-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στο Μαρούσι είδα κόκκινο mitsubishi eclipse με κόκκινες πινακίδες ΜΟΥ....κοκκινο? που ηταν καπως βρομικο? εχω δει το ιδιο με κοκκινες πινακιδες (νομιζω το πρωτο γραμμα ηταν Μ) σε ιλιον, περιστερι,πετρουπολη . και το οδηγαει ενας τυπος πολυ κιριλε με κουστουμακι κ.τ.λ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στο Μαρούσι είδα κόκκινο mitsubishi eclipse με κόκκινες πινακίδες ΜΟΥ....
κοκκινο? που ηταν καπως βρομικο? εχω δει το ιδιο με κοκκινες πινακιδες (νομιζω το πρωτο γραμμα ηταν Μ) σε ιλιον, περιστερι,πετρουπολη . και το οδηγαει ενας τυπος πολυ κιριλε με κουστουμακι κ.τ.λ
Φίλε seb δεν προσεξα. Αλλά έτσι και αλλιώς πόσα eclipse με κόκκινο χρώμα και κόκκινες πινακίδες κυκλοφορούν στην Αθήνα ??. Λογικά το ίδιο αυτοκίνητο είναι.
-
Ποσειδώνος, στο ύψος του Π. Φαλήρου πριν λίγο, NSU Prinz!
(το πίσω καπό μισάνοιχτο φυσικά ) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποσειδώνος, στο ύψος του Π. Φαλήρου πριν λίγο, NSU Prinz!
(το πίσω καπό μισάνοιχτο φυσικά )Το γνήσιο 'ΤΤ'
-
το γρήγορο, ναι. Αυτό που είδα ήταν το απλό πάντως.
-
Χθες βραδυ στα Β.Π. κοκκινη F430!!! Ο τυπος μαλιστα την 'ανοιγε'.... Εγω εμεινα με το παραθυρο ανοικτο να την ακουω σα χαζος!
-
είναι Η F430 (μία υπάρχει όλη κι όλη)
την είδα ξανά πριν λίγο στην παραλιακή. -
Πριν λιγο, Alfa GT 3.2. Ομορφια και γκαζι.
-
είναι Η F430 (μία υπάρχει όλη κι όλη)
την είδα ξανά πριν λίγο στην παραλιακή.Πρέπει να υπάρχει άλλη μία στα Β.Π. Σπύρο,κόκκινη με μπεζ εσωτερικό,η οποία δεν διστάζει να ανέβει και πάνω σε πεζοδρόμιο!
-
Ενω εσεις βλεπετε supercars εγω βλεπω κατι αυτοκινητακια μπρελοκ. Πριν λιγο ειδα εξω απο service suzuki ενα aixam!! Παιζει να ειναι το πιο μικρο τετραθεσιο που εχω δει τελευταια...
Επισης, αν καποιος μου μιλουσε για RX-9 θα τον ρωταγα αν σκοπευει να κανει νεα παραγωγη η mazda. Τελικα σημερα ειδα οτι υπαρχει ηδη και ειναι ενα παναρχαιο σε στυλ αμερικανικο αμαξι -
....το οποίο φυσικά φοράει wankel
-
Στην κηφισσίας σήμερα γύρω στις 12 στο ύψος του κολλεγίου είδα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα (δηλαδή όσο χρόνο περίμενα το φανάρι για να διασχίσω την κηφισσίας πεζός) είδα : 575 Maranello (κόκκινη) , 911 Turbo (ασημένια), 911 Carrera 4S (997) (μαύρη).
Για την turbo δεν πρόσεξα αν είναι 997 ή 996. -
Την προηγουμενη Κυριακη . -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στην κηφισσίας σήμερα γύρω στις 12 στο ύψος του κολλεγίου είδα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα (δηλαδή όσο χρόνο περίμενα το φανάρι για να διασχίσω την κηφισσίας πεζός) είδα : 575 Maranello (κόκκινη) , 911 Turbo (ασημένια), 911 Carrera 4S (997) (μαύρη).
Για την turbo δεν πρόσεξα αν είναι 997 ή 996.996 μιας η 997TT δεν εχει βγει ακομη
-
Σήμερα το μεσημέρι στην Κρήνη Θεσσαλονίκης είδα ΤΟ αυτοκίνητο:
μια μπλέ Ferrari 612 Scaglietti με πινακίδες Θεσσαλονίκης.Μάλιστα στο ταμπλό είχε και μια μεταλλική καλόγουστη καρτελίτσα που έγραφε το όνομα του ιδιοκτήτη! Μιλάμε παιδιά το αυτοκίνητο είναι αλλού!Χαμηλό,πλατύ και υπερ-μακρύ!όπως πρέπει να είναι μια grand turismo Ferrari.Καμία σχέση με 360,430 και σία! (δυστυχώς όποτε χρειάζεσαι την ψηφιακή την έχεις φυσικά ξεχάσει σπίτι....) -
Τι αμαξι ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης lOMaS έγραψε:
Τι αμαξι ειναι αυτο?Fiat X1/9 φυσικά!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την προηγουμενη Κυριακη .Αυτό είναι...!
-
Τι αμαξι ειναι αυτο? http://www.geocities.com/ebfts/050219_114032.jpg
Fiat X1/9 φυσικά!
Το τι κανιβαλλισμο εχει δεχθει αυτο το μοντελο δεν λεγεται.Το εχουν ξεσκισει στις καγκουριες.Τοσο που πολλες φορες δεν ξερεις τι αμαξι ειναι
Εχω δει ενα MR2 παλιο μοντελο σε κοκκινο χρωμα με σηματα FERRARI.Κανονικα σηματα ομως οχι αυτοκολλητα.Πιο πολλα αξιζαν τα σηματα απο το αμαξι ,ηταν σε τραγικη κατασταση.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Την προηγουμενη Κυριακη .Αυτό είναι...!
Το 500ρακι το εβλεπα απο το καλοκαιρι αλλα παντα βραδυ οποτε δεν μπορουσα να το βγαλω φωτο.Τα αυτοκολλητα που εχει βαλει ειναι TEN KATE(υφασματα για τεντες νομιζω) και χαλουν το πολυ ομορφο αμαξακι.
Προσεξτε το καμπερ που εχουν οι πισω τροχοι ----/ !!
Carspotting