-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
το καναρινι παραπανω το ειχα συμπαθησει απο τοτε που
ειδα το μπλακ χωκ νταουν!
με μια πατεντουλα στον ουρανο παιρνει κ οπλοπολυβολο!Ότι πρέπει για τις μέρες με μποτιλιάρισμα!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έχω έναν γείτονα που κάνει ένα πολύ ωραίο επάγγελμα...
Από καιρό σε καιρό σκάει μύτη στην γειτονιά με διάφορα ωραία κομμάτια.τον έδωσες στεγνά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Από καιρό σε καιρό σκάει μύτη στην γειτονιά με διάφορα ωραία κομμάτια.τον έδωσες στεγνά
Άσε, την άλλη φορά είχε παρκαρισμένη από κάτω μία Ferrari για καμμιά-δύο μέρες και από το μπαλκόνι έφευγα μόνο για ύπνο και χ@σιμο... (καλοκαιράκι ήταν )
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Άσε, την άλλη φορά είχε παρκαρισμένη από κάτω μία Ferrari για καμμιά-δύο μέρες και από το μπαλκόνι έφευγα μόνο για ύπνο και χ@σιμο... (καλοκαιράκι ήταν )
τι να πει κανείς... ποιος από μας θα την πάρκαρε για περισσότερο από μία ώρα;
απαράδεκτος!
-
Εθεάθη πριν λίγο στην Έδεσσα Nissan Note, σε ένα ωραίο μπλεδίζον χρώμα!
Πολύ συμπαθητικό μου φάνηκε (για την κατηγορία του), ειδικά τα cartoonίστικα φώτα+μάσκα του...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
το καναρινι παραπανω το ειχα συμπαθησει απο τοτε που
ειδα το μπλακ χωκ νταουν!
με μια πατεντουλα στον ουρανο παιρνει κ οπλοπολυβολο!Ότι πρέπει για τις μέρες με μποτιλιάρισμα!
φοβερο εργαλειο παντως ε?!
i like it!καλο ειναι!
οχι για πολη αν δε 8ες να παθεις νευρικο κλονισμο.. -
Το Carspotting στα ΒΠ τις 2 τελευταίες μέρες είχε τα εξής αποτελέσματα:
1 x Exige άσπρη που ήταν παρέα κατά 99% με το Caterham που ακολουθούσε κατά πόδας ενώ και τα 2 ήταν με αγγλικά νούμερα.
2 x Porsche Cayman S, μία με ιταλικά νούμερα, μία με ελληνικά.
1 x DB9 σε ασημί..
1 x Ferrari 355 Spider σε ανθρακί
Για 911 δεν το συζητώ, άπειρες και οι περισσότερες 997 4S Cabrio.. Γιατί 4S και όχι S? Γιατί Cabrio και όχι Coupe?
1 x BMW E46 330, τι ωραίο αυτοκίνητο..
2 x Jaguar XKR, η μία κόκκινη και cabrio.. (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, οδηγούσα εκείνη την στιγμή)
1 x Lotus Elise, δεν πρόσεξα περισσότερα χαρακτηριστικά επειδή την είδα εν δράσει!
Αυτά τα ολίγα θυμάμαι τώρα, αν θυμηθώ κάτι άλλο θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2 x Jaguar XKR, η μία κόκκινη και cabrio.. (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, οδηγούσα εκείνη την στιγμή)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Your bad weather.-
-
Lotus Elise στα Γιαννιτσά πριν κανα 2 μέρες. Απίστευτα χαμηλό!
-
Fiat Sedici (ή SX4,δεν είμαι σίγουρος,το είδα από το πλάι ) κατά τις 23.00 στην Μεσογείων
και Lotus Elise σε ένα έντονο μπλε χρώμα στου Ζωγράφου το μεσημέρι...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Fiat Sedici (ή SX4,δεν είμαι σίγουρος,το είδα από το πλάι ) κατά τις 23.00 στην Μεσογείωνκαι Lotus Elise σε ένα έντονο μπλε χρώμα στου Ζωγράφου το μεσημέρι...
Πορτοκαλί ήταν το Sedici/SX4?
Περί Λότους: Πορτοκαλί Lotus Exige χθες στη βόλτα του 4TF προς Σούνιο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι!
Τί ήταν τελικά Σπύρο?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ναι!
Τί ήταν τελικά Σπύρο?
SX4
-
Ανάμεσα στα διάφορα που εθεάθησαν στη Ζέα (τα κλασικά Porsche, S-Class, RX-8, διάφορα SUV κλπ)
Mini pick-up διθέσιο με την καρότσα κλειστή
-
Περί Λότους: Πορτοκαλί Lotus Exige χθες στη βόλτα του 4TF προς Σούνιο!Α μάλιστα! Και έλεγα μήπως δεν πρόσεξα καλά και ήταν Εlise! Κατά τα άλλα στην ίδια διαδρομή (και στο πνεύμα της ημέρας) διάφορες πασχαλιάτικες (rosso corsa) 360 και 430 Spider αλλά και η γνωστή ασημί 8κύλινδρη Esprit με ένα τραχύ διαφορετικό ήχο απ'τις Φερράρι.
Σήμερα δε δυστυχώς δεν μπόρεσα να φωτογραφίσω μια κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή ασημί Citroen DS Decapotable που με ανοιχτή την οροφή λιαζόταν στην Καισαριανή
-
Περί Λότους: Πορτοκαλί Lotus Exige χθες στη βόλτα του 4TF προς Σούνιο!Πάλι αλήτευε ο Βασιλάκης εις άγραν ανυποψίαστων φερραρικών θυμάτων!
Το συγκεκριμένο Exige είναι Limited Edition (#44 από συνολικά 45 σ'όλο τον κόσμο!) και είναι από τα πρώτα Cup με τοποθετημένο το compressor kit (247PS!).
Ένα όντως πολύ σπάνιο θέαμα στους δρόμους όχι μόνο της Αθήνας αλλά του κόσμου!
-
Αυτή η πορτοκαλί Exige ήταν σήμερα στην Κηφισιά παρκαρισμένη απέναντι από τα Everest..Πείνα που έχει ο κόσμος...!!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Περί Λότους: Πορτοκαλί Lotus Exige χθες στη βόλτα του 4TF προς Σούνιο!
Πάλι αλήτευε ο Βασιλάκης εις άγραν ανυποψίαστων φερραρικών θυμάτων!
O Βασιλάκης καλυτερα να προσέχει (όταν είναι έξω από την Exige) γιατι παραλίγο να τον πατήσουμε παρακάτω την ωρα που πέρναγε το δρόμο!
-
Ενα τέτοιο (Nissan Cube?) στην Κύπρον .
Carspotting