-
Τώρα αυτό δεν ήξερα που να το βάλω. Εδώ στις πινακίδες, στα απίθανα... Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κουβαλάω πάντα φωτογραφική.
Χθες το απόγευμα στο Βόλο παλιά κόκκινη Mercedes station με αγγλικές πινακίδες:
B16 AEK
Η καλλιγραφική γραμματοσειρά βέβαια το έκανε να διαβάζεται BIG AEK! Και βέβαια μάυρα γράμματα σε κίτρινο φόντο. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
εχουμε και λεμε.....τρεις Φ430 και μια σκαλιετι την ωρα που ανεβαιναν επανω στο βουνο για με τους δοκιμαστες τους... πολλα πολλα αλλα φερραρικα αραγμενα και αλλα τοσες φορμουλες (ειδικα εκεινη του βιλνεβ ειναι πολυ ξεχωριστη).
το πιο κουλο ομως ηταν η.............Pagani Zonta F Roadster δυστυχως δε μας επετρεψαν να τη φωτογραφισουμε γιατι θα παρουσιαστει στο επομενο σαλονι της Γενευης!
μαντεψτε που εγιναν ολα αυτα... πως μπορω αραγε να φορτωσω εδω τις φωτο?
Μπορείς να τις ανεβάσεις στο http://www.imageshack.us
-
BMW Z8 η 'κλασσική' με την πινακίδα ΖΖΖ 8007.
Κάπου ανάμεσα Μαρούσι και Μεταμόφωση. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αυτην τη στιγμη δεν εχω νετ ...wtf???
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
αυτην τη στιγμη δεν εχω νετ ...
wtf???
Με sms έστειλε το τελευταίο post!!!
-
Μήπως με ταχυδρομικό περιστέρι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μήπως με ταχυδρομικό περιστέρι;Through meditation....I tell you...
ΒΜW Z1 πράσινη, σήμερα. Στο δρόμο, λίγο χύμα
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τη βλέπω χρόνια, πρέπει να είναι η μοναδική στην Αθήνα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
όχι, υπάρχει κι άλλη, σε χρώμα πολύ ανοιχτό κίτρινο.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Όντως δεν είναι άσχημο αμαξάκι, αν και από εδώ μέσα οι περισσότεροι δεν θα το αγοράζαμε. Είναι σίγουρα όμως 4 κύλινδρο?? 164κ.εκ. ανά κύλινδρο πρέπει να αποτελεί ρεκόρ. Είχα διαβάσει κάπου ότι από θερμοδυναμικής απόψεως δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά τόσο μικροί κύλινδροι. Κάπου έχει συζητηθεί στα τεχνικά.Τα ιαπωνικά 'Κ'-cars (που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δυστυχώς δεν εξάγονται, παρά μόνον κατόπιν 'εξευρωπαϊσμού) έχουν κατ' αποκλειστικότητα κινητήρες με όριο τα 660 κ.εκ. (και περιορισμούς, που αφορούν στις διαστάσεις μήκους και πλάτους-κάποιος να με διορθώσει αν κάνω λάθος παρακαλώ...). Τα περισσότερα είναι τετρακύλινδρα, αλλά οι κινητήρες τους δεν είναι το μόνο εξελιγμένο τους μέρος!
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όχι, υπάρχει κι άλλη, σε χρώμα πολύ ανοιχτό κίτρινο.
Πριν κάμποσο καιρό είχε φέρει ο Αρβανιτάκης και μια κόκκινη σε κάποιο drift.
-
-
Μ'αρέσει που απορεί ο τύπος για τη βλάβη...
-
328GTB παρατημένη και σκεπασμένη αρκετό καιρό τώρα κοντά στην Κατεχάκη. Παλαιότερα ήταν στο γκαράζ του κτιρίου που δουλεύω τώρα, σκονισμένη και ξεκλείδωτη (η πόρτα ήταν μισάνοιχτη). Κρίμα.
Κοντά στο σπίτι μου έβλεπα πολύ συχνά παρκαρισμένη μία κίτρινη murchi... την έχω χαζέψει αρκετές φορές (όρια Πεύκης Κηφισιάς) και μου έχει λέιψει.... απο προηγούμενα πόστς μάλλον είναι 'ψιλογνωστή' Κούκλα... κρίμα που δεν είχα ψηφιακή, αν την ξαναδώ θα τραβήξω και θα ποστάρω.
Πί-ές. Τι θα λέγατε για ένα τόπικ με σπάνια αντικείμενα, πάντα σχετικά με αυτοκίνητα που μπορεί να έχει ο καθ΄ένας μας(βιβλία, brochures, μοντέλα... κλπ), Για πείτε...
-
-
-
Ο χρήστης DimSTriple έγραψε:
**328GTB **παρατημένη και σκεπασμένη αρκετό καιρό τώρα κοντά στην Κατεχάκη. Παλαιότερα ήταν στο γκαράζ του κτιρίου που δουλεύω τώρα, σκονισμένη και ξεκλείδωτη (η πόρτα ήταν μισάνοιχτη). Κρίμα.Μην μου πείς! Το παιδικό μου όνειρο παρατημένο σε μια γωνιά? Σε τι κατάσταση είναι? Δεν την έχουν διαλύσει ?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μην μου πείς! Το παιδικό μου όνειρο παρατημένο σε μια γωνιά? Σε τι κατάσταση είναι? Δεν την έχουν διαλύσει ?
Μία από τα ίδια! Μου άρεσε τρελά. Την είχα σε matchbox και δεν το έδινα σε κανέναν, άσε που κοιμόμασταν μαζί....
Carspotting