-
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μία όμορφη παρουσία σήμερα το πρωί στο ring....της Κηφισίας
cpp: έχεις κάποιο δίκιο το χω σκεφτεί και γω αλλά η εμφάνιση σε ελληνικό δρόμο μιας ΒΒ είναι είδηση. Χμμμ....
Αν ερθεις μια βόλτα από γραφειο ή Κηφισιά θα πάψει να αποτελεί είδηση ..... αλλά σκέψου να σε βγάλουν κάμια τέτοια φωτό και να λέει ήταν ένα πορτοκαλί Q7 στην Πάρνηθα και να μαθευτεί σε αυτί που δεν πρέπει (πχ σε γυναίκα)
άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!!!!
Νομίζω τουλάχιστον ας λέμε χωρίς φωτο... οπως πχ με το Mazda MPS στην ΑΟ (μην καταλήξουμε και μάρτυρες σε κανα δικαστήριο ή κατηγορούμενοι για προσωπικά δεδομένα) -
Στην συγκεκριμένη φωτό φαίνεται καθαρά ο ΟΤΕ, οπότε πεις δεν πεις που είναι είναι το ίδιο.
Θα μπορούσε έτσι να απαγορευόταν πλάνα από τους δρόμους στις τηλεοράσεις?
Ή τα web cams που υπάρχουν σε διάφορα σημεία?Καλό είναι βέβαια να τηρούμε κάποιο κώδικα και να μην λέμε περιοχές...
-
Δηλαδή τώρα συζητάμε πώς θα καλύπτουμε όσους απατούν τις γυναίκες τους; Καλά να κάνουν να τους πιάσουν στο κάτω-κάτω!
-
Αν απατάς την γυναίκα σου και κυκλοφορείς με το 'αίσθημα' σε Q7...πρόβλημά σου, ας πρόσεχες !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αν απατάς την γυναίκα σου και κυκλοφορείς με το 'αίσθημα' σε Q7...πρόβλημά σου, ας πρόσεχες !Ε βέβαια! Αντί να έπαιρνες ένα Cayenne Turbo όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος!
Επίσης, εθεάθη Infinity G20t στην Κηφισιά. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τα Infinity στην Ελλάδα είναι σπανιότατο θέαμα. -
-
-
-
Διπλή δημοσίευση.
-
Lambo Gallardo έξω από γνωστό 'πονηρό' ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση....Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δε νομίζω να έχει γυναίκα....ΑΝ έχει...ας πρόσεχε...Να πήγαινε με μια πιο 'απλή' Porsche τουλάχιστον...!!
Επίσης ασημί Μ6............ -
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κυριακή απόγευμα στο Αργοστόλι, στις Καταβόθρες (για όσους γνωρίζουν ), υπήρχε αυτό:
Ντόπιο μάλιστα.Let me guess!
Παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο?
ΧΑχαχα..αμεσως καχυποπτος , το συγκεκριμενο σημειο ειναι παρκινγκ και δεν υπαρχει πεζοδρομιο δρομος κλπ , μια αλανα ασφαλτοστρωμενη..Δηλαδη δεν εμποδιζει κανεναν εκει που το αφησε..απλα ειναι σαν πεζοδρομιο για λογους αισθητικους απο το μαγαζι που ανεικει το παρκινγκ
-
-
-
Ακριβώς Αριστείδη μου. Αχ Καταβόθρες , υπόσχομαι να σας επισκέπτομαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα... Πάντως, είναι το μόνο μαγαζί στο νησί που έχει αθηναϊκές τιμές. Ο φυσικός χυμός κοστίζει 3Ε στο Ληξούρι, 3.5 στο Αργοστόλι και 5 στις Καταβόθρες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Lambo Gallardo έξω από γνωστό 'πονηρό' ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση....Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δε νομίζω να έχει γυναίκα....ΑΝ έχει...ας πρόσεχε...Να πήγαινε με μια πιο 'απλή' Porsche τουλάχιστον...!!
Επίσης ασημί Μ6............Oute na mamhsei den mporei kaneis...
Aston ton anthrwpo hsuxo.
Posoi exoun kitrinh Gallardo sthn Athina kai kukloforoun th nixta ??
Exei kai hmeromhnia to post sou -
Τα τυχερα της παρακολουθησης: δυο Golf GT (κοκκινο και μαυρο) στην Πολυτεχνειουπολη Ζωγραφου εξω απ'το Γρηγορη!
-
Μια άσπρη σπάνια Alfa Romeo....ARNA!!!!! ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΧ (χτες βράδυ στο κουκάκι)
Carspotting