-
Παλικαροι που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, για πειτε μου
Golf plus 1.4 140 DSG του 2007 με 35.000 χιλιομετρα και μεταχειροτιμη στα 15.500 ευρω ποσο θα χρειαστει για να το φερω συνολικα; τελωνεια ταξινομησεις μεταφορικα ολα μεσα
ειχα τον κουμπαρο μου που δουλευε στη μερσεντες 15 χρονια αλλα δυστυχως δεν μπορει τωρα να βοηθησει.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/591637/
και γιατί δεν παίρνεις ένα σαν αυτό από Ελλάδα
-
delete
-
Αν δεν βρίσκει με DSG, τι να κάνει;
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
....Golf plus 1.4 140 DSG του 2007 με 35.000 χιλιομετρα και μεταχειροτιμη στα 15.500 ευρω ποσο θα χρειαστει για να το φερω συνολικα; τελωνεια ταξινομησεις μεταφορικα ολα μεσα...Οπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, με τα νέα δεδομένα στην αγορά αυτοκινήτου, ειναι πιθανό να έχεις μηδενικό όφελος, εκτός αν η τιμή που βρείς στο εξωτερικό το αυτοκίνητο, ειναι μικρότερη ή ιση με το 70% της αξίας ίδιου μεταχειρισμένου στην Ελλάδα, για αυτοκίνητα σαν αυτό και της κατηγορίας που αναφέρεις.
Εαν επιμένεις στην απόφασή σου, υπολόγισε περιπου 3.000-3.500 ευρω max, πληρωμένα ολα, πλην της ασφάλειας που θα κάνεις στο τέλος στην Ελλάδα (Κατά προσέγγιση: τελωνείο/2.000+εκτελωνιστής/400 +μεταφορικά/700+ΚΤΕΟ/50+τέλη κυκλοφορίας&πινακίδες/250 και αν το φέρεις ο ιδιος οδικά +300 ευρώ, αλλά θα σου μείνει η 5ημερη εκδρομή ). -
Χαιρετω,
Θα χρειαστω 2-3 links απο site μεταχειρων ευρωπης εκτος του mobile.de.
Δεν εχω τον χρονο να διαβασω σελιδες του θεματος οποιος θελει να κανει τον κοπο .. -
-
Danke !
-
Εκτελωνισμός αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομενων ΚΤΕΟ-πινακιδων.
**ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ **
Σύντομα θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο από έμπορα αυτοκινήτων.
Το θέμα είναι ότι αυτός θα το εκτελωνιστεί στο όνομα μου, όμως δεν θα προβεί σε ενέργειες ΚΤΕΟ & πινακίδων.ΕΡΩΤΗΜΑ
Τι πρέπει να κάνω εγώ από την στιγμή που θα παραλάβω το αυτοκίνητο με το χαρτί του τελωνείου ; -
.
-
πραγματι εισαγωγη δεν συμφερει πια , εκτος αν προκειται για πετρελαιο.
θα ηθελα να μαθω τα εξης , σε περιπτωση αγορας απο ιδιωτη πρεπει το ιδιωτικο συμφωνητικο να επικυρωθει απο το ελληνικο προξενειο. και ειναι απαραιτητη η φυσικη παρουσια αγοραστη ειδικα , αλλα και πωλητη.
υπαρχει τροπος να παρακαμφθει αυτο? καπου ειχα διαβασει καποτε οτι σε συνεργασια με γερμανο εμπορα κατι κανανε αλλα δεν θυμαμαι που το ειχα βρει. -
γεια χαρα παιδια...!
ειμαι σε δηλειμμα....
καταρχην σκεφτομαι να παρω καινουριο αυτοκινιτο και ειμαι αναμεσα σε bmw z4 2.3 και bmw 325 coupe...
το θεμα ειναι οτι εδω παρα παει το κουστουμι και ιδικοτερα με τα extras εκτοξευεται...
σκεφτικα λοιπον να την φερω απ'εξω και συγκεκριμενα γερμανια... ειναι πολυ πολυ ποιο κατω η τιμη αλλα το θεμα ειναι τελωνια κτλ... ποσο θα μου παει το μαλλι με αυτα?? γνωριζει κανεις??ευχαριστω πολυ!
-
Πανω κατω ιδια τιμη με εδω θα σου βγει.Ολοι εχουν ριξει αρκετα τις τιμες οποτε θα πετυχεις κατι καλο.
-
Καλησπερα.Ο λογος της αναρτησης μου ειναι αυτη η αγγελια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/386592/.Εχω ξαναδει παρομοιες που λογω της υπαρξης ξενων νουμερων η τιμη ειναι ιδιαιτερα χαμηλη.Οσον αφορα για τα μεγεθη του αυτοκινητου και τα εξοδα του θαρρω πως μπορω να τα καλυψω.Το ερωτημα μου ειναι,χωρις εκτελωνισμο ποιες διαδικασιες πρεπει να τηρω για να μην εχω καποιο προβλημα?Παλαιοτερα ηξερα οτι αρκουσε να περνουσες τελωνειο μια φορα το εξαμηνο.Υπαρχει καποιος που να ξερει τις τωρινες διαδικασιες,αν αυτες υπαρχουν?
Ευχαριστω -
Προσωπικά, εφόσον δεν ειμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, δεν θα ρίσκαρα τέτοια αγορά και δεν συνιστώ τέτοιες κινήσεις.
Το Ελληνικό κράτος, εφευρίσκει καθημερινά νόμους που μπορεί να σε φέρουν προ απροόπτων εξελίξεων.
Αν δεν σε νοιάζει και θές να ρισκάρεις, μπαίνοντας σε γραφειοκρατικές διαδικασίες ..... -
Εκτος αυτου, δε θα εισαι νομιμος ουτε στη χωρα προελευσης καθως θα πρεπει να κανεις εκει φορολογικη δηλωση για να εχεις δικαιωμα αυτοκινητου. Για μενα καλο θα ηταν να μαθεις ποσο κοστιζει ο εκτελωνισμος του. Περνα λοιπον η παρε τηλεφωνο σε καποιο τελωνειο, συνεννοησου -γιατι αυτοι ξερουν και τις εργοστασιακες τιμες- κι αν σε συμφερει, προχωρα
EDIT φαινεται παντως αρκετα ταλαιπωρημενο το συγκεκριμενο..
-
Από το θέμα:
Εισαγωγή Suzuki Grand Vitara 3D 1.6 VVTi ή 1.9 DDiS
από nisiotis » 31/08/10 18:26Συμφέρει η εισαγωγή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από Γερμανία; Με τον φόρο πολυτελείας τι ακριβώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Από το θέμα:
Εισαγωγή Suzuki Grand Vitara 3D 1.6 VVTi ή 1.9 DDiS
από nisiotis » 31/08/10 18:26Συμφέρει η εισαγωγή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από Γερμανία; Με τον φόρο πολυτελείας τι ακριβώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Φίλε μου μπες στο site gsis.gr/telonia και θα τα μάθεις όλα
-
Γνωριζει καποιος αν εισαι μονιμος κατοικος γερμανιας με εκκαθαριστικο εφοριας ή εχεις συγγενη που ειναι μονιμος κατοικος/ εργαζομενος , τι γινεται τοτε ?
Μπορεις να κυκλοφορεις το αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες οσο θελεις στην Ελλαδα χωρις προβλημα ? Αλλος συγγενης επιτρεπεται να το οδηγει ?
Με την ιδια λογικη μπορω να οδηγω το ελληνικο αυτοκινητο μου στη γερμανια ?
-
για ενα σμαρτ μοντελο 2007 με 50.000χλμ, 800κυβικα, ντιζελ, 45αλογα, euro4, με αγορα 6000ευρω περιπου ξερετε ποσο θα στοιχισει το τελωνειο ?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.