-
Το 2006 θα υπάρξει και έκδοση του GTi ελαφρωμένη στα πρότυπα της CSL. Δίχως κλιματισμό και ηλεκτρικές ευκολίες, ελαφρύτερο καπό και επενδύσεις στις πόρτες και με 230 άλογα απο τον TFSI θα χρειάζεται πλέον μόνο 6 δεύτερα για τα 100χλμ./ώρα .
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το 2006 θα υπάρξει και έκδοση του GTi ελαφρωμένη στα πρότυπα της CSL. Δίχως κλιματισμό και ηλεκτρικές ευκολίες, ελαφρύτερο καπό και επενδύσεις στις πόρτες και με 230 άλογα απο τον TFSI θα χρειάζεται πλέον μόνο 6 δεύτερα για τα 100χλμ./ώρα .Η VW έγινε sport ξαφνικά???
Μόλις διάβασα και ένα διθυραμβικό τίτλο για το καινούριο Golf Gti:'New GTi Rules!!!!'
Περίεργα πράγματα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάντως ο** 1.8Τ **είναι ο κινητήρας που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον,σε διάφορα μοντέλα.
Συνολικά, σε 76 μοντέλα, αν δεν απατώμαι...!Διαβάζουμε και Drive???
Δεν απατάσαι καθόλου....Τσακάλι είσαι...!
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ετοιμαζεται κ η εκδοση R32:http://www.thecarconnection.com/images/gallery/8386_image.jpg
http://www.thecarconnection.com/images/gallery/8387_image.jpgTελικά το Golf, κοντεύει να γίνει το ομορφότερο της κατηγορίας....
-
Μήπως το R32 θα είναι τετρακίνητο? Πόσα άλογα θα βγάζει τελικά , 250 ή κάτι που ακούστηκε για 280 είναι αλήθεια ?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ετοιμαζεται κ η εκδοση R32:http://www.thecarconnection.com/images/gallery/8386_image.jpg
http://www.thecarconnection.com/images/gallery/8387_image.jpgΜα καλά θα το βγάλουν και πεντάθυρο; Εκτός και αν είναι για παραπλάνηση. Πάντως οι διπλές κεντρικές μπούκες στο προφυλακτήρα δε 'κρύβονται' από την απλή εξάτμιση
-
Από το αγγλικό Evo για το Golf V Gti...
...Champion or not, the great news is that the mk5 Golf GTI shows that Volkswagen hasn't forgotten how to make a characterful, capable and engaging fast hatch. The GTI is definitely back.
-
Η Τιμή του στν Ελλάδα θα είναι πολύ κοντά στα 34.000 ευρώ τελικά. Απο οτι διάβασα είναι όντως πολύ καλό δίχως όμως να λείπουν οι πλεύσεις και οι κλίσεις που υπήρχαν και στο προηγούμενο μοντελο.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tελικά το Golf, κοντεύει να γίνει το ομορφότερο της κατηγορίας....
Σε καλό σου!
Η Τιμή του στν Ελλάδα θα είναι πολύ κοντά στα 34.000 ευρώ τελικά. Απο οτι διάβασα είναι όντως πολύ καλό δίχως όμως να λείπουν οι πλεύσεις και οι κλίσεις που υπήρχαν και στο προηγούμενο μοντελο.
Πολλά δεν είναι; Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι θα το προικίσουν αρκετά με εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η Τιμή του στν Ελλάδα θα είναι πολύ κοντά στα 34.000 ευρώ τελικά. Απο οτι διάβασα είναι όντως πολύ καλό δίχως όμως να λείπουν οι πλεύσεις και οι κλίσεις που υπήρχαν και στο προηγούμενο μοντελο.Παύλο εγώ ξέρω για 32Κ. 34Κ είναι πολλά. Το αντίστοιχο Α3 θα στοιχίζει τόσο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παύλο εγώ ξέρω για 32Κ. 34Κ είναι πολλά. Το αντίστοιχο Α3 θα στοιχίζει τόσο.Γιατί τα 32Κ είναι λίγα? Από ότι θυμάμαι το παλιό κόστιζε γύρω στα 28Κ το 180άρι με υπερπλήρη εξοπλισμό. Σε τελική ανάλυση ένα Golf είναι όχι Mercedes. Στα 32Κ δε νομίζω ότι θα έχει και πολλά περιθώρια για πωλήσεις αφού οι κύριοι ανταγωνιστές του όπως τα Astra Turbo, Corolla TS, Type-R βρίσκονται στα 26-28Κ. Μήπως τελικά ισχύει η παροιμία 'Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες' ?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Μήπως τελικά ισχύει η παροιμία 'Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες' ?Ω ναι, αλλά όχι μόνο για την VW. Από τότε που τον πρώτο ρόλο στην αυτοκίνηση τον πήρε το marketing κάθε αρκτικόλεξο κοστίζει από -τουλάχιστον- 500-700 ευρώ...
Άρα αν έχουμε πχ μόνο ABS, ASR, ESP κλπ μας κάνει +2000 Ευρώ -το λιγότερο- στην τιμή του αυτοκινήτου, βάλε και ακόμα 1000 για την καλύτερη ποιότητα, συν ακόμα 500 για τα 'νέα αναπαυτικά καθίσματα', συν άλλα 1000 για το 'super' ηχοσύστημα που έχουμε στανταρ στο νέο μας μοντέλο...κλπ σύνολο ένα σκασμό λεφτά ρε ουστ! -
Παύλο εγώ ξέρω για 32Κ. 34Κ είναι πολλά. Το αντίστοιχο Α3 θα στοιχίζει τόσο.
Γιατί τα 32Κ είναι λίγα? Από ότι θυμάμαι το παλιό κόστιζε γύρω στα 28Κ το 180άρι με υπερπλήρη εξοπλισμό. Σε τελική ανάλυση ένα Golf είναι όχι Mercedes. Στα 32Κ δε νομίζω ότι θα έχει και πολλά περιθώρια για πωλήσεις αφού οι κύριοι ανταγωνιστές του όπως τα Astra Turbo, Corolla TS, Type-R βρίσκονται στα 26-28Κ. Μήπως τελικά ισχύει η παροιμία 'Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες' ?
Με αυτο το σκεπτικό έχεις δίκιο. Είναι ακριβό. Είναι όμως στην ίδια τιμή με το Megane που δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το golf σε φινίρισμα και ποιότητα υλικών. Και επειδή μίλησες για Mercedes και η παλιά και η νέα Α class υστερούν σε σχέση με το golf στους δύο παραπάνω τομείς.
-
Η νέα BMW 120i Exclusive τιγκαρισμένη στα καλούδια και με κινητήρα δίλιτρο/150hp κοστίζει 33.000 ευρώ. Στη σύγκριση των δύο Γερμανών, η BMW νομίζω ότι είναι καλύτερη αγορά. Κι ας της ρίχνει λίγο στις επιδόσεις το GTI.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η νέα BMW 120i Exclusive τιγκαρισμένη στα καλούδια και με κινητήρα δίλιτρο/150hp κοστίζει 33.000 ευρώ. Στη σύγκριση των δύο Γερμανών, η BMW νομίζω ότι είναι καλύτερη αγορά. Κι ας της ρίχνει λίγο στις επιδόσεις το GTI.Νομίζω ότι και η BMW είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη για τη κατηγορία της. Μη ξεχνάμε ότι τόσο η BMW όσο και το VW είναι μικρομεσαία αυτοκίνητα και μάλιστα τοο VW είναι και το αυτοκίνητο του λαού υποτίθεται. Άραγε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί παραπάνω (εκτός από το σήμα) έχει η 120 σε σχέση με το Mazda 6 2.0 ή το Mazda 3 2.0 από τα οποία κοστίζει από 10-11κ παραπάνω?
-
Η νέα BMW 120i Exclusive τιγκαρισμένη στα καλούδια και με κινητήρα δίλιτρο/150hp κοστίζει 33.000 ευρώ. Στη σύγκριση των δύο Γερμανών, η BMW νομίζω ότι είναι καλύτερη αγορά. Κι ας της ρίχνει λίγο στις επιδόσεις το GTI.
Νομίζω ότι και η BMW είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη για τη κατηγορία της. Μη ξεχνάμε ότι τόσο η BMW όσο και το VW είναι μικρομεσαία αυτοκίνητα και μάλιστα τοο VW είναι και το αυτοκίνητο του λαού υποτίθεται. Άραγε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί παραπάνω (εκτός από το σήμα) έχει η 120 σε σχέση με το Mazda 6 2.0 ή το Mazda 3 2.0 από τα οποία κοστίζει από 10-11κ παραπάνω?
Οτι διαφορα εχει και ενα μακο απο τα ZARA με ενα ARMANI...... Δηλαδη στο 'σημα' και στην ποιοτητα υλικων... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δεχονται μερικοι αυτη τη διαφορα. Οπως και να το κανουμε αλλο BMW και αλλο MAZDA. Αν δεν μετρουσε αυτο δεν θα υπηρχαν οι 'ελιτ' αυτοκινητοβιομηχανιες.
ΚΑι ειδικα απο το mazda φανταζομαι θα εχει και καλυτερο στησιμο. -
Νομίζω ότι και η BMW είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη για τη κατηγορία της. Μη ξεχνάμε ότι τόσο η BMW όσο και το VW είναι μικρομεσαία αυτοκίνητα και μάλιστα τοο VW είναι και το αυτοκίνητο του λαού υποτίθεται. Άραγε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί παραπάνω (εκτός από το σήμα) έχει η 120 σε σχέση με το Mazda 6 2.0 ή το Mazda 3 2.0 από τα οποία κοστίζει από 10-11κ παραπάνω?
pisokinisi, kai ligo kalyteri sxediasi alla auto einai ypokeimeniko. logika se 2 xronia 8a yparxoun prosfores sto 1.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Οτι διαφορα εχει και ενα μακο απο τα ZARA με ενα ARMANI...... Δηλαδη στο 'σημα' και στην ποιοτητα υλικων... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δεχονται μερικοι αυτη τη διαφορα. Οπως και να το κανουμε αλλο BMW και αλλο MAZDA. Αν δεν μετρουσε αυτο δεν θα υπηρχαν οι 'ελιτ' αυτοκινητοβιομηχανιες.
ΚΑι ειδικα απο το mazda φανταζομαι θα εχει και καλυτερο στησιμο.γιατί άλλο BMW και άλλο Μάζντα??? Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι θα πει ελίτ αυτοκινητοβιομηχανία??? Αν το 6 (ή το 3 που είναι και ο πιο 'σωστός' αντίπαλος) είναι καλύτερο από την 1 και δεν χάνει πουθενά στα 2 λίτρα, τι αλλάζει για μένα που αγοράζω αν η 1 έχει πιο 'βαρύ' σήμα??? Για όνομα ρε παιδιά, καταναλωτές είμαστε, να κοιτάμε και λίγο το συμφέρον μας. Όσο για το καλύτερο στήσιμο, επιφυλάσσομαι.
ανακεφαλαιώνω: καλό, πολύ καλό αμάξι η 1. Στα ίδια λεφτά όμως παίρνεις και καλύτερο. Διαλιέχτε
Σπύρος
-
Προσωπικά δεν θα έδινα 33-34.000 ευρώ για μικρομεσαίο, έστω δίλιτρο, που να με μαστιγώνανε. Όμως αν κάποιος τα δώσει, δεν βλέπω τον λόγο να πάει στο Golf αντί του 120ι. Γιατί το δεύτερο είναι πιο καλής μαμάς, έχει πιστεύω καλύτερη ποιότητα ως αυτοκίνητο, είναι πιο πουλ-μουρ (σίγουρα παίζει κι αυτό ρόλο όταν δίνεις 11+ μύρια) και έχει καλύτερη μεταπώληση. Όσο για το γκάζι, αν το θέλει ΤΟΣΟ πολύ κάποιος, δίνει και λιγότερα και πηγαίνει σε TypeR-RX8 ή και σε πολύ φθηνότερα τούμπανα με after market αναρτήσεις και φτιάξιμο.
VW Golf GTI