-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini να κάνουν κόντρες μεταξύ τους.....
Μπλε Gallardo με πιτσιρικά οδηγό η μία?
Α...εσύ είσουν. Ντροπή σου!
Εγώ δεν ήμουν, το επιβεβαιώνω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini να κάνουν κόντρες μεταξύ τους.....
Μπλε Gallardo με πιτσιρικά οδηγό η μία?
Α...εσύ είσουν. Ντροπή σου!
Αναξαρτήτως του ποιός ήταν [ούτε και μας ενδιαφέρει ποιος έχει ...μπλε Gallardo ( )], το συγκεκριμένο κομμάτι ας πάει (εν όλω ή εν μέρει) στην ενότητα 'ζώα' (x3). Αν είναι κάποιος φραγκάτος, έχει μια επιπλέον ευκολία, σε σχέση με τους υπόλοιπους, να πάει ένα ταξιδάκι στη Γερμανία και να βάλει τ' αυτοκίνητό του στο Nurburgring, για να δούμε και τι ψάρια πιάνει ...
Υ.Γ.: τί λέω τώρα, έ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αναξαρτήτως του ποιός ήταν [ούτε και μας ενδιαφέρει ποιος έχει ...μπλε Gallardo ( )], το συγκεκριμένο κομμάτι ας πάει (εν όλω ή εν μέρει) στην ενότητα 'ζώα' (x3). Αν είναι κάποιος φραγκάτος, έχει μια επιπλέον ευκολία, σε σχέση με τους υπόλοιπους, να πάει ένα ταξιδάκι στη Γερμανία και να βάλει τ' αυτοκίνητό του στο Nurburgring, για να δούμε και τι ψάρια πιάνει ...
Υ.Γ.: τί λέω τώρα, έ;+1 Kαι εγώ είμαι της απλοϊκής θεωρίας ακριβό αυτοκίνητο => υψηλό επίπεδο μόρφωσης => καλή οδηγική συμπεριφορά.
Αλλά πάλι ες λέω.
ΥΓ **KID **Ι was just kidding βέβαια
-
ΥΓ **KID **Ι was just kidding βέβαιαΠροφανώς.
Απλά επειδή τυγχάνει να έχω γνωστό με μπλε παπούτσια χορού ( ) έλεγα μήπως είχε βγει στον δρόμο και έκανε μαλακίες ως γνωστός ευθειάκιας..
Βασίλη (σωστά ε?) δυστυχώς πολύ απλοική η θεωρεία σου. Ή οδηγείς σωστά γιατί έτσι έμαθες ή κάνεις μαλακίες γιατί πάλι έτσι έμαθες.. Ασχέτως με επίπεδο μόρφωσης, κοινωνική τάξη και λογαριασμού τραπέζης..
-
H Maserati 4porte συχνά στην Shell της Αμφιθέας .Επίσης, Merak κάτω απο το πατρικό μου. Την θυμάμαι χρόνια. Όπως θυμάμαι και την δίμετρη μοντέλα που είχε αποβιβαστεί απο αυτή μία ζεστή νύχτα πρό 5ετίας
την έχω ποστάρει φώτο τη Merak, εδώ γύρω συχνάζει
Q7 3.0 TDI
πάνω σε νταλίκα κάποιο από τα δίδυμα Sedici ή SX4, όλα τα ίδια ήταν, άρα ποιας μάρκας τελικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πάνω σε νταλίκα κάποιο από τα δίδυμα Sedici ή SX4, όλα τα ίδια ήταν, άρα ποιας μάρκας τελικά;
Δεν έχει και τόση σημασία ούτως ή άλλως, συμφωνείς ;
-
-
-
Περιττό να σου πω ότι το αμάξι ήταν σε άψογη κατάσταση, και βέβαια ο ήχος από ΑΛΛΟ πλανήτη!
Στο 'κούκλα το αμάξι σου' νόημα που του έκανα, απάντησε με χαμόγελο και ξερογκαζιά. Ωραίος!
-
B-class ταξί χτες το μεσημέρι στην Αρετσού
(σίγουρα πιο εντυπωσιακό από μια πορτοκαλί Corvette C6 που υπήρχε παραδίπλα ) -
Xtes to mesimeri sto Mayfair tou Londinou
-
Εχουν ερ8ει τα Jeep Commander στις αντιπροσωπιες Chrysler/Jeep. Στο Μαρουσι εχει κ ενα κιτρινο Viper SRT10.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Xtes to mesimeri sto Mayfair tou LondinouΜπα; Κυκλοφορεί κι εκεί το Transit?
-
Τρίχες. Μια Aston, μία Ferrari και μιά Lotus (του μπάτλερ).
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εχουν ερ8ει τα Jeep Commander στις αντιπροσωπιες Chrysler/Jeep.Πολύ άσχημο πράμα ρε παιδιά!
-
Αυτοί οι Καναδοί δεν παίζονται! Beetle αστυνομικό στην Βόρεια Αμερική?
-
Μαυρο Q7 4,2 σήμερα το πρωί στο Μαρούσι...
-
Να σας πληγωσω,,,
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει για καφε στον Κορυδαλλο και εξω απο την Aurora στην σειρα μια μαυρη Stradale διπλα μια κοκκινη Stradale(του Βενζινα για οσους γνωριζουν) και διπλα μια 430 cabrio...ειπατε τιποτα?Επισης στα εκει μερη κυκλοφορει και μια κιτρινη 430 απο τισ πρςτεσ που ηρθαν Ελλαδα που ο οδηγος της την σκιζει οπου βρεθει και οπου σταθει.. -
Α τον αλήτη !
Carspotting