-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχουν και χειρότερα. Μια βαθειά γραμμή απ' άκρη σ' άκρη. Πάλι καλά να λες που έβγαλε το άχτι του το τσογλάνι μ' ένα χτύπημα....ή τα μαλακισμένα που γράφουν και στιχάκια... ...το έκαναν σε γείτονα μου σε VW Passat 1.8T.
Toυ έγραψαν «είμαι ένας ανήσυχος οικογενειαρχης που μου αρέσουν τα γκάζια...» στο καπό της μηχανής!
Ο άνθρωπος μόνο που δεν έκλαιγε...
-
αν δεν εχεις γκαραζ κλειστο, κλαφτα...
-
Ακου τι σκεφτηκα: μενεις Πειραια ετσι;Θα παρεις ενα αυτοκολλητο του Παναθηναϊκού (υπαγε οπισω μου ) και θα το κολλησεις στο αμαξι του!!!
Δεν βλεπω να μενει πολυ καιρο ανεπαφο!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακου τι σκεφτηκα: μενεις Πειραια ετσι;Θα παρεις ενα αυτοκολλητο του Παναθηναϊκού (υπαγε οπισω μου ) και θα το κολλησεις στο αμαξι του!!!
Δεν βλεπω να μενει πολυ καιρο ανεπαφο!!!Το καλύτερο ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αμάξι έχουν...;Εάν ναι τράβα πες την μάνα σου να φτιάξει μια κατσαρόλα με φασολάδα-φακή-ρεβυθια αχταρμά.
Πάρτην και κάνε ένα πλυσιματάκι το εν λόγω όχημα (μέρες που είναι) και μετά κάτσε κ κόψε αντιδράσεις...
βασικά αυτό ήμουν έτοιμος να σου γράψω. Σίγουρα θα το έκανα, αν και προσοχή γιατί είναι καλοκαιράκι και ο κόσμος δεν κοιμάται βαριά. Σιγά την ζημιά, απλά του κάνεις σπάσιμο νεύρων. Και τοιχοκόλλησε στις γύρω πολυκατοικίες το σημείωμα για δολιοφθορά, είναι καλή ιδέα κατ' εμέ.
-
Αν εισαι σιγουρος για την ταυτοτητα του δραστη ριχτου στο αμαξι ενα ποτηρακι απο το πιο δυνατο οξυ που μπορεις να βρεις και κατσε στο μπαλκονι να δεις αντιδρασεις...Αν τωρα ερθει και σου ζητησει τα ρεστα χωρις αποδειξεις σημαινει 100% οτι αυτος ηταν ο δραστης οποτε ριχτου και ενα χερι ξυλο.μονο προσεξε μη σε δει κανενας.........................
Μπορει να ακουγεται τριτοκοσμικο αλλα ειναι η μονη λυση....Γιατι δηλαδη να ειμαστε τα θυματα μια ζωη και ο καθε τραμπουκο-φεδρο-κομπλεξικος να γελαει με το πονο μας......Μωρε ξυλο μεχρι θανατου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Αν εισαι σιγουρος για την ταυτοτητα του δραστη ριχτου στο αμαξι ενα ποτηρακι απο το πιο δυνατο οξυ που μπορεις να βρεις και κατσε στο μπαλκονι να δεις αντιδρασεις...Αν τωρα ερθει και σου ζητησει τα ρεστα χωρις αποδειξεις σημαινει 100% οτι αυτος ηταν ο δραστης οποτε ριχτου και ενα χερι ξυλο.μονο προσεξε μη σε δει κανενας.........................
Μπορει να ακουγεται τριτοκοσμικο αλλα ειναι η μονη λυση....Γιατι δηλαδη να ειμαστε τα θυματα μια ζωη και ο καθε τραμπουκο-φεδρο-κομπλεξικος να γελαει με το πονο μας......Μωρε ξυλο μεχρι θανατου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗΓια να καταλάβω τι ακριβώς προτείνεις...
Ο ανώμαλος κατσαβίδιασε τον Σπύρο οπότε ο Σπύρος θα πρέπει να ρίξει οξύ στο αμάξι του ανώμαλου, ο οποίος με τη σειρά του θα δοκιμάσει τον ελβετικό σουγιά του πάνω στα λάστιχα του Σπύρου και μετά ο Σπύρος θα σφηνώσει μια πατάτα στην εξάτμιση του ανώμαλου και μετά ο ανώμαλος θα ρίξει μια γάστρα με κοκινιστό στο αμάξι στου Σπύρου και ο Σπύρος μια γλάστρα με φίκο στο αμάξι του ανώμαλου και μετά ο ανώμαλος και μετά ο Σπύρος και μετά ο ανώμαλος και σε λίγο δε θα ξεχωρίζουμε ποιός είναι ο ανώμαλος και ποιός είναι ο Σπύρος
Με το συμπάθειο Σπύρο έτσι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπορει να ακουγεται τριτοκοσμικο αλλα ειναι η μονη λυση....Γιατι δηλαδη να ειμαστε τα θυματα μια ζωη και ο καθε τραμπουκο-φεδρο-κομπλεξικος να γελαει με το πονο μας......Μωρε ξυλο μεχρι θανατου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗΓια να καταλάβω τι ακριβώς προτείνεις...
Ο ανώμαλος κατσαβίδιασε τον Σπύρο οπότε ο Σπύρος θα πρέπει να ρίξει οξύ στο αμάξι του ανώμαλου, ο οποίος με τη σειρά του θα δοκιμάσει τον ελβετικό σουγιά του πάνω στα λάστιχα του Σπύρου και μετά ο Σπύρος θα σφηνώσει μια πατάτα στην εξάτμιση του ανώμαλου και μετά ο ανώμαλος θα ρίξει μια γάστρα με κοκινιστό στο αμάξι στου Σπύρου και ο Σπύρος μια γλάστρα με φίκο στο αμάξι του ανώμαλου και μετά ο ανώμαλος και μετά ο Σπύρος και μετά ο ανώμαλος και σε λίγο δε θα ξεχωρίζουμε ποιός είναι ο ανώμαλος και ποιός είναι ο Σπύρος
Με το συμπάθειο Σπύρο έτσι;
Ελεύθερα φίλε. Έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Φίλε eker123, όσο @ρχίδι και να είναι ο άλλος, ΔΕΝ μπορώ να του κάνω ζημιά στο αυτοκίνητο, ούτε σε κανένα άλλο περιουσιακό του στοιχείο. Δεν μου πάει. Ότι θα πέφτανε μπουνιές και κλωτσιές αν τον έπιανα στα πράσα, αυτό είναι σίγουρο.
-
Δηλαδή ρε παιδιά τι πρέπει να κάνεις? Να το πάρεις απόφαση ότι πρέπει να γυρνάς με τις χαρακιές στο αμάξι ,που έφαγες τη ζωή σου για να το πάρεις η να το πουλήσεις και να γυρνάς με λεωφορεία και ταξί……………….
Φυσικά και είναι καφρίλα να του σπάσεις το κεφάλι η το αμάξι, αλλά δυστηχος στην Ελλάδα αν πας με το νόμο δε θα βρεις ποτέ άκρη….. -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά τι πρέπει να κάνεις? Να το πάρεις απόφαση ότι πρέπει να γυρνάς με τις χαρακιές στο αμάξι ,που έφαγες τη ζωή σου για να το πάρεις η να το πουλήσεις και να γυρνάς με λεωφορεία και ταξί……………….
Φυσικά και είναι καφρίλα να του σπάσεις το κεφάλι η το αμάξι, αλλά δηστυχος στην Ελλάδα αν πας με το νόμο δε θα βρεις ποτέ άκρη…..Εντάξει ρε γιατρέ πάρε το τσεκούρι σου και μπες κι εσύ στη μάχη. Καμία αντίρρηση. Μην εξακολουθείς κι εσυ να λες ομως οτι σου φταινε οι αλλοι για το χαλι της κοινωνιας
-
Είναι δίκοπο μαχαίρι η καταστάσεις σαν αυτή.
Αν σε πάρει η κατηφόρα καταντάς σαν και τα μούτρα του αλήτη (γιατί αν αυτό δεν είναι αλητεία τότε τι είναι) που έκανε αυτό το πράγμα.
Από την άλλη αν ο τύπος μείνει ατιμώρητος σε λίγο θα κάνει ακόμα χειρότερα. Όπως λέει και το σχετικό θέμα στον 'Αντίλογο' (Θρασύς Μ@λακάκος) ξεκινούν σιγά σιγά και στο τέλος τα θέλουν όλα δικά τους.
Τελικά μόνο με την κάμερα μοιάζει να δίνει λύση το πρόβλημα. -
Ρε παλικαρι μου γιατί δεν επιστρέφεις σπίτι σου για καμιά εβδομάδα με καινούργιο αυτοκίνητο(απο κάνα φίλο ή έστω νοικιασμένο) και να στήσεις καραούλι και να τον ''τσιμπήσεις'' τον παλιόπουστα, μια που έχει αδυναμία στα καινούργια αυτοκίνητα...
Κουράγιο πάντως... -
Με βάση τις απαντήσεις σας, κατέβασα μια ιδέα παίδες. Θα την σκεφτώ καλύτερα, θα την υλοποιήσω και θα ενημερώσω!
-
ελα ρε κακε!
power σε βλεπω! αντε και με την νικη!! -
Αναμενουμε τα αποτελεσματα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν βλεπω να μενει πολυ καιρο ανεπαφο!!!ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ
Αν εισαι σιγουρος για την ταυτοτητα του δραστη ριχτου στο αμαξι ενα ποτηρακι απο το πιο δυνατο οξυ που μπορεις να βρεις
Πάε άκουα φόρτε από το σούπερ μάρκετ. Πωλείται νομίμως
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Αν εισαι σιγουρος για την ταυτοτητα του δραστη ριχτου στο αμαξι ενα ποτηρακι απο το πιο δυνατο οξυ που μπορεις να βρεις
Πάε άκουα φόρτε από το σούπερ μάρκετ. Πωλείται νομίμως
το ξαναείπα και πριν παίδες, ΖΩΟ σαν κι αυτόν εγώ ΔΕΝ γίνομαι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με βάση τις απαντήσεις σας, κατέβασα μια ιδέα παίδες. Θα την σκεφτώ καλύτερα, θα την υλοποιήσω και θα ενημερώσω!ΩΧΩΧΩΧ!!!
Ο πελεκης θα πεσει βαρυς και θα γινει σεισμος πολλων ριχτερ!!!
-
Λοιπόν τις γνώμες σας:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν τις γνώμες σας:μία σημείωση μόνο... αναζητούνται ΕΠΙΠΛΕΟΝ αυτόπτες μάρτυρες, πέραν των ηλεκτρονικών αποδείξεων (αφού έχεις αποδείξεις, γιατί θες και μάρτυρες )
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...