-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Άστα taurus.
Μιλάμε για ένα δρόμο που φτιάχτηκε πρόσφατα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές...Θυμάμαι χαρακτηριστικά που βγαίνανε τότε οι υπουργοί ανάπτηξης και καμαρώνανε σαν τα γύφτικα σκεπάρια...Σκερπάνια ειναι όχι σκεπάρια (ούτε σκεπάρνια)!
Βασικά ανίκανοι είναι αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.
-
ρε παιδια πλεον η κατασταση εχει γινει ανυποφορη!ο δρομος ειναι χειροτερος και απο τον ρεντη στα πρακτορεια!!!λακουβες παντου,δρομος φαγωμενος τοσο πολυ που ειναι σαν χαλικι,βουλιαγμενα κοματια,αχρηστα μπαλωματα......
-
Τι να πω κι εγώ που το λούζομαι καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια στο τμήμα μεταξύ Λεωφ. Αθηνών -εξόδου Ρέντη
Η κατάσταση έχει παραγίνει μετά το τελευταίο καλοκαίρι και τις αρκετές βροχοπτώσεις που είχαμε ως τώρα. Για σοβαρή επισκευή ούτε κουβέντα... -
Ελα, γκρινιάρηδες, θα τα φτιάξουν. Πώς κάνετε έτσι πια.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=110321
Βιαστικοί!!!
-
Έλλειψη κονδυλίων ε;
Κι όλα αυτά που πληρώνουμε (τέλη κυκλοφορίας, αυξημένα διόδια, για να θυμηθώ μόνο δυο σχετικά με αυτοκίνητο και δρόμους) που στο καλό πήγαν; -
Θες να σου πω τώρα?
Ευτυχως πάντως που δε μένω πια Αθηνα και δε θα χρειαστει να χρησιμοποιήσω το Κηφισσο κατά τη διάρκεια των έργων...
-
Τα ξέρω τα έργα τους και τα μπαλώματα τους...
Αντί να βελτιώνουν τον δρόμο τον κάνουνε χειρότερο μια και ποτέ δεν είναι επίπεδα και σε λίγο καιρό κάνει την εμφάνιση της τρύπα μεγαλύτερη και βαθύτερη. Αν δεν κάνουν την δουλειά όπως πρέπει όλα αυτά είναι χαμένα λεφτά.
Πάντως ο δρόμος είναι απελπισία, τον κάνω κάθε μέρα και λυπάμαι το αυτοκίνητο. Δηλαδή ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τι ελπίδες έχει;
-
Άσε... μη σου πω...
Το μόνο θετικο ειναι οτι με τη μοτοσυκλέτα μπορεις να περάσεις αναμεσα απο μερικές απο αυτες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...Το μόνο θετικο ειναι οτι με τη μοτοσυκλέτα μπορεις να περάσεις αναμεσα απο μερικές απο αυτες.
Extreme games.
-
Έλα ρε, υπάρχει το θέμα και γω ερχόμουν γκαζομένος να το ανοίξω
Λοιπόν κάθε μέρα ανεβαίνω απο Παραλία μέχρι Ν.Ιωνία, και τον κατεβαίνω το μεσημέρι.
Εχω στο μυαλό μου μια διαδρομή με καμμιά 300 αλλαγές λωρίδας για να μην πέφτω στις (μεγάλες) λακούβες.
Εχει κάτι λακούβες που χαλαρά σκοτώνεσαι, ειδικά φαντάζομαι αν πας με μηχανή και με βροχή. Εχει πάρει απίστευτες διαστάσεις το θέμα. Ψάχνω τρόπο για κάποια δράση
Μήπως πχ να βάλετε διόδια να προπληρώσουμε την επισκευή, γ@μημένο κΩλοκράτος -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
...
Μήπως πχ να βάλετε διόδια να προπληρώσουμε την επισκευή, γ@μημένο κΩλοκράτοςΡε συ μη τους λες τέτοια.
Κηφισσός