-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έκλεισα για τη βδομάδα... Toledo (νέο) και... 1007. Που είναι το περίεργο; δεν είχαν κανενός είδους αυτοκόλλητα, ούτε test drive, ούτε περιοδικού!Εδώ στα Γιάννενα 2 έχω δει (το ένα χωρίς αυτοκόλλητα, το άλλο Test Drive) και τα 2 τα οδηγούσαν 35άρες (ίσως και 40άρες) με περισσότερο make-up και από μοντέλα..
-
1007 πετυχα και εγω πριν δυο τρεις μερες με νεαρο οικογενειαρχη στο τιμονι
(μου φανηκε ευρηχωρο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έκλεισα για τη βδομάδα... Toledo (νέο) και... 1007. Που είναι το περίεργο; δεν είχαν κανενός είδους αυτοκόλλητα, ούτε test drive, ούτε περιοδικού!Τολέδο ασημί είδα κι εγώ το απόγευμα στην Κύμης. Σπανιοτατο και άσχημο.
-
το YUGO στο DIE HARD που επαιξε στον ANTENNA
μονο σε ταινιες πλεον τετοιο μοντέλο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το YUGO στο DIE HARD που επαιξε στον ANTENNAμονο σε ταινιες πλεον τετοιο μοντέλο
Και καμιά δεκαριά στη γειτονιά μου... και το κόκκινο ( ρόζ πιά... ) 55άρι του φίλου μου του Παντελή που οργώνει κάθε μέρα όλη την Αττική και έχει γράψει 450.000 χλμ...
-
Ο 'πολύ σκληρός για να πεθάνει' το άλλαξε πάντως μετά από λίγο για να μείνει ζωντανός.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και καμιά δεκαριά στη γειτονιά μου... και το κόκκινο ( ρόζ πιά... ) 55άρι του φίλου μου του Παντελή που οργώνει κάθε μέρα όλη την Αττική και έχει γράψει 450.000 χλμ...
ωραιος.. ο Παντελής (Σερβία μένεις?)
-
CLS 350 και S2000 σήμερα στο Ληξούρι. Και Daihatsu Rocky κτήνος
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
CLS 350 και S2000 σήμερα στο Ληξούρι. Και **Daihatsu Rocky κτήνος **8)Ta alla einai koina, alla Rocky... pios magas to odigaei???
-
Bentley Continental GT στο Ποσιεδώνιο μέχρι τα Ν. Διοίκηση Βορείου Αιγαίου...Παιδιά, επιταχύνει σαν θύελλα...ακουμπούσε το γκάζι και ο 1.8Τ ξαφνικά μου φάνηκε μηχανή για γκαζόν...Και η διαδρομή ήταν αρκετά άδεια για να πάει γρήγορα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο 'πολύ σκληρός για να πεθάνει' το άλλαξε πάντως μετά από λίγο για να μείνει ζωντανός.ευτυχώς δεν πήρε Opel
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το YUGO στο DIE HARD που επαιξε στον ANTENNAμονο σε ταινιες πλεον τετοιο μοντέλο
και εγω βλεπω αρκετα Yugo στο δρομο, περισσοτερα απο Λαντα 2105.
-
Opel Speedster πορτοκαλί, στο ΕΜΠ σήμερα το πρωί.
-
New-look STi, σήμερα το πρωί.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραιος.. ο Παντελής (Σερβία μένεις?)
Μπα, δυτική όχθη (Κηφισού)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
New-look STi, σήμερα το πρωί.Λοιπόν, εντυπώσεις; Πώς φαίνεται από κοντά; Γιατί στις φωτογραφίες δε σε ξετρελαίνει ακριβώς.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
New-look STi, σήμερα το πρωί.
Λοιπόν, εντυπώσεις; Πώς φαίνεται από κοντά; Γιατί στις φωτογραφίες δε σε ξετρελαίνει ακριβώς.
Η μάσκα είναι χάλια, IMHO. Θυμίζει Ibiza . Η φτερούγα είναι too much, αλλά βέβαια, πάντως πάντα έτσι ήταν. Το δεύτερο βοηθητικό spoiler δεν με χαλάει.
Τελικά, το STi είναι πάρα πολύ δύσκολο αισθητικά αυτοκίνητο. Το σέβομαι, αλλά δεν θα το έπαιρνα - πάρα μόνο εάν είχα την πολυτέλεια να το έχω σαν παιχνίδι.
ΥΓ Ένας άλλος λόγος είναι ότι η σύζυγος θα πάθαινε εγκεφαλικό με την επιλογή μου!
-
ΥΓ Ένας άλλος λόγος είναι ότι η σύζυγος θα πάθαινε εγκεφαλικό με την επιλογή μου!Ενώ με το... Ντατσουν δεν έπαθε, ε?
Αν και αυτό πήγαινε κανονικά στο 'Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου...'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΥΓ Ένας άλλος λόγος είναι ότι η σύζυγος θα πάθαινε εγκεφαλικό με την επιλογή μου!
Ενώ με το... Ντατσουν δεν έπαθε, ε?
Αν και αυτό πήγαινε κανονικά στο 'Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου...'
Αντιθέτως, εκείνη μου έβαλε την ιδέα στο μυαλό όταν είδαμε μαζί το πρώτο (ίσως) στην Ελλάδα Datsun Fairlady .
-
μπορεί να σου χρειαστεί αργότερα, ποτέ δεν ξέρεις
Carspotting