-
-
360 απλη την ειχε ενας παππους παραλια Ζουμπερης σημερα το απογευμα εκει στην ταβερνα απ εξω, ασπρο VW GTi χωρις πινακιδες παλι παραλια Ζουμπερης σημερα το απογευμα...Ikar δικο σου?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
360 απλη την ειχε ενας παππους παραλια Ζουμπερης σημερα το απογευμα εκει στην ταβερνα απ εξω, ασπρο VW GTi χωρις πινακιδες παλι παραλια Ζουμπερης σημερα το απογευμα...Ikar δικο σου?Ζούμπερη; tres banal mon cherie
έχει πινακίδες το δικό μου -αρκετά έχω ακούσει από 'πολιτικά σωστούς'- να μην έχει και πινακίδες;
-
Special Orange 350Z παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου στην Χαλκιδική - κόκκινο facelift στην 'ΕΟ', στο Μαλλιακό.
4 Porsche 997 Carrera 2/4 S (μια την οδηγούσε ξανθιά 30άρα ). Περισσότερες 911 /996. Ολες στην Χαλκιδική, ιδίως στο Sani Resort (έχουν $ οι Βόρειοι!!!!).
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
4 Porsche 997 Carrera 2/4 S (μια την οδηγούσε ξανθιά 30άρα ). Περισσότερες 911 /996. Ολες στην Χαλκιδική, ιδίως στο Sani Resort (έχουν $ οι Βόρειοι!!!!).
e sto Sani pou piges re sy mazevontai ta lefta...
eprepe na peraseis kai mia volta apo devtero podi apo Porto Carras na xazepseis.... -
-
Μ@ΝΑΡΑ
-
SL280
Τι να λέμε... Ο τύπος την είχε σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση φυσικά, και την πατούσε κιόλας (όσο μπορούσε λόγω κίνησης). Ωραία πράματα οι SL...
-
Aπό τις ομορφότερες Μερσέντες που έχουν βγει ποτέ....
Ford S-MAX προχθές στα Β.Π
Πολύ μεγάλο μου φάνηκε
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Aπό τις ομορφότερες Μερσέντες που έχουν βγει ποτέ.... :iconcool:Ford S-MAX προχθές στα Β.Π
Πολύ μεγάλο μου φάνηκε
Λείπει κι ο Αλέξανδρος για να μας πει περισσότερα (τα πάντα ).
Εσύ μουσιού πως μας ξενερώνεις έτσι από τη Mercedes σε S-Max.
-
Δίκιο έχεις...
Μπέρδεψα τις -ούτσες με τα κομψοτεχνήματα..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λείπει κι ο Αλέξανδρος για να μας πει περισσότερα (τα πάντα ).
...Παγόδα
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε ένα κόκκινο 3κύλινδρο 1000άρι με αυτοκόλλητα λουλουδάκια και εντομάκια. Χίππης τελείωςΝαι το είδα από κοντά. Citroen σήματα είχε..... τάπα νερού που έγραφε κάτι γιαπωνέζικα.... διακόπτη καθαριστίρων που έγραφε 'mist'..... λεβιέ ταχυτήτων από starlet..... το θυμήθηκα και συγχίστικα πάλι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σε ένα κόκκινο 3κύλινδρο 1000άρι με αυτοκόλλητα λουλουδάκια και εντομάκια. Χίππης τελείως
Ναι το είδα από κοντά. Citroen σήματα είχε..... τάπα νερού που έγραφε κάτι γιαπωνέζικα.... διακόπτη καθαριστίρων που έγραφε 'mist'..... λεβιέ ταχυτήτων από starlet..... το θυμήθηκα και συγχίστικα πάλι
Αμα σου λέω εγκάθετος Χρήστο !
Ακου Citroen με γιαπωνέζικα -
Τελικα το RS4 κυκλοφορει ? Χτες ειδα ενα στην Αττικη οδο γκρι χρωμα και ενα μαυρο στην κηφησιας κατα τις 11 το βραδυ. Το αναγνωρισα απο καθρευτες,ζαντες και πισω σποιλερ με λογοτυπα
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τελικα το RS4 κυκλοφορει ? Χτες ειδα ενα στην Αττικη οδο γκρι χρωμα και ενα μαυρο στην κηφησιας κατα τις 11 το βραδυ. Το αναγνωρισα απο καθρευτες,ζαντες και πισω σποιλερ με λογοτυπαΣτη Συγγρού χαμηλά,στο ρεύμα προς Αθήνα,πίσω από το ξενοδοχείο 'Μετροπόλιταν' (; δεν θυμάμαι όνομα-είναι το πρώην Χανδρής πάντως) υπάρχει συνεργείο της VW όπου ένα μαύρο RS4 κάθεται και μας χαζεύει εδώ και τουλάχιστον 10 μήνες...Νομίζω ότι έχει και πωλητήριο κιόλας...
-
θεσσαλονικη...
εθεαθη γκολφ gt....( )
κορβετ σε χρωμα κοκκινο κεραμιδι...μπρερα ασημι....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θεσσαλονικη...
εθεαθη γκολφ gt....( )
κορβετ σε χρωμα κοκκινο κεραμιδι...μπρερα ασημι....
αργεις.......
Carspotting