-
Μπράβο του και να είναι καλά ο άνθρωπος να τα χαίρεται...
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?
To ξέρω, είναι γιος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης βιομηχανίας μετάλου, είναι πρόεδρος του BMW κλαμπ και έχει ακόμη cooper s, M3, X5 και την πρώτη νέα Μ5 στην Ελλάδα. Πριν από 2 μήνες έιχε και 645 αλλά την έδωσε για τη Μ5! (καθόλου πλάκα αυτό! )
τοσα χρηματα πεταμενα στο δρομο?
τι ματαιοδοξια ρε θεε μου!!!!!!!!με αυτή τη λογική αναλογικά με τα εισοδήματα όλοι οσοι παιρνουν αυτοκίνητο είναι ματαιόδοξοι. Άλλωστε όλοι θα......πεθάνουμε.
Τι πρέπει να κάνουμε? Να ασχοληθούμε με την σωτηρία της ψυχής μας? Αυτό το κάνουν συνήθως αυτοί που δεν έχουν χρήμα!
Μάλιστα πολύ περισότερο 'ματαιόδοξος' μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που με ετήσιο εισόδημα 15.000 παίρνει αυτοκίνητο 30.000 ευρώ παρά αυτός που με 300.000 εισόδημα παίρνει αυτοκίνητο αξίας 200.000 ευρώ.
Και στις 2 περιπτώσεις 'πεταμένα' στο δρόμο είναι.
Και εν τέλη, ας είχα εγω τα λεφτα να πάρω τέτοια αυτοκίνητα και ας με χαρακτήριζε ματαιόδοξο οποιος ήθελε. Θα το χαιρόμουν κι όλας! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?
http://www.seaa.gr/data/segments/2000-12-seg.pdf
http://www.seaa.gr/data/segments/2001-12-seg.pdf
Σύνολο 5 2001+2000, (πιο πριν δεν έχει στοιχεία) μία ασημί έχω δει με οδηγό 60+ (τι περίεργο
)Άντε να ναι 10 συνολικά μαζί με τα εισαγώμενα μεταχειρισμένα. Συνολικά η ΒΜW έβγαλε περίπου 2100 κομμάτια μόνο (!) οπότε δεν θα ταν εύκολο να βρει καινούργιο κάποιος...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To ξέρω, είναι γιος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης βιομηχανίας μετάλου, είναι πρόεδρος του BMW κλαμπ και έχει ακόμη cooper s, M3, X5 και την πρώτη νέα Μ5 στην Ελλάδα. Πριν από 2 μήνες έιχε και 645 αλλά την έδωσε για τη Μ5! (καθόλου πλάκα αυτό! )
Προφανώς προτιμάει ότι ΒΜW έχει αυστηρά κωδικό με 2 ψηφία
-
Cayenne άσπρη στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Η εταιρία δεν είχε αρκετά έσοδα για να πληρωθεί το μεταλλικό χρώμα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Cayenne άσπρη στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Η εταιρία δεν είχε αρκετά έσοδα για να πληρωθεί το μεταλλικό χρώμα!Προσωπικά το άσπρο το θεωρώ από τα πιο ωραία χρώματα αλλά μόνο για συγκεκριμένα αυτοκίνητα, πιο 'αλήτικα' (CTR, S2K, RX8, Gallardo, 350Z), για Cayenne όμως..
Καλύτερα μαύρο/μπλε.. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
τοσα χρηματα πεταμενα στο δρομο?
τι ματαιοδοξια ρε θεε μου!!!!!!!!με αυτή τη λογική αναλογικά με τα εισοδήματα όλοι οσοι παιρνουν αυτοκίνητο είναι ματαιόδοξοι. Άλλωστε όλοι θα......πεθάνουμε.
Τι πρέπει να κάνουμε? Να ασχοληθούμε με την σωτηρία της ψυχής μας? Αυτό το κάνουν συνήθως αυτοί που δεν έχουν χρήμα!
Μάλιστα πολύ περισότερο 'ματαιόδοξος' μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που με ετήσιο εισόδημα 15.000 παίρνει αυτοκίνητο 30.000 ευρώ παρά αυτός που με 300.000 εισόδημα παίρνει αυτοκίνητο αξίας 200.000 ευρώ.
Και στις 2 περιπτώσεις 'πεταμένα' στο δρόμο είναι.
Και εν τέλη, ας είχα εγω τα λεφτα να πάρω τέτοια αυτοκίνητα και ας με χαρακτήριζε ματαιόδοξο οποιος ήθελε. Θα το χαιρόμουν κι όλας!κατι τετοιοι τυποι ειναι οχι απλα ματαιοδοξοι αλλα και............
δεν θα ηταν κακο να ασχοληθουμε και με την σωτηρια της ψυχης μας,και πιστεψε με ξερω πολλα ατομα με πολυ χρημα που ασχολουνται με την σωτηρια της ψυχης τους.
αυτος που εχει εισοδημα 15 και αγοραζει αυτ/το με 30 ειναι ηλιθιος για μενα(εχουμε μπολικους)
τωρα για το αν εσενα δεν θα σε πειραζε να σε λενε ματαιοδοξο,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα -
σημερα στο κεντρο της θεσ/νικης 2 ferrari μια 550 και μια enzo με ξενες πινακιδες,κατακκοκινες και οι δυο.ωραιο θεαμα και πολυ ωραιος ηχος(μελωδια)
-
Χθες το βράδυ στην Κηφισίας..
(Δυστυχώς μέσα σε πυκνή κίνηση) περνάει πρώτα μια γκρι 996 Turbo S (η ΄καλή΄ με τα 450 άλογα) και 1 λεπτό μετά από πίσω ακολουθεί και μια μαύρη 360 Modena με αριθμό xxx-3600 αλλά δεν υπήρχε χώρος για να ανοίξει το μοτέρ
Και το περίεργο της ημέρας: νωρίτερα το απόγευμα Ε46 BMW M3 ξεσκέπαστη σταματημένη στον Εθνικό Κήπο με τα 2 μικρά ρολ-μπαρ να έχουν πεταχτεί έξω μέσα από τα πίσω προσκέφαλα τα οποία ήταν σαν να έχουν ''σκιστεί'' από το μέταλλο που βγήκε από μέσα! Προφανώς η CPU έκρινε ότι το αμάξι κινδυνεύει να ανατραπεί και ''πέταξε'' τα ρολ-μπαρ αν και όσο μπόρεσα να δω η M3 ήταν ανέπαφη (είχε έρθει όμως γερανός της τροχαίας και ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο μπροστά...)
-
οχι supercar αλλα νομιζα οτι δεν εισαγεται ελλαδα
subaru impreza 2.0 sportwagon απλο (οχι turbo)
-
Κηφισίας σήμερα το απόγευμα στην άνοδο στην παλιά Ήβη στο Μαρούσι, είδα για πώτη φορά από κοντά 350Ζ ασημί με ελληνικές πινακίδες
-
(νέο) Toledo Από τα 'κατορθώματα' της Seat. Ή πως μπορείς να καταστρέψεις εμπορικά ένα καταξιωμένο μοντέλο.
και μία ανοιχτή 360 στο πήξιμο του Κηφισσού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(νέο) Toledo Από τα 'κατορθώματα' της Seat. Ή πως μπορείς να καταστρέψεις εμπορικά ένα καταξιωμένο μοντέλο.και μία ανοιχτή 360 στο πήξιμο του Κηφισσού
Κουκλί, ε ?
-
M3 να την οδηγει γυναικα (30αρα) με το κα8ισμα 'κολλημενο' στο τιμονι..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
M3 να την οδηγει γυναικα (30αρα) με το κα8ισμα 'κολλημενο' στο τιμονι.....για να κρατιέται καλά και να αντέχει τα g προφανώς!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
M3 íá ôçí ïäçãåé ãõíáéêá (30áñá) ìå ôï êá8éóìá 'êïëëçìåíï' óôï ôéìïíé..
Ìçí ìïõ ðåéò üôé ãõñíïõóå áðü êáíÜ soupermarket?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
M3 να την οδηγει γυναικα (30αρα) με το κα8ισμα 'κολλημενο' στο τιμονι..
Μην μου πεις ότι γυρνουσε από κανά soupermarket?
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....[/quote]
Ηθελες κρύο ντούς...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....
Ηθελες κρύο ντούς... [/quote]
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Κηφισίας σήμερα το απόγευμα στην άνοδο στην παλιά Ήβη στο Μαρούσι, είδα για πώτη φορά από κοντά 350Ζ ασημί με ελληνικές πινακίδεςΕνα απο τα 50 που κυκλοφορούν. Εγω είδα άλλο ένα (δεν το έχω ξαναδεί), με 19άρες ζάντες ( , γιατί άραγε, οι 18άρες στάνταρ δεν επαρκούν;) να οδηγεί αλήτικα στην Συγρού.
Περιμένω να δώ αν το roadster θα έχει καλύτερη εμπορική πορεία (το coupe πουλάει πολύ λιγότερα απο όσα του αξίζουν).
Carspotting