-
ποιος σου ειπε ότι οι αλλες εταιριες δε τα εχουν παρει
και ποιος σου ειπε εσενα ότι το τι γραφει καθε περιοδικο εινια αποψη του συνακτη
ειναι αποψη αυτου που διοικει. Αρα ειναι το ιδιο με την εφημεριδα. Ενας αποφασιζει και τελειωσε (και καλα κάνει αφου ειναι δικό του) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ποιος σου ειπε εσενα ότι δε θεωρουμε την ΕΛΕΥΘ ξεφτιλα?ποιος σου ειπε ότι οι αλλες εταιριες δε τα εχουν παρει
και ποιος σου ειπε εσενα ότι το τι γραφει καθε περιοδικο εινια αποψη του συνακτη
ειναι αποψη αυτου που διοικει. Αρα ειναι το ιδιο με την εφημεριδα. Ενας αποφασιζει και τελειωσε (και καλα κάνει αφου ειναι δικό του)δηλαδή τί; η φορντ είναι η υπεραντιπροσωπεία και έχει ισοπεδώσει όλες τις άλλες;! Οι άλλες αντιπροσωπείες δεν δίνουν λεφτά για διαφήμιση;
Με το ποιος είπε σε ποιον τί δεν βγάζουμε άκρη νομίζω. είναι ωραίο να είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές (ψιλιασμένοι) αλλά να μην φτάνουμε στα άκρα. Και όταν μιλάμε για γραμμές από τη διοίκηση και ακύρωση της συντακτικής ομάδας είναι υπερβολικό.
Επί της ουσίας, αναφέρθηκε πως το περιοδικό δεν είπε για τα φρένα του φόκους, που δεν ισχύει. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ποιος σου ειπε εσενα ότι δε θεωρουμε την ΕΛΕΥΘ ξεφτιλα?ποιος σου ειπε ότι οι αλλες εταιριες δε τα εχουν παρει
ειναι αποψη αυτου που διοικει. Αρα εινια το ιδιο με την εφημεριδα. Ενας αποφασιζει και τελειωσε (και καλα κάνει αφου ειναι δικό του)δηλαδή τί; η φορντ είναι η υπεραντιπροσωπεία και έχει ισοπεδώσει όλες τις άλλες;! Οι άλλες αντιπροσωπείες δεν δίνουν λεφτά για διαφήμιση;
Με το ποιος είπε σε ποιον τί δεν βγάζουμε άκρη νομίζω. είναι ωραίο να είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές (ψιλιασμένοι) αλλά να μην φτάνουμε στα άκρα. Και όταν μιλάμε για γραμμές από τη διοίκηση και ακύρωση της συντακτικής ομάδας είναι υπερβολικό.
Επί της ουσίας, αναφέρθηκε πως το περιοδικό δεν είπε για τα φρένα του φόκους, που δεν ισχύει.Αντε παλε... δε καταλαβαινεις τι ειπα.
1)Κατα αρχην δε θεωρω ότι τα ford ξαφνικα γινανε πολυ καλα τα τελευταία χρόνια΄. θεωρώ ότι ειναι λίγο πιο πάνω απο εκεί που ήταν παλιά και τα εχουν σπρωξει- ΘΕΩΡΩ μεγάλη παραλειψη να μην υπαρχουν τα δισκοφρενα. Δε θα ελεγα ενα αμαξι ότι ειναι το καλυτερο αν δεν εχει δισκοφρενα. ΤΙ να κανουμε. Ετσι ειμαι εγω.
Υποστηριζω ότι υπαρχουν διάφοροι τρόποι να γραψεις ενα θέμα. Αν για παραδειγμα τελειωνεις το αρθρο λεγοντας.. δυστυχως δεν εχει δισκοφρενα... τοτε θα σου ελεγα εγω πωλησεις. - Εχεις δικιο το ειπανε με τον τροπο τους. Για το Μαβερικ τι εχεις να μου πεις. Νεο μοντέλο πολυ καλό, όλα ωραια,
που ειναι τα δισκόφρενα πριν το λιφτιγκ. Μεγαλη ελλειψη για 1,5 τονους αμαξι. ΔΕ το τονισανε παλι. - Ειμαι βεβαιος ότι η τάση σε ενα περιοδικό δίνεται απο το αρχισυνάκτη και δε μπορεις να γράψεις κάτι πολύ ασχημο σαν απλως συντάκτης.
Αν θελεις να το συζητήσουμε το συζητάμε ή αν θέλεις κάνουμε μια ψηφοφορία στο φορουμ.
Και γενικά δεν υπαρχει περιπτωση να δεις σε ΚΑΝΕΝΑ περιοδικο κατι ασχημο ΠΛΕΟΝ. Πρεπει να εχουν το λόγο τους .... ΠΧ δε το πηραν πρωτοι το αμαξι... το θαβουμε. Τα εχεις καταλαβει αυτό νομίζω - Εχεις την εντυπωση ότι η FORD ειναι μικρή ? ΝΑΙ ειναι υπεραντιπροσωπεια και όλα τα μοντέλα της πρεπει να είναι κορυφαία σε όλα τα τεστ. Ετσι δε γίνεται? Απλα ρωτάω ρε παιδιά ... Ειναι τα κορυφαία τελικά? Ακουω ότι η ποιότητα πάει χάλια και δε το βλέπω στα τέστ μακράς διαρκείας... Εσυ τα βλέπεις αυτά που γράφουν οι αλλοι για τα FORD που τρίζουν και ... και ... κλπ...
Απλα επανέρχομαι στο θέμα μας. Δε θα ΨΗΦΙΖΑ ενα αμάξι για αυτοκίνητο της χρονιάς όταν το 2005 δεν εχει δισκόφρενα ΠΙΣΩ. Ασε που νομίζω ότι ετσι δεν εχεις και ABS πισω (δικάναλο). δεν παιρνω όρκο για το τελευταίο
**ΠΑΙΔΙΑ διαβάστε, οδηγηστε, κρίνετε και τα λέμε. **
Εγω περιοδικά δεν εμπιστεύομαι πλέον (λίγο τους τροχούς μόνο και για αυτό γράφω εδώ μόνο) - ΘΕΩΡΩ μεγάλη παραλειψη να μην υπαρχουν τα δισκοφρενα. Δε θα ελεγα ενα αμαξι ότι ειναι το καλυτερο αν δεν εχει δισκοφρενα. ΤΙ να κανουμε. Ετσι ειμαι εγω.
-
Μετά τα διπλά ψαλίδια μας προέκυψαν τα δισκόφρενα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μετά τα διπλά ψαλίδια μας προέκυψαν τα δισκόφρενα!Έχεις ένα δίκιο αλλά είναι σημαντικό και γιατί το φρενάρισμα είναι υποδυέστερο και γιατί αν θέλεις να τα βάλεις, πάνε πακέτο με το ESP και το κόστος είναι 2000
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι αποψη αυτου που διοικει. Αρα εινια το ιδιο με την εφημεριδα. Ενας αποφασιζει και τελειωσε (και καλα κάνει αφου ειναι δικό του)δηλαδή τί; η φορντ είναι η υπεραντιπροσωπεία και έχει ισοπεδώσει όλες τις άλλες;! Οι άλλες αντιπροσωπείες δεν δίνουν λεφτά για διαφήμιση;
Επί της ουσίας, αναφέρθηκε πως το περιοδικό δεν είπε για τα φρένα του φόκους, που δεν ισχύει.Αντε παλε... δε καταλαβαινεις τι ειπα.
1)Κατα αρχην δε θεωρω ότι τα ford ξαφνικα γινανε πολυ καλα τα τελευταία χρόνια΄. θεωρώ ότι ειναι λίγο πιο πάνω απο εκεί που ήταν παλιά και τα εχουν σπρωξει- ΘΕΩΡΩ μεγάλη παραλειψη να μην υπαρχουν τα δισκοφρενα. Δε θα ελεγα ενα αμαξι ότι ειναι το καλυτερο αν δεν εχει δισκοφρενα. ΤΙ να κανουμε. Ετσι ειμαι εγω.
Υποστηριζω ότι υπαρχουν διάφοροι τρόποι να γραψεις ενα θέμα. Αν για παραδειγμα τελειωνεις το αρθρο λεγοντας.. δυστυχως δεν εχει δισκοφρενα... τοτε θα σου ελεγα εγω πωλησεις. - Εχεις δικιο το ειπανε με τον τροπο τους. Για το Μαβερικ τι εχεις να μου πεις. Νεο μοντέλο πολυ καλό, όλα ωραια,
που ειναι τα δισκόφρενα πριν το λιφτιγκ. Μεγαλη ελλειψη για 1,5 τονους αμαξι. ΔΕ το τονισανε παλι. - Ειμαι βεβαιος ότι η τάση σε ενα περιοδικό δίνεται απο το αρχισυνάκτη και δε μπορεις να γράψεις κάτι πολύ ασχημο σαν απλως συντάκτης.
Αν θελεις να το συζητήσουμε το συζητάμε ή αν θέλεις κάνουμε μια ψηφοφορία στο φορουμ.
Και γενικά δεν υπαρχει περιπτωση να δεις σε ΚΑΝΕΝΑ περιοδικο κατι ασχημο ΠΛΕΟΝ. Πρεπει να εχουν το λόγο τους .... ΠΧ δε το πηραν πρωτοι το αμαξι... το θαβουμε. Τα εχεις καταλαβει αυτό νομίζω - Εχεις την εντυπωση ότι η FORD ειναι μικρή ? ΝΑΙ ειναι υπεραντιπροσωπεια και όλα τα μοντέλα της πρεπει να είναι κορυφαία σε όλα τα τεστ. Ετσι δε γίνεται? Απλα ρωτάω ρε παιδιά ... Ειναι τα κορυφαία τελικά? Ακουω ότι η ποιότητα πάει χάλια και δε το βλέπω στα τέστ μακράς διαρκείας... Εσυ τα βλέπεις αυτά που γράφουν οι αλλοι για τα FORD που τρίζουν και ... και ... κλπ...
Απλα επανέρχομαι στο θέμα μας. Δε θα ΨΗΦΙΖΑ ενα αμάξι για αυτοκίνητο της χρονιάς [u]όταν το 2005 δεν εχει δισκόφρενα ΠΙΣΩ. Ασε που νομίζω ότι ετσι δεν εχεις και ABS πισω (δικάναλο). δεν παιρνω όρκο για το τελευταίο[/u]
**ΠΑΙΔΙΑ διαβάστε, οδηγηστε, κρίνετε και τα λέμε. **
Εγω περιοδικά δεν εμπιστεύομαι πλέον (λίγο τους τροχούς μόνο και για αυτό γράφω εδώ μόνο)ουτε και εγω θα ψηφιζα ενα αμαξι εν ετη 2005 να υποστηριζει τοσο πολυ τον ημιακαμπτο αξονα.......
ΕΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ που καθισατε και κολησατε τοσο πολυ με τα κωλοδισκοφρενα ........... ΑΜΑΝ ΠΙΑ , ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΑΜΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ............ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗκαι να σου κανω και μια ακρως ρητορικη ερωτηση : τι ειναι προτιμοτερο?? ενα παντελως ακαμπτο αμαξωμα με μια κορυφαια αναρτηση χωρις δισκοφρενα πισω ή ενα καλουτσικο αμαξωμα με μια μετρια αναρτηση και με δισκοφρενα........
- ΘΕΩΡΩ μεγάλη παραλειψη να μην υπαρχουν τα δισκοφρενα. Δε θα ελεγα ενα αμαξι ότι ειναι το καλυτερο αν δεν εχει δισκοφρενα. ΤΙ να κανουμε. Ετσι ειμαι εγω.
-
ποπολάρε δεν βάζουμε τα διλλήματα όπως μας βολεύουν...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έχεις ένα δίκιο αλλά είναι σημαντικό και γιατί το φρενάρισμα είναι υποδυέστερο και γιατί αν θέλεις να τα βάλεις, πάνε πακέτο με το ESP και το κόστος είναι 2000
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Έχεις ένα δίκιο αλλά είναι σημαντικό και γιατί το φρενάρισμα είναι υποδυέστερο και γιατί αν θέλεις να τα βάλεις, πάνε πακέτο με το ESP και το κόστος είναι 2000
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποπολάρε δεν βάζουμε τα διλλήματα όπως μας βολεύουν...γιατι ρε σαββα???
-
Έλεος ρε παιδιά! Το αμαξακι είναι κατα 2000 ευρώ φτηνότερο από την κάθε αντιστοιχη έκδοση του Golf. Τα πίσω δισκόφρενα μαζί με το ESP κάνουν 950 ευρώ και όχι 2000 που αναφέρθηκε πιο πάνω. Σε κάθε περίπτωση και με το ESP bonus εξοικονομείς 1000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση (δισκόφρενα ή ταμπούρα) έχεις καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα από το σύνολο του ανταγωνισμού! Οσο για την ποιοτητα; Το δικό μου Focus I που το σκίζω καθημερινά δεν κάνει τσικ (όπως και πολλά γνωστών μου). Το ΙΙ που είδα πρόσφατα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο. Δηλαδή πααααρα πολύ καλό. Απορώ για τη φασαρία. Σε όποιον δεν αρέσουν τα ταμπούρα ας πληρώσει 950 ευρώ (με ESP τονίζω), να βάλει δίσκους. Πάλι φτηνό είναι. Σιγά το πράμα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έλεος ρε παιδιά! Το αμαξακι είναι κατα 2000 ευρώ φτηνότερο από την κάθε αντιστοιχη έκδοση του Golf. Τα πίσω δισκόφρενα μαζί με το ESP κάνουν 950 ευρώ και όχι 2000 που αναφέρθηκε πιο πάνω. Σε κάθε περίπτωση και με το ESP bonus εξοικονομείς 1000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση (δισκόφρενα ή ταμπούρα) έχεις καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα από το σύνολο του ανταγωνισμού! Οσο για την ποιοτητα; Το δικό μου Focus I που το σκίζω καθημερινά δεν κάνει τσικ (όπως και πολλά γνωστών μου). Το ΙΙ που είδα πρόσφατα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο. Δηλαδή πααααρα πολύ καλό. Απορώ για τη φασαρία. Σε όποιον δεν αρέσουν τα ταμπούρα ας πληρώσει 950 ευρώ (με ESP τονίζω), να βάλει δίσκους. Πάλι φτηνό είναι. Σιγά το πράμα...Εντάξει παρτε το χωρις δισκοφρενα. δε πειραζει. μονο στα αλλο μοντέλα πειραζουν οι ελλειψεις. Στη ford δε πειραζουν κανεναν τα τελευταία 5 χρόνια....
φιλικα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
1000 ευρώ
120-0:
φόκους με δίσκους: 54,9
φόκους χωρίς:59,2
147: 62,0
τολέντο: 61,5Το θέμα δεν ειναι οι αποστάσεις ακινητοποίησης, αλλά μετά από δύο τρία φρεναρίσματα τι γίνεται?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
1000 ευρώ
120-0:
φόκους με δίσκους: 54,9
φόκους χωρίς:59,2
147: 62,0
τολέντο: 61,5Το θέμα δεν ειναι οι αποστάσεις ακινητοποίησης, αλλά μετά από δύο τρία φρεναρίσματα τι γίνεται?
αυτο που ρωτησα εγω για το ABS ισχυει? Δηλαδη ότι χωρις δισκους δεν εχεις ABS πισω?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτο που ρωτησα εγω για το ABS ισχυει? Δηλαδη ότι χωρις δισκους δεν εχεις ABS πισω?Όχι δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει ABS στον πίσω άξονα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
αυτο που ρωτησα εγω για το ABS ισχυει? Δηλαδη ότι χωρις δισκους δεν εχεις ABS πισω?
Όχι δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει ABS στον πίσω άξονα...
Δηλαδη ειναι τετρακαναλο? που το λεει αυτο? εχεις καποιο λινκ
Γιατι αν δουμε το ολοκληρωμενο συστημα με το esp είναι αλλο και απαιτει 4 δισκους για να λειτουργήσει σωστα.
Δε τους βαζει δηλαδη σαν πακετο προσφορα (παρε και τους δισκους). Δε λειτουργει το ESP αλλιως και γι αυτό βάζει και τους δίσκους -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατι αν δουμε το ολοκληρωμενο συστημα με το esp είναι αλλο και απαιτει 4 δισκους για να λειτουργήσει σωστα.
Δε τους βαζει δηλαδη σαν πακετο προσφορα (παρε και τους δισκους). Δε λειτουργει το ESP αλλιως και γι αυτό βάζει και τους δίσκουςΤετρακάναλο δεν ξέρω αν είναι...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δε τους βαζει δηλαδη σαν πακετο προσφορα (παρε και τους δισκους). Δε λειτουργει το ESP αλλιως και γι αυτό βάζει και τους δίσκουςΤετρακάναλο δεν ξέρω αν είναι...
το τετρακαναλο δε πιανει 4 ροδες? ή ρωταω μ....ες?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το τετρακαναλο δε πιανει 4 ροδες? ή ρωταω μ....ες?
To τετρακάναλο είναι για 4 τροχούς. Αν δεν είναι τετρακάναλο και είναι τρικάναλο, αν μπλοκάρει ένας πίσω τροχός το ΑΒS απελευθερώνει τα φρένα και στους δύο πίσω τροχούς.
Ξαναλέω ότι δε γνωρίζω πως λειτουργεί το ABS στο focus και αν διαφοροποιείται ανάλογα με το αν υπάρχουν δισκόφρενα πίσω, ή όχι. -
Εχω την εντυπωση οτι σε πολλα ειναι δικαναλο, τουλαχιστον πριν λιγα χρονια, η κανω λαθος;
Ford Focus II