-
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
ξερετε τι λεν για τους ιαπωνες ε...?
Για πες
υστερουν λιγο σε μεγεθος...
-
-
ειμαι απαισιος το ξερω.. σας αφηνω και αυριο περισσοτερες λεπτομεριες για τι πουντο να παρω επιτελους καινουριο αμαξι και γω...
-
Αντε καληνυχτα παω να την πεσω και εγω...
-
poy pate re
-
-
-
το σαιτ της φιατ δινει τα 0-100 στα 10,5 για το 95αρι πουντο, σε περιοδικα το ειδα 11,4 αλλα και 11,9...
τι συμβαινει τελικα?
τα 80-120 διαβασα τα κανει σε 26 πολλα δεν ειναι? -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
το σαιτ της φιατ δινει τα 0-100 στα 10,5 για το 95αρι πουντο, σε περιοδικα το ειδα 11,4 αλλα και 11,9...
τι συμβαινει τελικα?
τα 80-120 διαβασα τα κανει σε 26 πολλα δεν ειναι?με 5η η με 6η;
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
τι συμβαινει τελικα?
τα 80-120 διαβασα τα κανει σε 26 πολλα δεν ειναι?Eιναι αρκετα αλλα ειναι μια λογικη τιμη για τετοιο κινητηρα.Και να φανταστεις οτι το Grande Punto 95 θεωρειτε απο τα καλυτερα αυτοκινητα σε ρεμπριζ στη συγκεκριμενη κατηγορια.
Το T-jet εχω την εντυπωση οτι το κανει σε λιγοτερο απο 10sec
Γι'αυτο σου λεω παρε T-jet -
τι συμβαινει τελικα?
τα 80-120 διαβασα τα κανει σε 26 πολλα δεν ειναι?Eιναι αρκετα αλλα ειναι μια λογικη τιμη για τετοιο κινητηρα.Και να φανταστεις οτι το Grande Punto 95 θεωρειτε απο τα καλυτερα αυτοκινητα σε ρεμπριζ στη συγκεκριμενη κατηγορια.
Γι'αυτο σου λεω παρε T-jetποιο είναι καλό σε ρεπρίζ;
θυμάμαι σε τεστ του περιοδικού είχε πιο ψηλά τη ροπή και από το δικό μου 100αρι ίμπιζα, πράγμα που μέχρι τότε θεωρούσα πως απλώς δε γίνεται
tjet οπωσδήποτε και ας θυσιάσει τις διακοπές του για να βγει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τι συμβαινει τελικα?
θυμάμαι σε τεστ του περιοδικού είχε πιο ψηλά τη ροπή και από το δικό μου 100αρι ίμπιζα, πράγμα που μέχρι τότε θεωρούσα πως απλώς δε γίνεται
tjet οπωσδήποτε και ας θυσιάσει τις διακοπές του για να βγειTo 100σταρι το Ibiza ειναι το καλυτερο στην ηατηγορια και σε ρεμπριζ και σε επιταχυνσησεις απο σταση , οποτε ειναι λογικο να σου φαινεται αργο.Ο λογος που εχει καλες ρεμπριζ το Grande Punto 95 ειναι το κιβωτιο οχι ο κινητηρας του.
-
τι συμβαινει τελικα?
tjet οπωσδήποτε και ας θυσιάσει τις διακοπές του για να βγειTo 100σταρι το Ibiza ειναι το καλυτερο στην ηατηγορια και σε ρεμπριζ και σε επιταχυνσησεις απο σταση , οποτε ειναι λογικο να σου φαινεται αργο.Ο λογος που εχει καλες ρεμπριζ το Grande Punto 95 ειναι το κιβωτιο οχι ο κινητηρας του.
για αστική κίνηση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. και έτσι σε αναγκάζουν να κρατάς ψηλά τις στροφές και έχεις 9-10 κατανάλωση σα 1600αρι.
με το ίμπιζα έχω την κατανάλωση που είχα πιο παλιά με 406 1800 -
εχει καλες ρεπριζ το 95αρι gpunto?????? το εντελως αντιθετο θυμαμαι..
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11319
με 5η παντως εχει καλυτερες ρεμπριζ απο το Ibiza , το οποιο ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας στις επιδοσεις... -
καπου διαβασα οτι υστερει σε ρεπριζ το πουντο ακομα και σε σχεση με το παλιο 100σταρι ιμπιζα, αν το βρω παλι θα το αναρτησω...
η καταναλωση δε με πειραζει τοσο γιατι θα ειναι εκτοσ πολης κυριως, για εντος υπαρχει παπακι! -
Χτύπα το t-jet γιατί μετά θα είναι αργά...
Άσε τα 0-100...Η ροπή που δίνει το τούρμπο είναι άλλο πράγμα και φαίνεται στις ρεπρίζ και στο ότι δεν είσαι συνέχεια με το χέρι στο λεβιέ ταχυτήτων.
-
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=365&article=11319
με 5η παντως εχει καλυτερες ρεμπριζ απο το Ibiza , το οποιο ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας στις επιδοσεις...το ibiza βασιλιας της κατηγορίας.??
-
σιγουρα ο t-jet αξιζει και με το παραπανω τη διαφορα των 1.690 ευρω σε σχεση με το 95αρι.
11.600 το 95αρι sporting και 13.290 το 120αρι sporting.
ομως σε 2 χρονια θα μεταβιβαστει στον αδερφο που δε θελει τουρμπο και γκαζια οποτε μαλλον παμε για 95αρι και μετα παλι στο ψαξιμο για μικρομεσαιο. (νεο Α3 ή αλφα 149 ) τοτε θα μπει μεγαλο θεμα...
Fiat Grande Punto 2005