-
Sorry για το σαρδάμ!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2984&part=1
Κι όλας προσφορά?To Ghia 5θυρο 1.6 με 17.300 (τελική γύρω στα 18.000 και κάτι πρέπει να έρχεται με χρώμα-τέλη κλπ) είναι καλή προσφορά. Περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, ζάντες, trip computer, mp3 (για να ξέρουμε τι γίνεται με βάση τον ανταγωνισμό);
-
tony Οι τιμες που ειπς μαλλον ειναι προ προσφορας!
-
Ο χρήστης funkyreverend στις 3/2/2005 έγραψε:
Δεν μου αρέσει λόγω...
α. Των τιμών του - αναμείνατε τις εκπτώσεις!...τάδε έφη προφήτης Νίκος...μπλα μπλα μπλα...του Αγίου Φόκους του 1.600 το ανάγνωσμαααα...αααααμήηηηηηνννν...
-
Το παρήγγειλα προχθες 16/2...Λοιπόν 1.6 115hp 5θ Ghia Plus τελική τιμή 19,352
-
Δωρεάν Service εφ όρου ζωής ???
-
Ποιά η διαφορά στην τιμή με το Golf 1.6 ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ποιά η διαφορά στην τιμή με το Golf 1.6 ?H μόνη συκρίσιμη έκδοση 1.6 FSi Sportline έχει 20,690
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Ποιά η διαφορά στην τιμή με το Golf 1.6 ?
H μόνη συκρίσιμη έκδοση 1.6 FSi Sportline έχει 20,690
-
Ναι και βλέπω οτι το Golf δεν έχει και ηχοσύστημα? Τελος πάντων, περιμένω τo αυτοκίνητο , μου είπαν παραδοση σε 20 μέρες
Απο οτι κατάλαβα, το δωρεάν σερβις είναι ειδική προσφορά της αντιπροσωπείας μου και ισχύει για τους πρώτους που θα αποκτήσουν το αυτοκίνητο -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Ναι και βλέπω οτι το Golf δεν έχει και ηχοσύστημα? Τελος πάντων, περιμένω τα αυτοκίνητο , μου είπαν παραδοση σε 20 μέρες
Απο οτι κατάλαβα, το δωρεάν σερβις είναι ειδική προσφορά της αντιπροσωπείας μου και ισχύει για τους πρώτους που θα αποκτήσουν το αυτοκίνητοΦίλε μου, δεν ξέρω αν είσαι απ' τους πρώτους ή αν είναι προσφορά συγκεκριμένου dealer.
Η προσφορά στο service είναι ανευ προηγούμενου
-
Τελικά οι τιμές, τα μοντέλα και οι εξοπλισμοί αλλά και οι προσφορές είναι συγκεχυμένες!
Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε προβλέπεται καμία προσφορά.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
To μόνο που έχει ξαναγραφτεί είναι το τι θα είναι ο κινητήρας του focus ST και μερικές φωτογραφίες που έχουν παρατεθεί.
Aκόμα και δίκιο να έχεις όμως, δεν είναι κακό να υπάρχει ένα link που να περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες, οπότε να μη χρειάζεται να ψάχνεις 17 σελίδες για να βρείς αυτό που ψάχνεις...
Tέλος για 4κίνητο focus δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά ΠΟΥΘΕΝΑ, ακόμα (?).
Ίσως αργότερα...Σού έγραψα οτι έχουν ξαναγραφτεί αυτά που αναφέρεις για το ST. Και επίσης έγραψα οτι αυτά που παραθέτεις τώρα απο το flash έχουν γραφτεί εδώ μέσα καιρό τώρα οπότε μη περιμένεις οτι γράφεται εδώ να το βλέπεις άμεσα και στα flash,in.gr κ.λ.π.
Άν ήταν να περιμένουμε απο εκεί να μάθουμε τις πληροφορίες ζήτω που καήκαμε. -
ΠΑΙΔΕΣ, στον ουρανό σας γύρευα...μόλις μπήκα σε αυτό το forum,καλωσήλθα!!! Διαβάζω 4Τ από το 1996 τεύχος με το Rallye! κι έχω ένα 106 ΧSi..Λοιπόν αποφάσισα ν'αγοράσω το νέο FOCUS και πήγα στις αντιπροσωπείες της Θεσσαλονίκης αλλά και στην WV. Τιμή 3θ 1,6 115 ΗΡ για την έκδοση SPORT PLUS είναι 17.969 ευρώ για μετρητοίς . Ξεκινώντας από τη βασική 18.474 (με καλύτερο cd SONY 6000 MP3 κόστους 350)περιλαμβάνει έξοδα μεταλλικού χρώματος 420, μεταφορικά-πινακίδες 420, και ΕΚΠΤΩΣΗ 1.350 για την αρχική προώθηση (σχετίζεται με το πακέτο PLUS). Aν κανείς θελήσει οποιοδήποτε στοιχείο extra χάνει την έκπτωση και αναμένει μήνες. Κόστος προβολέων που στρίβουν 500, ΑSR με πίσω δισκόφρενα 975, CVT πάει μόνο με πετρελαιοκίνητο και τον βενζ.κινητήρα 1,6 των 100 ΗΡ και κάνει +1200 (-600 ο παλαιότερος 1600αρης σε σχέση με τον νέο=18.564). Το Golf τώρα sportline έχει αντίστοιχη sport ανάρτηση και πολύ πλούσιο εξοπλισμό με όλα τα ηλεκτρονικά και έχει προσφορά ηχοσύστημα συναγερμό τελική τιμή 21.070 .Αν δούμε ότι το FOCUS sport plus me ASR κάνει σχεδόν 19.000 η διαφορά είναι σημαντική.
-
Ernest, γιατί δεν μας λες από ποιά αντιπροσωπεία το πήρες; Εάν όντως το δωρεάν service εφ όρου ζωής δεν είναι προσφορά της ford αλλά των αντιπροσωπειών, τότε καλύτερα να ξέρουμε ποιοί το προσφέρουν, μην πιαστούμε και κορόιδα...
Όποιος άλλος γνωρίζει περί των service ας μας ενημερώσει...
-
JOPAR καλώς ήρθες. Πολύ καλή η επιλογή σου
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ernest, γιατί δεν μας λες από ποιά αντιπροσωπεία το πήρες; Εάν όντως το δωρεάν service εφ όρου ζωής δεν είναι προσφορά της ford αλλά των αντιπροσωπειών, τότε καλύτερα να ξέρουμε ποιοί το προσφέρουν, μην πιαστούμε και κορόιδα...Όποιος άλλος γνωρίζει περί των service ας μας ενημερώσει...
Ford Κρίκος υποκατάστημα Γιαννιτσών!Το Σάββατο έκανα test drive και μίλησα με τον υπευθυνο αρχιμηχανικό που επιβεβαίωσε τα περι δωρεαν σερβις για πάντα.Θεε μου πότε θα περάσουν 2 εβδομάδες:
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Ford Κρίκος υποκατάστημα Γιαννιτσών!Το Σάββατο έκανα test drive και μίλησα με τον υπευθυνο αρχιμηχανικό που επιβεβαίωσε τα περι δωρεαν σερβις για πάντα.Πολύ καλό... Μακραίνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά με το golf, όσο αφορά το κόστος...
-
Ρε παιδια μηπως να το παρουμε απο τα Γιαννιτσα; Παντως αν ακουτε προσφορες και Αθηνα ή Πατρα ενημερωστε!
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Δώρο από την αντιπροσωπεία ο συναγερμός και (προσεξτε καλά) ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ). και κατι τελευταίο: δεν παίζει MP3 ,αλλά δεν με ενδιαφέρει
δωρεαν ανταλλακτικα ΚΑΙ εργασια???
γνωστος απο Αθηνα αγορασε το C-max και του εδωσαν 10 χρονια δωρεαν σερβις!!!!
Ford Focus II