-
Βασικά, μην εμπιστεύεσαι μαντραδες!
-
Καλησπερα!
Θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με την εισαγωγη ενος αυτοκινητου απο γερμνανια.Ειναι 2500cc του 98' και θελω να το φερω(ή τουλαχιστον να προσπαθησω) απ'εξω γιατι δυστηχως στην ελλαδα δεν ηρθε ποτε!Θα'θελα να ρωτησω..ποσο κοστιζει τελωνειο κλπ για να μπει ελλαδα και αν υπαρχει περιπτωση να το κρατησω με γερμανικες πινακιδες για οικονομικους λογους κυριως,διοτι τελη ασφαλειες κλπ εδω περα σε 'κουρευουν'.Εχω διαβασει απο διαφορα forum προιγουμενων ετων οτι μπορεις αλλα για 6 μηνες,οτι αν ειναι στο ονομα αλλου δεν γινεται,αλλου οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα και αλλου οτι δεν γινεται ουτε με σφερες!Αλλα δεν ξερω τι ισχυει και αν εχουν αλλαξει οι νομοι σε αυτο το θεμα.Να τονισω οτι με γερμανικες αν το'χω,θα τοχω στο ονομα αλλου ο οποιος θα μου κανει τελος παντων μια δηλωση ή οτι χρειαζεται,οτι μπορω να το κυκλοφορω κλπ.
Εμμ,αυτα!Ακουω γνωμες αν καποιος ξερει ή αν ξερετε απο που μπορω να μαθω..
-
98 Μοντελο και απο Γερμανια.... Θα το εχει φαει το αλατι.
Γερμανικα Νουμερα ---> Πρεπει να εχεις γερμανικη αδεια κυκλοφοριας στο ονομα σου.
Πες μας και το μοντελο για δουμε περιπου ποσο μπορει να βγει.
-
Ο χρήστης rudd-o έγραψε:
98 Μοντελο και απο Γερμανια.... Θα το εχει φαει το αλατι.Γερμανικα Νουμερα ---> Πρεπει να εχεις γερμανικη αδεια κυκλοφοριας στο ονομα σου.
Πες μας και το μοντελο για δουμε περιπου ποσο μπορει να βγει.
Το skyline r34 gt-t (οχι gt-r).Δεν ειπα απ'την αρχη το μοντελο γιατι λιγοι εχουν καταφερει να το φερουν και σε οποιον το λες σου κανει 'εμμ ναι οκ περιμενε'
Αυτο δηλαδη το να ειναι στο ονομα αλλου και να το εχεις εσυ με δηλωση δεν παιζει ε?
-
STAGEA R34 Look RB25DET MANUAL 4door STATION 1999-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 9.800~14.000
R34 GT NEO 6 AUTO 4door 1998-2001 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 7.000~12.000
R34 GTT RB25DET MANUAL 2door 1998-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 13.000~18.000
R34 GT NEO 6 MANUAL 2door 1998-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 11.000~14.000
R34 GT RB20DE MANUAL 2door 1998-1999 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 9.600~12.000
R34 GTR RB26DETT MANUAL 2door 2000-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 28.000~45.000
R34 GTT RB25DET MANUAL 2door 2000-2002 Αριστεροτιμονο(τα αριστερα ειναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ απο USA γιατι δεν εβγενε αριστερο) απο Γερμανια 17.000~25.000
R34 GTR RB26DETT MANUAL 2door 2000-2002 Αριστεροτιμονο(τα αριστερα ειναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ απο USA γιατι δεν εβγενε αριστερο) απο Γερμανια 31.000~50.000
Για ξενα νουμερα κανε εναρξη Α.Φ.Μ στην Γερμανια η στην Βουλγαρια για να μπορεις να παρεις εκει οχημα. Αλιως βρες απο το CAR εταιριες που αναλαμβανουν την διαδικασια αυτη.
-
Τις τιμες του αυτοκινητου της ηξερα γιατι το ψαχνω αρκετο καιρο και βασικα ψαχνω για τον rb25 διπορτο.
Την τιμη για τελωνειο δασμους κλπ για αυτον τον κινητηρα για να βγει με ελληνικες ποσο παει ή που μπορω να μαθω?
Για να βγαλεις Α.Φ.Μ πρεπει να εχεις ταυτοτητα εκεινης της χωρας.Πως γινεται να βγαλεις ΑΦΜ απο οποια χωρα θες?
Υ.Γ Ευχαριστω για το searching που εκανες!
-
οι τιμες ειναι τελικες με τα κλειδια στο χερι και ελληνικες πινακιδες.
-
Μα τοσο εχουν τα αυτοκινητα μονα τους και καλα αν το κρατησεις σε εκεινη την χωρα.Αμα ηταν ετσι θα εφερναν ολοι απ'εξω..Δεν ξερω μπερδευτηκα
-
R34 GT Ατμοσφαιρα στην Αγγλια βρισκεις απο 2500 ευρω
R34GTT TURBO Αγγλια ξεκινανε απο 6500 ευρωοι τιμες ειναι για κανονικα αυτοκινητα οχι στημενα 400+ αλογα.
-
Δηλαδη οι πινακιδες πανε οσο ειν η αξια του αμαξιου αλλο τοσο?
-
Συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα ερχονται ακομα αυτοκινητα προ-euro 5 απο Γερμανια, απο Χ, Ψ, Ω χωρα?
Εγω γνωριζω οτι δεν εισαγονται πλεον, εκτος της λαμογιας ή μονο για ανταλλακτικα.
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Βασικά, μην εμπιστεύεσαι μαντραδες!Βασικα, μην εμπιστευεστε αρτοποιους, ζαχαροπλαστες, υδραυλικους, ηλεκτρολογους......
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ρε φιλε, οπως ολα τα επαγγελματα εχουν τα στραβα τους 'προσωπα', ετσι και αυτο εχει τα δικα του. Μη τα ισοπεδωνεις ολα!
(Οχι δεν ειμαι μαντρας)
(Γνωριζω και λαμογιο μαντρα και σωστο σε ολα του, μαντρα)
(Διαλεγεις και παιρνεις)
(Πρεπει να εισαι ασχετος τελειως της ζωης, για να μην καταλαβεις λαμογιο μαντρα)Ευχαριστω για την κατανοηση.
-
Απαγορευση ταξινομησης ισχυει μονο για οχηματα που προερχονται απο χωρες εκτος Ε.Ε και δεν πληρουν την τελευταια οδηγια ρυπων.
Τα οποια εαν γραφτουν Αγγλια περνανε σαν ενδοκοινοτικα.
Απαγορευεται η απαγορευση της ελευθερης διακινησης προϊοντων και κανενας δεν μπορει να απαγορευσει σε κανενα το δικαιωμα αυτο.
-
rudd-o οι τιμες που μου ειπες για αυτοκινητο και αριθμους απο Αγγλια,ισχυουν και για τα ιδια μοντελα απο Γερμανια?Γιατι οι τιμες στο αυτοκινητο πανω κατω ειναι ιδιες αλλα με το τελωνειο τι γινεται.
-
Οι τιμες δεν ειναι ιδιες και ειναι τελικες με ελληνικες πινακιδες.
Για road legal οχηματα ! με ελαχιστες βελτιωσεις η τελιος εργοστασιακα.
ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΑ STAGEA R34 Look RB25DET MANUAL 4door STATION 1999-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 9.800~14.000 R34 GT NEO 6 AUTO 4door 1998-2001 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 7.000~12.000 R34 GTT RB25DET MANUAL 2door 1998-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 13.000~18.000 R34 GT NEO 6 MANUAL 2door 1998-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 11.000~14.000 R34 GT RB20DE MANUAL 2door 1998-1999 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 9.600~12.000 R34 GTR RB26DETT MANUAL 2door 2000-2002 Δεξιοτιμονο απο Αγγλια 28.000~45.000 ΓΕΡΜΑΝΙΑ !! ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΜΟΝΑ R34 GTT RB25DET MANUAL 2door 2000-2002 Αριστεροτιμονο(τα αριστερα ειναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ απο USA γιατι δεν εβγενε αριστερο) απο Γερμανια 17.000~25.000 R34 GTR RB26DETT MANUAL 2door 2000-2002 Αριστεροτιμονο(τα αριστερα ειναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ απο USA γιατι δεν εβγενε αριστερο) απο Γερμανια 31.000~50.000
-
Δηλαδη δεν μπορεις να φερεις δεξιοτιμονο απο Γερμανια?
-
Μπορεις αλλα απο Αγγλια θα σου βγει φθηνοτερα και θα ειναι καλυτερης καταστασης.
Ειναι σαν να θελεις να αγορασεις Αριστεροτιμονο απο Αγγλια....
-
Ο χρήστης rudd-o έγραψε:
Μπορεις αλλα απο Αγγλια θα σου βγει φθηνοτερα και θα ειναι καλυτερης καταστασης.Ειναι σαν να θελεις να αγορασεις Αριστεροτιμονο απο Αγγλια....
Ααα καταλαβα..Λοιπον αναθεωρουμε
Το αγοραζω σιγουρα απο Αγγλια,και ή το κανω με ελληνικες ή το κραταω οπως ειναι.Τελευταιες ερωτησεις:
1ον) Το ποσο που παει στο τελωνειο ειναι αναλογα η τιμη του αμαξιου και παει περιπου αλλο τοσο οσο κανει το αμαξι?
2ον) Αν το κρατησω με ξενες μου ειπες μπορω ειτε με αγγλικες ειτε να το παω Βουλγαρια και να βγαλω εκει.Για να βγαλω πινακιδες ειπες επισης οτι πρεπει να βγαλω Α.Φ.Μ πραγμα που συμαινει οτι πρεπει να εχω και ταυτοτηα εκεινης της χωρας.Εγω που δεν εχω τι κανω? -
Ο χρήστης lee22leo έγραψε:
Μπορεις αλλα απο Αγγλια θα σου βγει φθηνοτερα και θα ειναι καλυτερης καταστασης.
Ειναι σαν να θελεις να αγορασεις Αριστεροτιμονο απο Αγγλια....
Ααα καταλαβα..Λοιπον αναθεωρουμε
Το αγοραζω σιγουρα απο Αγγλια,και ή το κανω με ελληνικες ή το κραταω οπως ειναι.Τελευταιες ερωτησεις:
1ον) Το ποσο που παει στο τελωνειο ειναι αναλογα η τιμη του αμαξιου και παει περιπου αλλο τοσο οσο κανει το αμαξι?
2ον) Αν το κρατησω με ξενες μου ειπες μπορω ειτε με αγγλικες ειτε να το παω Βουλγαρια και να βγαλω εκει.Για να βγαλω πινακιδες ειπες επισης οτι πρεπει να βγαλω Α.Φ.Μ πραγμα που συμαινει οτι πρεπει να εχω και ταυτοτηα εκεινης της χωρας.Εγω που δεν εχω τι κανω?Για το bold: Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Στην ιταλία πχ ήταν απαραίτητο να έχεις ιταλικό ΑΦΜ (προκειμένου να έχεις λογαριασμούς στο όνομά σου) αλλά κανείς δε σε υποχρέωνε να βγάλεις ιταλική ταυτότητα (και πώς άλλωστε, αφού ήσουν ξένος).
-
δεν έχει καμία σχέση το ΑΦΜ με την ταυτότητα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν έχει καμία σχέση το ΑΦΜ με την ταυτότηταΟποτε απλα παω στην χωρα που θελω βγαζω Α.Φ.Μ και βγαζω πινακιδες στο ονομα μου και το φαιρνω εδω?Δεν πρεπει να δηλωσω μια διευθηνση οτι και καλα ειαι μονιμος κατοικος και να'χω και ενα τραπεζικο λογαριασμο?
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.