-
Ο χρήστης cmaniac έγραψε:
Για καποιον που σκεφτεται λοιπον το αυτοκινητο (120 Hp) για αγορα αλλα κ να το εχει στην κατοχη του για πανω απο 6 χρονια ποια η αποψη σας?? Θα επιλεγατε turbo (αξιοπιστια) ή καλυτερα να στραφω σε ατμοσφαιρικους κινητηρες??Δεν παθαίνει τπτ το σύγχρονο turbo. Εδώ Punto turbo 10ετίας και κυκλοφορούν ακόμα, δεν θα αντέξει 6 χρονάκια ο νέος κινητήρας που ρυθμίζει ηλεκτρονικά τα πάντα; Αρκεί να το σέβεσαι λίγο (μέχρι να φτάσει θερμοκρασία λειτουργίας η μηχανή να μην πατάς τέρμα γκάζι, να μην μένεις κοντά στην τελική ταχύτητα για πολλή ώρα και να το αφήνεις στο ρελαντί μισό λεπτό πριν το σβήσεις). Μην το φοβάσαι
-
Όλα τα τουρμπάκια παθαίνουν. Να περιμένεις μετά τα 100000χλμ για βενζινοκίνητο να έχει ραγισματάκια και να θέλει συντήρηση. Το βγάζεις, το πας στον τουρμπινά και είναι εντάξει...
-
Ο χρήστης cmaniac έγραψε:
Γεια σαςΘα ηθελα την γνωμη σας για την καταναλωση του 120.Ειναι αληθεια οτι ποναει πολλυ??
Κατι για 12lt εχω ακουσει.
το σκεφτομαι σοβαρα το αμαξακι αλλα με προβληματιζει η καταναλωση (κ λιγο η ποιοτητα,αν εχει τριγμους δλδ στο εσωτερικο) Λευκο Dynamic 3π το σκεφτομαι.... -
Παίδες τα φώτα σας pls.... Η πανοραμική ηλιοροφη στο GP ξέρουμε αν και κατά πόσον επηρεάζει την ακαμψία του πλαισίου?
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Παίδες τα φώτα σας pls.... Η πανοραμική ηλιοροφη στο GP ξέρουμε αν και κατά πόσον επηρεάζει την ακαμψία του πλαισίου?Καθόλου
-
καθολου αλλα μετατοπιζει το κεντρο βαρους του αυτοκινητου και αυξανει το συνολικο βαρος κατα 30 κιλα(νομιζω) την στιγμη που ο αυτοματος κλιματισμος αυξανει το βαρος κατα 50 κιλα!
Μικρο το κακο για την ομορφια που προσφερει -
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο αυτόματος κλιματισμός να αυξάνει το βάρος κατά 50 κιλά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο αυτόματος κλιματισμός να αυξάνει το βάρος κατά 50 κιλά.50 κιλα δεν ειναι ουτε του σπιτιου μου μαζι με την εξωτερικη μοναδα, που ειναι inverter και 18000btu...
-
To θέμα δεν είναι αυτό... Στον αυτόματο, οι διαφορές δεν είναι τόσο τραγικές: αισθητήρας καμπίνας, 2-3 μοτεράκια για τα διάφορα κλαπέτα, άντε μερικοί αισθητήρες ακόμα (ηλιοφάνειας κτλ). 50 κιλά είναι του ματς.
-
Ξερει κανεις την ταχυτητα/1000 στροφες ανα λεπτο για καθε σχεση του κιβωτιου του Grande Punto 1.4 95 16v(εχει 6αρι σασμαν)?Ψαχνω στο internet και δεν βρισκω τπτ...Μου σπαει τα νευρα που η Fiat δεν τα γραφει αυτα στα manual
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ξερει κανεις την ταχυτητα/1000 στροφες ανα λεπτο για καθε σχεση του κιβωτιου του Grande Punto 1.4 95 16v(εχει 6αρι σασμαν)?Ψαχνω στο internet και δεν βρισκω τπτ...Μου σπαει τα νευρα που η Fiat δεν τα γραφει αυτα στα manualΣε κανένα manual δε γράφονται αυτά. Έχουμε και λέμε (πρώτη στήλη με λάστιχα 185/65R15, δεύτερη με 205/45R17):
I: 7,8/7,7
II: 12,8/12,7
III: 18,6/18,5
IV: 24,6/24,4
V: 30,0/29,7
VI: 36,0/35,7 -
Ευχαριστω Krusenstern αλλα να σε ρωτησω κατι γιατι με το 205/45R17 βγαινουν μικροτερες ταχυτητες?
Το 205/45R17 εχει συνολικα μικροτερη ακτινα απο το 185/65R15? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ευχαριστω Krusenstern αλλα να σε ρωτησω κατι γιατι με το 205/45R17 βγαινουν μικροτερες ταχυτητες?
Το 205/45R17 εχει συνολικα μικροτερη ακτινα απο το 185/65R15?Ναι. Το 17άρι έχει 626,3 χλστ. διάμετρο και το 15άρι 631,6 χλστ.
-
Επαναλαμβανομενη συμπτωση, πάυει να ειναι σύμπτωση (;)
Μέσα σε 1 εβδομαδα είχαμε σε 5 Grande Punto να αναβει το λαμπάκι του αεροσακου και στα μισα απο αυτα να μην παιζει ούτε η κόρνα.
Αλαχθηκε όλο το εξάρτημα με τους μοχλους - φλας φώτα κλπ στα πλαισια της εγγυησης. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επαναλαμβανομενη συμπτωση, πάυει να ειναι σύμπτωση (;)
Μέσα σε 1 εβδομαδα είχαμε σε 5 Grande Punto να αναβει το λαμπάκι του αεροσακου και στα μισα απο αυτα να μην παιζει ούτε η κόρνα.
Αλαχθηκε όλο το εξάρτημα με τους μοχλους - φλας φώτα κλπ στα πλαισια της εγγυησης.Η κόρνα και σε εμένα για να την πατήσεις πρέπει να πιέσεις πολύ. Και το σύστημα με τους μοχλούς πολλές φορές όταν στρίβω το τιμόνι, κάνει λες και τρίβονται καλώδια μέσα. Είναι σημάδι αυτό ότι σε λίγο θα έχω τα ίδια συμπτώματα;
-
Για δείτε και αυτό σχετικά...
http://new.e-go.gr/auto/article.asp?cat ... id=1218537 -
Σήμερα το απόγευμα το παράθυρο του οδηγού μου έμεινε στο χέρι.Παρότι είχα παραγγείλει γρύλο εδώ και ένα μήνα δεν το προλάβαμε.Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχει βγεί ελλατωματική η παρτίδα.Και ελπίζω να μην μου βάλουν απο τα ίδια .Σημειωτέον,το αμάξι είναι 7 μηνών.
-
Αυτοί οι γρύλλοι στα punto είναι λίγο προβληματικοί. Εμένα στο προηγούμενο punto που είχα, τα μόνα προβλήματα που είχα ήταν με τα δύο παράθυρα από γρύλλο. Αλλά αφού είσαι στην εγγύηση κανένα πρόβλημα.
-
Tι ακριβως ειναι ο γρυλλος?
-
Ο μηχανισμος που ανεβαζει-κατεβαζει τα παραθυρα.
Fiat Grande Punto 2005