-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εκεί που ήμουν σταματημένος στην αριστερή, έβλεπα τους 'έξυπνους' έλληνες να μπαίνουν στη λωρίδα που φτιάχνουν, ανάμεσα στα τσιμέντα και τις κορίνες
το ίδιο και χτες...
και δεν καταλαβαίνουν ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ότι παρακάτω που πρέπει να ξαναμπούν στις κανονικές λωρίδες δημιουργούν κι άλλο κίνηση για τους από πίσω... ευτυχώς κανείς από αυτούς δεν πήγε να μπει μπροστά μου, θα είχα τσακωθεί σίγουρα
Σπύρος
-
χθες είδα εκεί τρακάρισμα. Ο κύριος με το Freelander πήγαινε στην μέση σαν να μην συμβαίνει τίποτα με 100+, κάποια στιγμή 200-300 μέτρα μπροστά μου (εγώ αριστερά στο μποτιλιάρισμα) του βγαίνει από την δεξιά ένα Punto να μπει κι αυτός στα έργα, αποτέλεσμα ένα φτερό του Φίατ και ένας προφυνακτήρα στο LD). Εγώ ο ίδιος κάλεσα τροχαία (μην τυχόν και τα βρουν) και πεστε μου τώρα εσείς ποιος είναι ο παράνομος.
To γέλιο είναι ότι οι πίσω παράνομοι που είχαν μπει στον κλειστό δρόμο κόρναραν και απαιτούσαν από τους άλλους 2 ηλίθιους να κάνουν στην άκρη .
Τι να πεις? Μήπως παίρνουν από λόγια...
-
τουλάχιστον δύο ηλίθιοι πλήρωσαν την ηλιθιότητά τους και τα νεύρα που δημιουργούν στους υπόλοιπους πάντως....κάτι είναι κι αυτό ]
Σπύρος
-
Γιατί φοβάμαι πως θα την πληρώσει η ασφαλιστική του Φρηλάντερ, που το μόνο της αμάρτημα είναι πως δεν μπορεί να αρνηθεί ηλιθίους πελάτες;;
(Το ίδιο ισχύει και για την ασφαλιστική του Μίστερ Πούντο, αλλά αυτή την φορά την γλίτωσε...) -
Δεν νομίζω να την γλυτώσει 100% το Πούντο...
Κάτι άσχετο-σχετικό,πριν λίγες μέρες ο Γκονζάλες του ΠΑΟ τράκαρε πηγαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα αντίθετα σε μονόδρομο για να αποφύγει το πήξιμο στην Βάρη.Ακόμα δεν ήρθε φρόντισαν να του μάθουν όλες τις μαλακίες,και τον όπλισαν και με ένα αυτοκίνητο για να θερίζει κόσμο
-
Σήμερα εθεάθη και μπατσικό στην εργο-λωρίδα. Και πάνω που νόμισα ότι μπήκε για να γράψει κανέναν, έκανε ότι και οι άλλοι, γλύτωνε την κίνηση!
Όχι, δεν είχε σειρήνα ανοιχτή
δεν ήμουν σταματημένος αυτή τη φορά για να πάρω φότο
Ερώτηση:
Τι μπορεί να βρει κανείς στο μέσο μιας ευθείας 6χλμ περίπου σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή 'εθνικής οδού' που μόλις τώρα κατασκευάζεται;
Μα φυσικά πεζοφάναρο
-
Τί ακριβώς είναι αυτή η εργο-λωρίδα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί ακριβώς είναι αυτή η εργο-λωρίδα?http://homepages.pathfinder.gr/aries_lewn/erga.jpg
Πριν από δύο βδομάδες έστρωναν άσφαλτο στην αριστερή και η κυκλοφορία γινόταν από τις υπόλοιπες. Τώρα στρώνουν τη μεσαία και η κυκλοφορία γίνεται από την αριστερή και τη ΛΕΑ
-
Αλλά η σήμανση εξακολουθεί να λέει ότι ο δρόμος χωρίζει στην μέση!!!
-
Πάντως από το τέλος της προηγούμενης βδομάδας παρέδωσαν τη μεσαία λωρίδα και στην κάθοδο, με την ίδια ηλίθια διαγράμμιση με λωρίδες για ποδήλατα. Το πόσο ανάσανα από ανακούφιση δε λέγεται!
-
Σήμερα στην άνοδο στο ύψος της Μεταμόρφωσης γίνονταν έργα ασφαλτόστρωσης στις δύο αριστερές λωρίδες γαι ~300μ. Όπως καταλαβαίνετε το μποτιλιάρισμα που προκάλεσαν ξεκινούσε από την Πέτρου Ράλλη.
Ξέρει κανείς τι παίζεται με αυτά τα έργα; Θα στρώσουν μεγάλη έκταση; Πόσο χρόνο αναμένεται να κρατήσουν;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σήμερα στην άνοδο στο ύψος της Μεταμόρφωσης γίνονταν έργα ασφαλτόστρωσης στις δύο αριστερές λωρίδες γαι ~300μ. Όπως καταλαβαίνετε το μποτιλιάρισμα που προκάλεσαν ξεκινούσε από την Πέτρου Ράλλη.Ξέρει κανείς τι παίζεται με αυτά τα έργα; Θα στρώσουν μεγάλη έκταση; Πόσο χρόνο αναμένεται να κρατήσουν;
Μέχρι τους ΟΑ θα χουν τελειώσει
Σήμερα τη γλύτωσα, αύριο χλωμό το βλέπω
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λοιπόν, ο Κηφισσός έχει τα εξής προβλήματα:
- Τα φορτηγά που λυμαίνονται όλες τις λωρίδες εκτός της αριστερής, με αποτέλεσμα να στριμώγνουν τα ΙΧ στην αριστερή. Λόγω του φόρτου της αριστερής σε σχέση με την πιο αραιά αλλά αργή κίνηση στις υπόλοιπες λωρίδες πολλοί οδηγοί καταφεύγουν σε σφήνες για να μπορέσουν να πάνε (λίγο) πιο γρήγορα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους.
Κατέβαινα την Πειραιώς απογευματάκι χωρίς πολλή κίνηση και ένας νταλικέρης πήγαινε αριστερά με 30 χλμ. Του άναψα φώτα, του κόρναρα, τελικά αφού δεν έκανε δεξιά, τον προσπέρασα. Στο φανάρι με πλησίασε και κόρναρε, του έβαλα τις φωνές ('Τράβα δεξιά ρε που μιλάς κι από πάνω') και αυτός φώναξε 'Εμέεεενα αυτή η λωρίδα μ'αρέεεσειιιι'....
Και επίδοξος φονιάς και #$^#$%^ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατέβαινα την Πειραιώς απογευματάκι χωρίς πολλή κίνηση και ένας νταλικέρης πήγαινε αριστερά με 30 χλμ.......'Εμέεεενα αυτή η λωρίδα μ'αρέεεσειιιι'....
Και επίδοξος φονιάς και #$^#$%^Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Αλλά η σήμανση εξακολουθεί να λέει ότι ο δρόμος χωρίζει στην μέση!!!Βεβαίως, το είπα σε ένα όργανο εκεί στο μποτιλιάρισμα και ξέρεις τι μου είπε?
Ότι τα σήματα που 'κλείνει η δεξιά' τα έχουν βάλει στην άνοδο. Πιασ'το αυγό και κούρευτο.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τα φορτηγά που λυμαίνονται όλες τις λωρίδες εκτός της αριστερής, με αποτέλεσμα να στριμώγνουν τα ΙΧ στην αριστερή.Κι όμως προχθές είδα περιπολικό να βάζει σειρήνα για να αναγκάσει ένα φορτηγό από τη μεσαία να μπει στη δεξιά!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Τα φορτηγά που λυμαίνονται όλες τις λωρίδες εκτός της αριστερής, με αποτέλεσμα να στριμώγνουν τα ΙΧ στην αριστερή.
Κι όμως προχθές είδα περιπολικό να βάζει σειρήνα για να αναγκάσει ένα φορτηγό από τη μεσαία να μπει στη δεξιά!
Πλάκα μας κάνεις
Το έγραψες σε video? -
Δεν κάνω πλάκα. Να που γίνεται κι αυτό. Αν και πλεόν χρειάζεται βίντεο για να το πιστέψουμε...
-
Από τα στοιχεία του υπολογιστή ταξιδίου
Χλμ: 40
ΜΩΤ: 14,3 χλμ./ώρα
ΩΡΕΣ: 2:47
Μέση Κατανάλωση: 17,2 λίτρα/100χλμΑυτά στον Κηφισσό σήμερα το πρωί
-
Κι εγώ έβγαλα με πρώτη-νεκρό την απόσταση από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τα έργα στη Μεταμόρφωση. Συνολικά Καλλιθέα - Αγ.Στέφανος (30χλμ): 2 ώρες εκ των οποίων οι 1 και 3/4 ήταν μέχρι τη Μεταμόρφωση.
Επίσης απ'ό,τι έμαθα και στην Αττική οδό η κατάσταση είναι παρόμοια, αφού όσοι βγαίνουν από αυτήν προς Λαμία πέφτουν πάνω στα έργα.
Και όλα αυτά για 300 μέτρα ασφαλτόστρωση (για την οποια κλείνουν δύο λωρίδες και όχι μία τη φορά όπως στην Κηφισιά), σε ένα σημείο που εκτός από κάποιες ανωμαλίες μεγάλου μήκους στο οδόστρωμα (εξ'αιτίας κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων) δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα ώστε να πρέπει να ασφαλτοστρωθεί επειγόντως.
Τελικά μόνο με μοτοσικλέτα μπορείς να κινηθείς με στοιχειωδώς αποδεκτούς χρόνους στο ποτάμι αυτή την περίοδο. Και ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα!
Κηφισσός