-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και δεν μπορεί να στείλει κάποιος το λινκ του φόρουμ σε καμία ζούγκλα;'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ'
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/profile.ph ... le&u=10222
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
'κριμα' να μη σε 'ληστεψουν' την ωρα που γυρνας απο τη δουλεια και να σου παρουν τη τζαντα με τη κασετα μεσα, οποτε εαν ο 'ληστης' δημοσιοποουσε τη κασετα, ενω εσυ ειχες κανει δηλωση οτι σου την εκλεψαν, δε θα εχιες καμια ευθυνη που διερρευσε...Γράψε γρήγορα σενάριο για αστυνομικό θρίλερ, στείλε το στον Μανουσάκη και περίμενε τηλεφώνημα του. Όλα τα άλλα, δόξα, χρήμα, γυναίκες κ.λ.π. θα έρθουν μόνα τους.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά θα φτάσουμε Αρειο Πάγο !!!!!! Μου είπε ο δικηγόρος να περιμένω από μέρα σε μέρα την κλήση!
Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεται? Στη θέση του θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω έξω....Μα τι ρωτάς τώρα, αν ντρεπόταν δε θα έκανε αυτό που έκανε.
Τύποι σαν κι αυτόν δεν έχουν τσίπα επάνω τους, το έχεις καταλάβει από πρώτο χέρι. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και δεν μπορεί να στείλει κάποιος το λινκ του φόρουμ σε καμία ζούγκλα;
'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ'
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/profile.ph ... le&u=10222
Υπαρχει βεβαια και ο :
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/profile.ph ... le&u=10492 -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'κριμα' να μη σε 'ληστεψουν' την ωρα που γυρνας απο τη δουλεια και να σου παρουν τη τζαντα με τη κασετα μεσα, οποτε εαν ο 'ληστης' δημοσιοποουσε τη κασετα, ενω εσυ ειχες κανει δηλωση οτι σου την εκλεψαν, δε θα εχιες καμια ευθυνη που διερρευσε...
Γράψε γρήγορα σενάριο για αστυνομικό θρίλερ, στείλε το στον Μανουσάκη και περίμενε τηλεφώνημα του. Όλα τα άλλα, δόξα, χρήμα, γυναίκες κ.λ.π. θα έρθουν μόνα τους.
τα εχω ηδη ολα αυτα, οποτε δεν υπαρχει λογος.
-
Κάνε καμιά δεκαριά αντίγραφα και όπου βλέπεις αμάξι γρατσουνισμένο στη περιοχή σου άφηνε και μια κασέτα με τα στοιχειά του “κυριου” αυτου .Που ξέρεις μπορεί να εμφανιστεί κάποιος “AVENGER” να του ρίξει ένα βρωμοξυλο και εσύ να είσαι λευκή περιστερά...
Από ότι κατάλαβα το δίδαγμα στην υπόθεση είναι ότι αν τσακώσεις κάποιον να σου κάνει ραφλες το τουτου ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και άσε αυτόν να τρέχει μετά……………… -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Κάνε καμιά δεκαριά αντίγραφα και όπου βλέπεις αμάξι γρατσουνισμένο στη περιοχή σου άφηνε και μια κασέτα με τα στοιχειά του “κυριου” αυτου .Που ξέρεις μπορεί να εμφανιστεί κάποιος “AVENGER” να του ρίξει ένα βρωμοξυλο και εσύ να είσαι λευκή περιστερά...
Από ότι κατάλαβα το δίδαγμα στην υπόθεση είναι ότι αν τσακώσεις κάποιον να σου κάνει ραφλες το τουτου ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και άσε αυτόν να τρέχει μετά………………Τώρα δηλαδή αυτό είναι χιούμορ;
-
Να πάει να γ@#$%@εί το @@δι που μου κάρφωσε για 2η φορά κατσαβίδι στο αμάξι (η 1η ήταν τη μέρα που αγοράστηκε), στην πόρτα του οδηγού αυτή τη φορά, πριν 5 λεπτά το είδα! ΜΙΑ φορά θέλω να πετύχω έναν να βανδαλίζει το αυτοκίνητο άλλου, να πληρώσει τα σπασμένα για όλους! ΜΙΑ! Τι σκέφτονται όταν το κάνουν οι πουτ#$@ς γιοί ήθελα να ήξερα!!!
-
Ελα ρέ γμτ.
-
Τι να πει κανείς ρε Σπύρο...
-
μα τρύπα στη λαμαρίνα ρε πο....η μου???
για δεύτερη φορά κιόλας???στοιχηματίζω ότι είναι από το ίδιο σταυροκατσάβιδο όπως την πρώτη φορά, αλλά έλα που δεν μπορώ να το αποδείξω όπως ο cmarin...
@^#$%^#&U*&^&^$&#%^@%TT@%%@#$^%^
-
τι να πω φίλε μου, ειλικρινά κρίμα.
Πόσος καιρός έχει μεσολαβήσει από την προηγούμενη φορά;τελικά μήπως με κίνδυνο να πληρώνουμε τέτοιες ζημιές, αξίζει να πληρώνουμε πάρκινκ;
Πραγματικά όποιον πιάσω να κάνει κάτι τέτοιο, θα σταματήσω να του ρίχνω όταν θα χει σταματήσει να αναπνέει
-
-
-
Κατσαβιδι!!!!
Εχω ακουσει διαφορα για δολιοφθορες , αλλα τετοιο πρωτη φορά.
-
Να ξεραθεί επί τόπου ο πούστης και να λιώσει...
-
Μήπως...λέω μήπως πρέπει να σκεφτείς κάτι δραστικό;;;
-
Όχι ρε Σπύρο! Στο σπίτι ή στη δουλειά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι ρε Σπύρο! Στο σπίτι ή στη δουλειά?Στο σπίτι. Στη δουλειά έχουμε γκαράζ.
Όπως είπα και πριν, 99.999% είναι ο ίδιος καριόλης που μου είχε ανοίξει τρύπα στο πορτ-μπαγκάζ, με τον ίδιο τρόπο, την 1η μέρα που το αγόρασα! Επίσης είναι 99.999% ο ίδιος καριόλης που άδειασε μια κατσαρόλα με ρεβίθια από το μπαλκόνι του στο καπό του προηγούμενου αυτοκινήτου (Feroza) της οικογένειας, πάλι την 1η μέρα που αγοράστηκε!
από ότι καταλάβατε, πρόκειται περί ΚΑΡΙΟΛΗ!
-
Ρε συ!!...Δηλαδή ΞΕΡΕΙΣ ποιός ΜΠΟΡΕΙ να είναι????!!!!
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...