-
Καπως ετσι 8α ειναι το νεο Mondeo το οποιο 8α χτυπησει τις αγορες το 2007.
Στο design η Ford απομακρυνεται απο το 'Νew Edge' styling. Oι διαστασεις του 8α ειναι αισ8ητα μεγαλυτερες σχετικα με του τωρινου μοντελου κ προβλεπεται, εκτος απο τις υπαρχουσες εκδοσεις, κ η δημιουργια ενος light 4κινητου βασισμενο στο πατωμα του XC70.
Oι δια8εσιμοι κινητηρες 8α ειναι οι ε3εις: 1.6κεκ-115 ιπποι, 1.8κεκ-130 ιπποι, 2.0κεκ-145 ιπποι κ τελος 2.5κεκ σε εκδοσεις 180, 210 κ 240 ιππων. Ο τελευταιος 8α κινει το κορυφαιο ST240.
Πηγη: Autocar
-
Στο design η Ford απομακρυνεται απο το 'Νew Edge' styling. Oι διαστασεις του 8α ειναι αισ8ητα μεγαλυτερες σχετικα με του τωρινου μοντελου κ προβλεπεται, εκτος απο τις υπαρχουσες εκδοσεις, κ η δημιουργια ενος light 4κινητου βασισμενο στο πατωμα του XC70.
Oι δια8εσιμοι κινητηρες 8α ειναι οι ε3εις: 1.6κεκ-115 ιπποι, 1.8κεκ-130 ιπποι, 2.0κεκ-145 ιπποι κ τελος 2.5κεκ σε εκδοσεις 180, 210 κ 240 ιππων. Ο τελευταιος 8α κινει το κορυφαιο ST240.
-
-
Σε παλιότερο Autoexpress έλεγε ότι θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα, έχοντας μάλιστα πρότυπα όπως η 156. Αυτό απλώς εικάζεται στο κείμενο. Εμφανισιακά λένε ότι θα ξεχωρίζει, όπως και όλα τα μελλοντικά Ford από τα 'φουσκωμένα' φτερά, βλ. και Focus RS.
-
το υπαρχον ειναι αρκετα μεγαλο (ειδικα σε σχεση με το πρωτο μοντεο) τωρα αν μεγαλωσει κιαλλο μαλλον δε θα χωρα στην κατηγορια
ωραιο φαινεται αν και ειναι λιγο αμερικανικο -
Καλό, αλλά Αμερικανίζει πολύ...
Κάτι σε Lexus...
-
Δηλαδη θα επιστρεψει ο 1.6 κινητηρας σε τετοιο αμαξι???? ΜΕΓΑ λαθος...
αφου ειχε καταργηθει... -
kαλυτετα να βαλουν σαν βαση τον 1800αρη με τα 125 (που για μενα ειναι και καλυτερος απο τον αμεσου ψεκασμου με τους 130 )
-
Θα συμφωνησω και εγω με τους περισσοτερους εδω μεσα οτι ειναι παραλογο αν το Mondeo,που ειναι ηδη μεγαλο για τη κατηγορια του,μεγαλωσει περισσοτερο και προσφερθει και με κινητηρα μικροτερο απο αυτους που διατειθεται τωρα. Και στο υπαρχον μοντελο θα ηταν αστοχη κινηση η τοποθετηση του 1.6 ποσο μαλλον σε ενα,που δε νομιζω ναμεγαλωσει,μεγαλυτερο μοντελο.
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
το υπαρχον ειναι αρκετα μεγαλο (ειδικα σε σχεση με το πρωτο μοντεο) τωρα αν μεγαλωσει κιαλλο μαλλον δε θα χωρα στην κατηγοριαΛα8ος μου. Οι διαστασεις 8α ειναι πανω-κατω ιδιες με αυτες του υπαρχοντος μοντελου.
Επισης στο αρ8ρο αναφερεται οτι ο σχεδιασμος του δε 8α εχει ολοκληρω8ει πριν το καλοκαιρι του 2005 οποτε κ στη φωτογραφια βλεπουμε μια εικασια. Εκτος απο τον ε3ωτερικο σχεδιασμο, μεγαλη εμφαση 8α δω8ει κ στον εσωτερικο, απο τα λιγα σημεια που εχει δεκτει κριτικη το σημερινο μοντελο.
-
ειναι ο πατερας μου κατοχος mondeo 2003!Το βρισκω πολυ ομορφο το 2007 και μεγαλο οπως συνιθιζει η Ford στα μοπντελα της!Μου θιμυζει ομως κατι απο Lexus
-
-
Μάλλον για διάδοχο του Όπελ Ωμέγα μου πάει αυτό.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καλό, αλλά Αμερικανίζει πολύ...Κάτι σε Lexus...
Συμφωνώ απόλυτα.............
-
Eνώ σαν γενικό design μου αρέσει, οι Αμερικάνικες μεγάλες πινελιές στο σχέδιο είναι εμφανείς και μάλλον ενοχλητικές.
Το τελικό σχέδιο θα είναι πιστεύω αρκετά πιο 'εξευρωπαισμένο'... -
..χάλια είναι ρε γμτ!
-
-
...Ή και Passat... λίγο απ'όλα...
-
Υπάρχουν και επιπλέον θέσεις στο πορτ-μπαγκάζ; Γιατί μου φαίνεται τεράστιο.......
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Ford Mondeo 2007