-
FORD MUSTANG GT το νεο μοντελλο στην Βασιλισσης Σοφιας Δεν ηταν πολύ κακο!!!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
εγραφε ν6 στο πλαι...Μήπως έγραφε GTV6?
Αυτό που δείχνεις είναι Alfasud Sprint, αν έλεγε GTV6 τότε πρέπει να ήταν Alfetta GTV.FORD MUSTANG GT το νεο μοντελλο στην Βασιλισσης Σοφιας Δεν ηταν πολύ κακο!!!
Ένα ασημί τέτοιο παρκάρει συχνά στα μέρη σου κ. Θρασύβουλε. Κι εμένα μ'αρέσει
-
-
thaliarque
Παρασκευή βράδυ στο Κεφαλάρι παρκάρει ένα Α6 τελευταίο μοντέλο, με
πινακίδες ΝΖΧ-**** (από Θεσσαλονίκη, ταξινόμηση φθινόπωρο 2004).
Όπα, λέω στο φίλο μου που κάναμε βόλτα με τα πόδια, ντίζελ και μάλιστα
6κύλινδρο! Μου λέει αποκλείεται, δεν επιτρέπεται ντίζελ εκεί, θα είναι το
πρόσφατο 2.0TFSI... Γυρνάμε πίσω, βλέπουμε από μακριά κάτι σε *.0Τ
Μου λέει άρπα τη! Απαντώ ότι στα τέλη 2004 δεν υπήρχε ακόμα το TFSI,
ενώ δεν υπάρχει άλλο βενζινοκίνητο τούρμπο στη γκάμα του Α6.
Πλησιάζουμε και τι βλέπουμε; 3.0Τ και το σηματάκι quattro από κάτω όχι
κεντραρισμένο...Τι είναι τελικά; Μα φυσικά 3.0TDI που ο ιδιοκτήτης του αφαίρεσε τα
γράμματα DI για να μην καρφώνεται σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το θέμα όμως
είναι πως το ταξινόμησε στη Θεσσαλονίκη.Θα μπορουσες να το ξεχωρισεις και απο τις εξατμισεις.Το TDI εχει τις εξατμισεις να κοιτανε προς τα κατω.
-
Touran TSI
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κυριακή μεσημέρι, παραλία Θεσσαλονίκης,
εθεάθη μαύρο Q7 4,2 με επώνυμη-ξανθιά για οδηγό του.Έλενα... Ράπτη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Touran TSIΤί είναι αυτό, τρώγεται ?
-
Πριν λίγο δίπλα στο σπίτι μου στον Πειραιά, μαύρο 350Z Roadster. Προτιμούσα το κλειστό (στις φωτογραφίες), και τώρα που το είδα από κοντά εξακολουθώ να προτιμώ το κλειστό.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πριν λίγο δίπλα στο σπίτι μου στον Πειραιά, μαύρο 350Z Roadster. Προτιμούσα το κλειστό (στις φωτογραφίες), και τώρα που το είδα από κοντά εξακολουθώ να προτιμώ το κλειστό.Συμφωνώ ...
Είδα και εγώ roadster (μολυβί) στη Γλυφάδα το Σάββατο. Ανοιχτό δεν είναι πολύ άσχημο αλλά τα 1640 κιλά είναι πολλά!
-
Καινουριο ανοιχτο κοκκινο Mustang στο Πενταγωνο. Δεν 3ετρελα8ηκα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πριν λίγο δίπλα στο σπίτι μου στον Πειραιά, μαύρο 350Z Roadster. Προτιμούσα το κλειστό (στις φωτογραφίες), και τώρα που το είδα από κοντά εξακολουθώ να προτιμώ το κλειστό.
Συμφωνώ ...
Είδα και εγώ roadster (μολυβί) στη Γλυφάδα το Σάββατο. Ανοιχτό δεν είναι πολύ άσχημο αλλά τα 1640 κιλά είναι πολλά!
Πόσα παραπάνω είναι από το κλειστό δηλαδή; Σα γνήσιος roadsterάκιας, ψηφίζω 350 ανοιχτό και με τα δύο χέρια...
-
Στη Χαριλάου, **911 targa, 1η γενιά **
Πριν 8 μήνες την είχα δεί σε γνωστή αντιπροσωπεία της πόλης,
να δέχεται τις απαραίτητες ενέσεις... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσα παραπάνω είναι από το κλειστό δηλαδή; Σα γνήσιος roadsterάκιας, ψηφίζω 350 ανοιχτό και με τα δύο χέρια...
1525-> 1655
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
1525-> 1655
Πολλά (σχετικά) κιλά. Βέβαια, το αυτοκίνητο κινείται αξιοπρεπέστατα, στα χαρτιά τουλάχιστον (0-100: 6.5;).
Βέβαια, θα πρέπει να είναι η απόλαυση να είσαι ανοιχτός σε π.χ. τούνελ και να ακούς τον Βί-6 στις 5500 σαλ .
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
1525-> 1655
Πολλά (σχετικά) κιλά. Βέβαια, το αυτοκίνητο κινείται αξιοπρεπέστατα, στα χαρτιά τουλάχιστον (0-100: 6.5;).
Βέβαια, θα πρέπει να είναι η απόλαυση να είσαι ανοιχτός σε π.χ. τούνελ και να ακούς τον Βί-6 στις 5500 σαλ .
-
technik
ΚΟΡΥΦΑΙΑ η 911!!
Εχθές στην Καλλιρόης ασημί VW EOS με μπορντώ δέρμα (ανοιχτή η οροφή,όπως καταλάβατε..)
Προχθές,στην 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι μαύρο Mazda 6 Mps...
-
Vauxhall Chevette δίπλα στο σπίτι μου. (μάλλον στα σπάνια πουλιά έπρεπε να το βάλω )
-
Σήμερα είδα στην Κηφισσιά τον κ.Φουστάνο(πλαστικός χειρούργος) μέσα σε μια γαλάζια 997 carrera S cabrio. Ωραίο χρώμα πάντως...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σήμερα είδα στην Κηφισσιά τον κ.Φουστάνο**(πλαστικός χειρούργος)** μέσα σε μια γαλάζια 997 carrera S cabrio. Ωραίο χρώμα πάντως...Η facelift ήταν;
-
Κάτι μου λέει ότι αυτό το αίσθημα είναι ο λόγος που χώρισε την ''παλία γυναίκα'' του...
Carspotting