-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
2.Η διαφήμιση του Avensis. O τύπος έχει liar Jet και αντί να πάρει καμια S-Class-Quattroporte-Jaguar πήρε Avensis και ενυπωσιάστηκε.Μάλλον δεν κατάλαβες την διαφήμηση!
Λοιπόν, εξηγώ:
Απο τη μία έχουμε τον πατέρα, ο οποίος είναι επιτυχημένος businessman, εκατομυριούχος και κάτοχος του εν λόγω Jet.Απο την άλλη έχουμε τον γιό (κάτοχος του Avensis), ο οποίος δέν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και ούτε πλούσιος είναι, ούτε επιτυχημένος. Γι αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχει μία ένταση στις σχέσεις των δύο τους.
Ο πατέρας λοιπόν κατεβαίνει απο το Jet και στραβώνει όταν βλέπει το Τογιότα. Κυρίως του τη δίνει που ο γιός του δέν έγινε σαν αυτόν και τώρα οδηγεί ένα φτηνό, παρακατιανό αυτοκίνητο.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο πατέρας εντυπωσιάζεται απο την ποιότητα του αυτοκινήτου και αλλάζει γνώμη. Μετά ακολουθεί η στιχομυθία: 'You know what I don't like about this car? - That it's not one of yours.', η ένταση μεταξύ πατέρα και γιού ελατώνεται και σπάει ο πάγος (προσέξτε οτι πριν απο αυτό δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα).
Κατα τη γνώμη μου ίσως απο τις πιό έξυπνες διαφημήσεις που έχω δεί (αρκεί να την καταλάβεις βέβαια ).
-
Το έχω ξαναγράψει? Μπορεί...
Για μένα, οι δύο κορυφαίες ήταν με το κουκλάκι-βάτραχο ΤΕΟ στο πίσω παρμπρίζ του Πούντο που μετά τη γρήγορη βόλτα κατουριέται πάνω του... και βέβαια ο τύπος 'Όπελ με ΠΟΣΟ???' που σπάει το εστιατόριο από τα νεύρα του
-
το κατάλαβα το στόρυ φίλε μου , δεν χρειάζετε να έχεις PHD για να το πιάσεις.
Αλλά δεν γίνεται να έχεις Liar Jet==> να έχεις στην κατοχή σου αμάξια που μπρστά τους μια 5άρα είναι φτωχή και να ενθουσιάζετε με το avensis.
Για να καταλάβεις και η 5άρα-Α6 να ήταν αντί του avensis τα ίδια θα έλεγα
-
Μπορεί να είναι εκτός έκτος από άποψη αυτοκίνησης αλλά θέλω να πω ότι πάω πολύ τις διαφημίσεις της Q. Απλές φτηνές εύστοχες και με καλό χιούμορ.
Όσο για τις διαφημίσεις αυτοκινήτων δεν κατάλαβα ποτέ τη λογική ή την σημειολογία της διαφήμισης με τα φαντάσματα των αυτοκινήτων από την πρέσα. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
το κατάλαβα το στόρυ φίλε μου , δεν χρειάζετε να έχεις PHD για να το πιάσεις.Αλλά δεν γίνεται να έχεις Liar Jet==> να έχεις στην κατοχή σου αμάξια που μπρστά τους μια 5άρα είναι φτωχή και να ενθουσιάζετε με το avensis.
Δηλαδή ποιο αυτοκίνητο θα σου φαινόταν λογικό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αλλά δεν γίνεται να έχεις Liar Jet==> να έχεις στην κατοχή σου αμάξια που μπρστά τους μια 5άρα είναι φτωχή και να ενθουσιάζετε με το avensis.
τουλάχιστον 7άρα-S-Class, Jaguar XJ, και στην καλύτερη Rolls Royce, Bentley
Για σπορ ούτε καν porsche. Αston Martin-Ferrari.
Παιδιά μιλάμε για τύπο με Liar-Jet!!
[/img]
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
τουλάχιστον 7άρα-S-Class, Jaguar XJ, και στην καλύτερη Rolls Royce, Bentley
Για σπορ ούτε καν porsche. Αston Martin-Ferrari.
Παιδιά μιλάμε για τύπο με Liar-Jet!!
Μην νομίζεις ότι όσοι έχουν Liar-Jet αγοράζουν πάντα το ακριβότερο αυτοκίνητο.. Αποδεδειγμένα..
Και μία άσχετη απορία: Γιατί βάζεις την AM πάνω από την Porsche?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην νομίζεις ότι όσοι έχουν Liar-Jet αγοράζουν πάντα το ακριβότερο αυτοκίνητο.. Αποδεδειγμένα..
Και μία άσχετη απορία: Γιατί βάζεις την AM πάνω από την Porsche?
Γιατί στον κύκλο που κινεισαι όταν έχεις liar(ή lear?)-jet η aston martin είναι πιο γκλαμουράτη , κυριλε και exclusive.
επίσης η boxter αλλά και η 911 που ξεκινάει με 100-120χιλιάρικα εν Ελλάδι, έχει την μισή τιμή από την DB9.
Ξέρεις τώρα το ψώνιο τον πλουσίων...
Ας μη συνεχίσουμε την αντιπαράθεση σε άσχετο τόπικ! [/b][/list]
-
Ρε παιδιά, αυτός με το λήαρ, νομίζετε πως οδηγεί ο ίδιος τη Ρόλς του;;;
Στο ΠΙΣΩ κάθισμα κάθεται!!!
Ε, λογικό να εντυπωσιαστεί από την ΑΠΛΕΤΗ ΘΕΑ που προσφέρει το Αβένσις!!!
ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ αγαθός ( ) που ΔΕΝ κατάλαβε πως η θέα οφείλεται στο ότι κάθεται μπροστά απντί πίσω!!!
Ούτως ή άλλως πάντα ΤΟΣΟ χώρο είχε (πίσω βέβαια!! ) -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπορεί να είναι εκτός έκτος από άποψη αυτοκίνησης αλλά θέλω να πω ότι πάω πολύ τις διαφημίσεις της Q. Απλές φτηνές εύστοχες και με καλό χιούμορ.
Όσο για τις διαφημίσεις αυτοκινήτων δεν κατάλαβα ποτέ τη λογική ή την σημειολογία της διαφήμισης με τα φαντάσματα των αυτοκινήτων από την πρέσα.Θα σου ηταν ολοφανερο αν ησουν ινδουιστο-βουδιστης Οι καημενες οι ψυχες των αποβιωσαντων-πρεσαρισθεντων αυτοκινητων κοντραρονται για την καλυτερη θεση στην επομενη (μετενσαρκωμενη ή μαλλον μεταλαμαρινοποιημενη) ζωη τους, η οποια ειναι φυσικα στο νεο Clio. Εκτος αν εννοει οτι το νεο Clio εχει ψυχη αυτοκινητου 30ετιας
-
Εγω παντως ειδα χθες μια διαφημιση της Χ3 που μου αρεσε πολυ.
Το καδρο της οθονης χωριζεται στα 4 απο ενα 'κινουμενο' Χ. Βλεπουμε μια Χ3 να κινειται, μονο που σε καθε 'τεταρτημοριο' της οθονης υπαρχουν διαφορετικες συνθηκες (παγος, αμμος, νερα, ασφαλτος κτλ).
Δεν υπαρχει story, αλλα αισθητικα ειναι παρα πολυ ωραια (αν και τα off road πλανα της Χ3 σηκωνουν μεχρι και καταγγελια για παραπλανηση του καταναλωτη ) -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το καδρο της οθονης χωριζεται στα 4 απο ενα 'κινουμενο' Χ. Βλεπουμε μια Χ3 να κινειται, μονο που σε καθε 'τεταρτημοριο' της οθονης υπαρχουν διαφορετικες συνθηκες (παγος, αμμος, νερα, ασφαλτος κτλ).
Δεν υπαρχει story, αλλα αισθητικα ειναι παρα πολυ ωραια (αν και τα off road πλανα της Χ3 σηκωνουν μεχρι και καταγγελια για παραπλανηση του καταναλωτη )τώρα και στα 2.000 κυβικά!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν υπαρχει story, αλλα αισθητικα ειναι παρα πολυ ωραια (αν και τα off road πλανα της Χ3 σηκωνουν μεχρι και καταγγελια για παραπλανηση του καταναλωτη )τώρα και στα 2.000 κυβικά!
ΑΠΟΛΥΤΟ μηχάνημα οδήγησης!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΠΟΛΥΤΟ μηχάνημα οδήγησης!
ΩΧ!
θα γεμίσει ο κόσμος απόλυτα μηχανήματα οδήγησης.... -
... και βέβαια ο τύπος 'Όπελ με ΠΟΣΟ???' που σπάει το εστιατόριο από τα νεύρα τουΑυτή η διαφήμιση απαγορεύτηκε στο εξωτερικό λόγω υπερβολικής χρήσης βίας.
Ακόμα καλύτερη όμως ήταν η εκδοχή των ΑΜΑΝ, όπου ο χοντρός ήταν ο Κωστάκης, ο οποίος τρώει και του λένε στο κινητό ότι έχασε τις εκλογές του 1992 με 1%. ΜΕ ΠΟΣΟ; ρωτάει και τα κάνει όλα λίμπα. -
Εμμενα η διαφημιση που δεν μου αρεσε ειναι της Ρενω με τις 'ψυχες' των αυτοκινητων!! Αντιθετως θα συμφωνησω ότι η διαφημιση του αβενσις ηταν τελεια, όπως και αυτη της Οπελ που ειπε ο Κρους.
-
Του Vectra με τον Molina?
-
με τον Colina? εμενα προσωπικα μου φανηκε λίγο ψωνίστικη...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Του Vectra με τον Molina?Collina βρε γιατρέ!
-
Του Vectra με τον Molina?
Collina βρε γιατρέ!
Το ίδιο κάνει .... Opel είναι !!!
Διαφημίσεις αυτοκινήτων