-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
To 1.6 φεύγει απο το 1.4 ελάχιστα μετά απο τα 170. Μέχρι εκεί όμως η καλύτερη ανάρτηση με esp και καλύτερα λάστιχα δίνει το προβάδισμα στο 1.4 full καθαρά
Oρίστε?
Χμ.. δεν το ήξερα νωρίτερα να πω στον πατέρα μου που έχει 1600άρι Focus I να το πάρει με ESP, να περνάει τα 1800άρια 'καθαρά'!
Αυτό δε το κατάλαβα ούτε εγώ. Δε μας το κάνεις πιο λιανά;
Παύλο είναι απλό. Αν πάρεις ένα 1.4 αστρα εσύ και ένα αστρα 1.6 ο φίλος σου και φύγετε απο Ιεράπετρα για Χανιά θα ΄φτάσετε στον ίδιο χρόνο. Αν έσύ έχεις την sport με τα esp θα φτάσεις ποιο γρήγορα. Εσείς νομίζατε ότι 10 άλογα κάνουν τόση διαφορά που να υπερνικάει καλύτερη ανάρτηση! Μέχρι τα 160 λοιπόν μπορείς να έχεις μια ταχύτητα κάτω και να υπερνικάς τους 10 παραπάνω ίππους του 1.6. Μετά απο εκεί όμως πρέπει να περάσεις υποχρεωτικά 5η οπότε και εκεί καμιά 10 χιλιόμετρα είσαι κοντά μέχρι τα 170 αλλά απο εκεί και πάνω το 1.6 σου φεύγει αρκετά και σταθερά.
Καλά....
Θα προσπαθήσω να πιστέψω ότι όλα αυτά τα γράφεις σοβαρά και όχι για πλάκα και απαντώ:Διάβασες τί είχες γράψει πριν και τί γράφεις τώρα?
Καμμία σχέση...Πιο πάνω είπες ότι το 1600 φεύγει από το 1400 μόνο μετά τα 170 και αναφερόσουν σε κόντρα σε ευθεία.
Τί δουλειά έχει η, κατά τα άλλα όμορφη διαδρομή, Χανιά-Ιεράπετρα?Αλλά ωραία, έστω ότι και πριν εννοούσες διαδρομή με στροφές:
Ποιός σου είπε ότι το 1.6 δεν μπορεί να πηγαίνει με 'μια κάτω'?
Γιατί το 1400άρι να κρατάει την 4η μέχρι τα 160 και να μην κάνει το ίδιο και το άλλο?
Επίσης, στην πρώτη ανηφόρα 4ης ή 5ης το 1600άρι θα ανοίξει τη διαφορά αρκετά...
(όπου έστω και ελάχιστη ροπή παραπάνω μετράει πολύ)Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι όποιος έχει ESP πάει πιο γρήγορα?
Το ESP απλά σε προστατεύει όταν πας να βγεις από το δρόμο, δε σου κατεβάζει το χρόνο...
Κρίμα και το αυτοκίνητο που έχεις στην υπογραφή σου δηλαδή, αν λες τέτοια πράγματα...Κλείνοντας να συμπληρώσω ότι το post μου ήταν χιουμοριστικό και καλύτερα εσύ να ξαναδιαβάζεις πιο προσεκτικά τί σου γράφουν.
Επίσης μάθε ότι όποιος έχει πατέρα δεν είναι απαραίτητα και μικρός σε ηλικία...
Το επίπεδό σου το έδειξες με τις απαντήσεις σου αλλά δεν πρόκειται να πέσω σ'αυτό, γιατί 'θα με νικήσεις λόγω πείρας'...Πάω να παίξω τώρα, και να βρω τον μπαμπά μου, τα λέμε!
-
To 1.6 φεύγει απο το 1.4 ελάχιστα μετά απο τα 170. Μέχρι εκεί όμως η καλύτερη ανάρτηση με esp και καλύτερα λάστιχα δίνει το προβάδισμα στο 1.4 full καθαρά
Αυτό δε το κατάλαβα ούτε εγώ. Δε μας το κάνεις πιο λιανά;
Παύλο είναι απλό. Αν πάρεις ένα 1.4 αστρα εσύ και ένα αστρα 1.6 ο φίλος σου και φύγετε απο Ιεράπετρα για Χανιά θα φτάσετε στον ίδιο χρόνο. Αν έσύ έχεις την sport με τα esp θα φτάσεις ποιο γρήγορα. Εσείς νομίζατε ότι 10 άλογα κάνουν τόση διαφορά που να υπερνικάει καλύτερη ανάρτηση! Μέχρι τα 160 λοιπόν μπορείς να έχεις μια ταχύτητα κάτω και να υπερνικάς τους 10 παραπάνω ίππους του 1.6. Μετά απο εκεί όμως πρέπει να περάσεις υποχρεωτικά 5η οπότε και εκεί καμιά 10 χιλιόμετρα είσαι κοντά μέχρι τα 170 αλλά απο εκεί και πάνω το 1.6 σου φεύγει αρκετά και σταθερά.
Μα πιο πάνω μιλάς για επιδόσεις και μόνο ενώ κάτω αναφέρεις για το πως ένα 1400 μπορεί να ακολουθήσει σε διαδρομή ένα 1600. Σίγουρα μπορεί να ακολουθήσει ακόμη και χωρίς τη σπόρ ανάρτηση (Και εννοείται χωρίς το ESP) απλά θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απ'ότι το 1600 ειδικά στις ανηφόρες (που στο Ρέθυμνο έχει πολλές ). Προφανώς είχες στο μυαλό σου και τα δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά δεν τα ανέφερες.
EDIT: Έτρεξα να απαντήσω πριν δώ όλες τις απαντήσεις,ειδικά αυτή του Αλέξη, και τώρα διαπίστωσα πως η δική μου είναι ίδια ακριβώς. Οπότε συμφωνώ με τον Αλέξη...
-
Για το αμάξι του μπαμπά σου δεν ξέρω, αλλά για τα astra 1.4 και 1.6 που μιλάμε ισχύει. Άντε παίξε τώρα και άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα τα μηνύματα πρίν κάνεις τον εξυπνάκια!Ήρεμα με ανθρώπους που εκφράζουν τις απόψεις τους στο forum όχι με αυτούς που κανουν πλάκα με τις απόψεις των μελών του forum
Νομίζω πως τέτοιες εκφράσεις δε πρέπει να υπάρχουν μέσα στο φόρουμ και interland.gr πιστεύω πως γίνεσαι άδικος γράφοντας τα παραπάνω. Θεωρήστε το ως παρεξήγηση και να λείξει εδώ το θέμα.
-
-
Ο καθένας έχει λόγο και δεν χρειάζονται διαιτητές. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να έχουμε τις ίδιες ανοχές σε ορισμένες συμπεριφορές.
-
Σχετικά με αυτό που είπα με τα astra δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω ποιο αναλυτικός και λόγω χρόνου και λόγω επαναλήψεων.
Εσείς μιλάτε ακαδημαικά και εγώ επειδή έχω οδηγήσει και το 1.4 και το 1.6 πάνω απο 150000 χλμ. Αυτά τα λίγα.
-
-
Αν βρεις χρόνο εξήγησε καλύτερα αυτό που θέλεις να πεις,διότι μέχρι τώρα είσαι λάθος,ας έχεις οδηγήσει τα δύο Άστρα για 150000χλμ !
-
Εσείς μιλάτε ακαδημαικά και εγώ επειδή έχω οδηγήσει και το 1.4 και το 1.6 πάνω απο 150000 χλμ.Και οι ταρίφες έχουν οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, αυτό όμως δε λέει τίποτα.
-
-
Ο καθένας έχει λόγο και δεν χρειάζονται διαιτητές. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να έχουμε τις ίδιες ανοχές σε ορισμένες συμπεριφορές.
-
Σχετικά με αυτό που είπα με τα astra δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω ποιο αναλυτικός και λόγω χρόνου και λόγω επαναλήψεων.
Εσείς μιλάτε ακαδημαικά και εγώ επειδή έχω οδηγήσει και το 1.4 και το 1.6 πάνω απο 150000 χλμ. Αυτά τα λίγα.
Μέχρι τώρα το μόνο που καταφέρνεις είναι να συνεχίζεις να μη ξεμπερδεύεις τα μπερδεμένα γραφόμενά σου. Άν αυτό εσένα σε ικανοποιεί πάω πάσο.
-
-
Το νέο RS;
Έχει πέσει πολύ photoshop στη παραπάνω φωτογραφία αλλά η γενική ιδέα μου αρέσει (εκτός απο το πίσω λάστιχο ).
-
Αν είναι έτσι τότε οι κάγκουρες θα απογοητευτούν, δε θα έχουν πολλά να κάνουν στο αυτοκίνητο.
Μα τι λέω, δυστυχώς η φαντασία τους ( βλέπε κακογουστιά ) δεν έχει όρια...
-
Ωχ, ωχ..... έρχονται όμορφα πράγματα!
-
αναμενουμε......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αναμενουμε......Με μεγαλη αγωνια.....
-
Focus SΤ με λιγάκι photoshop.
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _17860.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _17861.jpg -
Poli kalo to st. Exoume tipota allo leptomeries?
-
πολυ καλο, θα εχει και 200 αλογα πιος το πιανει, ειχε δημοσιευτει και παλεοτερο φοτο του st ενα πορτοκαλι ητανε
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
πολυ καλο, θα εχει και 200 αλογα πιος το πιανει, ειχε δημοσιευτει και παλεοτερο φοτο του st ενα πορτοκαλι ητανεΑτμοσφαιρικά, 200 άλογα???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
πολυ καλο, θα εχει και 200 αλογα πιος το πιανει, ειχε δημοσιευτει και παλεοτερο φοτο του st ενα πορτοκαλι ητανε
Ατμοσφαιρικά, 200 άλογα???
Λογικα ναι το διαβασα σε γνωστο περιοδικο αυτοκινιτου δεν ανεφερε αν θα ειναι ατμοσφαιρα η τουρμπο το σιγουρο ειναι οτι θα εχει 200 αλογα!!!
-
Λογικα ναι το διαβασα σε γνωστο περιοδικο αυτοκινιτου δεν ανεφερε αν θα ειναι ατμοσφαιρα η τουρμπο το σιγουρο ειναι οτι θα εχει 200 αλογα!!!
Kαι αν έχει αυτό 200 το RS πόσα θα έχει??
300??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
300???Ρε φιλαρακι δεν ξερω μπορει να εχει 300 , 280 , 260 ,250 , 300 δεν νομιζω να ειναι γιατι εχω ακουσει οτι στο μελλον θα βγει και cosworth me 300hp .
-
πολυ καλο, θα εχει και 200 αλογα ποιος το πιανει, ειχε δημοσιευτει και παλεοτερο φοτο του st ενα πορτοκαλι ητανεΟι φωτογραφίες είναι στην 7η σελίδα.
300???Το SΤ θα έχει 220 περίπου άλογα καθώς πιθανότατα θα εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο 2.5 λίτρων της Volvo που φορά και το S40 T5.
Ford Focus II