-
Ο πωλητης που τον ρωτησα μου ειπε οτι αν παρεις το 95αρι και βαλεις ESP τοτε πισω θα μπουν δισκοφρενα.Βεβαια οταν τον ρωτησα αν ειναι σιγουρος γι'αυτο μου ειπε ''κατσε να κοιταξω και θα σου πω''.Εν τελει πηρα το T-jet και δεν εμαθα ποτε...
-
Φυσικα οταν περνεις αμαξι με esp εχει πισω δισκοφρεννα γιατι τα φρεννα δουλευουν παραπανω απο οτι χωρις esp.Ας πουμε ενα παραδειγμα που ξερω εγω ford focus II 1.6 χωρις esp δεν εχει πισω δισκοφρεννα με esp εχει.Επισης ford focus II 1.4 με esp παλι εχει πισω δισκοφρεννα.Αρα κανονικα θα επρεπε να ειχε του φιλου σου δισκοφρεννα και οχι ταμπρουρα.Ελπιζω να σε βοηθησα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Φυσικα οταν περνεις αμαξι με esp εχει πισω δισκοφρεννα γιατι τα φρεννα δουλευουν παραπανω απο οτι χωρις esp.Ας πουμε ενα παραδειγμα που ξερω εγω ford focus II 1.6 χωρις esp δεν εχει πισω δισκοφρεννα με esp εχει.Επισης ford focus II 1.4 με esp παλι εχει πισω δισκοφρεννα.Αρα κανονικα θα επρεπε να ειχε του φιλου σου δισκοφρεννα και οχι ταμπρουρα.Ελπιζω να σε βοηθησα.Το esp δεν συνεργάζεται με ταμπούρα ...όλα τα άλλα που λες είναι απλές υποθέσεις
-
Εισαι σιγουρος πως ειναι υποθεσεις??Α ναι καταλαβα η ηλικια μου φταιει
-
Εισαι σιγουρος πως ειναι υποθεσεις??Α ναι καταλαβα η ηλικια μου φταιειΤι σχέση έχει η ηλικία σου??
Κοίτα και εγώ δεν είμαι μεγάλος αλλά το ψάχνω...
Απλά είδα οτι κάνεις υποθέσεις ...
Το πρόβλημα με το esp είναι οτι δεν μπορεί να συγχρονίσει το αφημα-μάγκωμα του φρένου με μεγάλη ακρίβεια στον ίδιο άξονα -
Δεν ειναι υποθεσεις φιλε μου ξερω τι λεω.
-
Δεν ειναι υποθεσεις φιλε μου ξερω τι λεω.Ξέρεις τι λες όταν μου λες οτι το esp συνεργάζεται με ταμπούρα??
Πήγαινε πες το και στους μηχανικούς της bosch γιατί σε μια παρουσίαση για την προσφορά του esp μας τόνισαν οτι δεν μπορέι να συνεργαστεί με ταμπούρα...
Μάθε να ακούς και να γράφεις λιγότερο για πράγματα που δεν είσαι σίγουρος... -
Ανθρωπε μου αυτο καταλαβες??Δες μια καλυτερα τι λεω για τα αμαξια!FORD FOCUS II 1.6 ΧΩΡΙΣ ESP EXEI TAMΠΟΥΡΑ ΠΙΣΩ!FORD FOCUS II ΜΕ ESP ΕΧΕΙ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΝΑ ΠΙΣΩ!FORD FOCUS II 1.4 ME ESP ΕΧΕΙ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΝΟ ΠΙΣΩ.
-
Φυσικα οταν περνεις αμαξι με esp εχει πισω δισκοφρεννα γιατι τα φρεννα δουλευουν παραπανω απο οτι χωρις esp..οτι να΄ναι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φυσικα οταν περνεις αμαξι με esp εχει πισω δισκοφρεννα γιατι τα φρεννα δουλευουν παραπανω απο οτι χωρις esp..
οτι να΄ναι...
Τι οτι να ναι μωρε εισαι με τα καλα σου??Αφου το esp επεμβαινει στα φρεννα που επεμβαινει.Και δεν ειναι θεμα ταμπουρου τεχνολογιας ξυσε μυρισε σ'αγαπω μ'αγαπας αλλα ειναι θεμα θερμοκρασιας!!ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!
-
ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ
-
Να φυγετε κυριοι να πατε αλλου!!!!!
-
Φυσικα οταν περνεις αμαξι με esp εχει πισω δισκοφρεννα γιατι τα φρεννα δουλευουν παραπανω απο οτι χωρις esp..
οτι να΄ναι...
Τι οτι να ναι μωρε εισαι με τα καλα σου??Αφου το esp επεμβαινει στα φρεννα που επεμβαινει.Και δεν ειναι θεμα ταμπουρου τεχνολογιας ξυσε μυρισε σ'αγαπω μ'αγαπας αλλα ειναι θεμα θερμοκρασιας!!ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!
Κοίτα ρε που κάθομαι πρωί πρωί και ασχολούμε με ένα πιστιρίκι που έχει λιώσει στη και στα διαλέιματα spamαρει σε forum...
-
edit mod mirage + warn νούμερο 1
-
σας βλεπω να πηγαινετε για μπανιο.........,εχει και καλο καιρο σημερα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σας βλεπω να πηγαινετε για μπανιο.........,εχει και καλο καιρο σημερα.Ακριβως!!! Μας βαρεσε η ζεστη!
-
Ηρεμα παιδες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηρεμα παιδες!!Ήρεμα γιατί, κάτι άλλο υπάρχει γραμμένο κάτω από το BILL33 από αυτό που ήταν γραμμένο μέχρι χτες.Σωστά BILL;
-
Βεβαια βεβαια αν και δεν θυμαμαι τι ειχα γραψει.Χαλαλι!
Να σου θυμίσω οτι στα 3 warn καίγεσαι [mod mirage] -
παιδια δεν ηθελα να σας βαλω να μαλωσετε αλλα τελικα δε καταλαβα αν οντως εχει esp με ταμπουρα πισω... στο καντραν μου εδειξε ενα κιτρινο τριγωνακι που αναβει οταν ενεργοποιηθει το esp...
Fiat Grande Punto 2005