-
Τα αγωνιστικά δεν έχουν και στροφόμετρο και shift-light;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
meco μηπως εχεις οδηγησει το mazda 3 1,6 και μπορεις να τα συγκρινεις; Για την ποιοτητα κατασκευης που αναφερεις δεν ειχαν ακουστει και τοσο καλα σχολια περιεργο μου φαινεται οτι αρεσε. Μακαρι βεβαια να ειναι ενταξει. Αυτο το shift light πρεπει να ειναι μαματο! Παντα ηθελα κατι τετοιο!Δεν έχω οδηγήσει 3 παρά μόνο 6.
Για την ποιότητα κατασκευής θα επιμείνω. Ήταν κορυφαία. Το αυτοκίνητο το οδήγησα και σε δρόμους που δεν είχαν την τελειότερη άσφαλτο. Μάλιστα, όταν με πρώτη έφτασα στον κόφτη, ο δρόμος είχε αυτά τα σαμαράκια με άσφαλτο, που δημιουργούνται από τα φορτηγά όταν φρενάρουν. Ακόμα και πάνω από αυτές τις ανωμαλίες λοιπόν και με τους τροχούς να ψιλοσπινιάρουν, δεν ακούστηκε κανένας τριγμός. Βέβαια το αυτοκίνητο ήταν ολοκαίνουριο, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω σου έδινε την αίσθηση της διάρκειας αυτής της ποιότητας.
Για το shift light τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί γίνεστε 'κακοί' ορισμένοι. Είναι πολύ ωραίο και όντως σου τραβάει την προσοχή. Δεν είναι άχρηστο σε καμμία περίπτωση και δε συγκρίνεται με πιτσιλιστήρια. Έλεος... -
Καλο θα ηταν και ηχητικο αλλα στα σημερινα αυτοκινητα υπαρχουν πολλα(ζωνες ασφαλειας, φωτα, αισθητηρες παρκαρισματος...) και ισως μπερδευεσαι. Αλλο το στροφομετρο που ειναι μονιμο και αλλο ενα φωτακι που θα αναψει εκεινη τη στιγμη και θα το προσεξεις πιο ευκολα. Τεσπα αν ηταν προαιρετικο δε θα το επαιρνα μαλλον αλλα στον βασικο ειναι βρε παιδια.
Εννοειται φιλικα συζηταμε
-
το οδηγησαμε και αυτο.......
το τιμονι εχασε σε σχεση με τον προκατοχο, ειδικα σε αισθηση και βαρος (στα χαμηλα)
τα φρενα εχασαν κατα πολυ σε αισθηση αλλα κερδισαν σε αποδοση παρα τα ταμπουρα πισω
κινητηρας μεστος,,,,τραβαει παντου
κιβωτιο πολυ καλο αλλα παει κολαει στο κλασικο 2α-->3η
καλυτεροι χωροι
με προβληματησαν τα υλικα μεσα.......κατι απο 147 φερνουν......(περιμενα τελικα κατι καλυτερο)
θεση οδηγησης καλη αλλα θα μπορουσανε λιγο πιο χαμηλη......
ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το υφασμα των καθισματων , που ειναι κατι σαν βελουδο( το ιδιο πραγμα εχει και το μαζντα 6 )
το ντουλαπακι ρε παιδια ΓΙΑΤΙ ειναι ετσι????
πολυ πρακτικο το ντουλαπακι που βρισκεται πανω στο ταμπλο με την μονη διαφορα οτι αλλαζει το πλαστικο και κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι φτηνιατζιδικο......(ελεος)
βελτιομενη ανεση αναρτησης και γενικως ποιοτητας κυλησης.....
για να βρεις το τασακι πρεπει να κανεις ακροβατικα (ειδικα αμα καπνιζεις)
πρακτικο το υποβραχιονιο αλλα ΕΝΑ ΜΟΝΟ........(ενα ακομη απο την κατω μερια θα μπορουσε να ειχε ανετα)
pirelli P7 σαν πρωτη τοποθετηση ( μπλιαχ) {γλυστραει, ειδικα κατα το φρεναρισμα) απαιτειστε τα continental sport contact 2.......
πλευρικη στηριξη στο μεσο ορο....
αυτα......
ισως και να περιμενα κατι καλυτερο......(επιφυλασομαι για το μεγαλο test drive) ειδωμεν........ -
Με τα παλιότερα αυτοκίνητα από τον θόρυβο και το τράβηγμα μπορούσες να ξέρεις πόσο κοντά στον κόφτη είσαι. Όταν έφτασα για πρώτη φορά σε κόφτη, πατούσα γκάζι...πάτησα κι άλλο δεν άλλαξε ούτε ο ήχος ούτε το τράβηγμα αλλά μπήκε ο κόφτης... και δεν κατάλαβα τι έγινε, νόμιζα ότι κάτι έπαθε το αυτοκίνητο μέχρι που είδα το στροφόμετρο στις 6 πολλές....Με τα σύγχρονα αυτοκίνητα που έχουν γραμμική απόδοση ισχύος και πολύ ήσυχους κινητήρες το shift light είναι πολύ χρήσιμο.
-
παιδιά παρόλο που έχω σπορ αυτοκίνητο δεν έπιασα ποτέ τον κόφτη...καταλαβαίνω ότι υπάρχει για προστασία του κινητήρα...πρακτικά τι συμβάινει όταν επεμβαίνει κάνει κάτι σαν διακοπές ο κινητήρας και πρεπει να αφήσεις το γκάζι και ν'ανεβάσεις σχέση στο κιβώτιο; δεν δίνει άληη επιτα΄χυνση ο κινητήρας και είναι μάταιο να επιμείνεις; για πείτε να καταλάβουμε...
-
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
παιδιά παρόλο που έχω σπορ αυτοκίνητο δεν έπιασα ποτέ τον κόφτη...καταλαβαίνω ότι υπάρχει για προστασία του κινητήρα...πρακτικά τι συμβάινει όταν επεμβαίνει κάνει κάτι σαν διακοπές ο κινητήρας και πρεπει να αφήσεις το γκάζι και ν'ανεβάσεις σχέση στο κιβώτιο; δεν δίνει άληη επιτα΄χυνση ο κινητήρας και είναι μάταιο να επιμείνεις; για πείτε να καταλάβουμε...Aν εχεις V-TEC κανει ααααααΑΑΑΑΑΑΣΕ μεεεεε
Αν εχεις Punto κανει ΦΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑΑΑΝΕΙ -
To focus ST ποσο το βλέπετε να κοστολογείται;Είμαι ερωτευμένος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To focus ST ποσο το βλέπετε να κοστολογείται;Είμαι ερωτευμένος2,500 κυβικα???? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Παρεπιπτόντως, πόσο εύκολο είναι να βρείς FOCUS RS 2000 ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρεπιπτόντως, πόσο εύκολο είναι να βρείς FOCUS RS 2000 ?Χωρίς να είμαι γνώστης, πρόσφατα βρέθηκε στο σπίτι μια 'χρυσή ευκαιρία' και είδα μέσα ότι σε καταστήματα μεταχειρισμένων υπήρχαν 3-4...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρεπιπτόντως, πόσο εύκολο είναι να βρείς FOCUS RS 2000 ?
Χωρίς να είμαι γνώστης, πρόσφατα βρέθηκε στο σπίτι μια 'χρυσή ευκαιρία' και είδα μέσα ότι σε καταστήματα μεταχειρισμένων υπήρχαν 3-4...
και εγω εχω δει αρκετα να τα πουλανε γυρο στα 25 με 28 χιλιαρικα
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
και εγω εχω δει αρκετα να τα πουλανε γυρο στα 25 με 28 χιλιαρικαΑν θυμάμαι καλά, τα πουλούσανε αυτά που είχα δει γύρω στις 33 με 34 χιλιάδες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και εγω εχω δει αρκετα να τα πουλανε γυρο στα 25 με 28 χιλιαρικα
Αν θυμάμαι καλά, τα πουλούσανε αυτά που είχα δει γύρω στις 33 με 34 χιλιάδες..
για να ειμαι ακριβης δεν νομιζω και δε θημαμαι να ειδα κανενα πανω 30 χιλιαρικα
-
Απο τις Μικρές Αγγελίες μας
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10848 -
Αγαπητοί φίλοι, Θελω ένα 5θυρο, μεταξύ corolla focus και ενδιαφερομαι περισσότερο για αξιοπιστία και άνεση-έλλειψη τριγμών κλπ. Τι από τα 2; Η μήπως κανένα C4;
-
Corolla χωρις δευτερη σκεψη γι'αυτα που ζητας!
-
Tα τελευταία δυο χρόνια παρακολουθώ τα νέα μικρομεσαία αυτοκίνητα με σκοπό να αντικαταστήσω το sunny '91 που έχω από τα πρόσφατα μοντέλα ξεχώρισα το astra, το megane, το c4 και το focus (το golf έξω λόγω τιμής, μιλάω για 1.6 με αυστηρό όριο τιμής 18-19 χιλ. ευρώ). Προχτές έιδα το focus sport plus και πλέον θα σταματήσω να ψάχνω γιατί χωρίς να είναι το τέλειο, απλά είναι πολύ πανω απ' το μέσο όρο σε όλα: μοτέρ (115ps), κράτημα, άνεση, εσωτ. χώροι, πορτ μπαγκάζ, ποιότητα κατασκευής, τιμή, εγγύηση. Μόναδικό μειονέκτημα είναι η χρήση ταμπούρων στον πισω άξονα χωρίς όμως να έχει ακόμη αποδειχθεί κάτι (σε όλα τα τεστ που διάβασα είτε έχουν δοκιμαστεί μοντέλα με δισκόφρενα είτε δεν είναι σαφές τι φορούσε το αυτοκίνητο της δοκιμής).
-
Ο χρήστης jerky έγραψε:
Tα τελευταία δυο χρόνια παρακολουθώ τα νέα μικρομεσαία αυτοκίνητα με σκοπό να αντικαταστήσω το sunny '91 που έχω από τα πρόσφατα μοντέλα ξεχώρισα το astra, το megane, το c4 και το focus (το golf έξω λόγω τιμής, μιλάω για 1.6 με αυστηρό όριο τιμής 18-19 χιλ. ευρώ). Προχτές έιδα το focus sport plus και πλέον θα σταματήσω να ψάχνω γιατί χωρίς να είναι το τέλειο, απλά είναι πολύ πανω απ' το μέσο όρο σε όλα: μοτέρ (115ps), κράτημα, άνεση, εσωτ. χώροι, πορτ μπαγκάζ, ποιότητα κατασκευής, τιμή, εγγύηση. Μόναδικό μειονέκτημα είναι η χρήση ταμπούρων στον πισω άξονα χωρίς όμως να έχει ακόμη αποδειχθεί κάτι (σε όλα τα τεστ που διάβασα είτε έχουν δοκιμαστεί μοντέλα με δισκόφρενα είτε δεν είναι σαφές τι φορούσε το αυτοκίνητο της δοκιμής).Πιστευω οτι κανεις την καλυτερη επιλογη!
Παρε ομως με πισω να εχει δισκους, αξιζει! -
και ποιός δεν θέλει δίσκους πίσω ρε παιδιά; αλλά μόνο το δίλιτρο τους έχει στάνταρ με 22 χιλιαρικάκια... για τα υπόλοιπα μπορείς να τους παραγγέιλεις αναγκαστικά σε συνδυασμό με ESP και κάνει 975 ευρώ, αλλά χάνεις και την έκπτωση της αρχικής προώθησης που είναι 1.350...
όσο για τα τεστ γράψανε ότι με τα ταμπούρα επι της ουσίας δεν υπα΄ρχει κανένα πρόβλημα, η διαφορά στο φρενάρισμα από τα 120 με το golf ήταν ένα μέτρο...
συγκέντρωσα ανλυτικά τον εξοπλισμό της έκδοσης σπορτ αν σας ενδιαφέρει να την ποστάρω...
ξέρει κανείς ως πότε θα ισχύει η έκπτωση αρχικής προώθησης;
Ford Focus II