδα της μιτο) αλλά με δεδομένο οτι μιλάμε για αυτοκίνητα πόλης που περνάνε πολύ ώρα στην κίνηση το ευχάριστο ταμπλό του gp κερδίζει τις εντυπώσεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Eυτυχως το καταλαβαν γρηγορα στη Fiat οτι το τωρινο ταμπλο δεν μπορει να ανταγωνιστει αυτο των 207 και Fiesta και εδρασαν αναλογως.Παντως δεν παυει να ειναι ομορφο κατα τη γνωμη μου.
Πέρα από την οθόνη πολ/πλων ενδείξεων που είναι τοποθετημένη σε πολύ βολικό σημείο το ταμπλό του 207 στερείται αισθητικής. Ποιότητα είναι μια κλάση πάνω (στα επίπεδα της μιτο) αλλά με δεδομένο οτι μιλάμε για αυτοκίνητα πόλης που περνάνε πολύ ώρα στην κίνηση το ευχάριστο ταμπλό του gp κερδίζει τις εντυπώσεις...
VS
Μην λέμε ότι θέλουμε...
-
Bεβαια η φωτο που περεθεσες για το Grande Punto ειναι στην βασικη του εκδοση και μαλιστα πριν το facelift του 08 , ενω το 207 ειναι η πλουσια εκδοση GT.
Και παλι βεβαια δεν αντιλεγω οτι το εσωτερικο του 207 ειναι μια κλαση πανω αλλα αν δεις π.χ. το δικο μου θα παθεις πλακα απο τις διαφορες που εχει σε σχεση με αυτο που παρεθεσες.H σωστη συγκριση ειναι με αυτη τη φωτο
http://www.redlineblog.com/autos/wp-con ... -int-1.jpg
Παντα μιλωντας για το 207 GT. -
αλλα αν δεις π.χ. το δικο μου θα παθεις πλακα απο τις διαφορες που εχει σε σχεση με αυτο που παρεθεσες.no photo, never happened!
Βαλε ντε καμια φωτο απο το δικο σου να δουμε τις διαφορες με το αρχικο... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αλλα αν δεις π.χ. το δικο μου θα παθεις πλακα απο τις διαφορες που εχει σε σχεση με αυτο που παρεθεσες.
no photo, never happened!
Βαλε ντε καμια φωτο απο το δικο σου να δουμε τις διαφορες με το αρχικο...Ειχα βαλει παλιοτερα αλλα κατι επαθε και δεν ανοιγουν τωρα...
Για δες και εσυ μπας και ξερεις καλυτερα
viewtopic.php?f=15&t=16578&start=2475 -
Α βρηκα μια
http://img3.imageshack.us/ifs/4646/img1 ... 472213.jpg
-
Το εσωτερικο του Ευγενιου ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει!!Ειναι απλα πανεμορφο και εχει τα παντα ολα μεσα!!Διζονικους mp3 και επισης αλλο ωραιο ειναι το look carbon που εχει στο ταμπλο!!!!
-
Οριστε εχω και αποδειξεις
-
Οριστε εχω και αποδειξειςΕσυ φταις που με εβαλες μεσα!!!
-
Επισης ξεχασες να πεις οτι εχει και USB και bluetooth
Αντε τι σε πληρωνω
Fiat Grande Punto 2005