-
Παραλιακή: 1 Clio με τη μούρη μισή, η ουρά μέχρι τροκαντερό
Η ουρά στον Κηφισσό από την Αγ. Άννης + 6 αυτοκίνητα καραμπόλα (4+2)
και βέβαια τι πιο λογικό είχε συμβεί; καθίζηση οδοστρώματος
Φάληρο-Λυκόβρυση: 2 ώρες, μέση κατανάλωση (σημείωνε funky ) 16,1 lt/100, μέση ταχύτητα 9 km/h
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φάληρο-Λυκόβρυση: 2 ώρες, μέση κατανάλωση (σημείωνε funky ) 16,1 lt/100, μέση ταχύτητα 9 km/hφανταζομαι οχι με το γαλαταδικο ε?
-
Εγώ κάνω πλάκα με τους φίλους απο την Κύπρο που επισκέπτομαι συχνά, και με τα σχόλιά τους περί κίνησης, π.χ. 'Σήμερα είχε πολλά κίνησην, περίμενα δύο λεπτάν στο φανάριν, και έκαναν 18 λεπτάν να φτάσω στο γραφείο'!
Μετά με πιάνει μελαγχολία!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγώ κάνω πλάκα με τους φίλους απο την Κύπρο που επισκέπτομαι συχνά, και με τα σχόλιά τους περί κίνησης, π.χ. 'Σήμερα είχε πολλά κίνησην, περίμενα δύο λεπτάν στο φανάριν, και έκαναν 18 λεπτάν να φτάσω στο γραφείο'!Μετά με πιάνει μελαγχολία!
δε χρειαζεται καν να 'φθασεις' μεχρι Κυπρο, μπορεις να δεις την επαρχια για παραδειγμα...
να πω μονο οτι δουλειες που χρειαζομουν στην Αθηνα 2+ μερες για να τις κανω, (εφοριες, τραπεζες, δημαρχειο), στην επαρχια γινονται σε 2-3 ωρες. Χωρια φυσικα η ταλαιπωρια και τα εξοδα για μετακινησεις...
-
Πόση ώρα κάνατε το πρωί;
τα έργα θα γίνονται φυσικά πρωί καθημερινές
-
υπομονη, μονο 20 μερες ακουσα οτι θα χρειαστουν!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπομονη, μονο 20 μερες ακουσα οτι θα χρειαστουν!και που να μην προλάβουν -καθόλου απίθανο- και να αρχίσει η έξοδος του Πάσχα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπομονη, μονο 20 μερες ακουσα οτι θα χρειαστουν!
και που να μην προλάβουν -καθόλου απίθανο- και να αρχίσει η έξοδος του Πάσχα
Εδώ βγάλαμε ολόκληρο καλοκαίρι με μια λωρίδα λιγοτερη στον Άγιο Στέφανο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πόση ώρα κάνατε το πρωί;τα έργα θα γίνονται φυσικά πρωί καθημερινές
Έκανα μία ώρα και ένα τέταρτο για τη διαδρομή του εικοσάλεπτου-εικοσιπεντάλεπτου (Νέα Σμύρνη -> Λένορμαν)
Κάτι άκουσε η μητέρα μου στις ειδήσεις ότι τα έργα αύριο θα γίνουν από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, αλλά δεν είναι σίγουρη. Αληθεύει; Μακάρι αν και δεν το πολυπιστεύω. -
Σήμερα βγήκα στην Εθνική στον κόμβο για Ολυμπιακό χωριό και ήμουν στην έξοδο για μεταμόρφωση μετά από 1 ώρα περίπου.
Η διαδρομή έγινε με σβηστή μηχανή και απλά τσούλαγα...
απίστευτη εμπειρία.
Είχα βγάλει και το υπόλοιπο φαγητό που μου είχε μείνει από την υπηρεσία μου και έτρωγα μια χαρούλα.
Δίπλα σε ένα cabrio Golf 2 όμορφες κοπελίτσες άκουγαν (ναι καλά θα διαβάσετε) κάτι μεταξύ DEATH/DARK METAL όσο πιο δυνατά μπορούσαν.
-
Αυτή η διαδρομή ήταν ο λόγος που πήρα παπάκι. Όσο πάει και χειροτερεύει
-
με το παπάκι πως θα βλέπεις τις 2 κούκλες να ακούνε στις 8 το πρωί DEATH ?
από τα νεύρα μας όλοι οι οδηγοί γελάγαμε...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σήμερα βγήκα στην Εθνική στον κόμβο για Ολυμπιακό χωριό και ήμουν στην έξοδο για μεταμόρφωση μετά από 1 ώρα περίπου.Η διαδρομή έγινε με σβηστή μηχανή και απλά τσούλαγα...
απίστευτη εμπειρία.
Είχα βγάλει και το υπόλοιπο φαγητό που μου είχε μείνει από την υπηρεσία μου και έτρωγα μια χαρούλα.
Δίπλα σε ένα cabrio Golf 2 όμορφες κοπελίτσες άκουγαν (ναι καλά θα διαβάσετε) κάτι μεταξύ DEATH/DARK METAL όσο πιο δυνατά μπορούσαν.
Άμα δεις και ένα Fabia να κάνει το ίδιο (σε rock/metal όμως), εγώ θα 'μαι από τα νεύρα μου. Θα αρχίσω τη διαδρομή αυτή ακριβώς σε 8 ώρες...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Δίπλα σε ένα cabrio Golf 2 όμορφες κοπελίτσες άκουγαν (ναι καλά θα διαβάσετε) κάτι μεταξύ DEATH/DARK METAL όσο πιο δυνατά μπορούσαν.Πολύ καλή φάση. Εγώ τρελλαίνομαι να ακούω hard rock/heavy metal το πρωί, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.
-
Για να μη λέμε και μόνο τα αρνητικά, σήμερα έκανα για την ίδια διαδρομή με χθες (Νέα Σμύρνη -> Λένορμαν) 20 λεπτά. Ο Κηφισός ήταν σχεδόν άδειος (καλύτερα και από συνήθεις καθημερινές) Και όλα αυτά ενώ γινόντουσαν κανονικά έργα ασφαλτόστρωσης πιο ψηλά στο Κηφισό.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν το δρόμο και το πότε μποτιλιάρει
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είτε μετά το χθεσινό πανικό και τις επανειλημμένες αναφορές στα έργα μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου πολλοί δεν ακολούθησαν αυτή τη διαδρομή είτε τα έργα μετακινήθηκαν σε βορειότερο τμήμα του δρόμου και έτσι επηρέασαν λιγότερο το νοτιότερο τμήμα του. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για να μη λέμε και μόνο τα αρνητικά, σήμερα έκανα για την ίδια διαδρομή με χθες (Νέα Σμύρνη -> Λένορμαν) 20 λεπτά. Ο Κηφισός ήταν σχεδόν άδειος (καλύτερα και από συνήθεις καθημερινές) Και όλα αυτά ενώ γινόντουσαν κανονικά έργα ασφαλτόστρωσης πιο ψηλά στο Κηφισό.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν το δρόμο και το πότε μποτιλιάρει
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είτε μετά το χθεσινό πανικό και τις επανειλημμένες αναφορές στα έργα μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου πολλοί δεν ακολούθησαν αυτή τη διαδρομή είτε τα έργα μετακινήθηκαν σε βορειότερο τμήμα του δρόμου και έτσι επηρέασαν λιγότερο το νοτιότερο τμήμα του.Συγγρού - Κηφισίας σε 18 λεπτά . Χωρίς υπερβολές στο στύλ οδήγησης.
Ξεκίνησα (νομίζω ήταν Δευτέρα απόγευμα?) απο Φίξ, Συγγρού, Κηφισός, και ΑΟ. Δεν συνάντησα ουτε ένα φανάρι και κατέβηκα απο 5η μόνο στα διόδια της ΑΟ.
Σίγουρα όχι αντιπροσωπευτικό, αλλά πρίν απο 5 μόλις χρόνια αυτό θα φάνταζε αστείο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είτε μετά το χθεσινό πανικό και τις επανειλημμένες αναφορές στα έργα μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου πολλοί δεν ακολούθησαν αυτή τη διαδρομή...Σωστός...
-
Χθες είχε γίνει ατύχημα στην κάθοδο (προς Πειραιά). Σήμερα είχε γίνει στην άνοδο και είχε κίνηση από Ρέντη μέχρι τα έργα. Γι' αυτό.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Χθες είχε γίνει ατύχημα στην κάθοδο (προς Πειραιά). Σήμερα είχε γίνει στην άνοδο και είχε κίνηση από Ρέντη μέχρι τα έργα. Γι' αυτό.Κάθε μέρα ατυχήματα έχει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες είχε γίνει ατύχημα στην κάθοδο (προς Πειραιά). Σήμερα είχε γίνει στην άνοδο και είχε κίνηση από Ρέντη μέχρι τα έργα. Γι' αυτό.
Κάθε μέρα ατυχήματα έχει
Ε, εντάξει. Δεν έχει κάθε μέρα.
Να δούμε πάντως πότε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να κάνει μελέτες (αν δεν έχουν γίνει ήδη) και να γίνουν έργα στην έξοδο της Αχαρνών και λίγο πριν τη Renault μπας και δούμε άσπρη μέρα
Κηφισσός