-
Είδα μια 6άρα μπέμπα από μακρυά στον Ωρωπό την Κυριακή. Δεν είδα αν ήταν Μ6...
-
Μ6 στην Καποδιστρίου χθες βράδυ και Μ5 στην ΑΟ.
-
-
Mazda MX-6 στον Κηφισό... άλλη μια φορά έχω δει μόνο τέτοιο στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mazda MX-6 στον Κηφισό... άλλη μια φορά έχω δει μόνο τέτοιο στην Ελλάδα.στη κυπρο εχει πολλα τετοια...και δω βλεπεις που και που...
trailblazer στην π.π. γερμανου...πολυ ωραιο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mazda MX-6 στον Κηφισό... άλλη μια φορά έχω δει μόνο τέτοιο στην Ελλάδα.Πφφφφ! Τέτοιο έχουμε και μεις εδώ στο χωριο!
Και nissan 200sx (ή sx200; )!
-
Το Σ/Κ που μας πέρασε βρέθηκα στην Αθήνα και στα ν.προάστια. Βαρέθηκα να βλέπω πορσες και φερράρι. Φτώχεια καταραμένη...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πφφφφ! Τέτοιο έχουμε και μεις εδώ στο χωριο!
Nα φανταστώ ότι λες τη δεύτερη γενιά, που θυμίζει λίγο το MX-6, γιατί η πρώτη γενιά κυκλοφορεί ασύστολα...και πού θα βρούμε ένα ρε γμτ...169 άλογα από 1809 κυβικά, πίσω κίνηση και ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ σύνδεσμοι εν έτει 1990...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πφφφφ! Τέτοιο έχουμε και μεις εδώ στο χωριο!
Nα φανταστώ ότι λες τη δεύτερη γενιά, που θυμίζει λίγο το MX-6, γιατί η πρώτη γενιά κυκλοφορεί ασύστολα...και πού θα βρούμε ένα ρε γμτ...169 άλογα από 1809 κυβικά, πίσω κίνηση και ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ σύνδεσμοι εν έτει 1990...
Ναι, ναι! Αυτό που μοιάζει με το mazda.
Κλασσικά ιαπωνικά σχήματα!
-
Το νεο 4θ civic το ειδα σημερα στην Αγ. Παρασκευη με πινακιδα ΙΖΒ..... και σε χρωμα ανθρακι
-
H Maserati 4porte συχνά στην Shell της Αμφιθέας .
Επίσης, Merak κάτω απο το πατρικό μου. Την θυμάμαι χρόνια. Όπως θυμάμαι και την δίμετρη μοντέλα που είχε αποβιβαστεί απο αυτή μία ζεστή νύχτα πρό 5ετίας
-
-
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini να κάνουν κόντρες μεταξύ τους. Απο τα ωραιότερα που εχω δεί στον δρόμο (η κόντρα) ο ήχος, τα σκασίματα..΄Ενα παράπονο έχω μονο...Εγώ ήμουν με την μηχανη μου στην μεσαία λωρίδα και ξαφνικά τη μια την βλέπω να με περναέι ξυστά μ΄παίνοντας από αριστερή πρός μεσαία λωρίδα για να περάσει την άλλη. καλά, οι άλλοι δεν τους νοιάζουν???...Μικρό μηχανάκι ήομυν...έτσι και με χτύπαγε..Αντε γειά...Είπαμε οι ματσό έχουν τα καλα αυτοκίνητα αλλα να προσέχουν λιγάκι και τους άλλους με τα πιο...αργά μέσα!!! Κατά τ' άλλα ήταν και γαμώ η κόντρα απόσο πρόλαβα να τους δώ...¨)¨)
-
Volvo S80 T5 στον Κηφισό κατά τις 6:30 το απόγευμα με εκκλησιαστικές πινακίδες Μ.Α.. Ήταν η 'Μεγαλειότης Αυτού' ο Μητροπολίτης Αθηνών;;;
By the way, ποια περίοδο κυκλοφόρησε αυτό, γιατί δε θυμάμαι; -
Σήμερα το μεσημέρι στη Λυκόβρυση,εθεάθη Opel Calibra....Το παράξενο είναι ότι στις πινακίδες του ήταν γραμμένο το λογότυπο του tfrc...
Επίσης,μπλε SL 55 AMG έξω από το σπίτι μου (μανούλι το συγκεκριμένο) και τέλος μου φάνηκε ότι είδα δύο (μαύρα) Q7 το ένα πίσω απ το άλλο.. -
Το απόγευμα στη Βάρκιζα λευκό Integra Type-R... απλά πανέμορφο! Και χθες Maserati Quattroporte στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ στο κηφισό.
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini ....οι άλλοι δεν τους νοιάζουν???...εμμμ....ΟΧΙ!
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Το απόγευμα στη Βάρκιζα λευκό Integra Type-R... απλά πανέμορφο! Και χθες Maserati Quattroporte στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ στο κηφισό.Τι κρίμα που δεν ερχόταν εδώ αυτό το αυτοκίνητο...
Α...ρε Σαρακάκη...!!
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini να κάνουν κόντρες μεταξύ τους. Απο τα ωραιότερα που εχω δεί στον δρόμο (η κόντρα) ο ήχος, τα σκασίματα..΄Ενα παράπονο έχω μονο...Εγώ ήμουν με την μηχανη μου στην μεσαία λωρίδα και ξαφνικά τη μια την βλέπω να με περναέι ξυστά μ΄παίνοντας από αριστερή πρός μεσαία λωρίδα για να περάσει την άλλη. καλά, οι άλλοι δεν τους νοιάζουν???...Μικρό μηχανάκι ήομυν...έτσι και με χτύπαγε..Αντε γειά...Είπαμε οι ματσό έχουν τα καλα αυτοκίνητα αλλα να προσέχουν λιγάκι και τους άλλους με τα πιο...αργά μέσα!!! Κατά τ' άλλα ήταν και γαμώ η κόντρα απόσο πρόλαβα να τους δώ...¨)¨)Μπλε Gallardo με πιτσιρικά οδηγό η μία?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εχθές το βράδυ στο Μαρούσι επί Κηφισίας δύο ολοκαινουριες Lamborghini να κάνουν κόντρες μεταξύ τους.....
Μπλε Gallardo με πιτσιρικά οδηγό η μία?
Α...εσύ είσουν. Ντροπή σου!
Carspotting