-
Με μεγαλη επιφυλαξη (διοτι δεν το ειδα προσωπικα), μαυρη F430 στην Παραλιακη (Αγια-Μαρινα) ή κατι μαυρο σιγουρα ακριβο που ακουγοταν!
-
Εχτές το πρωί είδα ACURA μπλε σκούρο σεντάν πολυτελείας με αμερικάνικες πινακίδες (Kansas ) V6 3.5 στην Κηφισίας
-
στις 20/2 μετα το ΔΤΤ εισα F430 κοκκινη με πινακιδες απο Ζ.. στην ανθουσα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Εχτές το πρωί είδα ACURA μπλε σκούρο σεντάν πολυτελείας με αμερικάνικες πινακίδες (Kansas ) V6 3.5 στην ΚηφισίαςTo είδα κι εγώ προχθες στην Κηφισίας.
-
Νταλίκα πού έγραφε:
Walther Lungh(η κάπως έτσι ) Racing Academy -
300 μέτρα κάτω από το σπίτι μας υπάρχει ένα Verso. το περίεργο είναι ότι είναι Avensis Verso! Αυτό εισάγεται στην Ελλάδα? στα περιοδικά δε το βρίσκω. Μπορώ να στείλω και φώτο αν θέλετε... Μου φαίνεται περίεργο. Ελληνικές πινακίδες. Λέτε να το έκανε ο κάτοχος παραγγελία από εξωτερικό?
-
Κόκκινη F430 γύρω στις 5 κ τέταρτο στην κηφισσίας στο ύψος της κατεχάκη.
-
Εδώ και πολύύύύύύ καιρό στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Σμύρνη κοντά στη Πλαστήρα για όσους ξέρουν τη περιοχή κόκκινο NSU PRINZ παρκαρισμένο διαγώνια μπροστά σε μια πολυκατοικία. Επίσης στην οδό Μαλτέζου στο Καλαμάκι στο σημείο όπου γίνεται πεζόδρομος, πίσω από την αγορά της Θουκιδίδου κόκκινο NSU Ro80 μέσα σε αυλή σε μέτρια κατάσταση χωρίς πινακίδες.
-
ειδα χθες για πρωτη φορα μαυρη ΛΙΜΟ με ελληνικες πινακιδες στα συνορα ιλιου καματερου, επαθα πλακα , τρελαθηκα, πολυ χλιδα
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ειδα χθες για πρωτη φορα μαυρη ΛΙΜΟ με ελληνικες πινακιδες στα συνορα ιλιου καματερου, επαθα πλακα , τρελαθηκα, πολυ χλιδαΤίς τελευταίες μέρες,βλέπω μία καί εδώ στή Θεσσαλονίκη,αλλά δέν ήξερα τί μάρκα είναι καί δέν τό έγραψα.
-
Μάλλον Lincoln.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
300 μέτρα κάτω από το σπίτι μας υπάρχει ένα Verso. το περίεργο είναι ότι είναι Avensis Verso! Αυτό εισάγεται στην Ελλάδα? στα περιοδικά δε το βρίσκω. Μπορώ να στείλω και φώτο αν θέλετε... Μου φαίνεται περίεργο. Ελληνικές πινακίδες. Λέτε να το έκανε ο κάτοχος παραγγελία από εξωτερικό?δεν μοιάζει λίγο με το λεξους ρχ300 από πίσω?πως σου φάνηκε,λίγο μεγάλο έτσι?
-
ειναι αληθεια οτι ο βωβος παρηγκειλε συλεκτικη πορσε
-
ειναι αληθεια οτι ο βωβος παρηγκειλε συλεκτικη πορσε 500 χιλιαρικαΚαλό είναι να περιοριστούμε στα αυτοκίνητα και όχι σε κουτσομπολιά...
Αν ήμουν ο Βωβός δεν θα μου άρεσε να 'με συζητάνε'... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ειναι αληθεια οτι ο βωβος παρηγκειλε συλεκτικη πορσε 500 χιλιαρικα
Καλό είναι να περιοριστούμε στα αυτοκίνητα και όχι σε κουτσομπολιά...
Αν ήμουν ο Βωβός δεν θα μου άρεσε να 'με συζητάνε'...ενταξει ρε φιλαρακι οπως θες,και εμενα μου το ειπανε , και ηθελα να δω ποσο αλειθευει
-
ειναι αληθεια οτι ο βωβος παρηγκειλε συλεκτικη πορσε 500 χιλιαρικα
Καλό είναι να περιοριστούμε στα αυτοκίνητα και όχι σε κουτσομπολιά...
Αν ήμουν ο Βωβός δεν θα μου άρεσε να 'με συζητάνε'...ενταξει ρε φιλαρακι οπως θες,και εμενα μου το ειπανε , και ηθελα να δω ποσο αλειθευει
ok... Μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση. Τη γνώμη είπα απλά σαν απλός χρήστης.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν ήμουν ο Βωβός δεν θα μου άρεσε να 'με συζητάνε'
και σε ενα αλλο θεμα που λεγαμε για την f430 του βωβου, και ενα μελλος ρωτησε πιος ειναι ο βωβος και εμεις του απαντησαμε , δεν βγηκες να το πεις .
εδω δημοσια συζητηση ειναι και ο καθενας λεει την γνωμη του .
φιλικα Θανασης!
-
Tην Κυριακή, σε γνωστό, παραλιακό cafe-bar της πόλης,
παρακαρισμένη μια **Cayenne **βελτιωμένη, 750 PS.
Τα λάστιχά της έμοιαζαν με αυτά που αναπτύσσει η Michelin,
τα λεπτά, χωρίς αέρα...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tην Κυριακή, σε γνωστό, παραλιακό cafe-bar της πόλης,παρακαρισμένη μια **Cayenne **βελτιωμένη, 750 PS.
τα λεπτά, χωρίς αέρα...
είχε δυναμόμετρο το μπαρ??? μπράβο εξοπλισμός!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tην Κυριακή, σε γνωστό, παραλιακό cafe-bar της πόλης,
παρακαρισμένη μια **Cayenne **βελτιωμένη, 750 PS.
τα λεπτά, χωρίς αέρα...
είχε δυναμόμετρο το μπαρ??? μπράβο εξοπλισμός!
To έγραφε το αυτοκόλλητο του βελτιωτή........
Carspotting