-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ μπορώ να πω ποιο ΔΕΝ θα κερδίσει!
To GTI;
-
Το Type-R!
-
Πάντως για το **ST **δεν έχω ακούσει ακόμα, τους διθυράμβους
που περίμενα από τα περιοδικά...
-
Άργησα λιγάκι, αλλά τόσες μέρες ήμουν εκτός έδρας.
Την Πέμπτη που πέρασε είδα ένα αριστεροτίμονο κόκκινο Honda Integra Type-R παρκαρισμένο επί της οδού Γιαννιτσών.
Πινακίδες δεν πρόλαβα να κοιτάξω. -
Απο Βερολίνο:
Απο τα λίγα αμάξια εκεί με ζάντες αλουμινίου :
Ας μας πεί κάποιος πια Maseratti ειναι αυτή...
και φυσικά:
Για την οποία έχω να πω το εξής: ενω απο τις φωτογραφίες την θεωρούσα ενα μέτριο σχεδιαστικά όχημα, απο κοντά μπορώ να πω πως ειναι πάρα πολύ όμορφη! Τ' ακούς Petran?
-
Coupe Gt δεν είναι αυτή;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Άργησα λιγάκι, αλλά τόσες μέρες ήμουν εκτός έδρας.
Την Πέμπτη που πέρασε είδα ένα αριστεροτίμονο κόκκινο Honda Integra Type-R παρκαρισμένο επί της οδού Γιαννιτσών.
Πινακίδες δεν πρόλαβα να κοιτάξω.Το μοναδικό που έχω δει πρέπει να είναι, και είναι συχνά (πολύ συχνά) παρκαρισμένο δίπλα στο stavedo στο παρκάκι στη Ν.Κρήνη απέναντι από το Σολωμωνίδη! Speaking of...πότε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Coupe Gt δεν είναι αυτή;Ναι, η cambiocorsa μάλλον.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο Βερολίνο:
και φυσικά:Για την οποία έχω να πω το εξής: ενω απο τις φωτογραφίες την θεωρούσα ενα μέτριο σχεδιαστικά όχημα, απο κοντά μπορώ να πω πως ειναι πάρα πολύ όμορφη! Τ' ακούς Petran?
ε, ειδες με τα ματια σου το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!
το αμαξι κοβει ανασες.. τι να λεμε τωρα?? -
Χτες βράδυ στο Αργοστόλι παρκαρισμένα δίπλα-δίπλα δύο Volvo XC90. Μα τι πιθανότητες είχε να συμβεί κάτι τέτοιο εδώ στην Κεφαλονιά; Είδα πάλι και τη μαύρη Μ3 Ε46 Cabrio και μου έπεσε το σαγόνι...
-
Μαυρη DB 7 με γερμανικες πινακιδες εξω απο τον ΟΤΕ στο Μαρουσι
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χτες βράδυ στο Αργοστόλι παρκαρισμένα δίπλα-δίπλα δύο Volvo XC90. Μα τι πιθανότητες είχε να συμβεί κάτι τέτοιο εδώ στην Κεφαλονιά; Είδα πάλι και τη μαύρη Μ3 Ε46 Cabrio και μου έπεσε το σαγόνι...φυτωριο αυτη η κεφαλονια..... ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.....
-
Ναι, όλα τα φυτά εδώ μαζεύτηκαν .
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μόλις είδα στα Χανιά μία πανέμορφη άσπρη alfa romeo veloce! Ήταν σαν καινούργια και απίστευτα χαμηλή! Νόμιζες ότι ήταν το μόνο αμάξι με ψυχή ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί. Δυστυχώς το σκοτάδι δεν μου επέτρεψε να την βγάλω φωτογραφία!Την ξαναείδα! Αυτή την φορά όμως την έβγαλα φωτογραφίες οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο καθαρές γιατί το κινητό μου είναι για τα μπάζα!
μολις το δα εμεινα με το στομα ανοικτο
δεν το ξερα οτι υπαρχει στο Ελλαντα τετοιο εργαλειο
Είχα δει και στην Σαλαμίνα πριν 2-3 χρόνια ένα τέτοιο. Πολύ εντυπωσιακό!
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Την ξαναείδα! Αυτή την φορά όμως την έβγαλα φωτογραφίες οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο καθαρές γιατί το κινητό μου είναι για τα μπάζα!
Τροχοί (διαστάσεις και σχέδιο) και καθρέφτες είναι ό,τι να 'ναι ή μου φαίνεται;
Ο καθρέφτης ναι. Αλλά οι τροχοί δεν νομίζω, αν δεν κάνω λάθος ήταν 13 ίντσες, άντε το πολύ 14.
-
Αχχχχχχχχχχ (πολύ βαθύς αναστεναγμός). Δεν έγινε άδικα φίρμα η Alfa Romeo... Και αφήστε τους άλλους να κοκορεύονται για τις 147, 159, Breres και κουράδες...
-
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μόλις είδα στα Χανιά μία πανέμορφη άσπρη alfa romeo veloce! Ήταν σαν καινούργια και απίστευτα χαμηλή! Νόμιζες ότι ήταν το μόνο αμάξι με ψυχή ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί. Δυστυχώς το σκοτάδι δεν μου επέτρεψε να την βγάλω φωτογραφία!
Την ξαναείδα! Αυτή την φορά όμως την έβγαλα φωτογραφίες οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο καθαρές γιατί το κινητό μου είναι για τα μπάζα!
μολις το δα εμεινα με το στομα ανοικτο
δεν το ξερα οτι υπαρχει στο Ελλαντα τετοιο εργαλειο
Είχα δει και στην Σαλαμίνα πριν 2-3 χρόνια ένα τέτοιο. Πολύ εντυπωσιακό!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΤΣΕ 2000 13-14αρα ζαντα , και οδηγο με χερια..ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!
Carspotting