-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
Εμενα και μου άρεσε και γέλασα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?
Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
μη τολμησει κανεις να σχολιασει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?
μη τολμησει κανεις να σχολιασει...
Η διαφήμιση μου φάνηκε 'σιγά και ανατριχιάσαμε'...
-
Ο κουλός με το φολκσβάγκεν...
ανάξια λόγου (ο βάτραχος όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι χιλιάδες φορές καλύτερη)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ο κουλός με το φολκσβάγκεν...ανάξια λόγου (ο βάτραχος όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι χιλιάδες φορές καλύτερη)
Πολύ Βατραχος παίζει τώρα τελευταία....
Λες να έρθει ο Μπαγεβιτς? -
Μπορεί...
Αυτόν όμως δεν τον σηκώνεις από την γλώσσα με τίποτα...
-
Έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία μια καινούρια μόδα στις διαφημήσεις αυτοκινήτων?
Λένε πχ: 'Απο 900 κυβικά εώς 500 ίππους'. Αν δεν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή αυτό που μένει είναι οτι το 900αράκι αποδίδει 500 ίππους
-
Αυτό το είχα δει πρωτη φορά πριν απο 7-8 χρόνια σε μια υπαίθρια διαφήμιση ενός Peugeot (νομίζω του 406)
Από 5.500.000 δρχ. εως 220 άλογα (και στην κορφή κανέλλα) -
το εχουμε προσεξει.
Το άλλο που εχει η φορντ που γραφει κατι καταναλωσεις 4 λιτρα στα 100 το εχετε δεί...
αυτο ειναι για το ΙΝΚΑ κατευθείαν
-
Αληθεια, ποσο νομιμο ειναι οι καταναλωσεις, εκπομπες ρυπων κλπ να περνουν
απο το κατω μερος της οθονης με τετοια ταχυτητα ωστε για να τα διαβασεις πρεπει να εισαι ο Νεο;;; Αρκει να φαινονται καποια στιγμη στη διαφημηση ή πρεπει να ειναι και αναγνωσιμα; -
Νομίζω, πέρα από την κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων που περνούν α λα Matrix λαμβάνουν στη διαφήμηση την προσοχή που τους δίνει και ο αγοραστής. Αλήθεια, ασχολείται κανείς με τις εκπομπές ρύπων διαλέγοντας ένα αυτοκίνητο?
-
γιατι μηπως η καταναλωση που δινουν τα εργοστασια εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι μηπως η καταναλωση που δινουν τα εργοστασια εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα?Όταν κινείσαι μετά τις 12 το βράδυ ίδια κατανάλωση με την εργοστασιακή έχεις.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω, πέρα από την κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων που περνούν α λα Matrix λαμβάνουν στη διαφήμηση την προσοχή που τους δίνει και ο αγοραστής. Αλήθεια, ασχολείται κανείς με τις εκπομπές ρύπων διαλέγοντας ένα αυτοκίνητο?Αληθεια, ποσο νομιμο ειναι οι καταναλωσεις, εκπομπες ρυπων κλπ να περνουν
απο το κατω μερος της οθονης με τετοια ταχυτητα ωστε για να τα διαβασεις πρεπει να εισαι ο Νεο;;; Αρκει να φαινονται καποια στιγμη στη διαφημηση ή πρεπει να ειναι και αναγνωσιμα;Κανεις δεν προσεχει τις εκπομες ρυπων, και βεβαια οι τιμες καταναλωσης δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Οι εταιριες ομως ειναι υποχρεωμενες να παρεχουν αυτες τις πληροφοριες στη διαφημηση. Η ερωτηση μου στοχευει στο νομικο κομματι της υποθεσης...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
Μπα! Κριση αυτογνωσιας ειναι! Συμπλεκτης για τον π..., αγοραστης για τα πανηγυρια. Το ταργκετ γκρουπ του Πολο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπα! Κριση αυτογνωσιας ειναι! Συμπλεκτης για τον π..., αγοραστης για τα πανηγυρια. Το ταργκετ γκρουπ του Πολο
-
Γενικά... τη θεωρώ κι εγώ πολύ ηλίθια. Προσπαθεί να χτυπήσει στο εγωιστικό-ψωνίστικο κομμάτι του αγοραστή που πιστεύει ότι είναι Ο χεράς, ο 'εγώ δαμάζω όλα τ'αλογα' κτλ κτλ. Not my case... that's why I drive a Clio
-
ρε παιδιά αυτό που γράφω είναι ότι η ford ανακοινώνει 4 λίτρα.... Τι σοι μέτρηση είναι αυτή?
Αυτό είναι μέγιστο ψέμα.... Με τι? 6η και 60 κμ?
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
γιατι μηπως η καταναλωση που δινουν τα εργοστασια εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα?
Όταν κινείσαι μετά τις 12 το βράδυ ίδια κατανάλωση με την εργοστασιακή έχεις.
Κατέβα Μικρολίμανο Παρασκευή μετά τις 12 το βράδυ και θα σου πω εγώ τι έχεις
-
Έχω μια βασική διαφορά με τον GTI σχετικά με τη διαφήμιση του Octavia στο χωριό.
Εγώ πιστεύω ότι τα παιδάκια με το που βλέπουν τη βαρκαρόλα από μακρυά ρίχνουν σύρμα στο χωριό ότι καταφτάνει η γκόμενα του χωριού με όχημα-φακλάνα και άρα ακριβό και άρα αυτός που οδηγεί (γκόμενος της γκόμενας) είναι ματσό και άρα γέρος.
Με τα πολλά αρχίζει το καλαμπούρι από τις γριές ότι -ελέω φακλάνας πάντα- ο γαμπρός είναι γέρος και ότι δεν θα τη βγάλει μέχρι την πλατεία κλπ οπότε φτάνει η βαρκαρόλα στην πλατεία και βγαίνει η γκόμενα που λέγαμε αλλά με ένα τζόβενο.
Προωπικά πιστεύω ότι η διαφήμιση είναι ελεεινή με υποκειμενικά κριτήρια αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και εσείς έχετε καταλάβει ότι αυτό είναι το νόημα ή κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων