-
Ξαναπέτυχα την κίτρινη gallardo που είχα δει πριν δέκα μέρες στη Λεωφ. Βουλιαγμένης (ίσως να είναι και αυτή που είδε ο xtkz).
Αλλά που την πέτυχα τώρα ??΄ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Στο Μαρούσι χτες το βράδυ.
Μηπως η μοίρα θέλει να μου πει κάτι ?? (Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται )
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ξαναπέτυχα την κίτρινη gallardo που είχα δει πριν δέκα μέρες στη Λεωφ. Βουλιαγμένης (ίσως να είναι και αυτή που είδε ο xtkz).Αλλά που την πέτυχα τώρα ??΄ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Στο Μαρούσι χτες το βράδυ.
Μηπως η μοίρα θέλει να μου πει κάτι ?? (Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται )
τώρα και με 0 ευρώ προκαταβολή και αποπληρωμή σε 567.000 άτοκες!
-
Πριν 1 εβδομαδα πηγαινα 'παρεα' με μια Aston Martin DB9 στην Κηφισιας. Την βλεπω πολυ συχνα παρκαρισμενη στην Π. Ιωακειμ στο Κολωνακι.
-
1972 Fiat 124 Spider 1800
-
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
βρώμικο και με απομίμηση καθρέφτη... Τσίλη τι ποινή προτείνεις για τον κάτοχο???
-
Yπέροχο αυτοκίνητο μέσα,έξω και πλαγίως!
-
χμ..
-
Δημόσιο μαστίγωμα και άμεση πώληση του αυτοκινήτου σε εξευτελιστική τιμή στους μαστιγωτές!
-
οκ! εσύ το κανονικό μαστίγιο κι εγώ τη 'γάτα με τις 9 ουρές'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχβρώμικο και με απομίμηση καθρέφτη... Τσίλη τι ποινή προτείνεις για τον κάτοχο???
Ειναι η κατοχος.Ειναι η γνωστη ,απο αλλο τοπικ,SPIDER .Παντως εκεινη την μερα ειχε βρεξει και την δικαιολογω ,οι δρομοι μας δεν ειναι και οι πιο καλοι εδω στην Τριπολη .Το καλοκαιρι που την ειχα δει ηταν πεντακαθαρη.Τωρα για τον καθρεπτη εχει δικιο.
-
Ναι στο 'βρείτε το αυτοκίνητο' αν δεν κάνω λάθος. Πέρα από την πλάκα, το αυτοκινητάκι είναι πολύ ωραίο Βασίλη. Τελικά η κυρία δεν το πουλάει ε?
edit: ιδού και μια fully restored εκδοχή. Ωραίο έτσι?
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 034#231034 -
Εθεάθη μαύρη maserati ghibli χτες βράδυ στην Κηφισίας με ξένα νούμερα ΕΕ-ΟΕ κλπ κλπ, απέξω από τον ΟΤΕ στην άνοδο (στο ίδιο σημείο όπου είχα πρωτοδεί πριν δυό εβδομάδες την lotus ). Ζώνη Λυκώφωτος μου φαίνεται είναι το σημείο αυτό
-
Κατακόκκινη γυαλιστερή 575Μ Maranello με ελληνικά νούμερα σήμερα στο Μικρολίμανο. Όμορφη αλλά πολύ συγκρατημένη σχεδιάση για Ferrari που από κοντά δεν θα κάνει και τόση εντύπωση σε κάποιον που δεν ξέρει (βέβαια..) όσο ας πούμε η πρόγονος Testarossa....
-
Καποια χρονια πριν απεναντι απο την καφετερια ΑΛΚΥΩΝΙΔΕΣ,στην βουλιαγμενη,παρκαρε μια LANCIA 037 κοκκινη,στο parking τoυ hotel
WHITEHOUSE.
ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ?
επισης στο ΄τριγωνο΄' στη γλυφαδα τον ιδιο καιρο αραζε ενα DELOREAN
(ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ BACK TO THE FUTURE)!!!!!!!!!! -
Xτες ηταν απο τις λιγες κυριακες που βγηκα βολτα. Απο το πανεπιστημιο μεχρι την πολη ειδα ενα Caterham, ενα λευκο Pajero EVO κ μια 575M.. Μαλλον 8α πρεπει να βγαινω συχνοτερα..
-
Λοιπόν... Σας τρώω όλους... Το Σάββατο το μεσημέρι στη διαδρομή από το πανεπιστήμιο στο σπίτι (σε 20 λεπτά δηλαδή):
Λίγο έξω από το πανεπιστήμιο: 1 κατακόκκινη Porsche 911 RS... μετά από λίγο παρκαρισμένη στην Μ. Αλεξάνδρου, απέναντι από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, 1 γκρι (γκρι;;; ) Ferrari 360 Spyder και μετά, παρκαρισμένη στη γειτονιά μου 1 ακόμα 911S αυτή τη φορά ολοκαίνουρια!!!
Τι λέτε;;; είδα αρκετά για ένα Σάββατο μεσημέρι;;;
-
H RS ποιας εποχης ηταν??
-
Το τελευταίο μοντέλο...
-
Kατακοκκινη? Μονο σε λευκο βγαινει..
Μηπως ηταν σκετο GT3? -
Λες;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε διακριτικά... Μπορεί απλά να ήταν και καμία 'απλή' 911 με αεροτομή και ζάντες της GT3...
Carspotting