-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Η ουσία έιναι κάτω απο την λαμαρίνα. Το αυτοκίνητο δεν είναι πίνακας ζωγραφικής.
Καλή η ουσία και η ψυχή αλλά αν δεν σε τραβάει και το απέξω όλο άλλες θα κοιτάς.... στάνταρ.
ε ναι, αφού δεν βλέπεις το αυτοκίνητό σου όταν οδηγείς, άλλα θα κοιτάς
-
http://images.leftlanenews.com/content/ ... tobild.jpg Aυτό μου αρέσει εμφανισιακά.
Ενα τόσο καλό αυτοκίνητο -θεωρω ότι ο αντικαταστάτης του υπάρχοντος θα είναι τουλάχιστο το ίδιο καλός με τον προκάτοχό του-αν προσεχθεί στο design , θα σαρώσει τον ανταγωνισμό
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
http://images.leftlanenews.com/content/1-jun12-autobild.jpg Aυτό μου αρέσει εμφανισιακά.Ενα τόσο καλό αυτοκίνητο -θεωρω ότι ο αντικαταστάτης του υπάρχοντος θα είναι τουλάχιστο το ίδιο καλός με τον προκάτοχό του-αν προσεχθεί στο design , θα σαρώσει τον ανταγωνισμό
Και μια μηχανή στα 1.8 με 140 αλογάκια όπως της opel και της honda γιατι τα 120-125 ποιά δεν φτάνουν με τόσα κιλά.
-
http://images.leftlanenews.com/content/1-jun12-autobild.jpg Aυτό μου αρέσει εμφανισιακά.
Ενα τόσο καλό αυτοκίνητο -θεωρω ότι ο αντικαταστάτης του υπάρχοντος θα είναι τουλάχιστο το ίδιο καλός με τον προκάτοχό του-αν προσεχθεί στο design , θα σαρώσει τον ανταγωνισμό
Και μια μηχανή στα 1.8 με 140 αλογάκια όπως της opel και της honda γιατι τα 120-125 ποιά δεν φτάνουν με τόσα κιλά.
+1
-
Mέχρι τώρα είχαμε ενδείξεις για την εξωτερική εμφάνιση,αλλά πλέον έχουμε και ενδείξεις για το πώς θα στρίβει το νέο Mondeo.
http://www.autoexpress.co.uk/autoexpres ... ondeo.html -
Εγω παντως βλεπω ενα αυτοκινητο που πλησιαζει πια τα 5 μετρα και λογικα θα χασει τον all round χαρακτηρα του: σε δρομο με κλειστο στροφιλικι δε νομιζω να εχει τη ζωντανια του τωρινου
-
Σωστό αυτό.Ακόμη και το τωρινό είναι οριακό σε όγκο για δρόμο με κλειστό στροφιλίκι.Απ' ότι φαίνεται όμως η Ford επιλέγει το Mondeo να κινηθεί σε μιά κατεύθυνση upper class ακολουθώντας τη λογική του Passat.
-
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει με τα μούτρα σε κλειστο στροφιλίκη?!!!
-
Κανείς δεν θα τ' αγοράσει με πρωταρχικό στόχο αυτό.Απλά κάποιοι που γουστάρουν αλλά ταυτόχρονα θέλουν και τους χώρους,την άνεση,την ασφάλεια για οικογενειακούς λόγους,εκμεταλεύονται και τις ιδιαίτερες δυνατότητές του για πιό προσωπικές στιγμές.
-
Κατά τη γνώμη μου, και μετά από 20Κ χλμ με το Mondeo, απλώς δεν τίθεται κανένα θέμα στις περισσότερες κλειστές και στενές αναβάσεις-καταβάσεις της Ελλάδας. Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο, οι διαστάσεις του δεν προβληματίζουν καθόλου. Εμένα τουλάχιστον.
Ενδεχομένως σε διαδρομές, τύπου Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία, που σε μερικά κομμάτια ο δρόμος στενεύει οριακά, να χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Όχι ό,τι δεν περνάει, απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Αν είσαι εξοικειωμένος, πας αέρα, όπου κι αν είσαι.Το αυτοκίνητο είναι τόσο ευέλικτο, που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι μικρότερο.
Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός 'μεγάλο rallye' αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες του Mondeo.
Πλην αυτού, το Mondeo είναι ένα σαφές δείγμα πρόοδου στην αυτοκίνηση.
Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν προσθιοκίνητο μεγάλο saloon με τέτοιους χώρους, ποιότητα κ.λπ και τέτοια εκπληκτική συμπεριφορά στο δρόμο.
Και μ'αρέσει γιατί δεν χτυπήθηκε ευτυχώς από τη 'νόσο των ηλεκτρονικών'. -
Το επόμενο όμως;
Έχω διαβάσει πολλά για το τμήμα οδηγικής ευχαρίστησης της Ford και για κάποιον λόγο δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον...
-
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει με τα μούτρα σε κλειστο στροφιλίκη?!!!Υπάρχουν πολλοί και μέσα σε αυτούς και εγώ. Βασικά το κάνω ήδη...
-
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει **με τα μούτρα **σε κλειστο στροφιλίκη?!!!Αυτός, ο οποίος θα επιλέξει Vectra.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει **με τα μούτρα **σε κλειστο στροφιλίκη?!!!
Αυτός, ο οποίος θα επιλέξει Vectra.
-
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει **με τα μούτρα **σε κλειστο στροφιλίκη?!!!
Σωστά βγαίνει και αυτό το νόημα αν το διαβάσεις διαφορετικά. Συμφωνώ για το Vectra πάντως.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω το μήνυμα σου εκτός απο ένα άγχος που μάλλον έχεις...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και ποιος θα αγοράσει αυτοκίνητο στην κατηγορία να το πηγαίνει με τα μούτρα σε κλειστο στροφιλίκη?!!!
Υπάρχουν πολλοί και μέσα σε αυτούς και εγώ. Βασικά το κάνω ήδη...
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ειδικά στην επαρχία. Για να δείξουν όμως τις διαφορές τους στην οδική συμπεριφορά τους θα πρέπει να πιεστούν τόσο πολύ που πολλοί λίγοι το κάνουν. Η κατηγορία είναι για οικογενειάρχες που συνήθως μετακινούν την οικογένεια τους και που σίγουρα δεν πάνε σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να φανεί η δαιφορά στους απλούς ελληνικούς γλυστερούς δρόμους ειδικά στην επαρχία με την μιάμιση λωρίδα και στα 2 ρεύματα. Για αυτούς που δεν έχουν οικογένεια να μεταφέρουν και έχουν αυτοκίνητο στην κατηγορία νομίζώ ότι μπήκαν σε λάθος κατηγορία.
Γενικότερα το λέω για όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και οχι φυσικά μόνο για το Mondeo...
-
Άγχος? Φόβο θα το έλεγα. Τον είδα τις προάλλες με το αμάξι του (από αυτά τα χάλια τα σαξόραλλα μωρέ), μπροστά από ένα Βέκτρα στις στροφές να αγκομαχάει, να έχει κιτρινίσει και να τρέμει μήπως τον περάσει. Τα χάλια του είχε ο άνθρωπος...
-
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ειδικά στην επαρχία. Για να δείξουν όμως τις διαφορές τους στην οδική συμπεριφορά τους θα πρέπει να πιεστούν τόσο πολύ που πολλοί λίγοι το κάνουν. Η κατηγορία είναι για οικογενειάρχες που συνήθως μετακινούν την οικογένεια τους και που σίγουρα δεν πάνε σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να φανεί η δαιφορά στους απλούς ελληνικούς γλυστερούς δρόμους ειδικά στην επαρχία με την μιάμιση λωρίδα και στα 2 ρεύματα. Για αυτούς που δεν έχουν οικογένεια να μεταφέρουν και έχουν αυτοκίνητο στην κατηγορία νομίζώ ότι μπήκαν σε λάθος κατηγορία.
Γενικότερα το λέω για όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και οχι φυσικά μόνο για το Mondeo...
Σωστά. Για αυτό και ξεχωρίζει το Mondeo άλλωστε. Προσφέρει το ξεχωριστό κα για αυτούς που θα το εκτιμήσουν.
-
Ζηλεύει ο Pai Mei γι αυτό τα λέει.
Ford Mondeo 2007